En iyisi crinoneymis canim bana kasinti yapti progestan ondan crinone verdi dr .sende bundan kullanirsin ayni muadiliHadi ya ona ne kadar zam gelmiş? Sen hala kullanıyor musun? Ne zamana kadar kullanacaksın.dr bana hamile kalınca progestan vereceğim ama jel olanı dedi sanırım bunu verecek bana da başka progestan jel var mı?
Bir hafta aciyacak kolun haberin olsunüstüne yatmamaya çalış uykudan uyandırıyor çünkü.
Kuzum crinone yaziliyor receteli almiyormusun daha uygun oluryok sanırım cnm.. 104 tl olmuş. Günde bir kullanıyorum hala. Tüp bebek merkezindeki eczaneden indirimli alıyoruz. İçinde 15 tane var.
Dpo 16 kadar beklerim ben. Dpo 15-16 da geldigi de oluyo.. valla bu agri geleceginin habercisi gibi sokulemedi.. belim agriyor, bacagima vuruyor.. hamileyken boyle agrilarim olmamisti ki benimNe zaman test yapacaksın cnm dpo 14 tesin.?
Dr özellikle üzerine basa basa dedi ben hep iğne hap kullandım gebeliklerde dedim Dr hayır jel olanı kullanacaksın dedi.bakalım inşallah o günlere gelelim de.En iyisi crinoneymis canim bana kasinti yapti progestan ondan crinone verdi dr .sende bundan kullanirsin ayni muadili
Canim üniversite hastanesinde yaptir. Orada daha kolay ve uygun olur.ya şu pıhtılaşma testini hacettepede sordurcaktım..burda sadece özel yapıyor.çok pahalı 2,500 tl dediler...hacettepe ne kadara yapar hepsini yaparmı onu soracaktım..sümbüle yazdım bakalım ne diyecek o ankarada diye biliyorum ama...
Ay hadi inşallah bebek olsun cnm coraspin mi kullanıyordun sen
Sen o ilişkiyi bir hafta gün aşırı devam ettir geriden gelen olur belki !) Maaşallah güzelmiş yumurtalar. Çatlatma iğnesi de hazır şırınga zaten hemen koldan vuruyorlar küçük birşey. Bebiş olsunlar inşaallah. Kan akışı için corasprin verdi mı ?
Çok güzel büyümüş yumoşlar, bebiş olsunlar inşallah:)) Kan akışının yavaş olduğunu usg de mi anlıyor doktor? Bunu ilk defa duyuyorum.
Tamam tatlım saol dikkat ederim :)Orda ciddi bir Yükseliş olmuş o Yüzden sordum geçen ay da çatladıktan sonra o ateş değerine çıkmış.sen ateş ölçmeye devam et ilişkilerini de düzenli yap bakalım ateş nasıl ilerleyecek??
Cnm akıntıyı dün GÖRDÜ isen gün aşırı 3-4 ilişki olsun hemen Bırakma belki arkadan gelen yumurta falan olabilirAtes olcmuyorum canim keske olcseydim.
Sagol yorumun icin bu aksamda girerim sonra bekleriz artik :)
Insallah canim rabbim daha fazla bekletmesinDr özellikle üzerine basa basa dedi ben hep iğne hap kullandım gebeliklerde dedim Dr hayır jel olanı kullanacaksın dedi.bakalım inşallah o günlere gelelim de.
Persembe günüydü kontrolKontrol ne zamandı cnm? folükülleri saymış olsa gerek
inşallah bekletmeden gelir kardeşiHatirlamazmiyim kuzum 18 aylik oldu kizim bir kardes istiyorum bakalim kismet :)
O zaman sen doğal yollardan devam etCanim üniversite hastanesinde yaptir. Orada daha kolay ve uygun olur.
Amin canim. Yok canım kullanmiyorum ama doktor rahim damarin ve duvarin ince dedi. Ilac da vermedi onla ilgili.
Amin canim. Yok kan sulandirici vermedi? Kromozom ve pihtilasma testi yaptirmadim daha.
Canim evet ultrasond söylüyor. Doppler gibi bir cihazi var.
Cnm akıntıyı dün GÖRDÜ isen gün aşırı 3-4 ilişki olsun hemen Bırakma belki arkadan gelen yumurta falan olabilir
inşallah bekletmeden gelir kardeşi
Kuzum crinone yaziliyor receteli almiyormusun daha uygun olur
Kuzum sen izmirdemiydin crinone %8 dimiEvet yazılıyormuş, bizim bu taraftaki eczanelerin hiç birinde yok depoda da yok dediler. Bende kliniğe gittiğimde ordan 2 kutu 2 kutu aldım. Elimdeki bitince bakarım artık zaten zam da gelmiş:)
Yani adetin 4. Günü o zaman çatlayacak büyüklükte yumurta olsa idi söylerdi.ateşindeki Yükseklik geçici bir Yükseklik olabilir ya da yumurta çatladıktan sonra daha da yükselecek olabilir .takibe ve Çalışmalara devamPersembe günüydü kontrol
Evet cnm Anlıyorum.eşine ovulasyon OLDUĞUNU hissettirmeden yaklaş.spermler 4 gğne yumurtalar da 2 güne kadar canlı kalabiliyormuş2 ocak ve 3 ocakta yani dunde gordum cnm bu aksam iliski olsa ins kacirmam bu sabah baya regl sancim gibi sanci vardi da kismet insallah tutar reglden sonra 19.gun bugun yani ilk akinti 17.gun geldi cnm.
Ben istedim ama esim.uyumustu kiyamadim uyandirmaya :)
Dpo 16 kadar beklerim ben. Dpo 15-16 da geldigi de oluyo.. valla bu agri geleceginin habercisi gibi sokulemedi.. belim agriyor, bacagima vuruyor.. hamileyken boyle agrilarim olmamisti ki benim
Kuzum sen izmirdemiydin crinone %8 dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?