Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar yumurta aki gibi akinti geldi 2sinde ve 3unde 2 gun. Ama nette akinti geldikten 2 gun sonra catlar demis ben simdi 2 sini yoksa 3 umu yani dunu mu baz aliyim bu aksam iliski olmadi esim rahatsizim dedi grip uyudu hemen bende dun oldu diye sık bogaz etmedim

Sen bugun de gir iliskiye.. ates olcuyorsan yukselise bakariz.. bugun yukselirse dun catlamis demektir

Kızlar benim ateş fırladı beklemiyordum.. çok şaşkınım hala adet ağrılarım devam ediyor.. dpo 16 da kesin gelir.. adet öncesi golü atıyor ateşim bana

progestan ve coraspirin baslatmasi iyi olmus cnm. valla vitamin konusunu hamilelere sormak lazim cnm ne kullaniyorlar. ben o aşamada henuz yeterli bilgiye sahip degilim :))))

canim calisiyorken bende hep aksam 5te yapiyordum yakalayabiliyordum pozitifi

xpreiaZ cnm bak ateş yukselmis ne güzel yum catladi. sen rahat ol aşılama günü catlamistir o ama ateş gec yukselmistir aynisi başıma geldi doktor ultrasonda gördü yumurtanın sekli bozulmus sivi var catliyordu ama ertesi gün degil de ondan sonraki gun ates yükseldi.
sen progestanina başla

evet bu sabah moralim düzeldi ateş yükselmiş. ama çok erken uyumuşum keşke bir çalışma yapıp öyle uyusaydım.

progestan içmem şart mı yaa , neyse alttan koyarım olmazsa. hiç ilaç içesim yok yan etkisi çok olursa alttan alabilirsiniz demişlerdi. ben peşin peşin öyle yapayım. sen 10 gün mü kullanmıştın progestanı?

Insallah canim tsk ederim aslinda 1 gun boyunca geldi simdi yok gelmeden once akintim baya akiskandi sonra yumurta akina dondu ve kesildi.
Hayirlisi olur hakkimizda ins hepimiz guzel haberler veririz birbirimize
canım ben seni hatırlıyorum sanki hamile kalamaya çabalayanlar topiğinden? adre falan vardı. ama sen o zaman hamile idin sanki. ikinci için mi uğraşıyorsun şimdi? bebeğin ne kadarlık oldu ki?

ben hala bir taneyi yapamadım. xpreiaZ ben , hatırladın mı

en erken ovu kaçıncı gün oluyor senin? mesela benim en erken 14 en geç 26 da oldu ovu. ben yapınca 11. gün başladım. 12. de olurdu hatta da ne olur ne olmaz dedim. sen de en erken ovudan 2-3 gün önce başlayabilirsin. her gün aynı saat, su kısıtlaması ile yaparsan daha doğru olur sonuç. ama ovu olacağı zaman 5lt su da içsen yine de koyu çıkıyor bende

canim test gününe kadar kullandim hep. bencede alttan koy yoksa cok yan etki yapiyor

canim yapcak bisey yok sakin kendini yipratma bizim elimizde olan bisey degilki. Rabbim ol demeden olmuyor işte. en azindan dpo uzadı progestan fayda etti bak ne güzel. cok bekledik insallah bebekli günlerimiz yakindir artik
Hiç uzulmedim 3 ay sonra tüp yaptırcam insaallah moral bozmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…