Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
depresyon etkiliyo olmasın tatlım rahat oll dicem ama hepimiz aynı durumdayız

canim benim ateş düşük ertesi gün geliyordu adet. ayaklarinin altina sicak su torbasi koy fayda eder

Benim ateş düştükten sonra olduğu olmuştu ama bu kadar düşmemişti çizginin üstündeydi bir gün öncesi. Serephona tam gelince başlarsın canım şimdiden içme. Majezik de lekeyi gördükten sonra mı başlasan? Ya bugün olmaz yarın olursan? Boşa içmiş olmayasın

benimde 2 gündür feci bacaklarim agriyor benim adet belirtisi bu. rahatca ağrı kesici icebilmek icin test yaptim tabiki negatif :)))
erken test yapmam ama bacaklarim korkunc agriyor... bende bu ay da iş yok kızlar

depresyon etkiliyo olmasın tatlım rahat oll dicem ama hepimiz aynı durumdayız
Yok tatlım depresyon falan değil şükür elhamdülillah da ne bilim düşünüyorum.eşimin degerler düşük benim yumoşlar tembel.nolur sonumuz diye düşüncelere dalıyorum

Canim adetin gelmeden bence icme cok agrin olutsa dayanilmaz parol gibi birsey al..adet olmakla gebe kalmak arasi birbirine cok benzer adet olcakmis gibi agrilar oluyor malesef kirmizilar gelmeden yada erken gebelik testi yapmadan da anlasilmiyor ilk gunler..evde ayaklarini sicak tut insallah gelmez :)

Yok tatlım depresyon falan değil şükür elhamdülillah da ne bilim düşünüyorum.eşimin degerler düşük benim yumoşlar tembel.nolur sonumuz diye düşüncelere dalıyorum

İçini ferah tut.
Bak kaynımda varikosel eltimde de yumurta tembelliği varken doğal yolla hamile kaldı.
Allah dilerse olur.

benimde 2 gündür feci bacaklarim agriyor benim adet belirtisi bu. rahatca ağrı kesici icebilmek icin test yaptim tabiki negatif :)))
erken test yapmam ama bacaklarim korkunc agriyor... bende bu ay da iş yok kızlar
Parol haricinde birşey içme sen yine de ne olur ne olmaz

Ay hadi yaa benim de belim bacaklarim agriyo.. kendimi teyze gibi hissediyorum kalorifere sarıldım kedi gibi benimki de gelcek de bana oyun yapıyor

Benimki tutturdu test yapalım diye içine doğuyormuş istemiyorum dedim.. o akşam kesin test alir gelir beni gerer
Bak oyle diyosa bence yap testi cunku ben negatif kan sonucuna ragmen israrla esim bana sen hamilesin icime dogdu deyip deyip dururdu ben bagira cagira yok iste dememe ragmen ben biliyorum var diyodu ayrica babalarin icine dogarmis hissedermis bi sekikde nasil oluyosa esim israrla oruc tutma sen hamilesin derdi bana icime kurt dusururdu sonuc negatif nasil eminsin bukadar diyede cemkirdim yinede gorursun bak demisto sen dedin diceksin demisti ve sonuc doguma az kaldi dedgi cikti yani anlican demem oki kirma esini sonuc negatifte olsa ena zindan esine israr yapmamasi gerektigini soylersin hic degilse seni bos yere strese sokmaz bende yasadigim icin insan inanilmaz strese giriyo insaAlalh guzel sonuc alorsin haaa negatif mi hemen yelkenleri suya indirme bekle bi iki gun daha yada adet gununu oyle yap insaAllah esinin hisleri dogru cikar ve mujdeyi paylasirsin hepimozle dualarim seninle bacim

Vallaa canım dusuk olan hamilelikte demişti hamilesin diye, hamile hissediyordum o zaman da kendimi hamile ciktim. Ama bu sefer hic oyle bir his yok icimde.. atesim guzel gidiyor dpo 14 deyim ama sanki yarin dusecek gibi.. umut edemiyorum bile o yüzden kendimi kötüye hazirlamak istiyorum ki leke geldiginde daha az üzülürüm.. ama hamileyim diye düşünüp test yaptigimda kötü oluyo.. garanti test olsun istiyorum dpo 16nin aksaminda ya da 17 sabahi yapayim diye dusunuyordum. Hayirlisi olsun hakkimizda. Rabbim aratmasın, herkesin gönlüne gore versin.. bakalim 2 gun daha mevlam neyler neylerse guzel eyler.. insallah eşim ben demiştim der:) eşime o testin benim psikolojimi bozduğunu söyledim.. ha simdi ha 2 gun sonra deme dedim... 2 gun sonra olursa daha garanti olur umudum daha cok olur dedim.. bi tepki vermedi insAllah almaz test

Atesim dustu ya kuzum adet olcam kesin de bugun olmadim ya

Yaptirmadim canim birazdan alip yapicam. Daha mi etkili ki gobekten. Doktor koldan yazmis
Koldan daha gec etki eder mesela gobekten yaparsan 36 saatte catlar yumurta koldan 48 saati gecer
Ben hep gobekten yaptim ama son tup bebekte koldan yap dedi cunku ayni gun sabahi yuksek doz igne vurulmustu abiden buyuyup catlamasin dedi
Asilama falan degil dimi

Canimin ici insaAllah o guzel haberi verirsin bana duaalrimdasin bacimmm

Kızlar bu meryem ana otu aramızda kullanan oldu mu suya mı koysam üzerimde mi tasısam bilemedim

Canim koldan yaptırdım doktor receteye oyle yazmis ve hemsire de iki yumurta varsa ondan demistir koldan yapdiye dedi. Oyle yapalim dedi tamam dedim. Asilama degil canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…