evet ya bulantım var uykuda çoğalıyor. agrılarım var. arada çoğalıyorlar. öyle şaşkın şaşkın dolaşıyorum. dünden daha ıyıyım o kesinÇok şükür iyiyiz idare ediyoruz sen nasılsın benim gibi bulantin erkenden başladı inşallah siddetlenmez
İnsAllah canım. Rabbim aratmasınBugün yarın varsa çıkacak bu bebek inşallah vardır canım hadi güzel haberler bekliyoruz senden de
Bnim bulantım akşamları çıkarmaya dönüyor en iyi saatlerim öğlen ve bu saatler dün akşam yine banyoda geçtievet ya bulantım var uykuda çoğalıyor. agrılarım var. arada çoğalıyorlar. öyle şaşkın şaşkın dolaşıyorum. dünden daha ıyıyım o kesin
ne dıyecegım.Dpo 15 de söylemen biraz garip geldi.. insAllah yoktur diyeyim ozaman
yok canım dpo 15 le alakası yok onu düşünmedim bile. engel ne olmus olabilir diye düşündüm.Dpo 15 de söylemen biraz garip geldi.. insAllah yoktur diyeyim ozaman
benimde yeni yeni bacaklarıma vurmaya başladı. snaki çok yürümüşsünde hamlamış gibi değil mi. benım üstlerde başladı öyleKizlar benim bacaklarim pert, merdiven bile zor çıkıyorum. Tabi üşütmüş olabilirim ama nedense bugün umut doluyum. Eve giderken fırsat bulursam eczaneye uğrayacağım. Test alıp inşAllah eşime sürpriz yapabilirim:) benim icin duâ edin olur mu. Hâlâ emin degilim yarin mi yapsam diye düşünüyorum. Kendi kendimle savaş halindeyim...
maaşallah o zamanben şaşkın. tekrar artışı görmeye gidecegim yarına ya da pazartesi. biraz agrm var ama iyiyim
Kızlar kimse soruma cevap vermedi bi bakabilirmisiniz
Çizgiyi ikinci yumurtlama gününe çekti bu sefer ff. Dpo 6 dayım haftaya perşembe test günüm. Umarım hsg bende de işe yarar senin gibi :)Veson ovu geldi gelecek .... ebbegi getirsin sana inşallah
@passionete canım sen de ne var ne yok ? son günlerde seni takip edemedim
A aichazeyn dpo 5 tesin yol almaya başlamışsın . hayırlı olsun
zafrina89 canım nasılsın ?
@kushi canım ff ye akıntı girersen çizgiden emin olur . hiç girmiyorsun sen
@ShinSeGi çörek otunu aksatma canım. hem hastada olmazsın
LeYLa_21 tablon güzel bütün tabloların umut verici acaba zorlayan ne .sen ne zaman hsg çekildin ?
Elcanki nedense içimden bir ses sende iltihap mı var o mu engel oluyor diyor. çok ilişki dezavantajı dönüşüyor olabilir. hiç maydanoz buharı yaptın mı ?
missdincer canım dpo 6 dasın sessız sedasız geliyorusn galiba bu ay
@Neslihaann canım ne zaman dönüyorsun Türkiye ye ? tsefemhayırlısıyla gel inşallah
@tsefem28 akıntı girmiyorsun ff ye kesik çizgi çekmiş. dpo14 desin umarım tekrar yükseliş başlar
@Cok da Seyapmamak Lazim sen de durum ne ?
@SaskinAnne ateşin düşmüş inşallah gelecek aya müjdenın zamanıdır. stress yaptın zaten bu ay.
@8403BHC canım ovu testi kullanmadın mı bu ay. sneın aşılaman gelecek aya degıl mı ?
@Tugbanusta canım ff ye akıntı girersen daha emın olur ve dogru tahmın yapabilir.
@Kuzguni yolun başındasın sonu yeşillensin inşallah
@darkgirl1906 merhaba canım hoşgeldin :)
@Cemre Yaman sen de hoşgeldin topiğe . bıraz oldu gelelı ama ben ancak kendime gelebildim . dpo9 dasın epey yol almışsın . hayırlı olsun
Amin inşallah cnm inşallahVeson ovu geldi gelecek .... ebbegi getirsin sana inşallah
LeYLa_21 tablon güzel bütün tabloların umut verici acaba zorlayan ne .sen ne zaman hsg çekildin ?
Elcanki nedense içimden bir ses sende iltihap mı var o mu engel oluyor diyor. çok ilişki dezavantajı dönüşüyor olabilir. hiç maydanoz buharı yaptın mı ?
@Neslihaann canım ne zaman dönüyorsun Türkiye ye ? tsefemhayırlısıyla gel inşallah
@tsefem28 akıntı girmiyorsun ff ye kesik çizgi çekmiş. dpo14 desin umarım tekrar yükseliş başlar
@SaskinAnne ateşin düşmüş inşallah gelecek aya müjdenın zamanıdır. stress yaptın zaten bu ay.
