Canimin ici insaAllah o guzel haberi verirsin bana duaalrimdasin bacimmm
hayırlısı inşallah canım tşk ederımmaşallah canımçok güzel çıkmış değerin. Kat kat artsın inşallah..:)
aaa hiç bilmiodum ben birini acilde vurdurdum koldan vurular öbürünü kendim yaptım bacaktanKoldan daha gec etki eder mesela gobekten yaparsan 36 saatte catlar yumurta koldan 48 saati gecer
Ben hep gobekten yaptim ama son tup bebekte koldan yap dedi cunku ayni gun sabahi yuksek doz igne vurulmustu abiden buyuyup catlamasin dedi
Asilama falan degil dimi
canım özelde grup var ya dua grubu ordan yaz su doktoru da bılelımKizlar aslinda benim buyuk bir problemim var simdi size konuyu kisaca özetliyorum yorumlariniza ihtiyacim var. Ben bu zamana kadar ozel devlet bircok doktora gittim hepsi sorun olmadigini akisina birakmam gerektigini soyledi. Agustosta korunmayi biraktik gecen sene ocakta kimyasal gebelik yasadim klomenle. Ocaktan sonra doktor yine bekle dedi. Simdi bu gittigim doktora ilk defa 2 ay once gttim bana rahim duvari ve damarlarin ince kan akisi yavas dolayisiyla hamile kalman zor, kalsan da tutunamaz dedi. Sonra kk sagolsun ayni seyleri yasayan birini buldum tesadüf bana yakin oturuyor ve tesadüf ayni doktor. Kizla yazistik baya. Bana soyledigi ne varsa ona da ayni seyleri söylemis noktasi virgülüne ayni. Ve sonunda baska bir tüp merkezine göndermiş. O arkadasin baska bir arkadaşı gitmis ona da ayni şeyler. Ve sonra bu kiz baska doktora gitmis 2 tüp yaptırmış sonuç olarak ona gittiği her doktor tıpta rahim damar inceliği diye birsey yoktur boyle deyim olamaz demisler. Yani benim bu gittigim doktorla ilgili buyuk bir saibe var. Sanirim tup merkezi ile anlasmasi varmis. Bir daha bu doktora gitmiycem. Kan sulandirici sordugunuz icin durumu aciklamak istedim. Hatta doktor daha once baska bir hastanenin yoneticisiymis ve hastane bir suru usulsüzlükten kapatılmış.
depresyon etkiliyo olmasın tatlım rahat oll dicem ama hepimiz aynı durumdayız
CNN o ilaç bitmeden regl gelmez cnm ilaç bittikten sonra bir hafta içinde regl gelir benimki 5. Gün gelmişti o Yüzden Endişe etme inşallah güzel Şeyler düşünelim
ateşime baksana canım ne kdar düştüüübenimde 2 gündür feci bacaklarim agriyor benim adet belirtisi bu. rahatca ağrı kesici icebilmek icin test yaptim tabiki negatif :)))
erken test yapmam ama bacaklarim korkunc agriyor... bende bu ay da iş yok kızlar
ben süte katip içtim üstümde de taşıdım. sonuc hala bebek yokEki Görüntüle 1934422
Kızlar bu meryem ana otu aramızda kullanan oldu mu suya mı koysam üzerimde mi tasısam bilemedim
progestani kullaniyorsun dimi cnm? acaba bi progesteron hormonuna baktirsa miydin... kötü bisey olcagini sanmam ama ben evhamliyim:)))ateşime baksana canım ne kdar düştüüü
resım falan eklemiştım çok birbirin karıstı dıye kaldrdımiiz takvimini neden kaldırdın merak ettim
doktor acaba baksakmı dedı. ben yoooo gerek yok dedım bırden. acabaaaa nie dedıysemmmm bende blmorum. ağzımdan yle çıkıverdi. doktorda evet ya geek yok dedı.progestani kullaniyorsun dimi cnm? acaba bi progesteron hormonuna baktirsa miydin... kötü bisey olcagini sanmam ama ben evhamliyim:)))
Denemekde fayda var hayırlısı hepimiz için nasip tesekkür ederim cvp için canm :)ben süte katip içtim üstümde de taşıdım. sonuc hala bebek yok
tabi hersey herkese farkli etki eder ikisini de dene cnm
valla gögüslerde falan hiç sertleşme yok bu da progestan düşük mü demek ! ama kasıklarımda ağrı çok . hatta midem hafif buanıyor. hanı ılk gnler bulantı olmaz derız ya hep benım 1 haftadır çokk hafıf varprogestani kullaniyorsun dimi cnm? acaba bi progesteron hormonuna baktirsa miydin... kötü bisey olcagini sanmam ama ben evhamliyim:)))
her şeyin hayırlısını versin allah başka bir şey demiyorum.progestani kullaniyorsun dimi cnm? acaba bi progesteron hormonuna baktirsa miydin... kötü bisey olcagini sanmam ama ben evhamliyim:)))
şu an da ölçtüm ateşi 36.5progestani kullaniyorsun dimi cnm? acaba bi progesteron hormonuna baktirsa miydin... kötü bisey olcagini sanmam ama ben evhamliyim:)))
Hayirlisi kuzum ben dusuk atesle gebe kaldim kizlar oyle soyluyordu olabilir hersey..rabbim hakkinda hayirlisini sagliklisini nasip etsin canimAtesim dustu ya kuzum adet olcam kesin de bugun olmadim ya
valla benimde öyle bu ay ateş yükselmedi de yükselmedi ve daha da düştü. yanı yuksek atesle genelık olayı da çürüyecek nerdeyseHayirlisi kuzum ben dusuk atesle gebe kaldim kizlar oyle soyluyordu olabilir hersey..rabbim hakkinda hayirlisini sagliklisini nasip etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?