Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elcan ki bütün topic sana kitlenmiş canım..benden ümidi kestiler herhalde...
yok ümit kesmek değil de senin tabloya heyecanlanmak için dpo17-18 lere gelmesi lazım her ay kandırıyor bizi bu ay hazırlıklıyız senin tabloya, inşallah hiç gelmez kırmızılar yeşillenir tablon

yok cnm ovu testi kullanmıyorum ben.ilk defa gitcem üni hastanesine nasipse hemen istiyorum ama bakalım.hamilelik sana çok yaradı kız bir enerjik oldun

Reactions: iiz
Daha ne olsun devlettkei dr gecen 31 +li bi gun gotmistim kontrole kan sayimi degerim 9 a dusmistu dr kan ilaci istedigim halde yazmamisti bana saglik ocgainda ucretsiz veriyolar dedi ilgilenmedi pek bugun ozele gittim rahatsizlanmistim aksam dr sonuclara bakti bi azarladi bu nasil is niye mudehale etmediler serum takamdilar dedi cok dusmus dedi dogumun yaklasti dogumda sna cok sikinti cikarirdi bu iyiki geldin dedi bugun 3 ampul kan ilaci serumu yedim yarinda gidicem yemeye bnm drdan yana hic sansim yok sinirlerim cok bozuk ozele de para lazim esim bugun dedi keske dogum parasi olsa da burda yaosan dedi orda yapmam icin en az 2 milyar lazim testler mestler yapiliyo keske oyle olsa ama malum durum musait degil develtte sururnuyorum ozeldeki drum cok iyi ya vallahi 4 4 luk

Ilk başta günde bir ile başla koyulaşmaya başlayınca ikiye çıkartırsın
tamam canım. Cevap verdim mi emin olamadım vallahi.

Kızlar benim ateş fırladı beklemiyordum.. çok şaşkınım hala adet ağrılarım devam ediyor.. dpo 16 da kesin gelir.. adet öncesi golü atıyor ateşim bana

inşallah boşa gol yemezsin :)

Öyle de yiyeyim. Hepsi olsa ne olur? Zararı olur mu acaba?

Alttan aldiktan sonra hemen yatma da yürü canım. Kana karışsin da fayda sağlasin

Ah canım yeni başladık. Buna da şükür. Çünkü benim tedavi iptal olmuştu geçen ay. Neyse ki sonunda ilaç kullanmadan geldi.

Çok geçmiş olsun canım. Moralini bozma hiç. Şükür Dr gereğini yapmış. Özelde de artık iyi Dr bulmak zor inan.

Gerçekten çok enteresan yani zaten kan takibi yapılıyor hamilelikte bu en genel bişey kan ilacı da verilir hayret bişey canım yakınında araştırma hastanesi yok mu gitsen oralar daha ilgili devlet hastaneleri gerçekten baştan savma iyi bi doktor bulmak tamamen şans olmus

Heh iste asil sorun asil beni deli eden seyde o iste gittigim devlet hastanesi zaten arastirma hastanesi pendik marmara universtesi egitim arastirma hastanesi skandal resmen gicik oldum bunu devletteki dr un yapmasi lazim serum takilicaksa takilmasi lazim ama ben yapicami biliyorum

Bimer e yaz canım şikayet hakkın var artık ve çalıştığı kuruma mutlaka bimerden yazı gider

için ne diyorsa öyle yap canım...ben geç yapma taraftarıyım ama bir yandanda düşüklerimiz olunca erken öğrenmek mantıklı geliyor..bilmiyorumki...hayırlısı inşallah gebeyizdir gülüm...
yok ümit kesmek değil de senin tabloya heyecanlanmak için dpo17-18 lere gelmesi lazım her ay kandırıyor bizi bu ay hazırlıklıyız senin tabloya, inşallah hiç gelmez kırmızılar yeşillenir tablon
evet ya bende çok umutlanıyorum sonra fos çıkıyor çok üzülüyorum..amin gülüm Allah razı olsun..inşallah hepimizin tablosu yeşillensin tatlışım...

ecrinim neye canın sıkıldı...geriye bakamıyorum iş yerindeyim konuyu anlamadım..doktoramı kızdın gülüm?

LeYLa_21 canım senin de tablo güzel ve umutlu ama olmazsa senin uzulmemen için bir şey diyemiyorum vallahi l. Bu kaçıncı umutlu tablo.... sakin sakin beklemek en iyisi

LeYLa_21 canım senin de tablo güzel ve umutlu ama olmazsa senin uzulmemen için bir şey diyemiyorum vallahi l. Bu kaçıncı umutlu tablo.... sakin sakin beklemek en iyisi
evet canım ama güzel şeyler duymak insanı rahatlatıyor biliyorsun..yorumun için teşekkürler..hepimizin yüzü güler inşallah canımcım...

LeYLa_21 ablacim senden niye vazgecelim ki. Ama senin dpo uzun umutlandigimiz anda hayaller yıkılıyor o sebepten. Ama o merdiven gibi görüntü süper tabii. @Ecrin ensar bebek_elif canim sen istanbulda misin kiz pendik bana cok yakin ben de tuzladayim. O hastaneyi de hic sevmem. Mecbur kalmadikca gitmem allahtan mudahale edilmis canim gecmis olsun.

inşallah bu sefer umutlarımız yıkılmaz canım ya...hepimizi güldürsün Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…