Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CNN o ilaç bitmeden regl gelmez cnm ilaç bittikten sonra bir hafta içinde regl gelir benimki 5. Gün gelmişti o Yüzden Endişe etme inşallah güzel Şeyler düşünelim

Insallah cnm ztn suan muhtelemen yumurtalama gunlerimdeyim insallah adette olmam bir sonraki kutuya gerek kalmaz

kızlar hamileliği kan da yeni ğrendiğinizde doktor muayene de yapıyor mu ? hastanennın gebelik bölümüne falan gönderıyor mu ?

Kizlar catlatma ignesini tabloya giriyormuyduk? Ne diye geciyordu?

Canim erken ogrenince daha cok evham yapiyorsun haliyle..sabirsizlardandim bende net hatirlamiyorum ama 3 kere baktirdim diye hatirliyorum bu defa hic vajinal baktirmadim gobekten bakildi.2hafta bekleyip gidersen kese yolk sac olusumunu rahat gorebilir diye osekilde gel demistir..biliyorum annelik onun haberini aldigin andan itibaren endise etmekmis :) hep guzel dusun olumlu dusun canim..
Agrilar vs oluyor ilk zamanlar kasiklarda artan akintilarda bu donem kendine iyi bak yorma kendini bol bol dinlen canim..

Reactions: iiz
valla benimde öyle bu ay ateş yükselmedi de yükselmedi ve daha da düştü. yanı yuksek atesle genelık olayı da çürüyecek nerdeyse

acaba progestan yükselmeyince ateşte mi yükselmiyor ki !
Kuzum ben hamile kaldigim ay catlatma ignesinden sonra hep gece progestan attim ilk hcg baktirdivimda onada baktirdim hcg 75ken 17 cikti progstn iyi ilac etki etmis demisti..sende varsa geceleri yatarken 1 tane at istersen..

iiz tatlım sen bi günlük ateşle neden geriliyosun bukdr senki en sakinlerimizdensin yapmaa bebişin göbüşünde rahat rahat yatsın :) çok takıldıysan bi hcg daha baktır istersen

canim sen progestani düzenli kullan ihmal etme. doktora tekrar ne zaman gidiceksin?

Cnm bu kadar stres yapma artık kendini de dinleme rahat bırak kendini.hamilesin ve bunun keyfini çıkart Tabiki değerin çok düşük ve sağlıklı bir gebelik demek için henüz çok erken kalp atışlarına kadar Sabırla beklemelisin.keseyi en az 2000 lerde görebilirsin ve bunun için en azından 4-5 kez daha kan vermen gerekir.ki kan versen de sonuç değişmeyecek sen elinden geleni yapıyorsun Dr progestan da vermiş progesteron değerini öğrensen ne olur öğrenmeden ne olur.siz önlemini almışsınız zaten.artık ateş de ölçme stres yapıyorsun.iniş çıkışlar gayet doğal Endişe etme her hamilelik aynı olacak diye bir kural yok bu stres olduğu gibi beneğe geçiyor

valla benimde öyle bu ay ateş yükselmedi de yükselmedi ve daha da düştü. yanı yuksek atesle genelık olayı da çürüyecek nerdeyse

acaba progestan yükselmeyince ateşte mi yükselmiyor ki !
Ateş'in gayet yüksek hala çizginin üstünde çizginin altına düşerse sıkıntı var demektir

kızlar hamileliği kan da yeni ğrendiğinizde doktor muayene de yapıyor mu ? hastanennın gebelik bölümüne falan gönderıyor mu ?
Benimki usg bakmıştı kese görülmez ama yine de bakalım dedi.
ve kist vardı.ve kocaman bir hematom hatta onu kese ile karıştırdı ilk önce.

Yok canim herhangi bir muayene değer kese oluşumuna gelince keseya bakar sonra da kalp atışı için bi 15 gün sonraya filan çağırır. Sadece kan tahlilleri bakılır bazı değerler kontrol edilir.

valla bugun cok kötü bir gün geçirdim. hanı kavga edıp baska sehıre gıtmıstım ya döner dönmezde hamılelıgımı öğrendım ama demek ki kocam için cok önemli haber degılmıskı o hala hırsının peşindeymıs. durdu patladı ama hıssetmıstım patlayacagını. ben de bebek haberı her şeyı degıstırı sanmıstım işte. kavga öyle buyutu ki yıne başladı herkesı aramaya annemı aramıs kardeşımı aramıs kendı babasını da aramıs. herkese bebegı söylemiş bir güzel gercı laf arasında ben anneme söyledım de mecbur kaldım ve annemın lafı agzına tıktım o sinirle . duyurdu herkese ve çok kötu duyurdu boşanacagız bilmem ne dıye . canım cok sıkıldı gercekten de

zehir etti mutlulugumu

göguslerım falan hamıle degılım gıbı ateş düşük ..vs vs olunca acaba demeden gecemıyorsun tabı.

atese bıraz daha devam edeyımde kızlar bakıyorlar ya atese. ben erken öğrendım ya şu an da olan belirtiler bile ön belirti sayılır diye yazıyorum işte. kızlara yardımı olur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…