Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
korktu zaten kanamam başlayacak diye. sabah kalkmış bir şey oldu mu diyor korka korka . iyiyim dedim. bir şey olmuşmudur diyor.dün düşünecektin onu akılsız diyecektim neyse dedım ya
Ben sana diyorum cahil bunlar feraset yok ki o yüzden dün algilayamadi ne yaptığını bugün yarın dank eder merak etme

Reactions: iiz
Canım bu ay ateş olcmuyorum ki ben tahminim yum günlerinde yım daha

ateşin çok iyi dpo 14 tesin ve yükseliş var . test yap demeyecegım sen yapmamayı tercıh edıyorsun cunku galiba 3-4 gün gecmesini bekleyeceksin
Aynen öyle.. Bugün bacaklarım bile ağrıdı... Hayırlısı fazlada kaptırmıyorum yani..
Beni zorlayan tek şey stres... 2015 Aralık ayında çekildim. Haziran da hamile kalmıştım.. Sen nasılsın? Eşinle sorunlarını çözdünmü!?

süpersin tatlım ilişkiden anlayamıyorum akıntım su gibi hep . Bu ay yumurta akı akıntı hiç gelmedi zaten çörekotu yediğim aylar hep geliyordu bu ay yemedim iyice saldım kendimi.

Canim iyiyim ben ignelerim bitti 2 yum var 18 19 mmdi dün. Dun catlatma ignemi de oldum. Doktoru dinlemeyip calismami da yaptim. Bugun yarin catlatir bekleyişe gecerim. Sen nasil oldun? Eşine dank etmiş ama biraz mizmizlan görsün gününü. Böyle bir anda haksız bile olsan yapmamaliydi. Sen bebisini düşün alttan al. Evham da yapma kendine

Kızlar kimse soruma cevap vermedi bi bakabilirmisiniz

Sinirlerim lacka oldu
Dusunmekten kafayi yiycem artik cokca moralim bozuk

Canım iltihabi nerden çıkardın:) bu ay problem yoktu elhamdülillah

Kizlar benim bacaklarim pert, merdiven bile zor çıkıyorum. Tabi üşütmüş olabilirim ama nedense bugün umut doluyum. Eve giderken fırsat bulursam eczaneye uğrayacağım. Test alıp inşAllah eşime sürpriz yapabilirim:) benim icin duâ edin olur mu. Hâlâ emin degilim yarin mi yapsam diye düşünüyorum. Kendi kendimle savaş halindeyim...

Takip ediyorm canım inşAllah akıntı olursa giriş yapacagım

canım bende durum belirsizliğini koruyor. bekleyip görcez artık....

Bugün yarın varsa çıkacak bu bebek inşallah vardır canım hadi güzel haberler bekliyoruz senden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…