bence bekle içme ne olur ne olmazHaa olabilir evet yaw zaten cok umutlu da degilim civan perçemi ile maydanoz suyu icicem söker onlar
Kız ben yumurtlamadim bile bu ay
Kizlar hayatimda gördüğüm en guzel pik. Daha yapali 3 dk olmadi. Igne ovulasyon testini etkiliyor muydu bu arada?
Haa olabilir evet yaw zaten cok umutlu da degilim civan perçemi ile maydanoz suyu icicem söker onlar
kan aldıktan sonra nasıl olsun canım? şimdi daha ıyı mısın ?Heee bi deee siyah uzum kurusu
Canim nasilsin seni dusundum bende dun yazcaaktim unuttum nasil gidiyor bebisten haber varmiHayırlı uğurlu olsun. Rabbim tamamına erdirsin. Tebrik ederim canımDarısı tüm isteyenlere ins.
Kahverengi leke gelmis icinde sac teli gibi kirmizi damar vardi herhalde sabaha sökülürEmin olmadan birşey içme @Cok da Seyapmamak Lazim ilaç bittikten sonra bir hafta içinde regl gelir Demişti benimki 5. Gün geldi inşallah gelmez seninkiler
Sersem gibiyim ve butun vucudumdaki kemikler kirilmis gibi sizliyo ya inanilmaz halsizimkan aldıktan sonra nasıl olsun canım? şimdi daha ıyı mısın ?
Eğer hamile değilsen inşallah biran önce sökülür o bekleyiş de çok sinir bozucu çünkü .Kahverengi leke gelmis icinde sac teli gibi kirmizi damar vardi herhalde sabaha sökülür
Atesi 35.9 a dusupte hamile olan biri olarak ff ve kk literaturune gecerim herhaldeyap tabiii . ba elcanki de emin değildi
Ben bi arastiriyim kuzum ya biletim alindi bile..Ucaklarin basincinin ayarlandigi soyleniyor ama, ben olsam binmezdim ne yalan soyleyeyim.
Amiinn canim sagolasinnnn:)Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim tamamına erdirsin. Tebrik ederim canımDarısı tüm isteyenlere ins.
Aaayyyy kim ki acabaa:) leyla abla miii:))) insAllahh tek tek dokulur yukardan asagi listeyee sagol kuzummm darisi hepinizeeee insAllahhhElcanki saglıkla kucagına al canım hayırlısıyla tebrik ederim heyecanla bekledim test yapmanı kendim kadar sevindim hatta totem yaptım elcanki hamileyse bu arkadasda hamiledir falan die bakalım eger aklımdan o an gecen arkadasda hamile haberi verecek mi bize
Caniiiimmmmmm Allah razi olsun tesekkur ederimmmmm!!Tatlimmmmm cok sevindim tebrik ederim
Gozunaydınn canim
Sag ol canim, ben de saskinim:))Ay inanmıyorum ya maşallah canım 7. Ay yazınca daha dün burdaydın valla ne çabuk geçiyor zaman.. inş tsh da hemen düzene girer. Herşey sağlıkla devam eder sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Amin inş canım :) onu ileryen günlerde söylerim :)Aaayyyy kim ki acabaa:) leyla abla miii:))) insAllahh tek tek dokulur yukardan asagi listeyee sagol kuzummm darisi hepinizeeee insAllahhh
Cnm ateşde biraz kıpırdama olmuş dün çatlamış olabilir mi? Istersen bugünü değerlendir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?