yok ümit kesmek değil de senin tabloya heyecanlanmak için dpo17-18 lere gelmesi lazımElcan ki bütün topic sana kitlenmiş canım..benden ümidi kestiler herhalde...
yok cnm ovu testi kullanmıyorum ben.ilk defa gitcem üni hastanesine nasipse hemen istiyorum ama bakalım.hamilelik sana çok yaradı kız bir enerjik oldunVeson ovu geldi gelecek .... ebbegi getirsin sana inşallah
passionete canım sen de ne var ne yok ? son günlerde seni takip edemedim
@aichazeyn dpo 5 tesin yol almaya başlamışsın . hayırlı olsun
@zafrina89 canım nasılsın ?
@kushi canım ff ye akıntı girersen çizgiden emin olur . hiç girmiyorsun sen
ShinSeGi çörek otunu aksatma canım. hem hastada olmazsın
LeYLa_21 tablon güzel bütün tabloların umut verici acaba zorlayan ne .sen ne zaman hsg çekildin ?
@Elcanki nedense içimden bir ses sende iltihap mı var o mu engel oluyor diyor. çok ilişki dezavantajı dönüşüyor olabilir. hiç maydanoz buharı yaptın mı ?
@missdincer canım dpo 6 dasın sessız sedasız geliyorusn galiba bu ay
@Neslihaann canım ne zaman dönüyorsun Türkiye ye ? tsefemhayırlısıyla gel inşallah
@tsefem28 akıntı girmiyorsun ff ye kesik çizgi çekmiş. dpo14 desin umarım tekrar yükseliş başlar
xpreiaZ sen de durum ne ?
@SaskinAnne ateşin düşmüş inşallah gelecek aya müjdenın zamanıdır. stress yaptın zaten bu ay.
8403BHC canım ovu testi kullanmadın mı bu ay. sneın aşılaman gelecek aya degıl mı ?
@Tugbanusta canım ff ye akıntı girersen daha emın olur ve dogru tahmın yapabilir.
FreeSoull yolun başındasın sonu yeşillensin inşallah
@darkgirl1906 merhaba canım hoşgeldin :)
@Cemre Yaman sen de hoşgeldin topiğe . bıraz oldu gelelı ama ben ancak kendime gelebildim . dpo9 dasın epey yol almışsın . hayırlı olsun
Iyi diyelim iyi olalım canım@masmaviyim
@Salliala
@Themodernmumma
@xDerinMavix
@Melissa81
elmol
@denizege34
ya se min
@LadeyNa
güzel anneler siz nasılsınız ? bebekler nasıl )
Daha ne olsun devlettkei dr gecen 31 +li bi gun gotmistim kontrole kan sayimi degerim 9 a dusmistu dr kan ilaci istedigim halde yazmamisti bana saglik ocgainda ucretsiz veriyolar dedi ilgilenmedi pek bugun ozele gittim rahatsizlanmistim aksam dr sonuclara bakti bi azarladi bu nasil is niye mudehale etmediler serum takamdilar dedi cok dusmus dedi dogumun yaklasti dogumda sna cok sikinti cikarirdi bu iyiki geldin dedi bugun 3 ampul kan ilaci serumu yedim yarinda gidicem yemeye bnm drdan yana hic sansim yok sinirlerim cok bozuk ozele de para lazim esim bugun dedi keske dogum parasi olsa da burda yaosan dedi orda yapmam icin en az 2 milyar lazim testler mestler yapiliyo keske oyle olsa ama malum durum musait degil develtte sururnuyorum ozeldeki drum cok iyi ya vallahi 4 4 lukNoldu canım ?
