- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
Kizlar doktordan ciktim. Rahim 7 mm olmuş ama kan akışı cok yavaş dedi. 2 tane guzel yumurta gelişmiş dedi. Biri 18mm digeri 19 mm. Çatlatma ignesi verdi bugun igneyi olucam Otrivelle kolundan da yapabilirdin dedi. Ilk defa catlatma ignesi olucam. Yarin ve sonrasi icin iliski dedi. Sonra 3 ay ara olmazsa tup dedi.
Çok güzel canm gözün aydın sonu bebiş olsun inşallahKizlar doktordan ciktim. Rahim 7 mm olmuş ama kan akışı cok yavaş dedi. 2 tane guzel yumurta gelişmiş dedi. Biri 18mm digeri 19 mm. Çatlatma ignesi verdi bugun igneyi olucam Otrivelle kolundan da yapabilirdin dedi. Ilk defa catlatma ignesi olucam. Yarin ve sonrasi icin iliski dedi. Sonra 3 ay ara olmazsa tup dedi.
Bir hafta aciyacak kolun haberin olsunİlk tetanoz aşımı oldum kızlar.
Ay valla kendimi umutlandirmak istemiyorum.. kosa koşa wc gidiyorum korka korka pede bakıyorum.. bugun ise gelirken baya ayaklarimBende tek olan belirtiler senin söylediklerindi:) akıntım değişti su gibi olmuştu, bir de adet sancısı.
Orda ciddi bir Yükseliş olmuş o Yüzden sordum geçen ay da çatladıktan sonra o ateş değerine çıkmış.sen ateş ölçmeye devam et ilişkilerini de düzenli yap bakalım ateş nasıl ilerleyecek??Yok sanmıyorm canım adetim yeni bitmişti akıntım olmadı daha yum yum için
Kontrol ne zamandı cnm? folükülleri saymış olsa gerekHe olabiliyorsa öle kontrolde doktor sagda 6-7 solda 7-8 biseyler dedi ama yumurtamıydı dedikleri bilmiyorm
Anammm kaç olmuş? Zaten dünya para idi. Eşim bir kutu proxeed bitirdi daha istemiyor o daTeatrio ya zam gelmiş
Hiç deme ya eşim diyor bilseydik birkaç tane alır depo ederdikAnammm kaç olmuş? Zaten dünya para idi. Eşim bir kutu proxeed bitirdi daha istemiyor o da
Bu arada öğle arası bir çalışma kondurduk. Kayganlaştırıcı preseed kullandım ama apar topar olunca. Ben bişey anlamadım zaten maksat sperm bol olsun oldu.
Ay valla kendimi umutlandirmak istemiyorum.. kosa koşa wc gidiyorum korka korka pede bakıyorum.. bugun ise gelirken baya ayaklarim
Usuduu isinamadi akintim sarımtırak olmaya başlamış.. göğüslerimde ağrılı hâlâ.. yururken acıyor
Teatrio ya zam gelmiş
Anammm kaç olmuş? Zaten dünya para idi. Eşim bir kutu proxeed bitirdi daha istemiyor o da
Bu arada öğle arası bir çalışma kondurduk. Kayganlaştırıcı preseed kullandım ama apar topar olunca. Ben bişey anlamadım zaten maksat sperm bol olsun oldu.
Hadi ya ona ne kadar zam gelmiş? Sen hala kullanıyor musun? Ne zamana kadar kullanacaksın.dr bana hamile kalınca progestan vereceğim ama jel olanı dedi sanırım bunu verecek bana da başka progestan jel var mı?bu doların artması hepsini vurdu, crinone jelin de fiyatı çok artmış
30 tl gelmiş hemdeHiç deme ya eşim diyor bilseydik birkaç tane alır depo ederdikbiz bir de eşli kullanıyoruz günde bir tablet.ktusu 150 idi yaklaşık 30 tl zam gelmiş. eşime dedim bşr kutu al o zamana gebelik var mı belli olur yoksa gelecek ay için iki kutu daha alırız dedim.
Sen bol bol çalış depo et spermlerieşin ne zaman yolcu tam olarak
Hadi ya ona ne kadar zam gelmiş? Sen hala kullanıyor musun? Ne zamana kadar kullanacaksın.dr bana hamile kalınca progestan vereceğim ama jel olanı dedi sanırım bunu verecek bana da başka progestan jel var mı?
dün gece için planımız dahilindeydi ama ben uyumuş kalmışım yemekten sonraoh süper olmuş sabah tabloya bakınca Dün gece yada bu sabah olsaydı süper olurdu dediydim içimden.
Hayirli olsun canim insallah bebisin gelsin ben yumurtalarimin oldugu tarafa dogru vurdum gobektenKizlar doktordan ciktim. Rahim 7 mm olmuş ama kan akışı cok yavaş dedi. 2 tane guzel yumurta gelişmiş dedi. Biri 18mm digeri 19 mm. Çatlatma ignesi verdi bugun igneyi olucam Otrivelle kolundan da yapabilirdin dedi. Ilk defa catlatma ignesi olucam. Yarin ve sonrasi icin iliski dedi. Sonra 3 ay ara olmazsa tup dedi.
Sen bugun de gir iliskiye.. ates olcuyorsan yukselise bakariz.. bugun yukselirse dun catlamis demektir
canım ben seni hatırlıyorum sanki hamile kalamaya çabalayanlar topiğinden? adre falan vardı. ama sen o zaman hamile idin sanki. ikinci için mi uğraşıyorsun şimdi? bebeğin ne kadarlık oldu ki?
ben hala bir taneyi yapamadım. xpreiaZ ben , hatırladın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?