sağol canım darısı en yakın zamanda başınaAy insallah benimde tutar kuzum masallah allah kucagina almayi nasip etsin
sen bu azimle ülke yönetsen 1 yılda dünya standartlarının üstüne çıkarız yanii...:)))))))))))))))) adam bana nefes aldırmıyor bende adama yok demem.. ondan oyleee yaaaaniiiii :))
Benimde vardi hatirliyorsan ozelden yazmistim sana ama yarina adet olacagim malesef
sizin için ölçüyorum. örnek olsun diye . hanı ben erken öğrendım ya bakalım ateş nası gidiyor diyeiiz cok streslisin ve hic iyi degil bu rahat ol biraz zirt pirt ates olcme lutfen birak ates olcmeyi hatta
stress ne ki sne bugun evı görseydın ev yerınden havaya kalktı ındı sankı . taş kafa kocamla kavga ettım. beekten nce kavgalıydım ben haberı duyunca kavgayı unuttum gıttım ama o unutmamıs yarım kalan kavgayı bıtırmekte kararlıymıs. bende bebek her şeyı değiştiriyor sanıyordum. berbat bır gundu çok ağladım çokiiz cok streslisin ve hic iyi degil bu rahat ol biraz zirt pirt ates olcme lutfen birak ates olcmeyi hatta
ama tüp bebeğe yönlendirmek suç değil ki.. sonuçta 1.5 yıllık infertilite var ortada. bu dopler ultrason dediğim de zaten ultrason cihazının bir özelliği. normal ultrasonla bakarken o tuşuna basıp kanlanmaya bakıyorlar ayrı bir cihaz değil.
yani elbette ki eğer çıkar için hastaları bu şekilde yönlendiriyorsa doktor hatalı amapassionete ın elinde şikayet için hiçbir somut delil yok... bunu demek istiyorum. sonuçta doktor diyebilir 2 ay takiple gebelik sağlanamadı ben de ileri araştırma için daha kapsamlı bir merkeze gönderdim. ha bir de gönderdiğini belgeleyen bir kağıt bile yok. sadece söylemiş olur, bunun bile ıspatı olmaz...
KizlarFreeSoull @Cok da Seyapmamak Lazim elimde ciddennet somut birsey yok ama bahsettigim cihaz ile karindan bakiyor önce ulrason gibi sonra ayar degisitiyor ve mavi kirmizi goruntuler oluyor. Bana bugun gosterdi mesela kirmizi alan kan akisi dedi. Kolay hamile kalanların bu alan kipkirmizi oluyor dedi senin ama kirmizi alan cok az dedi gercekten de oyleydi. @ShinSeGi benim de doktorla ilgili aklima yatmayan seyler var. Klomen ya da estrofm gibi yöntemleri denemeden igneye gecti anlamadim yani. Sordum sana bu fayda eder dedi rahim kalinligi ne dedim ben diyince 7 mm eh iste dedi. Madem rahim ince ise tutunmada problem olcaksa ona yonelik bisey neden vermiyor anlamadigim nokta bu. Ignemi vurunur bir daha da gitmem bekleyose gecerim. Hamile kalirsam ne guzel kalamazsam baska doktor
@8403BHC hormonlara en iyi gelen çörek otu ... ben hamileliğimi biraz da çörek otuna bağlıyorum. 2 ay üst üst çiğnedim hormonlar cuk diye yerine oturmustu valla üstelik inmez insede ancak ilaçlarla iner dnen fsh ındı
dün başladım . doktor gerek yok ama genede ıstıyorsan kullan dedı. sabah agızdan al aksam alttan dedı ama ben 2 tanesını bırden gece aldım
bi önceki ilişkinin üstünden de baya geçmiş aslında bnm doktor 12. ve 36. saat demiştiKizlar doktor bana yarin iliski olsun dedi bugun yapmayin dedi. Ondan dolayi yapmiyoruz ama onden kuvvetleri gondermek mantikli olmaz miydi?
