Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağolasın cnm bu gidişle ilaçda iğnede kullansam benim yumurta büyümez gibi.aşılama da olur mu olmaz mı rabbim bilir.
niye böyleyim ki ben, niye hormonlarım bu kadar tuhaf ki.yediğim içtiğim şeyler mi etkiliyor acaba.
depresyondayım, çok mutsuzum

Istanbul canim hayirdir onemli bisey yoktur umarim
ya şu pıhtılaşma testini hacettepede sordurcaktım..burda sadece özel yapıyor.çok pahalı 2,500 tl dediler...hacettepe ne kadara yapar hepsini yaparmı onu soracaktım..sümbüle yazdım bakalım ne diyecek o ankarada diye biliyorum ama...

Canım ben bişey mi kaçırdım ki? Ne oldu ki moralin bozuk? Ben kendi yumurtamın eşimin sperminin derdine düştüm bu 2 hafta çok dikkatli okuyamadım topiği.. sorun ne?

Ay hadi inşallah bebek olsun cnm coraspin mi kullanıyordun sen

Canım ben bişey mi kaçırdım ki? Ne oldu ki moralin bozuk? Ben kendi yumurtamın eşimin sperminin derdine düştüm bu 2 hafta çok dikkatli okuyamadım topiği.. sorun ne?
yok cnm benimde bişey yazdığım yok, yumurtam çatlamadı iki ay önce yine çatlamamıştı.artık kendiliğinden çatlamaz oldu :'(

Canım o pıhtılaşma testlerini hiç özelde yaptırma. Erzincanda araştırma hastanesi yaptı benimkilerin bir kısmını ama öncekileri ben de maalesef özelde yaptırıp 1000 tl vermiştim kaç sene önce ankarada araştırma hastanesi olan her hastane yapar sanki. Sen nerde yaşıyorsun ankara mı?

Sen o ilişkiyi bir hafta gün aşırı devam ettir geriden gelen olur belki !) Maaşallah güzelmiş yumurtalar. Çatlatma iğnesi de hazır şırınga zaten hemen koldan vuruyorlar küçük birşey. Bebiş olsunlar inşaallah. Kan akışı için corasprin verdi mı ?

yok cnm benimde bişey yazdığım yok, yumurtam çatlamadı iki ay önce yine çatlamamıştı.artık kendiliğinden çatlamaz oldu :'(
Canım boşver buna üzülme. Bak benim 2-3 sene önce takıldığım topikte bir arkadaş vardı ilaçsız adet bile olmuyordu. Ama klomen ve çatlatma iğnesiyle hamile kaldı. Benim de kendi haline bırakınca 26 da çatladığı oluyor. Hem 14 de kendiliğinden çatladı da noldu sanki hamile mi kaldım? Varsın ilaçla büyüsün iğneyle çatlasın, sonu hayırlı sağlıklı bir bebek olsun da başı da ne olursa olsun... napalım bizimki tedavisiz olmuyor işte. İnşallah tedavi ile olur...

inşallah cnm Allah razı olsun birazcık olsun havam değişti.

herzaman akıntı olmayabilirmiş ablalarım öle öğretti
çok yükselmiş çatlamış gibi sanki.
belki birden fazla yumişin vardır.
He olabiliyorsa öle kontrolde doktor sagda 6-7 solda 7-8 biseyler dedi ama yumurtamıydı dedikleri bilmiyorm

İnsAllah ablacim. Hayırlısı olsun. Akinti geliyor su gibi.. ara ara da adet sancisi fazlalaşıyor.. gelir benimki bir iki güne

Bende tek olan belirtiler senin söylediklerindi:) akıntım değişti su gibi olmuştu, bir de adet sancısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…