canım dopler usg var ya onla damar akımları görülüyor.hani varikosel için erkeklere de bakıyorlar ya damar kan akımına.. ama bize bakan olmadı hiç bunu, bu ilginç. şikayete gelecek olursak somut bir veri yok ki neyi şikayet edecek? sadece o doktora artık gitmez başka da yapılabilecek birşey yok....Cabnım sağlık bakanlığı 184'e şikayuet de edebilirsin, bu ne ahlaksızlık böyle. İnsanların hayatı, planı, umudu ile oynuyor. Ben de rahim damarlarını hangi yöntemle gördü, bunu histeroskopi olsa anca görür diye düşündüm. Şu kadar yıldır alttan muayene oldum yum anca görülüyor.
Tmam canım, mantıklı, israf etmemiş olurum.Ilk başta günde bir ile başla koyulaşmaya başlayınca ikiye çıkartırsın
inşallah gelir canım bu ay müjden.. hiçbişeye gerek kalmaz inşallah.Yok ya adam inatla rahim damarlarin ince diyor kan akışı yok diyor. Insallah gelir ve gerek kalmaz ama gelmezse sıpa hala inat ederse baska doktora gidicem ve bunu da danışayım.
Eğer bu testleri yapmadan teşhis ve yönlendirme yapmışsa mesleğini kötüye kullanıyor demektir. Bence...canım dopler usg var ya onla damar akımları görülüyor.hani varikosel için erkeklere de bakıyorlar ya damar kan akımına.. ama bize bakan olmadı hiç bunu, bu ilginç. şikayete gelecek olursak somut bir veri yok ki neyi şikayet edecek? sadece o doktora artık gitmez başka da yapılabilecek birşey yok....
Canım zaten bu tane var o da eğitim ve araştırma hastanesi diye geçiyor hayirdirkarabükte üniv.hastanesi varmıtsefem28
ha canım bir de saat sormuşsun ya ben akşam 5-6 gibi yapıyordum. en uygun saatler de içindeki kağıtta yazıyor aslında. ben unuttum amaEn erken 12. gün oldu şimdiye kadar ama o da çok nadir. Ben 10. gün başlayayım en iyisi
ama tüp bebeğe yönlendirmek suç değil ki.. sonuçta 1.5 yıllık infertilite var ortada. bu dopler ultrason dediğim de zaten ultrason cihazının bir özelliği. normal ultrasonla bakarken o tuşuna basıp kanlanmaya bakıyorlar ayrı bir cihaz değil.Eğer bu testleri yapmadan teşhis ve yönlendirme yapmışsa mesleğini kötüye kullanıyor demektir. Bence...
pıhtılaşma testi yapılıyormu orada canım ya..?.burda sadece özelde var ve çok pahalı...Canım zaten bu tane var o da eğitim ve araştırma hastanesi diye geçiyor hayirdir
benim de kafama yatmamisti bi türlü. 9 doktor gezdim aşılama, tüp bebek yaptirsim bi Allahin kulu ne rahim damarlarina ne kan akışına yorum yapmadi. zaten ultrasonda nasil görünecek ki... direk igne denetmesi de ilgincKizlar aslinda benim buyuk bir problemim var simdi size konuyu kisaca özetliyorum yorumlariniza ihtiyacim var. Ben bu zamana kadar ozel devlet bircok doktora gittim hepsi sorun olmadigini akisina birakmam gerektigini soyledi. Agustosta korunmayi biraktik gecen sene ocakta kimyasal gebelik yasadim klomenle. Ocaktan sonra doktor yine bekle dedi. Simdi bu gittigim doktora ilk defa 2 ay once gttim bana rahim duvari ve damarlarin ince kan akisi yavas dolayisiyla hamile kalman zor, kalsan da tutunamaz dedi. Sonra kk sagolsun ayni seyleri yasayan birini buldum tesadüf bana yakin oturuyor ve tesadüf ayni doktor. Kizla yazistik baya. Bana soyledigi ne varsa ona da ayni seyleri söylemis noktasi virgülüne ayni. Ve sonunda baska bir tüp merkezine göndermiş. O arkadasin baska bir arkadaşı gitmis ona da ayni şeyler. Ve sonra bu kiz baska doktora gitmis 2 tüp yaptırmış sonuç olarak ona gittiği her doktor tıpta rahim damar inceliği diye birsey yoktur boyle deyim olamaz demisler. Yani benim bu gittigim doktorla ilgili buyuk bir saibe var. Sanirim tup merkezi ile anlasmasi varmis. Bir daha bu doktora gitmiycem. Kan sulandirici sordugunuz icin durumu aciklamak istedim. Hatta doktor daha once baska bir hastanenin yoneticisiymis ve hastane bir suru usulsüzlükten kapatılmış.
Hiç bilmiyorum canım ya nasıl öğrenebiliriz arayınca söylerler mı acaba hiç orada bi doktora gitmedim müthiş kalabalık sıra alınmıyor ama iyi doktorlar var diye biliyorumpıhtılaşma testi yapılıyormu orada canım ya..?.burda sadece özelde var ve çok pahalı...
