Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canim icin rahat etsin istersen cuma tekrar baktirabilirsin. hatta gitmisken progesteron da baktir icin rahat eder. doktor niye geldin derse hafif lekelenmem oldu diye pembe bi yalan soylersin olmazsa
cnm ben hamile tablolarini incelemistim kimisinde düşüş olmuş sonradan yukselmis seninde öyledir belki ateşe cok takilma

Reactions: iiz
kızlar hamileliği kan da yeni ğrendiğinizde doktor muayene de yapıyor mu ? hastanennın gebelik bölümüne falan gönderıyor mu ?
kese görünmeyecegi icin muayne yapmayabilir cnm. ama kan tahlilleri yapiyor kimisi. değişik seyler bakiyorlardi adini unuttum bağışıklıkla alakali

Yok yaz belirtileri ama stres yapma Dediğin gibi henüz çok erken belirtiler zamanla daha da artacaktır

Dunku degerin 142 civariydi.. bugun 300 olmustur yrin 600 cuma 1200 cumartesi 2400 ..
sen olmazsa cumartesi gunu tekrar kan ver.. 2000
Ustu olursa direk randevu al keseyi gör.. kizlar hesaplama boyle oluyordu demi??????
iiz

Cnm ya düzelmedi mi hala aranız.alttan al istersen en azından bebek için yap bunu

doktora merak ettım dedıgımde hemen bakıyor zaten. o zaman cuma gıdeyım ben hatta sabredersem pazartesi gideyım ki değer daha artmış olsun

Dunku degerin 142 civariydi.. bugun 300 olmustur yrin 600 cuma 1200 cumartesi 2400 ..
Ustu olursa direk randevu al keseyi gör.. kizlar hesaplama boyle oluyordu demi??????
iiz
sanırım senın hesabın yanlış. değil mi kızlar ? kızlar 48 saatte bır artıyor dedıler. yanı 2 gunde 2 katı.

hızlı hatunsun dıye boşuna demıyorum koştun yinee sana kalsa şimdi sen 3-5 kere çocuk yaparda doğurudun da acaba senın koca mı yavaş !

Kuzum valla benim degerim dpo 16 da 2300 dü.. oyle düşündüm?? Yanlis biliyor da olabilirim.. ama bence cumartesi gozukur:)

Hızlı gonzales:))
iiz

Kuzum valla benim degerim dpo 16 da 2300 dü.. oyle düşündüm?? Yanlis biliyor da olabilirim.. ama bence cumartesi gozukur:)
cuma tekrar kan vereyımde yükselişte ki hza göre bakalım dediğin gibi denk gelirse o zaman cumartesı gıtmemde pazartesi giderım. çünkü kendı doktoruma gıderm o cumartesı yok.

Kuzum ben hamile kaldigim ay catlatma ignesinden sonra hep gece progestan attim ilk hcg baktirdivimda onada baktirdim hcg 75ken 17 cikti progstn iyi ilac etki etmis demisti..sende varsa geceleri yatarken 1 tane at istersen..
dün başladım . doktor gerek yok ama genede ıstıyorsan kullan dedı. sabah agızdan al aksam alttan dedı ama ben 2 tanesını bırden gece aldım

Ha bu arada yazacağım yazacağım hep es geçiyorum:)) Elcanki Allahtan bu ay çok isteksizsin yoksa adama nefes aldırmayacaksın tabloya Bakanın gözü gönlü Açılıyor:)))
:)))))))))))))))) adam bana nefes aldırmıyor bende adama yok demem.. ondan oyleee yaaaaniiiii :))

iiz cok streslisin ve hic iyi degil bu rahat ol biraz zirt pirt ates olcme lutfen birak ates olcmeyi hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…