@8403BHC canım ovu testi kullanmadın mı bu ay. sneın aşılaman gelecek aya degıl mı ?
@Tugbanusta canım ff ye akıntı girersen daha emın olur ve dogru tahmın yapabilir.
@Cemre Yaman sen de hoşgeldin topiğe . bıraz oldu gelelı ama ben ancak kendime gelebildim . dpo9 dasın epey yol almışsın . hayırlı olsun
Evet canim anladim demek istedigini.. her gittigimde ozellikle onu soruyorum iltihap enfeksiyon var mi diye.. yok diyo temiz diyo.. dusukten sonra enfeksiyon olmadım oyle aman aman.. gecen ay kullandigim ilacla baya duzene girdi hormonlarim şükür.. smear vermek aklimda bakalim gebelik yoksa hemen veririmne dıyecegım.
benım normalde akıntım kokulu olmuyor ama tam ovu gunu koku oluyordu. ben bildim bileli böyle. bende bunu hiç bir zaman iltihaba falan yormadım tabi. galiba yumurtlamadan oluyor dedım. hatta gittiğim doktorlara söyledım bir şey emediler. hiç biride iltihap, mantar .. vs dememişti. hsg den önce smear için jinekologa gittim o zaman o iltihap dedi ama benım uzunz amandır öyle. sonra bir ilaç verdi ve koku kalmadı. demek ki doğruymuş hep iltihap varmış. şimdi diyeceksin ki ama ben de koku yok ki ... bence iltihap az olunca bellide gormuyor doktorlar bu da bebegı engelleıyor . senin çalışmaların bu kadar sık olduğu için aklıma öyle geldi. doktora gidince özellikle sor iltihap gibi bir şey var mı diye.
Elcan ki bütün topic sana kitlenmiş canım..benden ümidi kestiler herhalde...İnsAllah canım. Rabbim aratmasın
Aynen yaa... senin dpo kacti tahminen??benimde yeni yeni bacaklarıma vurmaya başladı. snaki çok yürümüşsünde hamlamış gibi değil mi. benım üstlerde başladı öyle
Abla senin tablon surprizli bi de dpo 16 dan uzun surdugu oluyor ya ondan galiba topun agzinda ben varim. Benim aklimda da sen. İnsallah ben gebelik haberi verirken yanima seni de çekebilirim. İcten ice bu ay neslihan ile beraner cok duâ edince ben olacagina inanmıştım ama bu ay degil.. onumuzdeki aylar olur herjalde diye dusunuyodum bugunde ates yüksek olunca acaba mi diye sormadan edemedim kendimi.. bi gun daha mi dursam abla? Sen ne dersinElcan ki bütün topic sana kitlenmiş canım..benden ümidi kestiler herhalde...
bilmiyorum ki olabilir canım..inşallah sen güzel haber verirsin arkasından da ben veririm...moralimi bozan şeyler var ama neyse takılmayacam boşver...akşam mı yapacaksın testi?Abla senin tablon surprizli bi de dpo 16 dan uzun surdugu oluyor ya ondan galiba topun agzinda ben varim. Benim aklimda da sen. İnsallah ben gebelik haberi verirken yanima seni de çekebilirim. İcten ice bu ay neslihan ile beraner cok duâ edince ben olacagina inanmıştım ama bu ay degil.. onumuzdeki aylar olur herjalde diye dusunuyodum bugunde ates yüksek olunca acaba mi diye sormadan edemedim kendimi.. bi gun daha mi dursam abla? Sen ne dersin
Canim benim dusukten sonra hormonlarimyok canım dpo 15 le alakası yok onu düşünmedim bile. engel ne olmus olabilir diye düşündüm.
Ablacim hic moral bozma. Benim de bu ara canim bazi seylere sıkıldı ama olan bize oluyo.. tevekkul et. Rabbim her seyin en guzelini bilir.. nedense ben bu ay senden umutluydum takipli olunca.. kendi acimdan hep isteksiz oldu iliskilerim ona faln kafayi taktim ben. Bi de rahmimin ust cok sert taş gibi. Bi yandan da sanki rahmimi ipe baglamislar bi ordan bi burdan asiliyorlar hissi oluyo. Adetimin ilk iki gunu bu his olur bende.. 3 gundur ha geldi ha gelcek diyorumbilmiyorum ki olabilir canım..inşallah sen güzel haber verirsin arkasından da ben veririm...moralimi bozan şeyler var ama neyse takılmayacam boşver...akşam mı yapacaksın testi?
:) saol canım bana söylicek bişey bulamadın dimi daha aya başlayamadım bile sen nasılsın asıl bebişe de kendinede dikkat etVeson ovu geldi gelecek .... ebbegi getirsin sana inşallah
Sağol canm ahh bu yollar bitsede yeşillenseVeson ovu geldi gelecek .... ebbegi getirsin sana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?