Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson kiz ben regl olacakmisim gibi sancim var yumurtlamadan sonra acaba tutmadimi bu ay

Reactions: iiz
aaa hiç bilmiodum ben birini acilde vurdurdum koldan vurular öbürünü kendim yaptım bacaktan

ya kızlar bi kaç gündür farklı bişey yemediğim halde midem felaket yanıyo inofolic combi dokunmuş olamaz değil mii

canım özelde grup var ya dua grubu ordan yaz su doktoru da bılelım

depresyon etkiliyo olmasın tatlım rahat oll dicem ama hepimiz aynı durumdayız
8403BHC hormonlara en iyi gelen çörek otu ... ben hamileliğimi biraz da çörek otuna bağlıyorum. 2 ay üst üst çiğnedim hormonlar cuk diye yerine oturmustu valla üstelik inmez insede ancak ilaçlarla iner dnen fsh ındı

benimde 2 gündür feci bacaklarim agriyor benim adet belirtisi bu. rahatca ağrı kesici icebilmek icin test yaptim tabiki negatif :)))
erken test yapmam ama bacaklarim korkunc agriyor... bende bu ay da iş yok kızlar
ateşime baksana canım ne kdar düştüüü

progestani kullaniyorsun dimi cnm? acaba bi progesteron hormonuna baktirsa miydin... kötü bisey olcagini sanmam ama ben evhamliyim:)))
doktor acaba baksakmı dedı. ben yoooo gerek yok dedım bırden. acabaaaa nie dedıysemmmm bende blmorum. ağzımdan yle çıkıverdi. doktorda evet ya geek yok dedı.

dun kullandım gece o kadaar

progestani kullaniyorsun dimi cnm? acaba bi progesteron hormonuna baktirsa miydin... kötü bisey olcagini sanmam ama ben evhamliyim:)))
valla gögüslerde falan hiç sertleşme yok bu da progestan düşük mü demek ! ama kasıklarımda ağrı çok . hatta midem hafif buanıyor. hanı ılk gnler bulantı olmaz derız ya hep benım 1 haftadır çokk hafıf var

şu an da ölçtüm ateşi 36.5

düşün yani bu saatte böyle. anlamadım ben bu ateşe ne oldu. sancılaım cok mide bulantım var. değerımde ıyı ckmıstı ama . gögüslerımde nerdeyse hıc sertleşme olmadı yükselişe geçip tekrar düşer değil mi değer....

kafamda karıştı ama ne yapılabilirki. doktor bana 15 gune kadar gelmene gerek yok dedı. 15 gun sonra kese için bakarız dedi ama galiba ben 2 gune kadar gıderım tekrar artısa bakalım derım. desem mi sizce ?

artısa bakmak için herkes kac kere gıttı ki ? yoksa bu yeterli mi !

Hayirlisi kuzum ben dusuk atesle gebe kaldim kizlar oyle soyluyordu olabilir hersey..rabbim hakkinda hayirlisini sagliklisini nasip etsin canim
valla benimde öyle bu ay ateş yükselmedi de yükselmedi ve daha da düştü. yanı yuksek atesle genelık olayı da çürüyecek nerdeyse

acaba progestan yükselmeyince ateşte mi yükselmiyor ki !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…