Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim arzu edersen bende hic kullanmadigim bir kutu var 30 lu bir ay yeter sana ozelden adresini atarsan yollarim ben buay biraktigim icin fazla kaldi

Canım şimdi 15 tane var bende, kontrole kadar yetiyor. Haftaya ne zamana kadar kullanacağımı sorayım doktora ona göre alabilirim valla iyi olur:) Onun fiyatı ne kadardı 30 lu hiç almadım ben.

Canım şimdi 15 tane var bende, kontrole kadar yetiyor. Haftaya ne zamana kadar kullanacağımı sorayım doktora ona göre alabilirim valla iyi olur:) Onun fiyatı ne kadardı 30 lu hiç almadım ben.
Ayy canim baktim simdi 1kutu 15liymis benimkide :))) tmm sen ogren bende duruyo zaten istersen yollarim canim

Tamm canım cok saol teşekkür ettim :)

Esime soylemedim haberi yok haberi olunca strese giriyor bizimki nedense
Insallah canim biz yapalim rabbim ol derse olur insallah tum bekleyenlerle beraber bu ay guzel haber aliriz Veson xpreiaZ guzel haberler alalim kizlar beraber bekleyelim bati benim 17 ocak :)

Ateş tablosu 20 Ocak diyor ama henüz ovu olmadığı için kesin birşey yok benim bat ovulasyondan sonra belli oluyor amin inşallah inşallah:))

Aslında kullanabilirsin ben kendi kendine başlamıştım kimyasal sonrası.

Ateş tablosu 20 Ocak diyor ama henüz ovu olmadığı için kesin birşey yok benim bat ovulasyondan sonra belli oluyor amin inşallah inşallah:))

Bende adet duzenleyici iciyorum cnm ona gore hesap edicem cycloc pynogynyc ti sanirim adi ona gore hesap edicem regl uzadi diye doktor verdi ins gerek kalmaz regl olmam

Bende adet duzenleyici iciyorum cnm ona gore hesap edicem cycloc pynogynyc ti sanirim adi ona gore hesap edicem regl uzadi diye doktor verdi ins gerek kalmaz regl olmam
Evet o ilacı biliyorum ben de histereskopiden sonra bir ay kullandım ama korunuyordum o ay histtten dolayı.ama bu ilacı kullanıp hamile kalan çokmuş diye duydum hadi hayırlusı inşallah:)

Evet o ilacı biliyorum ben de histereskopiden sonra bir ay kullandım ama korunuyordum o ay histtten dolayı.ama bu ilacı kullanıp hamile kalan çokmuş diye duydum hadi hayırlusı inşallah:)

Doktor istiyorsaniz bebek korunmayin yumurtalarin var bu ay sak diye gebe kalabilirsin gun asiri calisin demisti benim regl 37 40 a cikti ve regl kanamam da 16 gun surunce doktora gittim bunu verdi kismet insallah olur kist miyom polip hicbisi yok 3 ay kullanicam eger kanama devam ederse uzun regl kurtaj olucam annem rahim kanseri suphesi vardi ila kullandi ondan tedbirliyiz

İnşallah gerek kalmaz cnm:)

Kizlar aslinda benim buyuk bir problemim var simdi size konuyu kisaca özetliyorum yorumlariniza ihtiyacim var. Ben bu zamana kadar ozel devlet bircok doktora gittim hepsi sorun olmadigini akisina birakmam gerektigini soyledi. Agustosta korunmayi biraktik gecen sene ocakta kimyasal gebelik yasadim klomenle. Ocaktan sonra doktor yine bekle dedi. Simdi bu gittigim doktora ilk defa 2 ay once gttim bana rahim duvari ve damarlarin ince kan akisi yavas dolayisiyla hamile kalman zor, kalsan da tutunamaz dedi. Sonra kk sagolsun ayni seyleri yasayan birini buldum tesadüf bana yakin oturuyor ve tesadüf ayni doktor. Kizla yazistik baya. Bana soyledigi ne varsa ona da ayni seyleri söylemis noktasi virgülüne ayni. Ve sonunda baska bir tüp merkezine göndermiş. O arkadasin baska bir arkadaşı gitmis ona da ayni şeyler. Ve sonra bu kiz baska doktora gitmis 2 tüp yaptırmış sonuç olarak ona gittiği her doktor tıpta rahim damar inceliği diye birsey yoktur boyle deyim olamaz demisler. Yani benim bu gittigim doktorla ilgili buyuk bir saibe var. Sanirim tup merkezi ile anlasmasi varmis. Bir daha bu doktora gitmiycem. Kan sulandirici sordugunuz icin durumu aciklamak istedim. Hatta doktor daha once baska bir hastanenin yoneticisiymis ve hastane bir suru usulsüzlükten kapatılmış.

canım rahim damar inceliği derken biz rahim inceliğini kastettiğini düşünmüştük ama... doktorunu değiştirme fikri bence de en iyisi... güvenilir bir tüp bebek merkezi ile mi görüşsen acaba? hemen tüpe başlayalım demeyecek bir yer?

Biz de zaten ilk kez senden 'bu Dr dan' duyduk bunu hatta hepimiz rahim inceliği ile aynı şey mi diye aklımızdan geçirdik hep.inşallah bu ay hamile kalırsın yok eğer kalmazsan Dr U Değiştirme fikri ile doğru şeyi yapmışsın

Yok ya adam inatla rahim damarlarin ince diyor kan akışı yok diyor. Insallah gelir ve gerek kalmaz ama gelmezse sıpa hala inat ederse baska doktora gidicem ve bunu da danışayım.

Cabnım sağlık bakanlığı 184'e şikayuet de edebilirsin, bu ne ahlaksızlık böyle. İnsanların hayatı, planı, umudu ile oynuyor. Ben de rahim damarlarını hangi yöntemle gördü, bunu histeroskopi olsa anca görür diye düşündüm. Şu kadar yıldır alttan muayene oldum yum anca görülüyor.

En erken 12. gün oldu şimdiye kadar ama o da çok nadir. Ben 10. gün başlayayım en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…