Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iiz cok streslisin ve hic iyi degil bu rahat ol biraz zirt pirt ates olcme lutfen birak ates olcmeyi hatta
stress ne ki sne bugun evı görseydın ev yerınden havaya kalktı ındı sankı . taş kafa kocamla kavga ettım. beekten nce kavgalıydım ben haberı duyunca kavgayı unuttum gıttım ama o unutmamıs yarım kalan kavgayı bıtırmekte kararlıymıs. bende bebek her şeyı değiştiriyor sanıyordum. berbat bır gundu çok ağladım çok

iiz yazdıklarına üzüldüm yasadiklarina daha dogrusu.suan kociş dahi olsa takma kafana nolur.bak bekledigin an elinde tadini cikar kuzucum. Eşin de üzmesin seni. Ateşi de takma bak simdi normalde incele tablolarin bazilarinda regl gelmeden ateş düşmüş oluyor sonra regl günü yukselise geciyor. Senin cok erken öğrenince normal olabilir boyle inis cikislar. Ama cok kafana takildiysa git doktora nolcak sanki. Rahatlatcaksa seni neden olmasin

Reactions: iiz
Kizlar doktor bana yarin iliski olsun dedi bugun yapmayin dedi. Ondan dolayi yapmiyoruz ama onden kuvvetleri gondermek mantikli olmaz miydi?

Vallahi bir şey daha öğrendim. Bu kadar vakit onca doktor.... Uzmanından profuna kadar,... Hiçbiri düböyle bir şeye bakmadı vallahi.

Canım madem öyle femoral masaj dene bir şey var. Rahme kan alkışı sağlıyor. Internette tarifi var. Dolaşım sistemi Hastalığı'n yoksa ve gebelik yoksa yapılabiliyor, basit bir masaj. Rahmi kan ile besleme amacı güdüyor. Öneririm sana. Çok şükür dermansız dert değil yani.

Ay sümbüüüül ben de başladım vallahi bir ay olmadı tam ANCA üç hafta . Ben de böyle bir makinadan taze taze yağını sıktı verdi kadın, onu kullanıyorum. Nasıl acı bir bilsen. Sabah akşam bir Kaşık yutuyoru. O Yağı. Sabah taze meyve suyunun içine karıştırıyorum, sence yanlış mı?

dün başladım . doktor gerek yok ama genede ıstıyorsan kullan dedı. sabah agızdan al aksam alttan dedı ama ben 2 tanesını bırden gece aldım

Canım bu ilacı her gün aynı saatte al. Bu önemli. Bir düzen Lazım yani.

Bir de ateşini inceledim sorun yok, hayali bir yatay çizgi çizsek senin Ateş'in o çizginin çok çok üstünde. Arada iniş çıkış olur artık, onlara takılma.

Eşini de bir süre kendi halinde bırak canım. Kendini germe hiç. Bebiş bir benek ama olsun, o da geriliyor senle birlikte. Kendini Akışa bırak, maşallah en güzel dileğin oldu, bu güzelliği düşün ve tümmmm kaslarını serbest bırak. Diyaframıza doğru akciğerlerini nefesle Doldur ve Yavaşça sal, bunu en az on defa yap ve Vücuduna izin ver tüm stres Kaynaklı toksinler nefesinde vücudundan çıksın gitsin.

Ah canım stres olma kapat kendini dışardan bütün etkenlere ılk haftalar adet olmus gibi hissedip koşardım lavaboya ama hep su gibi akıntı olurdu haftalar sonra bugün aynı sancılar oldu sürekli kontrol ediyorum leke bişey mi var diye ama normalmiş bebiş tutunurken büyürken çok yaramaz oluyo

Bu adamlarin sıkıntısı ne anlamiyorum mutlu olacaklari yerde mutsuz olup seni de mutsuz ediyorlar uzulme canim hepsi ayni tür
Kiz bu kadar niye emin konusuyorsun belkide olmazsin
Atesim düştü ya ordan biliyorum

Kizlar doktor bana yarin iliski olsun dedi bugun yapmayin dedi. Ondan dolayi yapmiyoruz ama onden kuvvetleri gondermek mantikli olmaz miydi?
valla bence mantıklı. tek seferde butun spermler gıtmıyormus kı zaten. ve okuduguma göre sımdı gelen spermler yaklasık 2 ay önce olusuyormus. her ılişkide 5.000 civarı sperm gelıyormus . ben olsam dinlemem doktoru

cuma gıderım heralde canım. bir kez daha bakayım artışa

Hemen arastircam canim saol tavsiye için. Iyi ki varsiniz bazen onceden napiyormusum diye dusunmeden edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…