Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sende son durum nedir canım ya_?gelen giden yok dimi...?geçen ay ki tablon da yarını adet göstermiş..inşallah yüzün gülsün seninde...
cok enteresan sekilde adet olmadim agrilarim da gecti. en azindan agrilarin gecmesine sevindim. ff yarini bat gosteriyor..gebelik testi dün negatifti. kısmet...

cok enteresan sekilde adet olmadim agrilarim da gecti. en azindan agrilarin gecmesine sevindim. ff yarini bat gosteriyor..gebelik testi dün negatifti. kısmet...
hayırlısı olsun canım..kırmızılar gelmedikçe hep umut vardır...inşallah bir sürpriz yaparsın bizlere...

iyi yapmışsın calısma yaparak. hadi hayırlısı inşallah.
hiç uzatmadım kapattım konuyu bir daha istese bile benımle kavga edemez zaten

Seninki yine yarin benim halen gelmedi kahverengi geldi bir iki damla hepsi o

Kızlar test aldım.. eşimde tembihledi negatif çıksa da üzülmeyeceksin diye.. :) eve gecince yapacağım aman nolacaksa olsun.. dpo 15 de her turlu idrarda cikar herhalde.. bu arada ağzımın tadı da bozuldu..
Hayirlisi olsun ne zaman gecersin eve?

Valla bi saate evde olurum:)) biseyler aktığını hissediyorum belki teste gerek gelmeden kirmizi kart yerim:)
Hamileyken akintim cok olmustu
Bende esime maydanoz ismarlayim bari sen oyle yazinca kafa dank etti kaynatip iceyim suyunu benim 13 dpo adet gunum aslinda genelde o gun olurum cok fena agrim var rezil edecek beni bu ay belli oldu

Valla bi saate evde olurum:)) biseyler aktığını hissediyorum belki teste gerek gelmeden kirmizi kart yerim:)
Bende esime maydanoz ismarlayim bari sen oyle yazinca kafa dank etti kaynatip iceyim suyunu benim 13 dpo adet gunum aslinda genelde o gun olurum cok fena agrim var rezil edecek beni bu ay belli oldu

Amin kuzum insallah rabbim istiyen herkese nasip etsin cifter cifter versin saglikli sihatli evlatlar..aminnn

benim nedense uykuda bulantı çoğalıyor demek bebek gece gelişiyor

ver canım aksatma ben 2 aydır gıdıyorum doktora bır turlu vermek kısmet olmadı. şimdide hamilelikten almıyorlar galiba tam bilmiyorum ama soracağım

yok cnm ovu testi kullanmıyorum ben.ilk defa gitcem üni hastanesine nasipse hemen istiyorum ama bakalım.hamilelik sana çok yaradı kız bir enerjik oldun
ya enerjik mi oldum. her zaman burdayım ben aslında hadi bakalım darısı başına

ben bu ayı aslında es geçmiştim dogru duzgun takıpte etmedım biliyrsun gelecek ay aşılama olacak diye . kısmet işte inşallah seninde öyle olur

oooyy maşallah bebişle annesine

allah kucagına almayı nasıp etsın canım benım. epey yol adın sen de. maasallah

Canım valla akıntıyı kimyasaldan hatırlıyorum da bu agrilari hatırlamıyorum.. hayirlisi olsun. Tek cizgi olsa da yola devam edicez napalim.. senin de sokulse de rahatlasan. En azindan yeni baslangic yaparsin.. aymi sekilde bende ogreneyim de omuydu bumuydu derdinden kurtulayim
Amaaaan hepsi bi sıkıntılı evre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…