Amin inşaallah sağol canım artık 2 haftada bir kontrole gideceğim tek derdim bebek kaç Gr aldı olmaya başladıcanım senınde dogumun yaklasmıs :) allah kurtarsın dıyelım mi artık. saglıcakla hayırlısıyla inşallah
canım ateşi bırakma atesle ovuya beraber devam et tavsiyem bu. ovu bıle yanıltır ama catlamayı ates kesıne yakın gösterır
evet o dertlerde var degıl mı :) güzel dertler.Amin inşaallah sağol canım artık 2 haftada bir kontrole gideceğim tek derdim bebek kaç Gr aldı olmaya başladı
Hahahahahah kendininkini de bekletEşimi ikna etsem onunkini bekletmek aklımdan geçti ama Kafayı yedim sanarama kızınkini bekleterim belki
benımde 28 gün de bir genelde 14. gün ovu günü . bazen 14-15-17. günler de oluyor.ben en eğer o ay sıkı tutacaksam en gec 10-11 günler başlıyorum mutlaka ovu testıne
koyulaşma yaklasana kadar gunde sadece 1 kere yapabilirisin baktın koyulaşma başlıyor kaçırmamak ıcın gunde 2 kere yapabilirisn
lh idrara öğleden sonra gectıgı ıcın öğleden önce 11 den önce yapma ben genelde 13 :00 / 14 : 00 gibi yaparım eger koyulaşma artmıssa aksam 11 den önce yapmalısın . bence 21:00 gii yap
dogru sonuca yaklasmak ıcın testten 2 saat once sıvı alımını kes. cok su testı yanıltır.
canım doktora gittim ona sonucu söyledim hamilesin dedi. tahmınen dpo8 de öğrendım dedım o zaman sonucun cok ıyı dedı. kan ver dedı ama gec gıtıgım ıcın sonuca evde baktım ama yarın gelmedene gerek yok 52 ve ustu ıse artıs ıyı dedı.
ben de senın dedıgını yaptım. önlem alalım dedım. o zaman progestan kullan dedı. 1 tane coraspırın al dedı. gerçi bunlara gerek yok ama ıcın rahat etsin dedi.
ben de eczaneden içinde vitaminler olan bir folik asit aldım . kafama göre aldım. baktım ıcınde demir çinko her şey var.
bunu aldım iyi mi yaptım ki acabaEki Görüntüle 1934123
ben bazen 2-3 kere geriye dönüyorum. galiba blgisayardan olunca öyle oluyor. görmediğin mesajlar var diye bir şey cıkıyor bazen karsıma. ama böyle cok zor oluyor ya takıp etmekte cok zorlanıyorum ben
canım ateşi bırakma atesle ovuya beraber devam et tavsiyem bu. ovu bıle yanıltır ama catlamayı ates kesıne yakın gösterır
Hep aynı saatte mi yapmak zorundayım? Eğer öyle ise kaç dakika fark olabilir? Çünkü okulda hep aynı saatte boş Değilim ve maalesef bu işi okulda yapmak zorundayım galiba...akşam 17 ya da 18 gibi yapmak uygun olur mu acep o saatte evdeyim....
Bu da iyi galiba bir de elevit var.
Evet yaaa....cepten de zor.
Evet, ateş ile beraber ölçeceğim, en mantıklısı bu sanırım. Sağol anlattıkların için.
Hep aynı saatte mi yapmak zorundayım? Eğer öyle ise kaç dakika fark olabilir? Çünkü okulda hep aynı saatte boş Değilim ve maalesef bu işi okulda yapmak zorundayım galiba...akşam 17 ya da 18 gibi yapmak uygun olur mu acep o saatte evdeyim....
Evet, ateş ile beraber ölçeceğim, en mantıklısı bu sanırım. Sağol anlattıkların için.
