Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum 2 kati olarak artis gosterirse onumuzdeki carsamba 2000lerde oluyor keseni gorursunuz muhtemelen o arada rutin kan tahlilleri yapiliyor..buarada folik asit oneriyor aksatmadan hersabah kahvaltidan sonra al..15 gun sonra pitpitlar icin cagirir..
Koca meselesi bende ilk ogrendigimde takmistim herhareketi batiyordu halada oyle o beni alttan aliyo.
Belki paylasmak istedi sevincini birde bebeginiz oluyor artik gidebilldigin ladar onla git gelisimini gordukce yumusuyorlar anliyorlar..hehe de gec sinirlerini bozma suan bebisin senden etkileniyor ondan degerli degil hicbirsey mucizen seninle rabbimin izniyle tadini cikar tatlim

Hiç bilmiyorum canım ya nasıl öğrenebiliriz arayınca söylerler mı acaba hiç orada bi doktora gitmedim müthiş kalabalık sıra alınmıyor ama iyi doktorlar var diye biliyorum
Mhrs den kayıt sırası alınır canım...

ben ınceleyeyım merakta kaldım. peki ilk zamanlar göguslerın nasıldı ?
Tam hatırlamıyorum ama zamanla şişip acımaya başlamıştı bi süre sonra kolum değse acıyordu şuan da acayip kaşınıyor mesela acıma geçti bayağı

Reactions: iiz
sağol canım önerın ıyı geldı

çörek otunu canım tek çare çiğnemek. sen yenıden al akratdan ve mınık bır kavanoza koy ve parmagnı tukurukle ıslat ve batır ıcıne ne kadar geldıyse az az çiğne. ınan o kadar zevkli oluyor ki bir süre sonra otomatıge baglıyorsun ve gözlerın arıyor. ben bazne kendimi çiğnerken buluyordum. böyle acı olmuyor. zaten çiğnemeden her şekilde yeterli değilmiş canım.

baa o kadar iyi geldi anlattamam vucut direncim arttı bundan 1 ay önce ne soba kalorıfer ısıtıcı hıcbırseysız üşümüyordum. bana şaka yapıyorsun donuyoruz ne üşümemei diyorlardı ne bıleyım üşümüyrum işte diyordum. başka şeyde yapmamıştım sadee çörek otu çiğnedim o kadar. keşke bebeğe zararı olmasada gene çiğnesem. bir araştıracağım bunu ben

bana fsh çok yüksek gec kalırsan tüp bile yaptıramazsın dıyen doktora hem kızıp hem gülerek çıktım. fsh 12.42 gibi bir şey di ve 7 küsür mü ne olmustu sadece o degıl butun hormonları tık tık yerıne oturtuyor resmen.

şimdi sen bir hormonunda sorun olsa onu ılacla düzelteyım derken basşkasını bozuyorsun ama bu çörek otu valla mucize. şiddetle öneriyorum

Kiz naaptin bir bir al ne olur ne olmaz nasil dediyse oyle kullan dozu fazla gelmesin korkarim ben
yok canım genelde kızlar 2 sini birden alıyorlar zaten. sabah alttan alınca gerı akıyor ya gece yatarken 2 tane ustten almak daha ıyı dıye. aşırı miğde bulantısı yapıyormus birde agızdan alınınca ben 1 kere agızdan aldım hıcbır şey yapmadı bana ama alttan daha etkili diye öyle tercıh etım. doktorda al dedı altan

Tam hatırlamıyorum ama zamanla şişip acımaya başlamıştı bi süre sonra kolum değse acıyordu şuan da acayip kaşınıyor mesela acıma geçti bayağı
benım dolgunluk yok şişme yok hanı adet yaklasır da hafıf cok haff acır ya öyle

benim ilk hamileliğimle bu hamilelik arasında nerdeyse hiç belirti benzerliği yok.

1. de vucum resmen bagırıyordu. yürümeye halim yoktu. butun gun uyuyordum bırde gece uyuyordum. su bile kokuyordu. sürekli tuvaletteydim. iştahım yoktu.gogusler sısımıstı ta basından bat gecmeden hem de. bacagımda kasılma vardı.aşırı mutluydum. üstelik beklenen bır gebelık degıldı. çok zamnsızdı. kaygısızdım. aşırı gaz vardı

bu defa adet agrısı gıbı. en çok sag kasıkta adet agrısı gıbı ağrı var. farklı olarak nedense sağ kürek kemiğimde sancı vardı bu hafta bugun cok az var. nerdeyse 7-8 gundur cokk cok hafıf mide bulantısı hıssı var. 2 gun önce uykumda bırden cogaldı hıssettım.gögsumde mınık sıvılcelenmeler oldu şimdi gecmek üzere. belim agrıyor. daha durgunum. aşırı sevınc nedense yok ıcımde . mınıcık kaygılıyım. daha cok meraklıyım.gaz nerdeyse yok denecek kadar az.

