kızzzz daha yapmadık mı doktoraBiz de burdan doktora yapmadan ayrılırız inşallah
Aaaa geçmiş olsun canım ya... Hayret valla ölsen kimsenin umrunda değilsin. Dava etmek Lazim..Aynen oyle bugun 3 ampul kan ilacini bi serumda yedim yarin gene yicem ozele gttim allhtan devlet olsa git saglik ocana ucretsiz al derdi ustelik kan sayimi 9 a dusmus bayagi hemde dusuk sansa ozele gittim iyiki gttim dr hayret etti nasil serum takmazlar diye 20 ocaktan snra tekrar gdicemm ama yarin bi serum daha yicem ama icine kac ampul katarlar bilmim
Inanmıyorum ya..kız belirtilerimiz aynı seninle.. Ağrımda kalmadı benim.. Inşallah darısı başımıza canım.tebrik ederim kuzum. Çok sevindim...
Korkuyorum canım ya.. Yarın bat geçsinde.. Ff cumartesi test yap diyor..LeYLa_21 şu çift kırmızı lı testten 1 tane de sen yap canım. bak elcanki yaptı seninde tablon en az bu kadar güzel
Masaallah canimKızlar beta 681.01
Bu kadar gec catlamamistu cnm hiç düşünmedim catlayabilecegini. İnş deneriz cnm çok sagolCnm ateşde biraz kıpırdama olmuş dün çatlamış olabilir mi? Istersen bugünü değerlendir cnm
haklısın galiba benzer baska tablo yok galiba ölçümü hatalıbence o tablo normal diil ya ölçümlerde problem var ya da ateşim yüksek olduğu zaman bi sebep var hastalık gibi ztn çok az ölçmüş arkadaş
gözün aydın canım katlansın inşallah.Kızlar beta 681.01
Masallah cok iyiKızlar beta 681.01
Ben yarin hastaneye gideirm muayeneye sonra pazartesi tekrar giderimm o zaman:)Yaklaşık 4 gün sonra pazartesi bu saatlerde
Sağol gülüm Allah razı olsun. Amin inşallah Rabbim cümlemize nasip etsin sağlıkla inşallah.. Temiz kalpli eminem benim..hepimiz mutlu olalım inşallah kuzum...Canimsin
Tabi ki destek olurum cokta icime dogmustuLeYLa_21 ve senin hamile oldugun insaallah Leyla da iyi haber alir
Rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina al insaallah
Kızlar beta 681.01
Biz de burdan doktora yapmadan ayrılırız inşallah
Sagol canim benim cok tesekkur edeirm adasim.. insAllahh degerde bi sıkıntı çıkmaz artar.. kalp atislarini da gorsem rahatlarim yaaaa aah ahhElcanki adaşım gözün aydın costurmussun buraları sağlıkla kucağına al inşallah binbir nazla yaptığın testte eşin de haklı çıktı maşallah değer de çok güzel pazartesi keseyi görürsün hayırlısıyla aman dikkat et
Sagol kuzucum.. ikiz degildir ya ailede yok oyle bisey :) suan evde degilim ama yaptiklarimi soylerim. Hicbir sey yapmadim gerciMasallah cok iyiikiz mi ki acaba adetin kac gun gecti canım
Bide özel bişeler yaptın mı bu ay?
Rabbim tamamına erdirsin
Kızlar beta 681.01
kızzzz daha yapmadık mı doktorane kaldı acaba geriye bi rahim damarı inceliğini bilmiyoduk onda da passionette uydurukmuş dedi :)
Aaaa geçmiş olsun canım ya... Hayret valla ölsen kimsenin umrunda değilsin. Dava etmek Lazim..
Inanmıyorum ya..kız belirtilerimiz aynı seninle.. Ağrımda kalmadı benim.. Inşallah darısı başımıza canım.tebrik ederim kuzum. Çok sevindim...
Korkuyorum canım ya.. Yarın bat geçsinde.. Ff cumartesi test yap diyor..
ben de pt gitmeyı düşünüyorum ovu gunumuz nerdeyse cakısıyor tahmınıme göre benım senden 2-3 sonra bakalım degerlerımz nasıl olacakBen yarin hastaneye gideirm muayeneye sonra pazartesi tekrar giderimm o zaman:)
681.01 canimmElcanki sonucun ciktimi canim ben goremiyorum
Ayni gun cikiyormus bi de dogum:)))ben de pt gitmeyı düşünüyorum ovu gunumuz nerdeyse cakısıyor tahmınıme göre benım senden 2-3 sonra bakalım degerlerımz nasıl olacak
İnşallah sen de güzel haberler verirsin cnm gerçekten bunu çok istiyorum.bu aralar hep hamilelik haberleri geliyor.yaseminin topiğinde yaklaşık iki sene önceki 3 arkadaştan gebelik haberi aldım.dün artık sıra biz gibi Senelerdir bekleyenlere gelmiştir inşallahBiz de burdan doktora yapmadan ayrılırız inşallah
Yok biz ordinaryüs olacağızOoooo...harikaaaa
Ben profluk mertebesine varmamak için direniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?