Canim arzu edersen bende hic kullanmadigim bir kutu var 30 lu bir ay yeter sana ozelden adresini atarsan yollarim ben buay biraktigim icin fazla kaldiyok canım İstanbuldayım. Evet Crinone %8 .
Canim arzu edersen bende hic kullanmadigim bir kutu var 30 lu bir ay yeter sana ozelden adresini atarsan yollarim ben buay biraktigim icin fazla kaldi
Ayy canim baktim simdi 1kutu 15liymis benimkide :))) tmm sen ogren bende duruyo zaten istersen yollarim canimCanım şimdi 15 tane var bende, kontrole kadar yetiyor. Haftaya ne zamana kadar kullanacağımı sorayım doktora ona göre alabilirim valla iyi olur:) Onun fiyatı ne kadardı 30 lu hiç almadım ben.
Tamm canım cok saol teşekkür ettim :)Yani adetin 4. Günü o zaman çatlayacak büyüklükte yumurta olsa idi söylerdi.ateşindeki Yükseklik geçici bir Yükseklik olabilir ya da yumurta çatladıktan sonra daha da yükselecek olabilir .takibe ve Çalışmalara devam
Evet cnm Anlıyorum.eşine ovulasyon OLDUĞUNU hissettirmeden yaklaş.spermler 4 gğne yumurtalar da 2 güne kadar canlı kalabiliyormuşilişkilerin birinden biri tutar inşallah biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri:))
Ateş tablosu 20 Ocak diyor ama henüz ovu olmadığı için kesin birşey yok benim bat ovulasyondan sonra belli oluyor amin inşallah inşallah:))
Aslında kullanabilirsin ben kendi kendine başlamıştım kimyasal sonrası.Canim üniversite hastanesinde yaptir. Orada daha kolay ve uygun olur.
Amin canim. Yok canım kullanmiyorum ama doktor rahim damarin ve duvarin ince dedi. Ilac da vermedi onla ilgili.
Amin canim. Yok kan sulandirici vermedi? Kromozom ve pihtilasma testi yaptirmadim daha.
Canim evet ultrasond söylüyor. Doppler gibi bir cihazi var.
Ateş tablosu 20 Ocak diyor ama henüz ovu olmadığı için kesin birşey yok benim bat ovulasyondan sonra belli oluyor amin inşallah inşallah:))
Evet o ilacı biliyorum ben de histereskopiden sonra bir ay kullandım ama korunuyordum o ay histtten dolayı.ama bu ilacı kullanıp hamile kalan çokmuş diye duydum hadi hayırlusı inşallah:)Bende adet duzenleyici iciyorum cnm ona gore hesap edicem cycloc pynogynyc ti sanirim adi ona gore hesap edicem regl uzadi diye doktor verdi ins gerek kalmaz regl olmam
Evet o ilacı biliyorum ben de histereskopiden sonra bir ay kullandım ama korunuyordum o ay histtten dolayı.ama bu ilacı kullanıp hamile kalan çokmuş diye duydum hadi hayırlusı inşallah:)
İnşallah gerek kalmaz cnm:)Doktor istiyorsaniz bebek korunmayin yumurtalarin var bu ay sak diye gebe kalabilirsin gun asiri calisin demisti benim regl 37 40 a cikti ve regl kanamam da 16 gun surunce doktora gittim bunu verdi kismet insallah olur kist miyom polip hicbisi yok 3 ay kullanicam eger kanama devam ederse uzun regl kurtaj olucam annem rahim kanseri suphesi vardi ila kullandi ondan tedbirliyiz
Kafana göre mi basladin canim. Nasil kullandin peki?Aslında kullanabilirsin ben kendi kendine başlamıştım kimyasal sonrası.
Evet kafama göre. Regl bitiminde başlayıp regl başlarken bıraktım hep.Kafana göre mi basladin canim. Nasil kullandin peki?
canım rahim damar inceliği derken biz rahim inceliğini kastettiğini düşünmüştük ama... doktorunu değiştirme fikri bence de en iyisi... güvenilir bir tüp bebek merkezi ile mi görüşsen acaba? hemen tüpe başlayalım demeyecek bir yer?Kizlar aslinda benim buyuk bir problemim var simdi size konuyu kisaca özetliyorum yorumlariniza ihtiyacim var. Ben bu zamana kadar ozel devlet bircok doktora gittim hepsi sorun olmadigini akisina birakmam gerektigini soyledi. Agustosta korunmayi biraktik gecen sene ocakta kimyasal gebelik yasadim klomenle. Ocaktan sonra doktor yine bekle dedi. Simdi bu gittigim doktora ilk defa 2 ay once gttim bana rahim duvari ve damarlarin ince kan akisi yavas dolayisiyla hamile kalman zor, kalsan da tutunamaz dedi. Sonra kk sagolsun ayni seyleri yasayan birini buldum tesadüf bana yakin oturuyor ve tesadüf ayni doktor. Kizla yazistik baya. Bana soyledigi ne varsa ona da ayni seyleri söylemis noktasi virgülüne ayni. Ve sonunda baska bir tüp merkezine göndermiş. O arkadasin baska bir arkadaşı gitmis ona da ayni şeyler. Ve sonra bu kiz baska doktora gitmis 2 tüp yaptırmış sonuç olarak ona gittiği her doktor tıpta rahim damar inceliği diye birsey yoktur boyle deyim olamaz demisler. Yani benim bu gittigim doktorla ilgili buyuk bir saibe var. Sanirim tup merkezi ile anlasmasi varmis. Bir daha bu doktora gitmiycem. Kan sulandirici sordugunuz icin durumu aciklamak istedim. Hatta doktor daha once baska bir hastanenin yoneticisiymis ve hastane bir suru usulsüzlükten kapatılmış.
