Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok güzel büyümüş yumoşlar, bebiş olsunlar inşallah:)) Kan akışının yavaş olduğunu usg de mi anlıyor doktor? Bunu ilk defa duyuyorum.

Çok güzel canm gözün aydın sonu bebiş olsun inşallah

Bende tek olan belirtiler senin söylediklerindi:) akıntım değişti su gibi olmuştu, bir de adet sancısı.
Ay valla kendimi umutlandirmak istemiyorum.. kosa koşa wc gidiyorum korka korka pede bakıyorum.. bugun ise gelirken baya ayaklarim
Usuduu isinamadi akintim sarımtırak olmaya başlamış.. göğüslerimde ağrılı hâlâ.. yururken acıyor

Yok sanmıyorm canım adetim yeni bitmişti akıntım olmadı daha yum yum için
Orda ciddi bir Yükseliş olmuş o Yüzden sordum geçen ay da çatladıktan sonra o ateş değerine çıkmış.sen ateş ölçmeye devam et ilişkilerini de düzenli yap bakalım ateş nasıl ilerleyecek??

Teatrio ya zam gelmiş
Anammm kaç olmuş? Zaten dünya para idi. Eşim bir kutu proxeed bitirdi daha istemiyor o da

Bu arada öğle arası bir çalışma kondurduk. Kayganlaştırıcı preseed kullandım ama apar topar olunca. Ben bişey anlamadım zaten maksat sperm bol olsun oldu.

Hiç deme ya eşim diyor bilseydik birkaç tane alır depo ederdikbiz bir de eşli kullanıyoruz günde bir tablet.ktusu 150 idi yaklaşık 30 tl zam gelmiş.eşime dedim bşr kutu al o zamana gebelik var mı belli olur yoksa gelecek ay için iki kutu daha alırız dedim.

Sen bol bol çalış depo et spermlerieşin ne zaman yolcu tam olarak

Ne zaman test yapacaksın cnm dpo 14 tesin.?

oh süper olmuş sabah tabloya bakınca Dün gece yada bu sabah olsaydı süper olurdu dediydim içimden.

bu doların artması hepsini vurdu, crinone jelin de fiyatı çok artmış
Hadi ya ona ne kadar zam gelmiş? Sen hala kullanıyor musun? Ne zamana kadar kullanacaksın.dr bana hamile kalınca progestan vereceğim ama jel olanı dedi sanırım bunu verecek bana da başka progestan jel var mı?

30 tl gelmiş hemde hakkaten depo edilesiymiş. inşallah bu ay güzel haber verirsin hiç gerek kalmaz yeni kutuya.

eşim perşembeyi iptal etmiş ebysden göndermeye razı oldu belgeyi. cumartesi uçakla gidecek büyük ihtimalle. cumartesi sabah 10 a kadar birlikteyiz yeni bir fikir gelmezse eşimin aklına

Hadi ya ona ne kadar zam gelmiş? Sen hala kullanıyor musun? Ne zamana kadar kullanacaksın.dr bana hamile kalınca progestan vereceğim ama jel olanı dedi sanırım bunu verecek bana da başka progestan jel var mı?

yok sanırım cnm.. 104 tl olmuş. Günde bir kullanıyorum hala. Tüp bebek merkezindeki eczaneden indirimli alıyoruz. İçinde 15 tane var.

oh süper olmuş sabah tabloya bakınca Dün gece yada bu sabah olsaydı süper olurdu dediydim içimden.
dün gece için planımız dahilindeydi ama ben uyumuş kalmışım yemekten sonra bugün de eşime mesaj attım yumurta çatlamış diye. o da kaçırdık zannedip öğle arası olsa olur mu diye mesaj atmış. ben de bozmadım olsun dedim çalışmadan sonra söyledim aşılama ve akşamındaki ilişki yeterdi aslında bu da sağlaması oldu diye onun acelesi vardı zaten işten izin alıp gelmiş bir de

Hayirli olsun canim insallah bebisin gelsin ben yumurtalarimin oldugu tarafa dogru vurdum gobekten

Hatirlamazmiyim kuzum 18 aylik oldu kizim bir kardes istiyorum bakalim kismet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…