Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim tamamına erdirsin. Tebrik ederim canım
lmusssss olmusss iyi olmus bu mercimek firinda pismissssss servise hazir
Rahat 50 ustudur bu test :))
Elcanki senin atesle benim ates cok benziyor. senin de dpo 13te 36.4e düşmüş. bende mi hamileyim acaba negatif testim olmasa umutlanirdim belki
Heee bi deee siyah uzum kurusugeçmiş olsun kuzum benim. pekmez ye bol bol en ıyı kan onda var
Bana sanki 200-400 kusur arasi cikcak gibi geldi ama, insallah 1000 ustudur gitmeden keseyi de gorursun :))Tahminen 1000 ustu bence:) onceki 2000 ustuydu dpo 16 da :)))
Yaaaa kuzum vallaa tablonda benzesin sonu da insAllahh!!
Ayni totemi ben de yaptim ya bu kadar olur. Ben de ayni seyi düşünüyorumElcanki saglıkla kucagına al canım hayırlısıyla tebrik ederim heyecanla bekledim test yapmanı kendim kadar sevindim hatta totem yaptım elcanki hamileyse bu arkadasda hamiledir falan die bakalım eger aklımdan o an gecen arkadasda hamile haberi verecek mi bize
Ayni totemi ben de yaptim ya bu kadar olur. Ben de ayni seyi düşünüyorumbakalim zaman gostercek.
Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim tamamına erdirsin. Tebrik ederim canımDarısı tüm isteyenlere ins.
Ayy sagolun kuzularrr tesekkur ederimmmmO
lmusssss olmusss iyi olmus bu mercimek firinda pismissssss servise hazir
Evet cnm hem de 5 gün devam etti benim hcg kullandığım aydaKizlar hayatimda gördüğüm en guzel pik. Daha yapali 3 dk olmadi. Igne ovulasyon testini etkiliyor muydu bu arada?
elcanki de belirtilerim yok ki diyrdu bak . belli mi olur. sen ne dıyordun adet gelene kadar umut varElcanki senin atesle benim ates cok benziyor. senin de dpo 13te 36.4e düşmüş. bende mi hamileyim acaba negatif testim olmasa umutlanirdim belki
Ay inanmıyorum ya maşallah canım 7. Ay yazınca daha dün burdaydın valla ne çabuk geçiyor zaman.. inş tsh da hemen düzene girer. Herşey sağlıkla devam eder sağlıkla kucağına alırsın inşallahSen nasilsin senin bebis nasil canim ?
Ben Tiroid belasiyla ugrasiyorum. Hap kullanmaya basladim Ts4 dusuk Tsh azicik yuksek cikti maalesef.
Insallah sizin her sey yolundadir ben 7. Ayin ortasindayim:)
Haa olabilir evet yaw zaten cok umutlu da degilim civan perçemi ile maydanoz suyu icicem söker onlarAteşde Ümit verici Yükseliş olursa yap yoksa bekle cnm progestan etkisi ile gecikiyor olabilir.
yap tabiii . ba elcanki de emin değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?