Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ateşi bırakma atesle ovuya beraber devam et tavsiyem bu. ovu bıle yanıltır ama catlamayı ates kesıne yakın gösterır

Hep aynı saatte mi yapmak zorundayım? Eğer öyle ise kaç dakika fark olabilir? Çünkü okulda hep aynı saatte boş Değilim ve maalesef bu işi okulda yapmak zorundayım galiba...akşam 17 ya da 18 gibi yapmak uygun olur mu acep o saatte evdeyim....

Bu da iyi galiba bir de elevit var.

ben bazen 2-3 kere geriye dönüyorum. galiba blgisayardan olunca öyle oluyor. görmediğin mesajlar var diye bir şey cıkıyor bazen karsıma. ama böyle cok zor oluyor ya takıp etmekte cok zorlanıyorum ben

Evet yaaa....cepten de zor.

canım ateşi bırakma atesle ovuya beraber devam et tavsiyem bu. ovu bıle yanıltır ama catlamayı ates kesıne yakın gösterır

Evet, ateş ile beraber ölçeceğim, en mantıklısı bu sanırım. Sağol anlattıkların için.

evet en doğru sonuc için aynı saatlerde ölçmelisin ya da olabildiği kadar yakın saatte. ıkısı arasında 5-6 saat olursa ıyı olur cunku lh ne kadar yukselıyor aac onu tespit etmek.

Ben 17de evde oluyorum. O saatte yapiyorum.

Elevit icinde domuz jelatini var diye laf çıktı ya bi ara bana doktorum decavit vermisti o da iyi

28 gün sürüyorsa 14.gün çatlama ihtimaline karşı 11-12 günlerde yapmaya başla canım.. Hergün aynı saatte 2-3 saat sıvı alımını azaltıp yapacaksın... En ideal saatler 11:00-15:00 ve akşam saat 20:00 den önce... Hadi bakalım inş bebişin gelir canım. Ovulasyon testi vesilen olsun inşallah..

Reactions: iiz
Atesim dusuk sabaha kirmizi gelincikler geliyor bana

Sen adet olursan idrar bekletme işi fos çıkıyor demektir canım ya...ateşin kaç çıktı ki?
Bu arada ben yine yaptim idrari zaten yaptigimda bulanikti hemen dibe beyaz bisey coktu ya bu idrar yolu enfeksiyonu olmasin????
36.6 çıktı kuzum

Ben 17de evde oluyorum. O saatte yapiyorum.
Akşam testini o saate yakın yapacağım ben de galiba

Âmin canım. Artık sabah testi kesin okulda olacak... Inşallah vesile olur

Ilk başta günde bir ile başla koyulaşmaya başlayınca ikiye çıkartırsın

Bu arada ben yine yaptim idrari zaten yaptigimda bulanikti hemen dibe beyaz bisey coktu ya bu idrar yolu enfeksiyonu olmasin????
36.6 çıktı kuzum
benımde 36.6 canım baksana sen tabloma
idrar yolu enfesıyonu yasayan bir sürü kız oldu topicte ve aynı zaman da ovu testı yapan . soralım bakalım hiç idrarını böyle gören olmuş mu ?

benımde 36.6 canım baksana sen tabloma
idrar yolu enfesıyonu yasayan bir sürü kız oldu topicte ve aynı zaman da ovu testı yapan . soralım bakalım hiç idrarını böyle gören olmuş mu ?
Yok benimki idrar yolu enfeksiyonu olmasin dedim canim
Dur tablona bakayim ama senin ates cok dusuk degil ki eski tablona da bakiim

Elevit icinde domuz jelatini var diye laf çıktı ya bi ara bana doktorum decavit vermisti o da iyi
Decevit bulantı yapiyor diyenler oldu ama vinalac tarafından hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım ben çok rahat. Biraz pahalı 32 lira. Sanirim decavit daha uygunmuş.

Decevit bulantı yapiyor diyenler oldu ama vinalac tarafından hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım ben çok rahat. Biraz pahalı 32 lira. Sanirim decavit daha uygunmuş.
15 liraydi ben tedaviden itibaren 2 ay kullandim bende bulanti yapmamisti kurtaj olana kadar 60 lik kutu bitmisti

Yok benimki idrar yolu enfeksiyonu olmasin dedim canim
Dur tablona bakayim ama senin ates cok dusuk degil ki eski tablona da bakiim
önceki tabllarma göre bu hamıle olmayan degerlerım canım. benım normalde boyle yanı hatta normalde bıraz daha yukselırı zaman zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…