Aynen oyle bugun 3 ampul kan ilacini bi serumda yedim yarin gene yicem ozele gttim allhtan devlet olsa git saglik ocana ucretsiz al derdi ustelik kan sayimi 9 a dusmus bayagi hemde dusuk sansa ozele gittim iyiki gttim dr hayret etti nasil serum takmazlar diye 20 ocaktan snra tekrar gdicemm ama yarin bi serum daha yicem ama icine kac ampul katarlar bilmimecrinim neye canın sıkıldı...geriye bakamıyorum iş yerindeyim konuyu anlamadım..doktoramı kızdın gülüm?
Evet canim etkilemez mi bende yapmisti lh ve hcg ikiside kipkirmiziydi insallah 12 gun sonra hcg testindede cift cizgiyi gormekk nasip olsun canimKizlar hayatimda gördüğüm en guzel pik. Daha yapali 3 dk olmadi. Igne ovulasyon testini etkiliyor muydu bu arada?
wuuu
Olmuş olmuş bebiş olmuş oley
kaç damla damlattın ? testı oynatma yerınden. benımde bu ay yaptıgım testı ben bozuk sandım sonra normalleştı heryer bırden pembeleştı bozuk galiba dedım sonra bir baktım normal olmus.Kizlar acil bisey sorcam fazla cis damlattim sanirim cok kirmizi oldu heryeri yikamam mi lazm beklicem mi biraz daha :)))
aaaaaaaaa hamilesinnn
geçmiş olsun kuzum benim. pekmez ye bol bol en ıyı kan onda varAynen oyle bugun 3 ampul kan ilacini bi serumda yedim yarin gene yicem ozele gttim allhtan devlet olsa git saglik ocana ucretsiz al derdi ustelik kan sayimi 9 a dusmus bayagi hemde dusuk sansa ozele gittim iyiki gttim dr hayret etti nasil serum takmazlar diye 20 ocaktan snra tekrar gdicemm ama yarin bi serum daha yicem ama icine kac ampul katarlar bilmim
çok da silik değil yanı gözle göruluyor benım degerımı ogrendıkten sonra kı gun yaptıım gıbı demek ki deger 50 ler de falan
Nisan 20 canim dogum :) daha var aslinda:))şimdilik anlamaya calısyorum hala :) ıyyım ama...
bu hormonları çörek otu dengelior o kesinde ama hamilelikte kullanılır mı bılmıyorum. kulanılsa ben de sırf bagısıklıgım guclenın dıye kullanırdım
az kaldı. allah kurtarsın. kış dogum yapacaksın :) kış zor ya
Kizzz hayirli olsun, ne zaman bombayi patlatcak diye bekliyordum:)
kız valla omuş. çalıştı çalıştı yaptı. ben dedim kız çalışkan diyeOlmuş olmuş bebiş olmuş oley
ahhaa guzel kışı nerdeyse çıkarmış oluyorsun nisan yağmurlarıyla mı gelecek bebek. oyyy bereketıyle gelsın inşallahNisan 20 canim dogum :) daha var aslinda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?