Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabah ateşine baktim bana da catlamis gibi geldi canim

inşallah hiç gelmez kırmızılar bu ay bir güzel haber de senden gelir inşallah
İnsAllah canım sirayla hepimiz hamile
Kalip pespese saglicakla dogumlar yapariz... senin ates biraz muamma oldu.. 10 gun icinde tekrar gidilebiliyor ya, arasanda soylesen bakmazlar mi acaba yumurta ne alemde diye

Sonu da guzel olur insAllah cok heyecan yaptim bu sefer

Saol canım sanırım benide hsg etkiledi bi kac güne yaparım discard

İnsAllah canım sirayla hepimiz hamile
Kalip pespese saglicakla dogumlar yapariz... senin ates biraz muamma oldu.. 10 gun icinde tekrar gidilebiliyor ya, arasanda soylesen bakmazlar mi acaba yumurta ne alemde diye
canım hastane trabzonda çok uzak yani çatlasa da çatlamasa da yapılacak bişey yok hem, gidemem o kadar yolu yumurtaya bakmak için... ateşten ne kadar anlarsak o olacak yani..

Düne çekince bat ne zaman diyor ff benim 19 Aralık
19 ocak doğum günüm ilk gebelik kaybım 15 ocak gibi olmuştu. doğum günü de buruk geçmişti. ikinci anneler gününden 3-5 gün önce kürtaj oldum eşim üzülmeyeyim diye bana kolye almıştı anneler günü hediyesi olarak... yengem de "abin bana kaç aylık hamile olduğum halde hediye almamıştı" dedi de ne üzülmüştüm gebeliğim sağlıkla devam etseydi de hediye alan olmasaydı keşke diye düşünüp....

neyse bu doğumgününde bir başıma olucam zaten, inşallah Rabbim verir en güzel hediyeyi hayırlı sağlıklı bir gebelik haberi ile...

17-18 ocak diyor. benim dpo kısa ya ondan 1 gün daha erken herhalde. Allahım ikimize de 19 unda hayırlı sağlıklı gebelik haberi almayı nasip etsin inşallah..
hepimiz Üzücü Şeyler yaşadık maalesef inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür artık zaman Geçmez bize

Benim de ilk kimyasal düşük 14 ocakta olmustu. Kardesimin doğum günü cok istiyor dayı olmak. O bana en guzel hedye demisti ogrendigimde ama dogum gununde düşürdüm ben. Yine benim de 1. Yili insallah aliriz hep beraber iyi haberler.

Aynen günde 1 regle kadar
Ok o zaman hemen bugun basliyorum. Zaten bir dahaki ay kromozom ve pihtilasma testlerini yaptirmayi dusunuyorum olmazsa.

Kızlar bu inofolic i nasıl kullanıyorsunuz ovuya kadar mı hergün mü? Bir de hap mı daha etkili toz mu? Onları nasıl kullanılıyor?bir arkadaş soruyor kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…