Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ecrinim neye canın sıkıldı...geriye bakamıyorum iş yerindeyim konuyu anlamadım..doktoramı kızdın gülüm?
Aynen oyle bugun 3 ampul kan ilacini bi serumda yedim yarin gene yicem ozele gttim allhtan devlet olsa git saglik ocana ucretsiz al derdi ustelik kan sayimi 9 a dusmus bayagi hemde dusuk sansa ozele gittim iyiki gttim dr hayret etti nasil serum takmazlar diye 20 ocaktan snra tekrar gdicemm ama yarin bi serum daha yicem ama icine kac ampul katarlar bilmim

Elcanki kizzzzz gebişmi oldun sen maşallah maşallah gozlerim doldu valla hadi insallah rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin canim

Reactions: iiz
Kizlar acil bisey sorcam fazla cis damlattim sanirim cok kirmizi oldu heryeri yikamam mi lazm beklicem mi biraz daha :)))
kaç damla damlattın ? testı oynatma yerınden. benımde bu ay yaptıgım testı ben bozuk sandım sonra normalleştı heryer bırden pembeleştı bozuk galiba dedım sonra bir baktım normal olmus.

bekle sen bıraz

geçmiş olsun kuzum benim. pekmez ye bol bol en ıyı kan onda var

Nisan 20 canim dogum :) daha var aslinda:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…