Elevit icinde domuz jelatini var diye laf çıktı ya bi ara bana doktorum decavit vermisti o da iyiHep aynı saatte mi yapmak zorundayım? Eğer öyle ise kaç dakika fark olabilir? Çünkü okulda hep aynı saatte boş Değilim ve maalesef bu işi okulda yapmak zorundayım galiba...akşam 17 ya da 18 gibi yapmak uygun olur mu acep o saatte evdeyim....
28 gün sürüyorsa 14.gün çatlama ihtimaline karşı 11-12 günlerde yapmaya başla canım.. Hergün aynı saatte 2-3 saat sıvı alımını azaltıp yapacaksın... En ideal saatler 11:00-15:00 ve akşam saat 20:00 den önce... Hadi bakalım inş bebişin gelir canım. Ovulasyon testi vesilen olsun inşallah..
Sen adet olursan idrar bekletme işi fos çıkıyor demektir canım ya...ateşin kaç çıktı ki?Atesim dusuk sabaha kirmizi gelincikler geliyor bana
Bu arada ben yine yaptim idrari zaten yaptigimda bulanikti hemen dibe beyaz bisey coktu ya bu idrar yolu enfeksiyonu olmasin????Sen adet olursan idrar bekletme işi fos çıkıyor demektir canım ya...ateşin kaç çıktı ki?
Akşam testini o saate yakın yapacağım ben de galibaBen 17de evde oluyorum. O saatte yapiyorum.
28 gün sürüyorsa 14.gün çatlama ihtimaline karşı 11-12 günlerde yapmaya başla canım.. Hergün aynı saatte 2-3 saat sıvı alımını azaltıp yapacaksın... En ideal saatler 11:00-15:00 ve akşam saat 20:00 den önce... Hadi bakalım inş bebişin gelir canım. Ovulasyon testi vesilen olsun inşallah..
Ilk başta günde bir ile başla koyulaşmaya başlayınca ikiye çıkartırsınHep aynı saatte mi yapmak zorundayım? Eğer öyle ise kaç dakika fark olabilir? Çünkü okulda hep aynı saatte boş Değilim ve maalesef bu işi okulda yapmak zorundayım galiba...akşam 17 ya da 18 gibi yapmak uygun olur mu acep o saatte evdeyim....
sen adet olursan ıdrar testı yanlıs demek. inşallah hamilesindir canımAtesim dusuk sabaha kirmizi gelincikler geliyor bana
benımde 36.6 canım baksana sen tablomaBu arada ben yine yaptim idrari zaten yaptigimda bulanikti hemen dibe beyaz bisey coktu ya bu idrar yolu enfeksiyonu olmasin????
36.6 çıktı kuzum
Yok benimki idrar yolu enfeksiyonu olmasin dedim canimbenımde 36.6 canım baksana sen tabloma
idrar yolu enfesıyonu yasayan bir sürü kız oldu topicte ve aynı zaman da ovu testı yapan . soralım bakalım hiç idrarını böyle gören olmuş mu ?
Decevit bulantı yapiyor diyenler oldu ama vinalac tarafından hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım ben çok rahat. Biraz pahalı 32 lira. Sanirim decavit daha uygunmuş.Elevit icinde domuz jelatini var diye laf çıktı ya bi ara bana doktorum decavit vermisti o da iyi
15 liraydi ben tedaviden itibaren 2 ay kullandim bende bulanti yapmamisti kurtaj olana kadar 60 lik kutu bitmistiDecevit bulantı yapiyor diyenler oldu ama vinalac tarafından hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım ben çok rahat. Biraz pahalı 32 lira. Sanirim decavit daha uygunmuş.
önceki tabllarma göre bu hamıle olmayan degerlerım canım. benım normalde boyle yanı hatta normalde bıraz daha yukselırı zaman zamanYok benimki idrar yolu enfeksiyonu olmasin dedim canim
Dur tablona bakayim ama senin ates cok dusuk degil ki eski tablona da bakiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?