Sağolasın cnm bu gidişle ilaçda iğnede kullansam benim yumurta büyümez gibi.aşılama da olur mu olmaz mı rabbim bilir.haa behice canım senin nikin başındaki sayıları unutuyorum hep etiketlemekte zorlanıyorum, kanama hiç olmadı ben de aklıma gelmişken onu da yazayım dedim. lekelenme bile olmadı aşılama sonrasında. demek @SaskinAnne nin dediği gibi onun rahim ağzı dar olduğundan kanama fazla olmuş..
ya şu pıhtılaşma testini hacettepede sordurcaktım..burda sadece özel yapıyor.çok pahalı 2,500 tl dediler...hacettepe ne kadara yapar hepsini yaparmı onu soracaktım..sümbüle yazdım bakalım ne diyecek o ankarada diye biliyorum ama...Istanbul canim hayirdir onemli bisey yoktur umarim
benim ve sümbülün hsg sonrası çok düştü, yumurtanın erken çatlama ihtimali var mı?Slm kızlar benim ates yüksek gidiyo hsgden sonra normal mi acaba
Canım ben bişey mi kaçırdım ki? Ne oldu ki moralin bozuk? Ben kendi yumurtamın eşimin sperminin derdine düştüm bu 2 hafta çok dikkatli okuyamadım topiği.. sorun ne?Sağolasın cnm bu gidişle ilaçda iğnede kullansam benim yumurta büyümez gibi.aşılama da olur mu olmaz mı rabbim bilir.
niye böyleyim ki ben, niye hormonlarım bu kadar tuhaf ki.yediğim içtiğim şeyler mi etkiliyor acaba.
depresyondayım, çok mutsuzum
Kizlar doktordan ciktim. Rahim 7 mm olmuş ama kan akışı cok yavaş dedi. 2 tane guzel yumurta gelişmiş dedi. Biri 18mm digeri 19 mm. Çatlatma ignesi verdi bugun igneyi olucam Otrivelle kolundan da yapabilirdin dedi. Ilk defa catlatma ignesi olucam. Yarin ve sonrasi icin iliski dedi. Sonra 3 ay ara olmazsa tup dedi.
yok cnm benimde bişey yazdığım yok, yumurtam çatlamadıCanım ben bişey mi kaçırdım ki? Ne oldu ki moralin bozuk? Ben kendi yumurtamın eşimin sperminin derdine düştüm bu 2 hafta çok dikkatli okuyamadım topiği.. sorun ne?
Canım o pıhtılaşma testlerini hiç özelde yaptırma. Erzincanda araştırma hastanesi yaptı benimkilerin bir kısmını ama öncekileri ben de maalesef özelde yaptırıp 1000 tl vermiştim kaç sene önceya şu pıhtılaşma testini hacettepede sordurcaktım..burda sadece özel yapıyor.çok pahalı 2,500 tl dediler...hacettepe ne kadara yapar hepsini yaparmı onu soracaktım..sümbüle yazdım bakalım ne diyecek o ankarada diye biliyorum ama...
Sen o ilişkiyi bir hafta gün aşırı devam ettir geriden gelen olur belki !) Maaşallah güzelmiş yumurtalar. Çatlatma iğnesi de hazır şırınga zaten hemen koldan vuruyorlar küçük birşey. Bebiş olsunlar inşaallah. Kan akışı için corasprin verdi mı ?Kizlar doktordan ciktim. Rahim 7 mm olmuş ama kan akışı cok yavaş dedi. 2 tane guzel yumurta gelişmiş dedi. Biri 18mm digeri 19 mm. Çatlatma ignesi verdi bugun igneyi olucam Otrivelle kolundan da yapabilirdin dedi. Ilk defa catlatma ignesi olucam. Yarin ve sonrasi icin iliski dedi. Sonra 3 ay ara olmazsa tup dedi.
Yok canım adetin 10.günündeyim akıntı falanda yok suan zatenbenim ve sümbülün hsg sonrası çok düştü, yumurtanın erken çatlama ihtimali var mı?
Koca yatağa sığamadıkşaka gibi birşey oldu ya tam Düşerken birbirimizden ayrıldık eşim kendini tuttu ama o da kendinden emin değil kaç kez sordum oldu mu oldu mu? Garip garip bakıyor şaşkınız.soermler geri içeri kaçmış olabilir diyor bir ilişki daha mı olsa
Canım boşver buna üzülme. Bak benim 2-3 sene önce takıldığım topikte bir arkadaş vardı ilaçsız adet bile olmuyordu. Ama klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldı. Benim de kendi haline bırakınca 26 da çatladığı oluyor. Hem 14 de kendiliğinden çatladı da noldu sanki hamile mi kaldım? Varsın ilaçla büyüsün iğneyle çatlasın, sonu hayırlı sağlıklı bir bebek olsun da başı da ne olursa olsun... napalım bizimki tedavisiz olmuyor işte. İnşallah tedavi ile olur...yok cnm benimde bişey yazdığım yok, yumurtam çatlamadıiki ay önce yine çatlamamıştı.artık kendiliğinden çatlamaz oldu :'(
Yok sanmıyorm canım adetim yeni bitmişti akıntım olmadı daha yum yum içinTgbptn cd8 de çatlamış olabilir mi?
herzaman akıntı olmayabilirmiş ablalarım öle öğrettiYok canım adetin 10.günündeyim akıntı falanda yok suan zaten
Grip falan var mı canım?Yok sanmıyorm canım adetim yeni bitmişti akıntım olmadı daha yum yum için
inşallah cnm Allah razı olsun birazcık olsun havam değişti.Canım boşver buna üzülme. Bak benim 2-3 sene önce takıldığım topikte bir arkadaş vardı ilaçsız adet bile olmuyordu. Ama klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldı. Benim de kendi haline bırakınca 26 da çatladığı oluyor. Hem 14 de kendiliğinden çatladı da noldu sanki hamile mi kaldım? Varsın ilaçla büyüsün iğneyle çatlasın, sonu hayırlı sağlıklı bir bebek olsun da başı da ne olursa olsun... napalım bizimki tedavisiz olmuyor işte. İnşallah tedavi ile olur...
kızlar işte sonucum
Eki Görüntüle 1933999
He olabiliyorsa öle kontrolde doktor sagda 6-7 solda 7-8 biseyler dedi ama yumurtamıydı dedikleri bilmiyormherzaman akıntı olmayabilirmiş ablalarım öle öğretti
çok yükselmiş çatlamış gibi sanki.
belki birden fazla yumişin vardır.
Yok tatlım gripde degilim neyse aksama bi ovuslasyon testi patlatım anlarız :)Grip falan var mı canım?
İnsAllah ablacim. Hayırlısı olsun. Akinti geliyor su gibi.. ara ara da adet sancisi fazlalaşıyor.. gelir benimki bir iki güne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?