Biz de zaten ilk kez senden 'bu Dr dan' duyduk bunu hatta hepimiz rahim inceliği ile aynı şey mi diye aklımızdan geçirdik hep.inşallah bu ay hamile kalırsın yok eğer kalmazsan Dr U Değiştirme fikri ile doğru şeyi yapmışsınKizlar aslinda benim buyuk bir problemim var simdi size konuyu kisaca özetliyorum yorumlariniza ihtiyacim var. Ben bu zamana kadar ozel devlet bircok doktora gittim hepsi sorun olmadigini akisina birakmam gerektigini soyledi. Agustosta korunmayi biraktik gecen sene ocakta kimyasal gebelik yasadim klomenle. Ocaktan sonra doktor yine bekle dedi. Simdi bu gittigim doktora ilk defa 2 ay once gttim bana rahim duvari ve damarlarin ince kan akisi yavas dolayisiyla hamile kalman zor, kalsan da tutunamaz dedi. Sonra kk sagolsun ayni seyleri yasayan birini buldum tesadüf bana yakin oturuyor ve tesadüf ayni doktor. Kizla yazistik baya. Bana soyledigi ne varsa ona da ayni seyleri söylemis noktasi virgülüne ayni. Ve sonunda baska bir tüp merkezine göndermiş. O arkadasin baska bir arkadaşı gitmis ona da ayni şeyler. Ve sonra bu kiz baska doktora gitmis 2 tüp yaptırmış sonuç olarak ona gittiği her doktor tıpta rahim damar inceliği diye birsey yoktur boyle deyim olamaz demisler. Yani benim bu gittigim doktorla ilgili buyuk bir saibe var. Sanirim tup merkezi ile anlasmasi varmis. Bir daha bu doktora gitmiycem. Kan sulandirici sordugunuz icin durumu aciklamak istedim. Hatta doktor daha once baska bir hastanenin yoneticisiymis ve hastane bir suru usulsüzlükten kapatılmış.
Aklimda 10 bin kalmis canim demek ki yine de olmuyor.Cnm 10 milyonda devlet aşılama şartını ortadan kaldırmıyor 5 milyon altı olunca aşılamaya gerek kalmadan tüpe geçiliyor.
Kizlar aslinda benim buyuk bir problemim var simdi size konuyu kisaca özetliyorum yorumlariniza ihtiyacim var. Ben bu zamana kadar ozel devlet bircok doktora gittim hepsi sorun olmadigini akisina birakmam gerektigini soyledi. Agustosta korunmayi biraktik gecen sene ocakta kimyasal gebelik yasadim klomenle. Ocaktan sonra doktor yine bekle dedi. Simdi bu gittigim doktora ilk defa 2 ay once gttim bana rahim duvari ve damarlarin ince kan akisi yavas dolayisiyla hamile kalman zor, kalsan da tutunamaz dedi. Sonra kk sagolsun ayni seyleri yasayan birini buldum tesadüf bana yakin oturuyor ve tesadüf ayni doktor. Kizla yazistik baya. Bana soyledigi ne varsa ona da ayni seyleri söylemis noktasi virgülüne ayni. Ve sonunda baska bir tüp merkezine göndermiş. O arkadasin baska bir arkadaşı gitmis ona da ayni şeyler. Ve sonra bu kiz baska doktora gitmis 2 tüp yaptırmış sonuç olarak ona gittiği her doktor tıpta rahim damar inceliği diye birsey yoktur boyle deyim olamaz demisler. Yani benim bu gittigim doktorla ilgili buyuk bir saibe var. Sanirim tup merkezi ile anlasmasi varmis. Bir daha bu doktora gitmiycem. Kan sulandirici sordugunuz icin durumu aciklamak istedim. Hatta doktor daha once baska bir hastanenin yoneticisiymis ve hastane bir suru usulsüzlükten kapatılmış.
En erken 12. gün oldu şimdiye kadar ama o da çok nadir. Ben 10. gün başlayayım en iyisien erken ovu kaçıncı gün oluyor senin? mesela benim en erken 14 en geç 26 da oldu ovu. ben yapınca 11. gün başladım. 12. de olurdu hatta da ne olur ne olmaz dedim. sen de en erken ovudan 2-3 gün önce başlayabilirsin. her gün aynı saat, su kısıtlaması ile yaparsan daha doğru olur sonuç. ama ovu olacağı zaman 5lt su da içsen yine de koyu çıkıyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?