Aynen kuzumm bende Neslihanin duâsina bagliyorum! İnsAllah onlarla beraber siz de alirsiniz guzel haberler... Rabbim aratmasin kuzularimm.. darisi hepinizee cok gonulden dua ediyorum. Yer gok dua ile.. inanmak sart!Elcanki canım tebrik ederim Saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim
Çok ama cok sevindimdualarımızın kabulune her gecen gün şahit oluyoruz Rabbim devamını getirsin hepimize nasip etsin inşallah
Neslihandan ve tfesem den Allah razı olsun Allahım tez zamanda onlarıda sevindirsin
Amiiiinn amiiiiinnn insAllah canimm hepimizinn saglikli bebekleri oluuurrrr !! Cok tesekkur ederimmmmmElcanki iiiiii gözüm aydın yaaaaa.... tipiği iki dakka boş bırakıyorum pat hamile haberi maşallah
Rabbim bana da böyle güzel testler göstersin. Kızlar hepimizin başına
gidecek misin kan vermeye ?Aynen kuzumm bende Neslihanin duâsina bagliyorum! İnsAllah onlarla beraber siz de alirsiniz guzel haberler... Rabbim aratmasin kuzularimm.. darisi hepinizee cok gonulden dua ediyorum. Yer gok dua ile.. inanmak sart!
Amiiiinn amiiiiinnn insAllah canimm hepimizinn saglikli bebekleri oluuurrrr !! Cok tesekkur ederimmmmm
Gozunaydınn canim
Çok şükür darısı tüm topige aminn
Sagolun kizzzlaaarr cokk tesekkur ederim hepinize.. biz kocaman bi aile olduk.. insAllah topigimiz bebisle dolar!!!! Dualarimdasinizz
canım sen @LadeyNa nın tablosunndaki düşüşe baksanaAtesi 35.9 a dusupte hamile olan biri olarak ff ve kk literaturune gecerim herhalde
Verdim bile 15 dakikaya cikacak :))))gidecek misin kan vermeye ?
ayyy çok heyecanlı çizgi baya belli bence güzel bi değer çıkıcak :)Verdim bile 15 dakikaya cikacak :))))
bence o tablo normal diil ya ölçümlerde problem var ya da ateşim yüksek olduğu zaman bi sebep var hastalık gibi ztn çok az ölçmüş arkadaşcanım sen @LadeyNa nın tablosunndaki düşüşe baksana
İnsAllah bakalim!ayyy çok heyecanlı çizgi baya belli bence güzel bi değer çıkıcak :)
Ben onu gordum de yanlis mi olctu diye dusundumcanım sen @LadeyNa nın tablosunndaki düşüşe baksana
Kızlar beta 681.01
Ohh maşallah canımKızlar beta 681.01
500 lü diye düşünmüştüm tebriklerrr bulantısız sıkıntısız sağlıklı bi hamilelik olsun inşallah canımmKızlar beta 681.01
kat kat artsın inşallah darısı biz isteyenlereKızlar beta 681.01
Ben onu gordum de yanlis mi olctu diye dusundum
Süper süper
Ohh maşallah canımsağlıklaa kesen de görünsün inşallah sağlıkla kucağına al
500 lü diye düşünmüştüm tebriklerrr bulantısız sıkıntısız sağlıklı bi hamilelik olsun inşallah canımm
Yalnız ilkte 2bin kusurdu... kafamiz karisti? Ne zamana 2bin olur?Ka
kat kat artsın inşallah darısı biz isteyenlere
Yaklaşık 4 gün sonra pazartesi bu saatlerdeYalnız ilkte 2bin kusurdu... kafamiz karisti? Ne zamana 2bin olur?
Biz de burdan doktora yapmadan ayrılırız inşallahSanırım o yüksek ateşlerde grip olmuş arkadaş ilk Değerler olmayınca çok yorum yapamıyor insan hatta tabloyu aşağı almakta Tereddüt ettim çok açıklayıcı bir tablo değil.arkadaşın ateş ölçmeye başlamadı ile gebe kalması bir oldu:))
ee tatlım 2 günde 2 kat yap cmt 1300 pzt akşama 2600 olur Allah ın izniyleYalnız ilkte 2bin kusurdu... kafamiz karisti? Ne zamana 2bin olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?