Kuzum 2 kati olarak artis gosterirse onumuzdeki carsamba 2000lerde oluyor keseni gorursunuz muhtemelen o arada rutin kan tahlilleri yapiliyor..buarada folik asit oneriyor aksatmadan hersabah kahvaltidan sonra al..15 gun sonra pitpitlar icin cagirir..sanırım senın hesabın yanlış. değil mi kızlar ? kızlar 48 saatte bır artıyor dedıler. yanı 2 gunde 2 katı.
hızlı hatunsun dıye boşuna demıyorum koştun yineesana kalsa şimdi sen 3-5 kere çocuk yaparda doğurudun da acaba senın koca mı yavaş !
Kiz naaptin bir bir al ne olur ne olmaz nasil dediyse oyle kullan dozu fazla gelmesin korkarim bendün başladım . doktor gerek yok ama genede ıstıyorsan kullan dedı. sabah agızdan al aksam alttan dedı ama ben 2 tanesını bırden gece aldım
Mhrs den kayıt sırası alınır canım...Hiç bilmiyorum canım ya nasıl öğrenebiliriz arayınca söylerler mı acaba hiç orada bi doktora gitmedim müthiş kalabalık sıra alınmıyor ama iyi doktorlar var diye biliyorum
Tam hatırlamıyorum ama zamanla şişip acımaya başlamıştı bi süre sonra kolum değse acıyordu şuan da acayip kaşınıyor mesela acıma geçti bayağıben ınceleyeyım merakta kaldım. peki ilk zamanlar göguslerın nasıldı ?
sağol canım önerın ıyı geldıVallahi bir şey daha öğrendim. Bu kadar vakit onca doktor.... Uzmanından profuna kadar,... Hiçbiri düböyle bir şeye bakmadı vallahi.
Canım madem öyle femoral masaj dene bir şey var. Rahme kan alkışı sağlıyor. Internette tarifi var. Dolaşım sistemi Hastalığı'n yoksa ve gebelik yoksa yapılabiliyor, basit bir masaj. Rahmi kan ile besleme amacı güdüyor. Öneririm sana. Çok şükür dermansız dert değil yani.
Ay sümbüüüül ben de başladım vallahi bir ay olmadı tam ANCA üç hafta . Ben de böyle bir makinadan taze taze yağını sıktı verdi kadın, onu kullanıyorum. Nasıl acı bir bilsen. Sabah akşam bir Kaşık yutuyoru. O Yağı. Sabah taze meyve suyunun içine karıştırıyorum, sence yanlış mı?
Canım bu ilacı her gün aynı saatte al. Bu önemli. Bir düzen Lazım yani.
Bir de ateşini inceledim sorun yok, hayali bir yatay çizgi çizsek senin Ateş'in o çizginin çok çok üstünde. Arada iniş çıkış olur artık, onlara takılma.
Eşini de bir süre kendi halinde bırak canım. Kendini germe hiç. Bebiş bir benek ama olsun, o da geriliyor senle birlikte. Kendini Akışa bırak, maşallah en güzel dileğin oldu, bu güzelliği düşün ve tümmmm kaslarını serbest bırak. Diyaframıza doğru akciğerlerini nefesle Doldur ve Yavaşça sal, bunu en az on defa yap ve Vücuduna izin ver tüm stres Kaynaklı toksinler nefesinde vücudundan çıksın gitsin.
baya ölçmüşsün valla hellalin varHamilelikte düşük ateşe takılanlar benim tabloyu inceleyebilir o ateş azıcık çıkana kadar ölçtüm
yok canım genelde kızlar 2 sini birden alıyorlar zaten. sabah alttan alınca gerı akıyor ya gece yatarken 2 tane ustten almak daha ıyı dıye. aşırı miğde bulantısı yapıyormus birde agızdan alınınca ben 1 kere agızdan aldım hıcbır şey yapmadı bana ama alttan daha etkili diye öyle tercıh etım. doktorda al dedı altanKiz naaptin bir bir al ne olur ne olmaz nasil dediyse oyle kullan dozu fazla gelmesin korkarim ben
benım dolgunluk yok şişme yok hanı adet yaklasır da hafıf cok haff acır ya öyleTam hatırlamıyorum ama zamanla şişip acımaya başlamıştı bi süre sonra kolum değse acıyordu şuan da acayip kaşınıyor mesela acıma geçti bayağı
kiyamam cnm yaaastress ne ki sne bugun evı görseydın ev yerınden havaya kalktı ındı sankı . taş kafa kocamla kavga ettım. beekten nce kavgalıydım ben haberı duyunca kavgayı unuttum gıttım ama o unutmamıs yarım kalan kavgayı bıtırmekte kararlıymıs. bende bebek her şeyı değiştiriyor sanıyordum. berbat bır gundu çok ağladım çok
valla kavga ki ne kavga oldu . ağrımda çok zaten. onun adını taş kafa koydum artık. umruda olsa yapmaz demek ki değilkiyamam cnm yaaaeşini dövmek lazim. yeni hamile kalmisken kavganin sirasi mi
Bu adamlarin sıkıntısı ne anlamiyorum mutlu olacaklari yerde mutsuz olup seni de mutsuz ediyorlar uzulme canim hepsi ayni tür
Atesim düştü ya ordan biliyorum
canım müjdeli haber olarak paylaşmamış ki..ne sevinci ortalığı ayaga kaldırdı boşanıyoruz diye. neyse artık yapacagını yaptı zatenKuzum 2 kati olarak artis gosterirse onumuzdeki carsamba 2000lerde oluyor keseni gorursunuz muhtemelen o arada rutin kan tahlilleri yapiliyor..buarada folik asit oneriyor aksatmadan hersabah kahvaltidan sonra al..15 gun sonra pitpitlar icin cagirir..
