680 gibi bişeyKizlar ben goremiyorum hcg si kac cikti elcankinin yaa netimde problemmi var hep duzeltmeli gozukuyo yazilar biri bana cevap verebilirmi
hayırlı olsun takvimin gerçek olsun inşallahKizlar ben de gaza geldim ilk defa takvim yaptim. Totem olsun.
681 küsür çıktı canımKizlar ben goremiyorum hcg si kac cikti elcankinin yaa netimde problemmi var hep duzeltmeli gozukuyo yazilar biri bana cevap verebilirmi
Sagol kuzum pazartesi insallah iple cekiyoruz :))Ay kiyamam ya canim benim. Uzme kendini mesafeler artik cok kolay gider gelirsiniz.
Amin ablacim hepimizin kalkmasin
Canim cinsiyet ogrenicektin sanki bugun yanlis mi hatirliyorum. Sonucuna da sevindim
Ohh baya iyi gelmis sagol tatlim alinti yapmamis kimse yada izmirde nette sikinti var goremedim bir turlu..680 gibi bişey
Masallah canim sagol :)681 küsür çıktı canım
Anlamiyor birde umut bagliyor icten ice demekki cok üzülüyorum halimize baskalarinin cocuklarini seviyoruz hep ne zaman baba olacak bu adam yaAteşten benimki de anlamıyor , hatta yumurta çatlamış yada çatlamamış dememden degeçen yanlış anlaşılma yüzünden öğle arası koştur koştur eve geldi ya çalışcak diye zavallım ben de boş çevirmedim çalıştık gitti
Ama ateşin önemini anlamış dereceyi getirip yanıma bırakıyor ben uyuyakalıncaeee koskoca tüp bebek merkezinin söylemediğini söyleyince derece "kıymetlimissss" oldu
Allahım en kısa sürede hayırla sağlıkla nasip etsin hepimize inşallah.. bak güzel haberler peşi sıra geliyor inşallah biz demirbaşlara da sıra gelecek.. inşallah biz de sağlıkla kucağımıza bebeğimizi alacağız bir gün...Anlamiyor birde umut bagliyor icten ice demekki cok üzülüyorum halimize baskalarinin cocuklarini seviyoruz hep ne zaman baba olacak bu adam ya
Malesef oyle ablam ozele gityim ordaki dr serum takti butce olsa ozelde dogurucam ama iste yok ve devletteki dr lardan yana da yok sansimAaaa geçmiş olsun canım ya... Hayret valla ölsen kimsenin umrunda değilsin. Dava etmek Lazim..
Inanmıyorum ya..kız belirtilerimiz aynı seninle.. Ağrımda kalmadı benim.. Inşallah darısı başımıza canım.tebrik ederim kuzum. Çok sevindim...
Korkuyorum canım ya.. Yarın bat geçsinde.. Ff cumartesi test yap diyor..
Gozun aydin kuzummm ❤Kızlar beta 681.01
Insaallah canim insaallahAllahım en kısa sürede hayırla sağlıkla nasip etsin hepimize inşallah.. bak güzel haberler peşi sıra geliyor inşallah biz demirbaşlara da sıra gelecek.. inşallah biz de sağlıkla kucağımıza bebeğimizi alacağız bir gün...
Canim cok sevindim Rabbim tamamına erdirsin hayirlisiyla kucağına al inşallahCanimmmm darisi basinizaaaaaaa.. Rabbim kimseyi bekletmesinn!!!
Sagol canim ama korku coktu icimeben hamile olmaktan degil hamile kalamamaktan korkanlardanim malum kayibimdan dolayi.. bi tuhaf hissediyorum kendimi... hayirlisi olsun saglikli sihaatli insAllah!! Cumlemizle beraber bir avazda dogurmak nasip olsun... ilk once size haber verdim valla :)
Oyyyy kuzularimmm hepinizii yanima bekliyorum vallaaa ayni cikolatayi paylasmak ister ya cocuklar oyle bisey.. sizinde olsunn Allah
Sizlere de versin.. vermekle kalmasin 9 ay saglikliii olsunalr insAllaahhhhh amiiinnn
Canimmm kuzumm... insAllah sira sende artik. Rabbim ettigimiz dualari kabul etsin... ben hep soyledimNeslihaann 'ın ettiği dualar hepimizi etkileyecek... bak etkiliyor bileeee... inaniyorum ben Rabbim sizinde gobuslerinizi doldursunnnnn kocamaaan amiiiinnb
Canimmmmm Allah razi olsun yeni tanistik ama beni cok destekledinnn... Rabbim
Hatrini yapsinn, gonlundekini sana butun guzelligiyle lutfetsin insAllahhhh
masmaviyim
@Salliala
@Themodernmumma
@xDerinMavix
Melissa81
@elmol
@denizege34
@ya se min
@LadeyNa
güzel anneler siz nasılsınız ? bebekler nasıl )
Benimkine diyorum ki yumurta çatlamış o da diyor ki ya bu makina nasıl anlıyor bunu???Ateşten benimki de anlamıyor , hatta yumurta çatlamış yada çatlamamış dememden degeçen yanlış anlaşılma yüzünden öğle arası koştur koştur eve geldi ya çalışcak diye zavallım ben de boş çevirmedim çalıştık gitti
Ama ateşin önemini anlamış dereceyi getirip yanıma bırakıyor ben uyuyakalıncaeee koskoca tüp bebek merkezinin söylemediğini söyleyince derece "kıymetlimissss" oldu
Geliyor bizim kız derken ??? Kız???zeynep mi?:))Gunaydinnnn
Veson ben bu gunku atesi girince ff cizgiyi sildi ayni yere manual aldim bende
Agrilarimda bastirdi geliyor bizim kız
Amin canım Inşallah. Maşallah sizeCok sevindim canim guzel guzel buyusun insallah evet 2li test sonucumuz normal cikti sukur darisi sizin basiniza canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?