Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum insallah ikiside tutunsun annesine hayirli ve sagliklisi olsun senin icin

Kızlar bu inofolic i nasıl kullanıyorsunuz ovuya kadar mı hergün mü? Bir de hap mı daha etkili toz mu? Onları nasıl kullanılıyor?bir arkadaş soruyor kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim:))
Canim kombisinin daha etkili oldugunu biliyorum ben sase kullanmistim sabah ac 2 şase iciyordum adette birakip yeniden iciyordum.son tedavi oldugum ay clomenden catlatma ignesine kadarki kisimda 1e dusurerek icmistim.

Kızlar bu inofolic i nasıl kullanıyorsunuz ovuya kadar mı hergün mü? Bir de hap mı daha etkili toz mu? Onları nasıl kullanılıyor?bir arkadaş soruyor kullanan arkadaşlar cevap verirse sevinirim:))
ben toz kullanıyordum canım, adetten başlayıp 20 gün kadar kullanmıştım benim ovu geç oluyor zaten diye. ovuya kadar kullanmak mantıklı aslında.. tozdan 2 sabah 2 akşam içiyordum. hapı hiç kullanmadım hangisi etkili bilmiyorum

canımsın sağol. tekrar tekrar okudum cok haklısın

ben de ikinci de yeğenim daha çat pat konuşuyordu onu odaya alıp 10 dakika ezberletmiştim "kuzenim olacak" de diye. sonra herkesin yanına götürdüm söyle dedim unuttu kız neyse kulağına hatırlattım "cujenim olucak" dedi bu defa da kimse anlamadı ne demek istediğini abimin de doğum günü ocağın başı. ona demiştim dayı oluyorsun başka hediye almıyorum sana doğum günü hediyesi bu haber diye.. ayy abime de hediye almam lazım hafta sonu doğum günü ne alsam ki

inşallah hepimiz seviniriz en kısa sürede

Oturdum agliyorum sinirlerim cok bozuk
Dua grubundan yazdığım is durumu yuzunden stresliyim
Adet olcam stresliyim
Olamadim stresliyim
Anneme gidip 1 hafta kalsam diyorum lafam dagilir

Oturdum agliyorum sinirlerim cok bozuk
Dua grubundan yazdığım is durumu yuzunden stresliyim
Adet olcam stresliyim
Olamadim stresliyim
Anneme gidip 1 hafta kalsam diyorum lafam dagilir
adet yolda ya ondan hassaslaştın canım olsan rahatlayacaksın inş.. bugün de gelmezse ben şaşırcam artık. ağla hiç tutma kendini birikince daha kötü oluyor sonra.. güzel olur hava değişikliği aslında imkanın varsa git 1 hafta uzaklaş bu konudan...

böylesini korkutmak lazim kürtaj oldum aldirdim bebegi diyivercen bi yüreğine insin. tövbe yarabbim...
korktu zaten kanamam başlayacak diye. sabah kalkmış bir şey oldu mu diyor korka korka . iyiyim dedim. bir şey olmuşmudur diyor.dün düşünecektin onu akılsız diyecektim neyse dedım ya

Canım bence şase daha iyi ben onu kullandım ovuya kadar sonra imom

hap sabah akşam 1 er tane toz sabah akşam 2 şer poşet ben adetin 3. günü fln başlayabildim 1 pkt bitene kdr içiyorum ztn hapta 20 tablet var 10 gün edio bnm ovu bile gelmio sonra imom a geçicem kredi kartımı kapattırdık banka değiştircez kaç gündr eşime test alalım diyom oralı olmuo

Canim ben adette toz olandan günde 2 kere baslayip ovulasyona kadar kullandim. Sonra biraktim.

Ay canim insallah nasip olsun artik hayirlisi ile. Ben kazak almayi dusunuyorum bakalim. Zaten onun stil danismani benim. Alisverise gitmez ablam benim zevkimi biliyor der. Ustune basina bisey alirim. Kis gunu en mantikli hediye.

Melissa81 canim 3 caninla dualarin kabul olsun insallah.

benim kasık ve yumurtalık bölgemdede dün geceden beri ağrılar var canım...sonumuz hayır olsun inşallah...
ateşin çok iyi dpo 14 tesin ve yükseliş var . test yap demeyecegım sen yapmamayı tercıh edıyorsun cunku galiba 3-4 gün gecmesini bekleyeceksin

evet kazak mantıklı cidden.. gidince memlekette kazak bakayım ben de en iyisi

Veson ovu geldi gelecek .... ebbegi getirsin sana inşallah

passionete canım sen de ne var ne yok ? son günlerde seni takip edemedim

A aichazeyn dpo 5 tesin yol almaya başlamışsın . hayırlı olsun

zafrina89 canım nasılsın ?

kushi canım ff ye akıntı girersen çizgiden emin olur . hiç girmiyorsun sen

ShinSeGi çörek otunu aksatma canım. hem hastada olmazsın

LeYLa_21 tablon güzel bütün tabloların umut verici acaba zorlayan ne .sen ne zaman hsg çekildin ?

Elcanki nedense içimden bir ses sende iltihap mı var o mu engel oluyor diyor. çok ilişki dezavantajı dönüşüyor olabilir. hiç maydanoz buharı yaptın mı ?

missdincer canım dpo 6 dasın sessız sedasız geliyorusn galiba bu ay

Neslihaann canım ne zaman dönüyorsun Türkiye ye ? tsefemhayırlısıyla gel inşallah

tsefem28 akıntı girmiyorsun ff ye kesik çizgi çekmiş. dpo14 desin umarım tekrar yükseliş başlar

xpreiaZ sen de durum ne ?

SaskinAnne ateşin düşmüş inşallah gelecek aya müjdenın zamanıdır. stress yaptın zaten bu ay.

8403BHC canım ovu testi kullanmadın mı bu ay. sneın aşılaman gelecek aya degıl mı ?

@Tugbanusta canım ff ye akıntı girersen daha emın olur ve dogru tahmın yapabilir.

@Kuzguni yolun başındasın sonu yeşillensin inşallah

@darkgirl1906 merhaba canım hoşgeldin :)

@Cemre Yaman sen de hoşgeldin topiğe . bıraz oldu gelelı ama ben ancak kendime gelebildim . dpo9 dasın epey yol almışsın . hayırlı olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…