Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ablacimm!! Sirada sen varsin ben inaniyorum. InsAllah seninde bu ay guzel haberlerini alacagizzzz
Valla ne yalan söyleyim testini pozitif görünce heyecanlandım.seninle nerde ise tüm belirtilerimiz aynı.göğüsler kasık karın ağrısı.. Akşam dan beri karın ağrımda kesildi.. Inşallah bende güzel haber verebilirim... Hayırlısı hakkımızda canım.. Senin adına çok mutlu oldum.. Duâ bekliyorum bol bol gülüm...

Aynen ablacim, karin ve bel agirlari kalici agrilar degil.. bi ara bastiriyo ayy adet gelcek diyorum sonra normallesiyo falan.. bak pantolonumun dugmesi acik geziyorum o da rahatsiz ediyor mesela abla.. goguslerim agriyor hala.. agzimin tadi bozuldu bugun. Boyle de olunca iyice aklim karisti. Haa bir de bacaklarim (diz ustunden kasiklarima kadar) dayak yemis gibi agriyor merdiven cikamiyorum oturup kalkamiyorum.. bu bacak agrisiyla agiztadinin bozulmasi benim tipik belirtilerim.. adet agrisi agir basiyor ama.. Allaha sukur bulanti falan yok:) insAllah guzel ilerler ablacim bende ondan cok korkuyorum. Lutfen duá et sende bana saglicakla buyusun minik... sen benim duamin basindasin.. siradaki sensin abla insAllah olacak!!

Amin gülüm aynı belirtiler bendede oldu sana yazmıştım.. Inşallah bende Hamileyimdir gülüm.. Inşallah sıra bendedir.. Dualarım seninle kuzum. Inşallah sağlıkla kucaklarsın canım benim
...

Amin canım , inşallah hepimiz en kısa sürede topiği sağlıklı hamile kalarak terkederiz...

Ay kızlar sıra muhabbeti olunca iş yerinde içerlemişim şimdi farkettim. Millet işte sıra sende onda muhabbeti yapıyor ya 1 senedir hiç beni sıraya katan yok 8 aylık bebeği olana diyorlar , 3 çocuğu olana diyorlar , bu muhabbetler sırasında ben görünmez gibiyim..

SaskinAnne şimdi sıra sende deyince tuhaf oldum, kocam da gidiyor ağladım ağlayacam ben

Onlar seni anlamazda ondan eger dogurmadiysan eksik oluyorsun bazilarinin gözünde ama burasi farkli cocugu olanda var hamile olanda hic olamayanda. ben herkesin eksiksiz hamile kalacagina inaniyorum o an onu yazarken birden senin adini yazdim belki de icime dogmustur insaallah.

Inşallah belirtisiz bulantisiz keyifle geçirirsin hamileliğini artık ağlıyorum akşamları zehir oluyo bana kapıyı açıp oturuyorum mutfakta temiz hava iyi gelir diye şimdi de üşüttüm hapşırık başladı napicami şaşırmış durumdayım inşallah kimse böyle gecirmesin duama hep ekliyorum

Beni de esim cok üzdü
Adet olmadim dedim belki hamilesindir dedi atesim düştü dedim ateş düşünce hamile olunmuyor mu diyor

Kizlar ben goremiyorum hcg si kac cikti elcankinin yaa netimde problemmi var hep duzeltmeli gozukuyo yazilar biri bana cevap verebilirmi

Elcanki ben ne kaçırdım AA süper süper süper Daim olsun mutluluğun canım acayip sevindim tablon tamamdı zaten ya oh ohh

Beni de esim cok üzdü
Adet olmadim dedim belki hamilesindir dedi atesim düştü dedim ateş düşünce hamile olunmuyor mu diyor
Ateşten benimki de anlamıyor , hatta yumurta çatlamış yada çatlamamış dememden de geçen yanlış anlaşılma yüzünden öğle arası koştur koştur eve geldi ya çalışcak diye zavallım ben de boş çevirmedim çalıştık gitti

Ama ateşin önemini anlamış dereceyi getirip yanıma bırakıyor ben uyuyakalınca eee koskoca tüp bebek merkezinin söylemediğini söyleyince derece "kıymetlimissss" oldu

Ay kiyamam ya canim benim. Uzme kendini mesafeler artik cok kolay gider gelirsiniz.

9 ay kalkmasın inşallah canım...
Amin ablacim hepimizin kalkmasin

Cok sevindim canim guzel guzel buyusun insallah evet 2li test sonucumuz normal cikti sukur darisi sizin basiniza canim :)

Canim cinsiyet ogrenicektin sanki bugun yanlis mi hatirliyorum. Sonucuna da sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…