Elcanki sana anlatıyorum canım. şimdi sen ilk gebeliğinde ki belirtilerin aynısını bekliyorsun ya.. öyle değil işte

kiyamam cnm yaaa eşini dövmek lazim. yeni hamile kalmisken kavganin sirasi mi

Bu adamlarin sıkıntısı ne anlamiyorum mutlu olacaklari yerde mutsuz olup seni de mutsuz ediyorlar uzulme canim hepsi ayni tür

Atesim düştü ya ordan biliyorum

ben anladım sorunu adamın derdi egosu ! öncelik o . bebek falan vız gelir

canım müjdeli haber olarak paylaşmamış ki..ne sevinci ortalığı ayaga kaldırdı boşanıyoruz diye. neyse artık yapacagını yaptı zaten

kızlar sacma gibi ama midem çok bulanıyor geceleri ya bak gece oldu gene yoğunlaştı bulantı ...

canım müjdeli haber olarak paylaşmamış ki..ne sevinci ortalığı ayaga kaldırdı boşanıyoruz diye. neyse artık yapacagını yaptı zaten
Allah akıl fikir versin eşine inşallah Rabbim elindeki mucizenin kıymetini bilmek nasip eder sen sitres yapma herşey olacağına varır dilerim her şey olumlu olur

Kızlar ben oğlumda takip felan yapmiyordum tabi ama sat 5 mart ve kan testi 8 Nisan'da 530 çıkmıştı buna göre yum hangi tarihte olmuş olabilir ilk kan testi 26 idi ama nianın 4 ü muydu 3 muydu yoksa daha mi erken hatırlayamıyorum sadece hafta sonu olduğundan eminim atmışım o testin kağıdını ona göre bakicam da geç mı yum olmuş diye

Allah akıl fikir versin eşine inşallah Rabbim elindeki mucizenin kıymetini bilmek nasip eder sen sitres yapma herşey olacağına varır dilerim her şey olumlu olur
bu sondu bir daha kendimi böyle üzmeyecegım ve buna da sebep olmayacagım. yol vermeyecegım. benden gunah gıttı . ben artık kendı bıldıgımı yaparım. çok uğraştım ama anlamamakta ısrarlı. bebegın sevıncını paylasacagına hala 10 gun nceki kavganın peşinde onu konu yapıyor.

ya dedım bebek herşeyı yenılemez mi kim haklıysa haklı eskide kalamaz mı zaten önemsiz şeyler. yuksek sesle konusyrdu duyuyroum bagırmana gerek yok dedım sen misin bunu dıyen .... kıyamet koptu saygıızlık yapmısım. neyse artık. bir daha bir şey yapmaya nıyetım yok. o kadar agladım hala aglatma peşindeyse demek ki bebek falan önemsiz. anlamamış neler oldugunu. ne dıyeyım

Kendilerini gorebikseler zaten yapmazlar maelsef bedenleri güçlü olarak yaratılmış beyinleri diil onu kendine denk görme her zaman kendinden daha cahil olduğunu düşün rahatlarsın emin ol ufacık bir tokezlemede tek sihinaklari biziz ama malesef bir yerleri havadayken bunu goremiyorlar sen sakın ol artık annesin dilerim hatasını anlar .. bunun için tavrını tepkilerini değiştir beklemediği ve alışkın olmadığı tepkiyi verirsen eminim çok etkilenir Rabbimden bu imtihanı kolay atlatmani diliyorum

Canim bugün acabalarim iyice cogaldi.. heyecandan sabaha kadar uyuyamadim gece 4 ds gozum acildi atese baktim yuksekti... iyice heyecN yaptim yatakta kipirdamAdan zorladm kendimi tekrar daldim uykuya.. simdi uyandim alarm calmadan kalbim agzimda atarak olctum yone 36.6 cikti.. bu kdr heyecanli olmamistim. Heyecandan ates yuksek cikar mi ya bogazimm buz tuttu yutkunamiyorum.. asiri heyecan var.. dpo 15 ates 36.6 acaba hamile miyim insllah kirmizilari gormem bugun ilk defa umutlandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…