Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şükür iyiyiz idare ediyoruz sen nasılsın benim gibi bulantin erkenden başladı inşallah siddetlenmez
evet ya bulantım var uykuda çoğalıyor. agrılarım var. arada çoğalıyorlar. öyle şaşkın şaşkın dolaşıyorum. dünden daha ıyıyım o kesin

evet ya bulantım var uykuda çoğalıyor. agrılarım var. arada çoğalıyorlar. öyle şaşkın şaşkın dolaşıyorum. dünden daha ıyıyım o kesin
Bnim bulantım akşamları çıkarmaya dönüyor en iyi saatlerim öğlen ve bu saatler dün akşam yine banyoda geçti ay inşallah senin olmaz başta kilo vermiştim şimdi kasıklarım taş gibi midem şişiyor sanki almış gibi hissediyorum

Reactions: iiz
Dpo 15 de söylemen biraz garip geldi.. insAllah yoktur diyeyim ozaman
ne dıyecegım.

benım normalde akıntım kokulu olmuyor ama tam ovu gunu koku oluyordu. ben bildim bileli böyle. bende bunu hiç bir zaman iltihaba falan yormadım tabi. galiba yumurtlamadan oluyor dedım. hatta gittiğim doktorlara söyledım bir şey emediler. hiç biride iltihap, mantar .. vs dememişti. hsg den önce smear için jinekologa gittim o zaman o iltihap dedi ama benım uzunz amandır öyle. sonra bir ilaç verdi ve koku kalmadı. demek ki doğruymuş hep iltihap varmış. şimdi diyeceksin ki ama ben de koku yok ki ... bence iltihap az olunca bellide gormuyor doktorlar bu da bebegı engelleıyor . senin çalışmaların bu kadar sık olduğu için aklıma öyle geldi. doktora gidince özellikle sor iltihap gibi bir şey var mı diye.

benimde yeni yeni bacaklarıma vurmaya başladı. snaki çok yürümüşsünde hamlamış gibi değil mi. benım üstlerde başladı öyle

Çizgiyi ikinci yumurtlama gününe çekti bu sefer ff. Dpo 6 dayım haftaya perşembe test günüm. Umarım hsg bende de işe yarar senin gibi :)

Amin inşallah cnm inşallah

Evet canim anladim demek istedigini.. her gittigimde ozellikle onu soruyorum iltihap enfeksiyon var mi diye.. yok diyo temiz diyo.. dusukten sonra enfeksiyon olmadım oyle aman aman.. gecen ay kullandigim ilacla baya duzene girdi hormonlarim şükür.. smear vermek aklimda bakalim gebelik yoksa hemen veririm

Elcan ki bütün topic sana kitlenmiş canım..benden ümidi kestiler herhalde...
Abla senin tablon surprizli bi de dpo 16 dan uzun surdugu oluyor ya ondan galiba topun agzinda ben varim. Benim aklimda da sen. İnsallah ben gebelik haberi verirken yanima seni de çekebilirim. İcten ice bu ay neslihan ile beraner cok duâ edince ben olacagina inanmıştım ama bu ay degil.. onumuzdeki aylar olur herjalde diye dusunuyodum bugunde ates yüksek olunca acaba mi diye sormadan edemedim kendimi.. bi gun daha mi dursam abla? Sen ne dersin

bilmiyorum ki olabilir canım..inşallah sen güzel haber verirsin arkasından da ben veririm...moralimi bozan şeyler var ama neyse takılmayacam boşver...akşam mı yapacaksın testi?

yok canım dpo 15 le alakası yok onu düşünmedim bile. engel ne olmus olabilir diye düşündüm.
Canim benim dusukten sonra hormonlarim
Duzenlenmedi.. dusuk sonrasi ilk adetimi 60 gun sonra oldum o da leke leke 20 gun surmustu hatırladın mi:) gecen ay ilac kullandim o duzene soktu.. bu ay ilk deneyisim düşük sonrası. Dusuk eylulde olmustu.. simdi 3 adetim gelirse gelecek.. insAllah gelemz :)

bilmiyorum ki olabilir canım..inşallah sen güzel haber verirsin arkasından da ben veririm...moralimi bozan şeyler var ama neyse takılmayacam boşver...akşam mı yapacaksın testi?
Ablacim hic moral bozma. Benim de bu ara canim bazi seylere sıkıldı ama olan bize oluyo.. tevekkul et. Rabbim her seyin en guzelini bilir.. nedense ben bu ay senden umutluydum takipli olunca.. kendi acimdan hep isteksiz oldu iliskilerim ona faln kafayi taktim ben. Bi de rahmimin ust cok sert taş gibi. Bi yandan da sanki rahmimi ipe baglamislar bi ordan bi burdan asiliyorlar hissi oluyo. Adetimin ilk iki gunu bu his olur bende.. 3 gundur ha geldi ha gelcek diyorum
Ama atesim dusmuyo.. beni umutlandiran sadece ateş.. korkuyorum valla bilmiyorum ki bugun mu test yapsam yarın mı? Bi yanim diyor aman yap kurtul bi yanim da ya tek cizgi olursa?? Bekle az daha isini garantiye al diyor.. cok tuhaf duygulara sahibim;( sence ne yapmaliyim. Sen de hep gec test yapanlardansin benim gibi??

:) saol canım bana söylicek bişey bulamadın dimi daha aya başlayamadım bile sen nasılsın asıl bebişe de kendinede dikkat et

Sağol canm ahh bu yollar bitsede yeşillense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…