tamam canım. Cevap verdim mi emin olamadım vallahi.Ilk başta günde bir ile başla koyulaşmaya başlayınca ikiye çıkartırsın
Kızlar benim ateş fırladıbeklemiyordum.. çok şaşkınım hala adet ağrılarım devam ediyor.. dpo 16 da kesin gelir.. adet öncesi golü atıyor ateşim bana
sağol canım önerın ıyı geldı
çörek otunu canım tek çare çiğnemek. sen yenıden al akratdan ve mınık bır kavanoza koy ve parmagnı tukurukle ıslat ve batır ıcıne ne kadar geldıyse az az çiğne. ınan o kadar zevkli oluyor ki bir süre sonra otomatıge baglıyorsun ve gözlerın arıyor. ben bazne kendimi çiğnerken buluyordum. böyle acı olmuyor. zaten çiğnemeden her şekilde yeterli değilmiş canım.
baa o kadar iyi geldi anlattamam vucut direncim arttı bundan 1 ay önce ne soba kalorıfer ısıtıcı hıcbırseysız üşümüyordum. bana şaka yapıyorsun donuyoruz ne üşümemei diyorlardı ne bıleyım üşümüyrum işte diyordum. başka şeyde yapmamıştım sadee çörek otu çiğnedim o kadar. keşke bebeğe zararı olmasada gene çiğnesem. bir araştıracağım bunu ben
bana fsh çok yüksek gec kalırsan tüp bile yaptıramazsın dıyen doktora hem kızıp hem gülerek çıktım. fsh 12.42 gibi bir şey di ve 7 küsür mü ne olmustu sadece o degıl butun hormonları tık tık yerıne oturtuyor resmen.
şimdi sen bir hormonunda sorun olsa onu ılacla düzelteyım derken basşkasını bozuyorsun ama bu çörek otu valla mucize. şiddetle öneriyorum
yok canım genelde kızlar 2 sini birden alıyorlar zaten. sabah alttan alınca gerı akıyor ya gece yatarken 2 tane ustten almak daha ıyı dıye. aşırı miğde bulantısı yapıyormus birde agızdan alınınca ben 1 kere agızdan aldım hıcbır şey yapmadı bana ama alttan daha etkili diye öyle tercıh etım. doktorda al dedı altan
Veson ovu geldi gelecek .... ebbegi getirsin sana inşallah
passionete canım sen de ne var ne yok ? son günlerde seni takip edemedim
@aichazeyn dpo 5 tesin yol almaya başlamışsın . hayırlı olsun
@zafrina89 canım nasılsın ?
@kushi canım ff ye akıntı girersen çizgiden emin olur . hiç girmiyorsun sen
ShinSeGi çörek otunu aksatma canım. hem hastada olmazsın
LeYLa_21 tablon güzel bütün tabloların umut verici acaba zorlayan ne .sen ne zaman hsg çekildin ?
@Elcanki nedense içimden bir ses sende iltihap mı var o mu engel oluyor diyor. çok ilişki dezavantajı dönüşüyor olabilir. hiç maydanoz buharı yaptın mı ?
@missdincer canım dpo 6 dasın sessız sedasız geliyorusn galiba bu ay
@Neslihaann canım ne zaman dönüyorsun Türkiye ye ? tsefemhayırlısıyla gel inşallah
@tsefem28 akıntı girmiyorsun ff ye kesik çizgi çekmiş. dpo14 desin umarım tekrar yükseliş başlar
xpreiaZ sen de durum ne ?
@SaskinAnne ateşin düşmüş inşallah gelecek aya müjdenın zamanıdır. stress yaptın zaten bu ay.
8403BHC canım ovu testi kullanmadın mı bu ay. sneın aşılaman gelecek aya degıl mı ?
@Tugbanusta canım ff ye akıntı girersen daha emın olur ve dogru tahmın yapabilir.
