Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi ya ona ne kadar zam gelmiş? Sen hala kullanıyor musun? Ne zamana kadar kullanacaksın.dr bana hamile kalınca progestan vereceğim ama jel olanı dedi sanırım bunu verecek bana da başka progestan jel var mı?
En iyisi crinoneymis canim bana kasinti yapti progestan ondan crinone verdi dr .sende bundan kullanirsin ayni muadili

Ne zaman test yapacaksın cnm dpo 14 tesin.?
Dpo 16 kadar beklerim ben. Dpo 15-16 da geldigi de oluyo.. valla bu agri geleceginin habercisi gibi sokulemedi.. belim agriyor, bacagima vuruyor.. hamileyken boyle agrilarim olmamisti ki benim

Canim üniversite hastanesinde yaptir. Orada daha kolay ve uygun olur.

Ay hadi inşallah bebek olsun cnm coraspin mi kullanıyordun sen

Amin canim. Yok canım kullanmiyorum ama doktor rahim damarin ve duvarin ince dedi. Ilac da vermedi onla ilgili.

Amin canim. Yok kan sulandirici vermedi? Kromozom ve pihtilasma testi yaptirmadim daha.

Çok güzel büyümüş yumoşlar, bebiş olsunlar inşallah:)) Kan akışının yavaş olduğunu usg de mi anlıyor doktor? Bunu ilk defa duyuyorum.

Canim evet ultrasond söylüyor. Doppler gibi bir cihazi var.

Orda ciddi bir Yükseliş olmuş o Yüzden sordum geçen ay da çatladıktan sonra o ateş değerine çıkmış.sen ateş ölçmeye devam et ilişkilerini de düzenli yap bakalım ateş nasıl ilerleyecek??
Tamam tatlım saol dikkat ederim :)

Dr özellikle üzerine basa basa dedi ben hep iğne hap kullandım gebeliklerde dedim Dr hayır jel olanı kullanacaksın dedi.bakalım inşallah o günlere gelelim de.
Insallah canim rabbim daha fazla bekletmesin

O zaman sen doğal yollardan devam et nar a başlamışsın bulabilirsen bir de Ananas al Kanı sulandırıyır rahme iyi geliyor diye biliyorum

Cnm akıntıyı dün GÖRDÜ isen gün aşırı 3-4 ilişki olsun hemen Bırakma belki arkadan gelen yumurta falan olabilir

2 ocak ve 3 ocakta yani dunde gordum cnm bu aksam iliski olsa ins kacirmam bu sabah baya regl sancim gibi sanci vardi da kismet insallah tutar reglden sonra 19.gun bugun yani ilk akinti 17.gun geldi cnm.
Ben istedim ama esim.uyumustu kiyamadim uyandirmaya :)

Kuzum crinone yaziliyor receteli almiyormusun daha uygun olur

Evet yazılıyormuş, bizim bu taraftaki eczanelerin hiç birinde yok depoda da yok dediler. Bende kliniğe gittiğimde ordan 2 kutu 2 kutu aldım. Elimdeki bitince bakarım artık zaten zam da gelmiş:)

Evet yazılıyormuş, bizim bu taraftaki eczanelerin hiç birinde yok depoda da yok dediler. Bende kliniğe gittiğimde ordan 2 kutu 2 kutu aldım. Elimdeki bitince bakarım artık zaten zam da gelmiş:)
Kuzum sen izmirdemiydin crinone %8 dimi

Persembe günüydü kontrol
Yani adetin 4. Günü o zaman çatlayacak büyüklükte yumurta olsa idi söylerdi.ateşindeki Yükseklik geçici bir Yükseklik olabilir ya da yumurta çatladıktan sonra daha da yükselecek olabilir .takibe ve Çalışmalara devam

Evet cnm Anlıyorum.eşine ovulasyon OLDUĞUNU hissettirmeden yaklaş.spermler 4 gğne yumurtalar da 2 güne kadar canlı kalabiliyormuş ilişkilerin birinden biri tutar inşallah biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri:))

Dpo 16 kadar beklerim ben. Dpo 15-16 da geldigi de oluyo.. valla bu agri geleceginin habercisi gibi sokulemedi.. belim agriyor, bacagima vuruyor.. hamileyken boyle agrilarim olmamisti ki benim

Hayırlısı canım az kalmış zaten.. 2 güne belli olur ateşte güzel gidiyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…