canim icin rahat etsin istersen cuma tekrar baktirabilirsin. hatta gitmisken progesteron da baktir icin rahat eder. doktor niye geldin derse hafif lekelenmem oldu diye pembe bi yalan soylersin olmazsaşu an da ölçtüm ateşi 36.5
düşün yani bu saatte böyle. anlamadım ben bu ateşe ne oldu. sancılaım cok mide bulantım var. değerımde ıyı ckmıstı ama . gögüslerımde nerdeyse hıc sertleşme olmadı yükselişe geçip tekrar düşer değil mi değer....
kafamda karıştı ama ne yapılabilirki. doktor bana 15 gune kadar gelmene gerek yok dedı. 15 gun sonra kese için bakarız dedi ama galiba ben 2 gune kadar gıderım tekrar artısa bakalım derım. desem mi sizce ?
artısa bakmak için herkes kac kere gıttı ki ? yoksa bu yeterli mi !
kese görünmeyecegi icin muayne yapmayabilir cnm. ama kan tahlilleri yapiyor kimisi. değişik seyler bakiyorlardi adini unuttum bağışıklıkla alakalikızlar hamileliği kan da yeni ğrendiğinizde doktor muayene de yapıyor mu ? hastanennın gebelik bölümüne falan gönderıyor mu ?
Yok yaz belirtileri ama stres yapma Dediğin gibi henüz çok erken belirtiler zamanla daha da artacaktırgöguslerım falan hamıle degılım gıbı ateş düşük ..vs vs olunca acaba demeden gecemıyorsun tabı.
atese bıraz daha devam edeyımde kızlar bakıyorlar ya atese. ben erken öğrendım ya şu an da olan belirtiler bile ön belirti sayılır diye yazıyorum işte. kızlara yardımı olur diye.
Cnm ya düzelmedi mi hala aranız.alttan al istersen en azından bebek için yap bunuvalla bugun cok kötü bir gün geçirdim. hanı kavga edıp baska sehıre gıtmıstım ya döner dönmezde hamılelıgımı öğrendım ama demek ki kocam için cok önemli haber degılmıskı o hala hırsının peşindeymıs. durdu patladı ama hıssetmıstım patlayacagını. ben de bebek haberı her şeyı degıstırı sanmıstım işte.kavga öyle buyutu ki yıne başladı herkesı aramaya annemı aramıs kardeşımı aramıs kendı babasını da aramıs. herkese bebegı söylemiş bir güzel gercı laf arasında ben anneme söyledım de mecbur kaldım ve annemın lafı agzına tıktım o sinirle . duyurdu herkese ve çok kötu duyurdu boşanacagız bilmem ne dıye . canım cok sıkıldı gercekten de
zehir etti mutlulugumu
doktora merak ettım dedıgımde hemen bakıyor zaten. o zaman cuma gıdeyım ben hatta sabredersem pazartesi gideyım ki değer daha artmış olsuncanim icin rahat etsin istersen cuma tekrar baktirabilirsin. hatta gitmisken progesteron da baktir icin rahat eder. doktor niye geldin derse hafif lekelenmem oldu diye pembe bi yalan soylersin olmazsa
cnm ben hamile tablolarini incelemistim kimisinde düşüş olmuş sonradan yukselmis seninde öyledir belki ateşe cok takilma
sanırım senın hesabın yanlış. değil mi kızlar ? kızlar 48 saatte bır artıyor dedıler. yanı 2 gunde 2 katı.Dunku degerin 142 civariydi.. bugun 300 olmustur yrin 600 cuma 1200 cumartesi 2400 ..
sen olmazsa cumartesi gunu tekrar kan ver.. 2000
Ustu olursa direk randevu al keseyi gör.. kizlar hesaplama boyle oluyordu demi??????
iiz
Kuzum valla benim degerim dpo 16 da 2300 dü.. oyle düşündüm?? Yanlis biliyor da olabilirim.. ama bence cumartesi gozukur:)sanırım senın hesabın yanlış. değil mi kızlar ? kızlar 48 saatte bır artıyor dedıler. yanı 2 gunde 2 katı.
hızlı hatunsun dıye boşuna demıyorum koştun yineesana kalsa şimdi sen 3-5 kere çocuk yaparda doğurudun da acaba senın koca mı yavaş !
bağışıklık mı .. hımmm ilginçkese görünmeyecegi icin muayne yapmayabilir cnm. ama kan tahlilleri yapiyor kimisi. değişik seyler bakiyorlardi adini unuttum bağışıklıkla alakali
Dunku degerin 142 civariydi.. bugun 300 olmustur yrin 600 cuma 1200 cumartesi 2400 ..
sen olmazsa cumartesi gunu tekrar kan ver.. 2000
Ustu olursa direk randevu al keseyi gör.. kizlar hesaplama boyle oluyordu demi??????
iiz
cuma tekrar kan vereyımde yükselişte ki hza göre bakalım dediğin gibi denk gelirse o zaman cumartesı gıtmemde pazartesi giderım. çünkü kendı doktoruma gıderm o cumartesı yok.Kuzum valla benim degerim dpo 16 da 2300 dü.. oyle düşündüm?? Yanlis biliyor da olabilirim.. ama bence cumartesi gozukur:)
hoppala şimdi ben hamileyım ama regl olacak gıb agrılarım var 1 haftadır
hoppala şimdi ben hamileyım ama regl olacak gıb agrılarım var 1 haftadır
dün başladım . doktor gerek yok ama genede ıstıyorsan kullan dedı. sabah agızdan al aksam alttan dedı ama ben 2 tanesını bırden gece aldımKuzum ben hamile kaldigim ay catlatma ignesinden sonra hep gece progestan attim ilk hcg baktirdivimda onada baktirdim hcg 75ken 17 cikti progstn iyi ilac etki etmis demisti..sende varsa geceleri yatarken 1 tane at istersen..
kış etkiliyor galiba sıcak yerde bıe olsak demek ki vucut kendını kısa adapte edıyorYa oluyor bazen benim de dünkü Ateş'im bana çok düşük geldi ben de uzun zamandır o Ateş'i görmemiştim
:)))))))))))))))) adam bana nefes aldırmıyor bende adama yok demem.. ondan oyleee yaaaaniiiii :))Ha bu arada yazacağım yazacağım hep es geçiyorum:))Elcanki Allahtan bu ay çok isteksizsin yoksa adama nefes aldırmayacaksın tabloya Bakanın gözü gönlü Açılıyor:)))
Allah muhabbetinizi arttırsın:)))))))))))))))) adam bana nefes aldırmıyor bende adama yok demem.. ondan oyleee yaaaaniiiii :))
Benimde vardi hatirliyorsan ozelden yazmistim sana ama yarina adet olacagim malesefAy insallah benimde tutar kuzum masallah allah kucagina almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?