niye sacma olsun cnm benim sen artik hamilesin bulanabilir. ayrica progestan da bulanti yapabilir. insallah cok bulantin olmaz ilerleyen zamanlarkızlar sacma gibi ama midem çok bulanıyor geceleri ya bak gece oldu gene yoğunlaştı bulantı ...
böylesini korkutmak lazim kürtaj oldum aldirdim bebegi diyivercen bi yüreğine insin. tövbe yarabbim...canım müjdeli haber olarak paylaşmamış ki..ne sevinci ortalığı ayaga kaldırdı boşanıyoruz diye. neyse artık yapacagını yaptı zaten
ohhhh ne güzel masallah. e umutlanabilirsin artik zaten :)))))Canim bugün acabalarim iyice cogaldi.. heyecandan sabaha kadar uyuyamadimgece 4 ds gozum acildi atese baktim yuksekti... iyice heyecN yaptim yatakta kipirdamAdan zorladm kendimi tekrar daldim uykuya.. simdi uyandim alarm calmadan kalbim agzimda atarak olctum yone 36.6 cikti.. bu kdr heyecanli olmamistim. Heyecandan ates yuksek cikar mi ya bogazimm buz tuttu yutkunamiyorum.. asiri heyecan var.. dpo 15 ates 36.6 acaba hamile miyim insllah kirmizilari gormem bugun ilk defa umutlandim
SaskinAnne benim de ateş düştü bende bugun ya da yarin adet olurum artik. bu ay senle ben bi de önceden cektik adet agrisini
iniGünaydın hanımlar ff benim cizgiyi cekti ama catlamadı eminim ya nie böle oldu anlamadım
Tamam canım saol calısalım bari gün asırı :)çizginin yeri değişecek gibi duruyor Çalışmalara ve takibe devam
ini
Amin gülüm Allah razı olsun canım. Inşallah Rabbim nasip etmiştir..LeYLa_21 ateş güzel gidiyor insallah bu sefer yaniltmaz sonu yesillenir:))
senin ki belki hamilelik agrilaridir:))) bak atesin güzelBende de var adet agrilari
Taş kafacanım müjdeli haber olarak paylaşmamış ki..ne sevinci ortalığı ayaga kaldırdı boşanıyoruz diye. neyse artık yapacagını yaptı zaten
Oyle yapcam.. bugun de yapasim bar acayip heyecan yaptimsenin ki belki hamilelik agrilaridir:))) bak atesin güzelyarinda yuksek cikarsa bi test patlat artik yarin
benim kasık ve yumurtalık bölgemdede dün geceden beri ağrılar var canım...sonumuz hayır olsun inşallah...Oyle yapcam.. bugun de yapasim bar acayip heyecan yaptimbutun gece uyuyamadim ruyamda hamileymisim progestan istiyordum doktordan
Hadi bakalim hayirlisi canim ardarda sizden guzel haber bekliyorumOyle yapcam.. bugun de yapasim bar acayip heyecan yaptimbutun gece uyuyamadim ruyamda hamileymisim progestan istiyordum doktordan
Atesin dustu ama kirmizilar gelmeden umut hep var kuzum sende guzel haber ver insallah bize birde progestani neden kestin okadarmi kullan dedi dr
amin gülüm cümlemiz inşallah eminecim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?