FreeSoull yolun başındasın sonu yeşillensin inşallah
@darkgirl1906 merhaba canım hoşgeldin :)
@Cemre Yaman sen de hoşgeldin topiğe . bıraz oldu gelelı ama ben ancak kendime gelebildim . dpo9 dasın epey yol almışsın . hayırlı olsun
Çok geçmiş olsun canım. Moralini bozma hiç. Şükür Dr gereğini yapmış. Özelde de artık iyi Dr bulmak zor inan.Daha ne olsun devlettkei dr gecen 31 +li bi gun gotmistim kontrole kan sayimi degerim 9 a dusmistu dr kan ilaci istedigim halde yazmamisti bana saglik ocgainda ucretsiz veriyolar dedi ilgilenmedi pek bugun ozele gittim rahatsizlanmistim aksam dr sonuclara bakti bi azarladi bu nasil is niye mudehale etmediler serum takamdilar dedi cok dusmus dedi dogumun yaklasti dogumda sna cok sikinti cikarirdi bu iyiki geldin dedi bugun 3 ampul kan ilaci serumu yedim yarinda gidicem yemeye bnm drdan yana hic sansim yok sinirlerim cok bozuk ozele de para lazim esim bugun dedi keske dogum parasi olsa da burda yaosan dedi orda yapmam icin en az 2 milyar lazim testler mestler yapiliyo keske oyle olsa ama malum durum musait degil develtte sururnuyorum ozeldeki drum cok iyi ya vallahi 4 4 luk
Gerçekten çok enteresan yani zaten kan takibi yapılıyor hamilelikte bu en genel bişey kan ilacı da verilir hayret bişey canım yakınında araştırma hastanesi yok mu gitsen oralar daha ilgili devlet hastaneleri gerçekten baştan savma iyi bi doktor bulmak tamamen şans olmusDaha ne olsun devlettkei dr gecen 31 +li bi gun gotmistim kontrole kan sayimi degerim 9 a dusmistu dr kan ilaci istedigim halde yazmamisti bana saglik ocgainda ucretsiz veriyolar dedi ilgilenmedi pek bugun ozele gittim rahatsizlanmistim aksam dr sonuclara bakti bi azarladi bu nasil is niye mudehale etmediler serum takamdilar dedi cok dusmus dedi dogumun yaklasti dogumda sna cok sikinti cikarirdi bu iyiki geldin dedi bugun 3 ampul kan ilaci serumu yedim yarinda gidicem yemeye bnm drdan yana hic sansim yok sinirlerim cok bozuk ozele de para lazim esim bugun dedi keske dogum parasi olsa da burda yaosan dedi orda yapmam icin en az 2 milyar lazim testler mestler yapiliyo keske oyle olsa ama malum durum musait degil develtte sururnuyorum ozeldeki drum cok iyi ya vallahi 4 4 luk
Evet su dr isi de ayni beyaz esya isi gibis sans meselesi gercekten sansin olmayinca olmuyoÇok geçmiş olsun canım. Moralini bozma hiç. Şükür Dr gereğini yapmış. Özelde de artık iyi Dr bulmak zor inan.
