Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim cok adet agrim olmustu doktorumu aramistim iyiye işaret demisti hatta kurtaj olana kadar devam etti agrilar rahat ol normal agri olmasi

cok enteresan sekilde adet olmadim agrilarim da gecti. en azindan agrilarin gecmesine sevindim. ff yarini bat gosteriyor..gebelik testi dün negatifti. kısmet...
hiç de belli olmaz inşallah bizi şaşırtan bir haber gelir. bende bu ay beklemiyordum . atesım yukselmemıstı. ovu zamanına bile aldırmadım ki aman bu defada ovu tutmasın dedım kendımı gelecek ay aşılamaya hazırlıyordum. bhu ay umursamamıstım. inşallah senınde sürpriz olur

Elcanki canim yapar yapmaz haber ver insallah bebisin gelmiştir. Gelmediyse de vardir zamani uzme kendini

Reactions: iiz
ay canım ben hangı eski tablona bakarak yorumlamısım . dikkatımden kaçmış. bu bilerek ölçmedin değil mi öyle dediğini hatırlıyorum
Evet canım bu ay canım istemedi ölçmek böylesi daha iyi geldi en azından kendimi dinlemiyirum en ufak sancida ay şöyle mı oldu böyle mı oldu diye sitres yapıyordum ama şuan hiç bişey hissetmiyorum sanki bi dugmem varmış da kapatmışım gibi

Reactions: iiz
arada dinlemek gerekıyor zaten ben de 2-3 ayda bır böyle yaptım

Sen nasilsin senin bebis nasil canim ?
Ben Tiroid belasiyla ugrasiyorum. Hap kullanmaya basladim Ts4 dusuk Tsh azicik yuksek cikti maalesef.

Insallah sizin her sey yolundadir ben 7. Ayin ortasindayim:)
şimdilik anlamaya calısyorum hala :) ıyyım ama...
bu hormonları çörek otu dengelior o kesinde ama hamilelikte kullanılır mı bılmıyorum. kulanılsa ben de sırf bagısıklıgım guclenın dıye kullanırdım

az kaldı. allah kurtarsın. kış dogum yapacaksın :) kış zor ya

Gecmis olsun canim Allahtan farketmis.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.malesef ozeller daha ilgili keske daha uygun olsalar bizde simdiden ayarlamaya calisiyoruz Allah yardimcimiz olsun iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi

Kizlar acil bisey sorcam fazla cis damlattim sanirim cok kirmizi oldu heryeri yikamam mi lazm beklicem mi biraz daha :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…