Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa geçmiş olsun canım ya... Hayret valla ölsen kimsenin umrunda değilsin. Dava etmek Lazim..
Inanmıyorum ya..kız belirtilerimiz aynı seninle.. Ağrımda kalmadı benim.. Inşallah darısı başımıza canım.tebrik ederim kuzum. Çok sevindim...
LeYLa_21 şu çift kırmızı lı testten 1 tane de sen yap canım. bak elcanki yaptı seninde tablon en az bu kadar güzel
Korkuyorum canım ya.. Yarın bat geçsinde.. Ff cumartesi test yap diyor..

Elcanki adaşım gözün aydın costurmussun buraları sağlıkla kucağına al inşallah binbir nazla yaptığın testte eşin de haklı çıktı maşallah değer de çok güzel pazartesi keseyi görürsün hayırlısıyla aman dikkat et

Canimsin
Tabi ki destek olurum cokta icime dogmustu LeYLa_21 ve senin hamile oldugun insaallah Leyla da iyi haber alir
Rabbim tamamina erdirsin saglikla kucagina al insaallah
Sağol gülüm Allah razı olsun. Amin inşallah Rabbim cümlemize nasip etsin sağlıkla inşallah.. Temiz kalpli eminem benim..hepimiz mutlu olalım inşallah kuzum...

Sagol canim benim cok tesekkur edeirm adasim.. insAllahh degerde bi sıkıntı çıkmaz artar.. kalp atislarini da gorsem rahatlarim yaaaa aah ahh
Masallah cok iyi ikiz mi ki acaba adetin kac gun gecti canım
Bide özel bişeler yaptın mı bu ay?
Rabbim tamamına erdirsin
Sagol kuzucum.. ikiz degildir ya ailede yok oyle bisey :) suan evde degilim ama yaptiklarimi soylerim. Hicbir sey yapmadim gerci

Ablacimm!! Sirada sen varsin ben inaniyorum. InsAllah seninde bu ay guzel haberlerini alacagizzzz

Biz de burdan doktora yapmadan ayrılırız inşallah
İnşallah sen de güzel haberler verirsin cnm gerçekten bunu çok istiyorum.bu aralar hep hamilelik haberleri geliyor.yaseminin topiğinde yaklaşık iki sene önceki 3 arkadaştan gebelik haberi aldım.dün artık sıra biz gibi Senelerdir bekleyenlere gelmiştir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…