Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elcanki cnm tebrik ederim inşallah bu sefer kucağına almak nasip olur tabloya bugün için pregnancy test + gir cnm kan ne zaman vermeyi düşünüyorsun?

Elcanki testi görünce çığlığı basmışım evde ay ay herkes te çok sevınırmış .... sonunda da bebegi gelirmiş . sen yarın koşarak kan ver de batta gecmıs zaten

Canimmmm darisi basinizaaaaaaa.. Rabbim kimseyi bekletmesinn!!!

Elcanki kizzzzz gebişmi oldun sen maşallah maşallah gozlerim doldu valla hadi insallah rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin canim
Sagol canim ama korku coktu icime ben hamile olmaktan degil hamile kalamamaktan korkanlardanim malum kayibimdan dolayi.. bi tuhaf hissediyorum kendimi... hayirlisi olsun saglikli sihaatli insAllah!! Cumlemizle beraber bir avazda dogurmak nasip olsun... ilk once size haber verdim valla :)
Olmuş olmuş bebiş olmuş oley

Oyyyy kuzularimmm hepinizii yanima bekliyorum vallaaa ayni cikolatayi paylasmak ister ya cocuklar oyle bisey.. sizinde olsunn Allah
Sizlere de versin.. vermekle kalmasin 9 ay saglikliii olsunalr insAllaahhhhh amiiinnn

çok sevindimmm inşallah sağlıkla devam etsin kucağına almayı nasip etsin tatlımmmm Elcanki
Canimmm kuzumm... insAllah sira sende artik. Rabbim ettigimiz dualari kabul etsin... ben hep soyledim Neslihaann 'ın ettiği dualar hepimizi etkileyecek... bak etkiliyor bileeee... inaniyorum ben Rabbim sizinde gobuslerinizi doldursunnnnn kocamaaan amiiiinnb
Canimmmmm Allah razi olsun yeni tanistik ama beni cok destekledinnn... Rabbim
Hatrini yapsinn, gonlundekini sana butun guzelligiyle lutfetsin insAllahhhh

Canim calismayi kes ama artik e mi ?

Reactions: iiz
Elcanki çok sevindim canım inşallah bebiş sağlıklı gelişir olleyyy :) sabah o kadar tedirgin mesajlar atıyordun ki ilk defa seni bu kadar stresli gördüm. İnşallah ateşi düşmez diye içimden dua ettim. Yurtdısına gidecektin dikkatli ol emi.Allahım sağlık versin ilişki konusunda yarışıyorduk inşallah bende emeklerimin karşılığını alırım birgün

iiz 16. ya da 18. gün catlamis olabilir ama cok da takilma artik bosver önemli olan haftasi.

Reactions: iiz
çok da silik değil yanı gözle göruluyor benım degerımı ogrendıkten sonra kı gun yaptıım gıbı demek ki deger 50 ler de falan
e çalıştı kız gece gunduz hıc durmadan . azmin sonu bu

Heheheh :) azmin sonu! Birazdan kan vermeye gideceğim eşim geliyor işten. Biz sabredemeyiz yarına falan:)))

Kizzz hayirli olsun, ne zaman bombayi patlatcak diye bekliyordum:)
Canim benim Allah razı olsun senden de.. ara ara vermis oldugun destekler bana cok iyi geldi..
Simdi soyleme firsati buldum:)) Rabbim sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin!

Canimsin
Tabi ki destek olurum cokta icime dogmustu LeYLa_21 ve senin hamile oldugun insaallah Leyla da iyi haber alir
Rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina al insaallah

Kız ben yumurtlamadim bile bu ay

Rahat 50 ustudur bu test :))

Elcanki cnm tebrik ederim inşallah bu sefer kucağına almak nasip olur tabloya bugün için pregnancy test + gir cnm kan ne zaman vermeyi düşünüyorsun?

Allah razi olsun canim benim! İnsAllah. Darisi en basta sana ve burdakii listedekii arkadaslarimin hepsine sirasiyla!!! Simdi hastaneye gidiyorum kan vermeye :) hizliyim bilirsin
Elcanki testi görünce çığlığı basmışım evde ay ay herkes te çok sevınırmış .... sonunda da bebegi gelirmiş . sen yarın koşarak kan ver de batta gecmıs zaten

Canimmm :)) simdi gidiyorum
Elcanki oooo masallah cnm :))) oleeyyy be bu güzel haber iyi geldi. giderek ayak yaptin bebegi helal olsun bugünkü atesten belliydi zaten eşin de temiz kalpliymis masallah

Yaaa aynenn o hep guzel tahmin ediyor.. dedigim gibi senin destegin olmasa cesaret edemezdim. Bi de bugun test yaptim demissin yaaa bana o da ayri cesaret oldu.. Rabbim en kisa zamanda sana da nasip edecek inaniyorum. Oncekinde beraber uzulduk bunda da listede asagidan yukarıya sevinelim
İnsallahhhh!!

Canim calismayi kes ama artik e mi ?

Aynen kuzum.. zaten tatile de cikiyorum:) ucak problem olmaz herhalde dimi?

Kuzuuumm sessiz sakin ben de seni takip edip arkandan dua ediyorum.. biliyorum ki baskasinin duasi hemen kabul olur. İnsAllah seninde emegin mukafatlanir.. İliski de aynen sende azimlisin ama benim adim cikmis iste

Ucaklarin basincinin ayarlandigi soyleniyor ama, ben olsam binmezdim ne yalan soyleyeyim.

Gecmis olsun canim Allahtan farketmis.Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.malesef ozeller daha ilgili keske daha uygun olsalar bizde simdiden ayarlamaya calisiyoruz Allah yardimcimiz olsun iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi
Aaaminnn 3 milyarimiz olsa cok rahat ozeli isini hallet vallahi ama yok iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…