evet girdim 20 ye çekiyor çizgiyi 19 boş olduğundan..Bence 20 de Çatladı brlki de 19 da Çatladı progesteron yavaş yükseliyor olabilir.yarına 36,6 girince çizgi geliyor mu deme bakalım
Sabah ateşine baktim bana da catlamis gibi geldi canim
hadi inşallah.. ay 2 dk ultrasonla baksa da beni de bu kadar strese sokmasa ne olurdu sankiSabah ateşine baktim bana da catlamis gibi geldi canim
İnsAllah canım sirayla hepimiz hamileinşallah hiç gelmez kırmızılar bu ay bir güzel haber de senden gelir inşallah
Sonu da guzel olur insAllah cok heyecan yaptim bu sefer@LeYLa_21 abla gecmis olsun prensese gercekten tablon cok guzel ama senin hep son dakika supriz yapiyor insallah bu sefer yuzun güler.Elcanki senin de ayni sekilde masallah guzel gidiyor. Veson catlatmissin yumurtayi bebis olsun insallah. @sumbulkokusu ilac ben de bir kere kullandim ama bende de mide bulantisi yapmisti. Ben hep o yuzdn yatmadan almistim. Doktor oyle demisti.
Saol canım sanırım benide hsg etkiledi bi kac güne yaparım discardbenim histereskopiden sonra ateş zirve yapmıştı, bence seni de hsg etkiledi canım. ateş düşüşe geçmiş zaten. eğer düşük birkaç gün daha devam ederse o yüksek ateşi discard edersin olmazsa. çünkü bence de çizginin yeri değişecek
Bana birsey demedi korunun korunmayın die nette baktim 2 gün korunmak lazımmıshistereskopiden sonra korunma veriyor mu doktor?
canım hastane trabzonda çok uzak yani çatlasa da çatlamasa da yapılacak bişey yok hem, gidemem o kadar yolu yumurtaya bakmak için... ateşten ne kadar anlarsak o olacak yani..İnsAllah canım sirayla hepimiz hamile
Kalip pespese saglicakla dogumlar yapariz... senin ates biraz muamma oldu.. 10 gun icinde tekrar gidilebiliyor ya, arasanda soylesen bakmazlar mi acaba yumurta ne alemde diye
seninki hsg canım leyla histereskopiyi soruyor. hsg sonrası bana da hiç korunma verilmediBana birsey demedi korunun korunmayın die nette baktim 2 gün korunmak lazımmıs
Sen histereskopi mi yaptırdın hsg mi bunlar farklı şeylerBana birsey demedi korunun korunmayın die nette baktim 2 gün korunmak lazımmıs
Düne çekince bat ne zaman diyor ff benim 19 Aralıkseninki hsg canım leyla histereskopiyi soruyor. hsg sonrası bana da hiç korunma verilmedi
He pardon kafam karıstı sorryseninki hsg canım leyla histereskopiyi soruyor. hsg sonrası bana da hiç korunma verilmedi
Sorryyy bn karıstım yanlıs okumusumSen histereskopi mi yaptırdın hsg mi bunlar farklı şeyler
17-18 ocak diyor. benim dpo kısa ya ondan 1 gün daha erken herhalde. Allahım ikimize de 19 unda hayırlı sağlıklı gebelik haberi almayı nasip etsin inşallah..Düne çekince bat ne zaman diyor ff benim 19 Aralık
19 ocak doğum günümDüne çekince bat ne zaman diyor ff benim 19 Aralık
17-18 ocak diyor. benim dpo kısa ya ondan 1 gün daha erken herhalde. Allahım ikimize de 19 unda hayırlı sağlıklı gebelik haberi almayı nasip etsin inşallah..
hepimiz Üzücü Şeyler yaşadık maalesef inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür artık zaman Geçmez bize19 ocak doğum günümilk gebelik kaybım 15 ocak gibi olmuştu. doğum günü de buruk geçmişti. ikinci anneler gününden 3-5 gün önce kürtaj oldum eşim üzülmeyeyim diye bana kolye almıştı anneler günü hediyesi olarak... yengem de "abin bana kaç aylık hamile olduğum halde hediye almamıştı " dedi de ne üzülmüştüm gebeliğim sağlıkla devam etseydi de hediye alan olmasaydı keşke diye düşünüp....
neyse bu doğumgününde bir başıma olucam zaten, inşallah Rabbim verir en güzel hediyeyi hayırlı sağlıklı bir gebelik haberi ile...
Aynen günde 1 regle kadarCanim ben corasprin 100 mg aldim. Gunde bir tane mi icsem rwgle kadar. Nasil yapayim?
19 ocak doğum günümilk gebelik kaybım 15 ocak gibi olmuştu. doğum günü de buruk geçmişti. ikinci anneler gününden 3-5 gün önce kürtaj oldum eşim üzülmeyeyim diye bana kolye almıştı anneler günü hediyesi olarak... yengem de "abin bana kaç aylık hamile olduğum halde hediye almamıştı " dedi de ne üzülmüştüm gebeliğim sağlıkla devam etseydi de hediye alan olmasaydı keşke diye düşünüp....
neyse bu doğumgününde bir başıma olucam zaten, inşallah Rabbim verir en güzel hediyeyi hayırlı sağlıklı bir gebelik haberi ile...
Ok o zaman hemen bugun basliyorum. Zaten bir dahaki ay kromozom ve pihtilasma testlerini yaptirmayi dusunuyorum olmazsa.Aynen günde 1 regle kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?