Koca meselesi bende ilk ogrendigimde takmistim herhareketi batiyordu halada oyle o beni alttan aliyo.
Belki paylasmak istedi sevincini birde bebeginiz oluyor artik gidebilldigin ladar onla git gelisimini gordukce yumusuyorlar anliyorlar..hehe de gec sinirlerini bozma suan bebisin senden etkileniyor ondan degerli degil hicbirsey mucizen seninle rabbimin izniyle tadini cikar tatlim
Biliyorum canım ama İzzet bey var işinin en iyisi ona da randevu almak imkansız bende onu istiyorum o yuzden canimMhrs den kayıt sırası alınır canım...
Allah akıl fikir versin eşine inşallah Rabbim elindeki mucizenin kıymetini bilmek nasip eder sen sitres yapma herşey olacağına varır dilerim her şey olumlu olurcanım müjdeli haber olarak paylaşmamış ki..ne sevinci ortalığı ayaga kaldırdı boşanıyoruz diye. neyse artık yapacagını yaptı zaten
bu sondu bir daha kendimi böyle üzmeyecegım ve buna da sebep olmayacagım. yol vermeyecegım. benden gunah gıttı . ben artık kendı bıldıgımı yaparım. çok uğraştım ama anlamamakta ısrarlı. bebegın sevıncını paylasacagına hala 10 gun nceki kavganın peşinde onu konu yapıyor.Allah akıl fikir versin eşine inşallah Rabbim elindeki mucizenin kıymetini bilmek nasip eder sen sitres yapma herşey olacağına varır dilerim her şey olumlu olur
Kendilerini gorebikseler zaten yapmazlar maelsef bedenleri güçlü olarak yaratılmış beyinleri diil onu kendine denk görme her zaman kendinden daha cahil olduğunu düşün rahatlarsın emin ol ufacık bir tokezlemede tek sihinaklari biziz ama malesef bir yerleri havadayken bunu goremiyorlar sen sakın ol artık annesin dilerim hatasını anlar .. bunun için tavrını tepkilerini değiştir beklemediği ve alışkın olmadığı tepkiyi verirsen eminim çok etkilenir Rabbimden bu imtihanı kolay atlatmani diliyorumbu sondu bir daha kendimi böyle üzmeyecegım ve buna da sebep olmayacagım. yol vermeyecegım. benden gunah gıttı . ben artık kendı bıldıgımı yaparım. çok uğraştım ama anlamamakta ısrarlı. bebegın sevıncını paylasacagına hala 10 gun nceki kavganın peşinde onu konu yapıyor.
ya dedım bebek herşeyı yenılemez mi kim haklıysa haklı eskide kalamaz mı zaten önemsiz şeyler. yuksek sesle konusyrdu duyuyroum bagırmana gerek yok dedım sen misin bunu dıyen .... kıyamet koptu saygıızlık yapmısım. neyse artık. bir daha bir şey yapmaya nıyetım yok. o kadar agladım hala aglatma peşindeyse demek ki bebek falan önemsiz. anlamamış neler oldugunu. ne dıyeyım
Canim bugün acabalarim iyice cogaldi.. heyecandan sabaha kadar uyuyamadimbenim ilk hamileliğimle bu hamilelik arasında nerdeyse hiç belirti benzerliği yok.
1. de vucum resmen bagırıyordu. yürümeye halim yoktu. butun gun uyuyordum bırde gece uyuyordum. su bile kokuyordu. sürekli tuvaletteydim. iştahım yoktu.gogusler sısımıstı ta basından bat gecmeden hem de. bacagımda kasılma vardı.aşırı mutluydum. üstelik beklenen bır gebelık degıldı. çok zamnsızdı. kaygısızdım. aşırı gaz vardı
bu defa adet agrısı gıbı. en çok sag kasıkta adet agrısı gıbı ağrı var. farklı olarak nedense sağ kürek kemiğimde sancı vardı bu hafta bugun cok az var. nerdeyse 7-8 gundur cokk cok hafıf mide bulantısı hıssı var. 2 gun önce uykumda bırden cogaldı hıssettım.gögsumde mınık sıvılcelenmeler oldu şimdi gecmek üzere. belim agrıyor. daha durgunum. aşırı sevınc nedense yok ıcımde . mınıcık kaygılıyım. daha cok meraklıyım.gaz nerdeyse yok denecek kadar az.
Elcanki sana anlatıyorum canım. şimdi sen ilk gebeliğinde ki belirtilerin aynısını bekliyorsun ya.. öyle değil işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?