Senin daha dollenme bile olmadi.. bence idrarinda gelen esinin spermleriBenim idrarda da tortu var ama dibe çökmedi içinde bir yere kümelendi askıda kalmış
Bence de abla.. insandna insana fark ediyor demekki.. benimki baya berrak:))o test işi fos bence...
o test işi fos bence...
Ben de zaten hamile olmayan biri olarak test yapmak istedim :))) hamilelerin dibe çöker diyor benimki çökmedi ama ben de pek inanmıyorum sümbül DuymasınSenin daha dollenme bile olmadi.. bence idrarinda gelen esinin spermleridun malum XX olunca
Vallaa bugun calisiyorum Allaha şükür kafaya takcak bi durum yok. Bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler.. sabahtan beri akintim var.. wc kosuyorum, regl geldi diye yok... benim dpo 15-16 buluyor.. hayirlisi bakalim.. senin atesde guzel gidiyor.. hadi sonu yesillensin tablolarimizin insAllah.. siradan gidiyoruz listede :) sen dpo 12,canim belki de bebis vardir dur bakalim ne güzel ates düşmemiş bugün bunun keyfini çıkar
akşam ben 25 dk beklettim berraktı benimde ne tortu ne çökme ne kalkmaBence de abla.. insandna insana fark ediyor demekki.. benimki baya berrak:))
valla sümbül duymasın yakar bizi...Ben de zaten hamile olmayan biri olarak test yapmak istedim :))) hamilelerin dibe çöker diyor benimki çökmedi ama ben de pek inanmıyorum sümbül Duymasın
inşallah bu sefer hamile kalıp sağlıkla devam ettirip doğururuz canım...üzme kendini..yıprana yıprana hal kalmadı bizde valla...Vallaa bugun calisiyorum Allaha şükür kafaya takcak bi durum yok. Bakalim mevlam neyler neylerse guzel eyler.. sabahtan beri akintim var.. wc kosuyorum, regl geldi diye yok... benim dpo 15-16 buluyor.. hayirlisi bakalim.. senin atesde guzel gidiyor.. hadi sonu yesillensin tablolarimizin insAllah.. siradan gidiyoruz listede :) sen dpo 12,LeYLa_21 abla dpo 13, ben de dpo 14... dusuklerimizde bu siralamayla olmustu ahh ah
İnsAllah ablacim. Hayırlısı olsun. Akinti geliyor su gibi.. ara ara da adet sancisi fazlalaşıyor.. gelir benimki bir iki güneakşam ben 25 dk beklettim berraktı benimde ne tortu ne çökme ne kalkma
valla sümbül duymasın yakar bizi...
inşallah bu sefer hamile kalıp sağlıkla devam ettirip doğururuz canım...üzme kendini..yıprana yıprana hal kalmadı bizde valla...
35.9 a düştüKuzu bakamadim tablona kaça düştü ??
istersen yarını bekle... sanki regl geldi gelecek gibi duruyor... gelmezse yarın baktırırsın..Doktorum progestan bittikten 2 gun sonra beta baktır demisti gerek var mi ates dustu ya
Yok gelecek zaten atesim bu kadar dusmezdiistersen yarını bekle... sanki regl geldi gelecek gibi duruyor... gelmezse yarın baktırırsın..
gözün aydın canım..sonu bebiş olsun inşallah...sen hangi ildesin canım...?Kizlar doktordan ciktim. Rahim 7 mm olmuş ama kan akışı cok yavaş dedi. 2 tane guzel yumurta gelişmiş dedi. Biri 18mm digeri 19 mm. Çatlatma ignesi verdi bugun igneyi olucam Otrivelle kolundan da yapabilirdin dedi. Ilk defa catlatma ignesi olucam. Yarin ve sonrasi icin iliski dedi. Sonra 3 ay ara olmazsa tup dedi.
ayy hadi bebek olsunlar inşallah... canım nar ye yada suyunu iç rahim kalınlığı için. kızlar nar suyu diyor ben nar yedim akşamları 1er tane bazen de yarım. 5.3 ten 8.4 e geldi. hani o mu etkili oldu bilmiyorum ama kalınlaştıKizlar doktordan ciktim. Rahim 7 mm olmuş ama kan akışı cok yavaş dedi. 2 tane guzel yumurta gelişmiş dedi. Biri 18mm digeri 19 mm. Çatlatma ignesi verdi bugun igneyi olucam Otrivelle kolundan da yapabilirdin dedi. Ilk defa catlatma ignesi olucam. Yarin ve sonrasi icin iliski dedi. Sonra 3 ay ara olmazsa tup dedi.
Istanbul canim hayirdir onemli bisey yoktur umarimgözün aydın canım..sonu bebiş olsun inşallah...sen hangi ildesin canım...?
Saol canimyiyorum içiyorum canim nar suyu. Catlatma ignesi fark ediyor mu kizlar? Baska igne olsam.ayy hadi bebek olsunlar inşallah... canım nar ye yada suyunu iç rahim kalınlığı için. kızlar nar suyu diyor ben nar yedim akşamları 1er tane bazen de yarım. 5.3 ten 8.4 e geldi. hani o mu etkili oldu bilmiyorum ama kalınlaştı
Ben ovitrelle yaptım sadece diğerlerini hiç bilmiyorumSaol canimyiyorum içiyorum canim nar suyu. Catlatma ignesi fark ediyor mu kizlar? Baska igne olsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?