Ah canım stres olma kapat kendini dışardan bütün etkenlere ılk haftalar adet olmus gibi hissedip koşardım lavaboya ama hep su gibi akıntı olurdu haftalar sonra bugün aynı sancılar oldu sürekli kontrol ediyorum leke bişey mi var diye ama normalmiş bebiş tutunurken büyürken çok yaramaz oluyostress ne ki sne bugun evı görseydın ev yerınden havaya kalktı ındı sankı . taş kafa kocamla kavga ettım. beekten nce kavgalıydım ben haberı duyunca kavgayı unuttum gıttım ama o unutmamıs yarım kalan kavgayı bıtırmekte kararlıymıs. bende bebek her şeyı değiştiriyor sanıyordum. berbat bır gundu çok ağladım çok
Bu adamlarin sıkıntısı ne anlamiyorum mutlu olacaklari yerde mutsuz olup seni de mutsuz ediyorlar uzulme canim hepsi ayni türstress ne ki sne bugun evı görseydın ev yerınden havaya kalktı ındı sankı . taş kafa kocamla kavga ettım. beekten nce kavgalıydım ben haberı duyunca kavgayı unuttum gıttım ama o unutmamıs yarım kalan kavgayı bıtırmekte kararlıymıs. bende bebek her şeyı değiştiriyor sanıyordum. berbat bır gundu çok ağladım çok
Atesim düştü ya ordan biliyorumKiz bu kadar niye emin konusuyorsun belkide olmazsin
Biri 18 biri 19 mm ondan mi bilmiyorum ki bugun olmasin yarin olsun dedi ozelliklebi önceki ilişkinin üstünden de baya geçmiş aslında bnm doktor 12. ve 36. saat demişti
valla bence mantıklı. tek seferde butun spermler gıtmıyormus kı zaten. ve okuduguma göre sımdı gelen spermler yaklasık 2 ay önce olusuyormus. her ılişkide 5.000 civarı sperm gelıyormus . ben olsam dinlemem doktoruKizlar doktor bana yarin iliski olsun dedi bugun yapmayin dedi. Ondan dolayi yapmiyoruz ama onden kuvvetleri gondermek mantikli olmaz miydi?
ben ınceleyeyım merakta kaldım. peki ilk zamanlar göguslerın nasıldı ?Hamilelikte düşük ateşe takılanlar benim tabloyu inceleyebilir o ateş azıcık çıkana kadar ölçtüm
cuma gıderım heralde canım. bir kez daha bakayım artışaiiz yazdıklarına üzüldüm yasadiklarina daha dogrusu.suan kociş dahi olsa takma kafana nolur.bak bekledigin an elinde tadini cikar kuzucum. Eşin de üzmesin seni. Ateşi de takma bak simdi normalde incele tablolarin bazilarinda regl gelmeden ateş düşmüş oluyor sonra regl günü yukselise geciyor. Senin cok erken öğrenince normal olabilir boyle inis cikislar. Ama cok kafana takildiysa git doktora nolcak sanki. Rahatlatcaksa seni neden olmasin
Vallahi bir şey daha öğrendim. Bu kadar vakit onca doktor.... Uzmanından profuna kadar,... Hiçbiri düböyle bir şeye bakmadı vallahi.
Canım madem öyle femoral masaj dene bir şey var. Rahme kan alkışı sağlıyor. Internette tarifi var. Dolaşım sistemi Hastalığı'n yoksa ve gebelik yoksa yapılabiliyor, basit bir masaj. Rahmi kan ile besleme amacı güdüyor. Öneririm sana. Çok şükür dermansız dert değil yani.
Ay sümbüüüül ben de başladım vallahi bir ay olmadı tam ANCA üç hafta . Ben de böyle bir makinadan taze taze yağını sıktı verdi kadın, onu kullanıyorum. Nasıl acı bir bilsen. Sabah akşam bir Kaşık yutuyoru. O Yağı. Sabah taze meyve suyunun içine karıştırıyorum, sence yanlış mı?
Canım bu ilacı her gün aynı saatte al. Bu önemli. Bir düzen Lazım yani.
Bir de ateşini inceledim sorun yok, hayali bir yatay çizgi çizsek senin Ateş'in o çizginin çok çok üstünde. Arada iniş çıkış olur artık, onlara takılma.
Eşini de bir süre kendi halinde bırak canım. Kendini germe hiç. Bebiş bir benek ama olsun, o da geriliyor senle birlikte. Kendini Akışa bırak, maşallah en güzel dileğin oldu, bu güzelliği düşün ve tümmmm kaslarını serbest bırak. Diyaframıza doğru akciğerlerini nefesle Doldur ve Yavaşça sal, bunu en az on defa yap ve Vücuduna izin ver tüm stres Kaynaklı toksinler nefesinde vücudundan çıksın gitsin.
Keşke keşkesen bu azimle ülke yönetsen 1 yılda dünya standartlarının üstüne çıkarız yanii...
Ateşli bacılar herkeslere iyi geceler
İyi geceler ponçik anne :)) sabahki ateş tablolarımızda görüşmek uzereee:))Ateşli bacılar herkeslere iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?