Amiin abla benim dpo da 16 dan sonra garanti oluyor.. seninki de uzun.. nolcak halimiz bilmem.. benim ates yukselise gecince acayip heyecan yaptim. Umarim hayal kirikligi olmaz.. saglikli gebeliklerimiz olur insAllah.... sen de dpo 14 oldun.. oyle adet agrisi surekli degil benim.. arada giriyor yarim saat kadar sonra hafifliyor. Bide goguslerim cok sisti agriyor.: baska bi belirti yok:)benim kasık ve yumurtalık bölgemdede dün geceden beri ağrılar var canım...sonumuz hayır olsun inşallah...
InsAllah yaaa... amin kuzum amiiinnnn.. pespese dogurmak nasip olsun topigimize insallahhHadi bakalim hayirlisi canim ardarda sizden guzel haber bekliyorum
Insallah kuzumm.. sende daha leke gelmedi dimi? Gelmediyse hala umut var demektir!!
bende aynı durumdayım canım ya...gecede hiç uyumadım kız hasta iki gündür..sabah ateşi vardı..onu düşünmekten kendimi düşünemiyorum şuan valla..işteyim ama aklım evde...inşallah bugün iyileşir kuzucuğum...Amiin abla benim dpo da 16 dan sonra garanti oluyor.. seninki de uzun.. nolcak halimiz bilmem.. benim ates yukselise gecince acayip heyecan yaptim. Umarim hayal kirikligi olmaz.. saglikli gebeliklerimiz olur insAllah.... sen de dpo 14 oldun.. oyle adet agrisi surekli degil benim.. arada giriyor yarim saat kadar sonra hafifliyor. Bide goguslerim cok sisti agriyor.: baska bi belirti yok:)
Bende tik yok aksama gelirInsallah kuzumm.. sende daha leke gelmedi dimi? Gelmediyse hala umut var demektir!!
Evet kuzum 10 gun dedi sadeceAtesin dustu ama kirmizilar gelmeden umut hep var kuzum sende guzel haber ver insallah bize birde progestani neden kestin okadarmi kullan dedi dr
Oy kuzum yaabende aynı durumdayım canım ya...gecede hiç uyumadım kız hasta iki gündür..sabah ateşi vardı..onu düşünmekten kendimi düşünemiyorum şuan valla..işteyim ama aklım evde...inşallah bugün iyileşir kuzucuğum...
bizimki iyiydi..zaten iyileşeli 1-2 hafta oldu olmadı yani..üst katta arkadaşı var iki gündür o bize oynamaya gelmiş..oda gripmiş.ondan kaptı büyük ihtimal ...sağol canım ya..amin inşallah...Oy kuzum yaa( salgin var dikkat edin;( insAllah hemen duzelir kuzuu
Canim ben corasprin 100 mg aldim. Gunde bir tane mi icsem rwgle kadar. Nasil yapayim?Evet kafama göre. Regl bitiminde başlayıp regl başlarken bıraktım hep.
bu sondu bir daha kendimi böyle üzmeyecegım ve buna da sebep olmayacagım. yol vermeyecegım. benden gunah gıttı . ben artık kendı bıldıgımı yaparım. çok uğraştım ama anlamamakta ısrarlı. bebegın sevıncını paylasacagına hala 10 gun nceki kavganın peşinde onu konu yapıyor.
ya dedım bebek herşeyı yenılemez mi kim haklıysa haklı eskide kalamaz mı zaten önemsiz şeyler. yuksek sesle konusyrdu duyuyroum bagırmana gerek yok dedım sen misin bunu dıyen .... kıyamet koptu saygıızlık yapmısım. neyse artık. bir daha bir şey yapmaya nıyetım yok. o kadar agladım hala aglatma peşindeyse demek ki bebek falan önemsiz. anlamamış neler oldugunu. ne dıyeyım
inşallah hiç gelmez kırmızılar bu ay bir güzel haber de senden gelir inşallahCanim bugün acabalarim iyice cogaldi.. heyecandan sabaha kadar uyuyamadimgece 4 ds gozum acildi atese baktim yuksekti... iyice heyecN yaptim yatakta kipirdamAdan zorladm kendimi tekrar daldim uykuya.. simdi uyandim alarm calmadan kalbim agzimda atarak olctum yone 36.6 cikti.. bu kdr heyecanli olmamistim. Heyecandan ates yuksek cikar mi ya bogazimm buz tuttu yutkunamiyorum.. asiri heyecan var.. dpo 15 ates 36.6 acaba hamile miyim insllah kirmizilari gormem bugun ilk defa umutlandim
Sanırım çatlattık emin olamadım ateş dışında hiçbir belirti olmadı.senin de bugün yarın çatlar inşallah birlikte bekleriz bat ı artık:))LeYLa_21 abla gecmis olsun prensese gercekten tablon cok guzel ama senin hep son dakika supriz yapiyor insallah bu sefer yuzun güler. Elcanki senin de ayni sekilde masallah guzel gidiyor. Veson catlatmissin yumurtayi bebis olsun insallah. @sumbulkokusu ilac ben de bir kere kullandim ama bende de mide bulantisi yapmisti. Ben hep o yuzdn yatmadan almistim. Doktor oyle demisti.
sağol gülüm Allah razı olsun kuzum...inşallah dpo larımız 9 ay sürsün....sende son durum nedir?Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah...LeYLa_21 abla gecmis olsun prensese gercekten tablon cok guzel ama senin hep son dakika supriz yapiyor insallah bu sefer yuzun güler. Elcanki senin de ayni sekilde masallah guzel gidiyor. Veson catlatmissin yumurtayi bebis olsun insallah. @sumbulkokusu ilac ben de bir kere kullandim ama bende de mide bulantisi yapmisti. Ben hep o yuzdn yatmadan almistim. Doktor oyle demisti.
benim histereskopiden sonra ateş zirve yapmıştı, bence seni de hsg etkiledi canım. ateş düşüşe geçmiş zaten. eğer düşük birkaç gün daha devam ederse o yüksek ateşi discard edersin olmazsa. çünkü bence de çizginin yeri değişecekTamam canım saol calısalım bari gün asırı :)
histereskopiden sonra korunma veriyor mu doktor?benim histereskopiden sonra ateş zirve yapmıştı, bence seni de hsg etkiledi canım. ateş düşüşe geçmiş zaten. eğer düşük birkaç gün daha devam ederse o yüksek ateşi discard edersin olmazsa. çünkü bence de çizginin yeri değişecek
vesona verdi 2 ay. bana vermedi. ama benim de kullandığım ilaçlardan zaten yumurtlama oldu mu olmadı mı hala muallak. histereskopi sonrası en az 1 döngü iptal yani her şekilde..histereskopiden sonra korunma veriyor mu doktor?
Bence 20 de Çatladı brlki de 19 da Çatladı progesteron yavaş yükseliyor olabilir.yarına 36,6 girince çizgi geliyor mu deme bakalım
Sanırım çatlattık emin olamadım ateş dışında hiçbir belirti olmadı.senin de bugün yarın çatlar inşallah birlikte bekleriz bat ı artık:))
Amin ablacim. Ignem bitti dun catlatma ignesi oldum. Bakalim bugun yarin catlar. 2 taneden biri yada her ikisi tutunsa annesine keşke.sağol gülüm Allah razı olsun kuzum...inşallah dpo larımız 9 ay sürsün....sende son durum nedir?Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?