- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Benim cok adet agrim olmustu doktorumu aramistim iyiye işaret demisti hatta kurtaj olana kadar devam etti agrilar rahat ol normal agri olmasiCanım valla akıntıyı kimyasaldan hatırlıyorum da bu agrilari hatırlamıyorum.. hayirlisi olsun. Tek cizgi olsa da yola devam edicez napalim.. senin de sokulse de rahatlasan. En azindan yeni baslangic yaparsin.. aymi sekilde bende ogreneyim de omuydu bumuydu derdinden kurtulayim
Amaaaan hepsi bi sıkıntılı evre
evet canım sabah bir baktım ateş fırlamış.@Cok da Seyapmamak Lazim cnm atesin yükselmiş ya bu yeter sen simdi cok yukselmedi diye kafana takma. sonradan daha da yükselebilir
iiz atesin yükselmiş
İnsAllah hamilelik belirtisidir canim ... birazdan belli olurBenim cok adet agrim olmustu doktorumu aramistim iyiye işaret demisti hatta kurtaj olana kadar devam etti agrilar rahat ol normal agri olmasi
hiç de belli olmaz inşallah bizi şaşırtan bir haber gelir. bende bu ay beklemiyordum . atesım yukselmemıstı. ovu zamanına bile aldırmadım ki aman bu defada ovu tutmasın dedım kendımı gelecek ay aşılamaya hazırlıyordum. bhu ay umursamamıstım. inşallah senınde sürpriz olurcok enteresan sekilde adet olmadim agrilarim da gecti. en azindan agrilarin gecmesine sevindim. ff yarini bat gosteriyor..gebelik testi dün negatifti. kısmet...
Birazdan ne zaman saat kaçta test yaparsınİnsAllah hamilelik belirtisidir canim ... birazdan belli olur
marketteyim simdi eve cikacam.. gene akinti geldi ya da leke.. belki gerek kalmicak teste ....Birazdan ne zaman saat kaçta test yaparsın
haber bekliyoruzValla
marketteyim simdi eve cikacam.. gene akinti geldi ya da leke.. belki gerek kalmicak teste ....
Sen nasilsin senin bebis nasil canim ?@masmaviyim
@Salliala
Themodernmumma
@xDerinMavix
Melissa81
@elmol
@denizege34
@ya se min
@LadeyNa
güzel anneler siz nasılsınız ? bebekler nasıl )
Yapar yapmaz yaz bekliyoruz bakValla
marketteyim simdi eve cikacam.. gene akinti geldi ya da leke.. belki gerek kalmicak teste ....
Evet canım bu ay canım istemedi ölçmek böylesi daha iyi geldi en azından kendimi dinlemiyirum en ufak sancida ay şöyle mı oldu böyle mı oldu diye sitres yapıyordum ama şuan hiç bişey hissetmiyorum sanki bi dugmem varmış da kapatmışım gibiay canım ben hangı eski tablona bakarak yorumlamısım . dikkatımden kaçmış. bu bilerek ölçmedin değil mi öyle dediğini hatırlıyorum
arada dinlemek gerekıyor zaten ben de 2-3 ayda bır böyle yaptımEvet canım bu ay canım istemedi ölçmek böylesi daha iyi geldi en azından kendimi dinlemiyirum en ufak sancida ay şöyle mı oldu böyle mı oldu diye sitres yapıyordum ama şuan hiç bişey hissetmiyorum sanki bi dugmem varmış da kapatmışım gibi
şimdilik anlamaya calısyorum hala :) ıyyım ama...Sen nasilsin senin bebis nasil canim ?
Ben Tiroid belasiyla ugrasiyorum. Hap kullanmaya basladim Ts4 dusuk Tsh azicik yuksek cikti maalesef.
Insallah sizin her sey yolundadir ben 7. Ayin ortasindayim:)
canım o "birazdan" daha gecmedı mı beklıyoruz kuzum yaİnsAllah hamilelik belirtisidir canim ... birazdan belli olur
Gecmis olsun canim Allahtan farketmis.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.malesef ozeller daha ilgili keske daha uygun olsalar bizde simdiden ayarlamaya calisiyoruz Allah yardimcimiz olsun iyi insanlarla karsilastirsin hepimiziDaha ne olsun devlettkei dr gecen 31 +li bi gun gotmistim kontrole kan sayimi degerim 9 a dusmistu dr kan ilaci istedigim halde yazmamisti bana saglik ocgainda ucretsiz veriyolar dedi ilgilenmedi pek bugun ozele gittim rahatsizlanmistim aksam dr sonuclara bakti bi azarladi bu nasil is niye mudehale etmediler serum takamdilar dedi cok dusmus dedi dogumun yaklasti dogumda sna cok sikinti cikarirdi bu iyiki geldin dedi bugun 3 ampul kan ilaci serumu yedim yarinda gidicem yemeye bnm drdan yana hic sansim yok sinirlerim cok bozuk ozele de para lazim esim bugun dedi keske dogum parasi olsa da burda yaosan dedi orda yapmam icin en az 2 milyar lazim testler mestler yapiliyo keske oyle olsa ama malum durum musait degil develtte sururnuyorum ozeldeki drum cok iyi ya vallahi 4 4 luk
BekleKizlar acil bisey sorcam fazla cis damlattim sanirim cok kirmizi oldu heryeri yikamam mi lazm beklicem mi biraz daha :)))
Kırmızı dağıldı mı? Bozuk test mi yoksa ikinci çizgi var mı foto istiyoruzKizlar acil bisey sorcam fazla cis damlattim sanirim cok kirmizi oldu heryeri yikamam mi lazm beklicem mi biraz daha :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?