Canım benim o konuda da aklıma şu geldi , klomen rahim kalınlığını azaltıyor, hani senin kan akışında yavaşlama var dedi ya hiç klomen kullanıp da rahim kalınlığını riske atmak istemedi diye düşündüm. Hatta hatırlarsan benim klomen kulllandığımda rahim malınlığı 5.4 demişti burdaki kadın doğumcu çatlatma iğnesinden sonra. Ama iğne kullandığım bu ay 5.3 , 7.4 en son da 8. 3 oldu. Kalınlığı olumsuz etkilemedi iğne. Ben buna yormuştum senin doktoru da.KizlarFreeSoull xpreiaZ elimde ciddennet somut birsey yok ama bahsettigim cihaz ile karindan bakiyor önce ulrason gibi sonra ayar degisitiyor ve mavi kirmizi goruntuler oluyor. Bana bugun gosterdi mesela kirmizi alan kan akisi dedi. Kolay hamile kalanların bu alan kipkirmizi oluyor dedi senin ama kirmizi alan cok az dedi gercekten de oyleydi. ShinSeGi benim de doktorla ilgili aklima yatmayan seyler var. Klomen ya da estrofm gibi yöntemleri denemeden igneye gecti anlamadim yani. Sordum sana bu fayda eder dedi rahim kalinligi ne dedim ben diyince 7 mm eh iste dedi. Madem rahim ince ise tutunmada problem olcaksa ona yonelik bisey neden vermiyor anlamadigim nokta bu. Ignemi vurunur bir daha da gitmem bekleyose gecerim. Hamile kalirsam ne guzel kalamazsam baska doktor
Bakalim 2 tane var sansim yuksekinsallah gelir canim valla artik aklim durdu.Canım benim o konuda da aklıma şu geldi , klomen rahim kalınlığını azaltıyor, hani senin kan akışında yavaşlama var dedi ya hiç klomen kullanıp da rahim kalınlığını riske atmak istemedi diye düşündüm. Hatta hatırlarsan benim klomen kulllandığımda rahim malınlığı 5.4 demişti burdaki kadın doğumcu çatlatma iğnesinden sonra. Ama iğne kullandığım bu ay 5.3 , 7.4 en son da 8. 3 oldu. Kalınlığı olumsuz etkilemedi iğne. Ben buna yormuştum senin doktoru da.
Tabi ne niyetle neyi verdiğini açıklasa kararı sana bıraksa daha iyi olurmuş ama.. inşallah bu ay müjden gelir...
Boşver hiç kuruntu yapma şimdi, bana klomen veren doktor o zaman demişti ki bir iki kere daha deneriz klomen ama iğne ile gelişen yumurtada hamile kalma ihtimali daha yüksek yine de olmazsa iğne deneriz. Gerçi sonra o dediğini unutup git doğal olur senin e çevirdi beni postaladı amaBakalim 2 tane var sansim yuksekinsallah gelir canim valla artik aklim durdu.
Yok zaten bastan beri icime sinmeyen biseyler vardi. Belki vesile olur cikolatayla yanina giderim artikBoşver hiç kuruntu yapma şimdi, bana klomen veren doktor o zaman demişti ki bir iki kere daha deneriz klomen ama iğne ile gelişen yumurtada hamile kalma ihtimali daha yüksek yine de olmazsa iğne deneriz. Gerçi sonra o dediğini unutup git doğal olur senin e çevirdi beni postaladı ama
Sen şimdi hiç kafanı olumsuzluklarla doldurma inşallah ay sonunda müjde verirsin, yine de istemezsen artık ona devam etmez içinin rahat edeceği bir doktora gidersin gebelik takibi için inşallah
alala ne kdr saçma bi ay ilaç kullanımıyla nasıl direkt tüpe gönderiyo kiKizlar doktordan ciktim. Rahim 7 mm olmuş ama kan akışı cok yavaş dedi. 2 tane guzel yumurta gelişmiş dedi. Biri 18mm digeri 19 mm. Çatlatma ignesi verdi bugun igneyi olucam Otrivelle kolundan da yapabilirdin dedi. Ilk defa catlatma ignesi olucam. Yarin ve sonrasi icin iliski dedi. Sonra 3 ay ara olmazsa tup dedi.
hmmm ben ultrasonla kan akışına bakabildiklerini hic bilmiyordum dur bi daha doktora gidersen ben de baktirayim:))) belki hepimizide vardir bu sorunKizlarFreeSoull xpreiaZ elimde ciddennet somut birsey yok ama bahsettigim cihaz ile karindan bakiyor önce ulrason gibi sonra ayar degisitiyor ve mavi kirmizi goruntuler oluyor. Bana bugun gosterdi mesela kirmizi alan kan akisi dedi. Kolay hamile kalanların bu alan kipkirmizi oluyor dedi senin ama kirmizi alan cok az dedi gercekten de oyleydi. ShinSeGi benim de doktorla ilgili aklima yatmayan seyler var. Klomen ya da estrofm gibi yöntemleri denemeden igneye gecti anlamadim yani. Sordum sana bu fayda eder dedi rahim kalinligi ne dedim ben diyince 7 mm eh iste dedi. Madem rahim ince ise tutunmada problem olcaksa ona yonelik bisey neden vermiyor anlamadigim nokta bu. Ignemi vurunur bir daha da gitmem bekleyose gecerim. Hamile kalirsam ne guzel kalamazsam baska doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?