Heh iste asil sorun asil beni deli eden seyde o iste gittigim devlet hastanesi zaten arastirma hastanesi pendik marmara universtesi egitim arastirma hastanesi skandal resmen gicik oldum bunu devletteki dr un yapmasi lazim serum takilicaksa takilmasi lazim ama ben yapicami biliyorumGerçekten çok enteresan yani zaten kan takibi yapılıyor hamilelikte bu en genel bişey kan ilacı da verilir hayret bişey canım yakınında araştırma hastanesi yok mu gitsen oralar daha ilgili devlet hastaneleri gerçekten baştan savma iyi bi doktor bulmak tamamen şans olmus
Bimer e yaz canım şikayet hakkın var artık ve çalıştığı kuruma mutlaka bimerden yazı giderHeh iste asil sorun asil beni deli eden seyde o iste gittigim devlet hastanesi zaten arastirma hastanesi pendik marmara universtesi egitim arastirma hastanesi skandal resmen gicik oldum bunu devletteki dr un yapmasi lazim serum takilicaksa takilmasi lazim ama ben yapicami biliyorum
için ne diyorsa öyle yap canım...ben geç yapma taraftarıyım ama bir yandanda düşüklerimiz olunca erken öğrenmek mantıklı geliyor..bilmiyorumki...hayırlısı inşallah gebeyizdir gülüm...Ablacim hic moral bozma. Benim de bu ara canim bazi seylere sıkıldı ama olan bize oluyo.. tevekkul et. Rabbim her seyin en guzelini bilir.. nedense ben bu ay senden umutluydum takipli olunca.. kendi acimdan hep isteksiz oldu iliskilerim ona faln kafayi taktim ben. Bi de rahmimin ust cok sert taş gibi. Bi yandan da sanki rahmimi ipe baglamislar bi ordan bi burdan asiliyorlar hissi oluyo. Adetimin ilk iki gunu bu his olur bende.. 3 gundur ha geldi ha gelcek diyorum
Ama atesim dusmuyo.. beni umutlandiran sadece ateş.. korkuyorum vallabilmiyorum ki bugun mu test yapsam yarın mı? Bi yanim diyor aman yap kurtul bi yanim da ya tek cizgi olursa?? Bekle az daha isini garantiye al diyor.. cok tuhaf duygulara sahibim;( sence ne yapmaliyim. Sen de hep gec test yapanlardansin benim gibi??
evet ya bende çok umutlanıyorum sonra fos çıkıyor çok üzülüyorum..amin gülüm Allah razı olsun..inşallah hepimizin tablosu yeşillensin tatlışım...yok ümit kesmek değil de senin tabloya heyecanlanmak için dpo17-18 lere gelmesi lazımher ay kandırıyor bizi bu ay hazırlıklıyız senin tabloya, inşallah hiç gelmez kırmızılar yeşillenir tablon
ecrinim neye canın sıkıldı...geriye bakamıyorum iş yerindeyim konuyu anlamadım..doktoramı kızdın gülüm?Heh iste asil sorun asil beni deli eden seyde o iste gittigim devlet hastanesi zaten arastirma hastanesi pendik marmara universtesi egitim arastirma hastanesi skandal resmen gicik oldum bunu devletteki dr un yapmasi lazim serum takilicaksa takilmasi lazim ama ben yapicami biliyorum
evet canım ama güzel şeyler duymak insanı rahatlatıyor biliyorsun..yorumun için teşekkürler..hepimizin yüzü güler inşallah canımcım...LeYLa_21 canım senin de tablo güzel ve umutlu ama olmazsa senin uzulmemen için bir şey diyemiyorum vallahi l. Bu kaçıncı umutlu tablo.... sakin sakin beklemek en iyisi
inşallah bu sefer umutlarımız yıkılmaz canım ya...hepimizi güldürsün Rabbim...LeYLa_21 ablacim senden niye vazgecelim ki. Ama senin dpo uzun umutlandigimiz anda hayaller yıkılıyor o sebepten. Ama o merdiven gibi görüntü süper tabii. @Ecrin ensar bebek_elif canim sen istanbulda misin kiz pendik bana cok yakin ben de tuzladayim. O hastaneyi de hic sevmem. Mecbur kalmadikca gitmem allahtan mudahale edilmis canim gecmis olsun.
maşallah...sonu bebiş olsun kuzum inşallah....hadi bakalım çalışmalarını yap...Kizlar hayatimda gördüğüm en guzel pik. Daha yapali 3 dk olmadi. Igne ovulasyon testini etkiliyor muydu bu arada?
sende son durum nedir canım ya_?gelen giden yok dimi...?geçen ay ki tablon da yarını adet göstermiş..inşallah yüzün gülsün seninde...xpreiaZ cnm atesin yükselmiş ya bu yeter sen simdi cok yukselmedi diye kafana takma. sonradan daha da yükselebilir
@sumbulkokusu atesin yükselmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?