Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anlamiyor birde umut bagliyor icten ice demekki cok üzülüyorum halimize baskalarinin cocuklarini seviyoruz hep ne zaman baba olacak bu adam ya

Anlamiyor birde umut bagliyor icten ice demekki cok üzülüyorum halimize baskalarinin cocuklarini seviyoruz hep ne zaman baba olacak bu adam ya
Allahım en kısa sürede hayırla sağlıkla nasip etsin hepimize inşallah.. bak güzel haberler peşi sıra geliyor inşallah biz demirbaşlara da sıra gelecek.. inşallah biz de sağlıkla kucağımıza bebeğimizi alacağız bir gün...

Malesef oyle ablam ozele gityim ordaki dr serum takti butce olsa ozelde dogurucam ama iste yok ve devletteki dr lardan yana da yok sansim

Insaallah canim insaallah

Canim cok sevindim Rabbim tamamına erdirsin hayirlisiyla kucağına al inşallah

Teşekkürler canım çok şükür iyiyiz ben ve kızım. Az vakit kaldı beklemedeyiz ama doktorumuz pozisyon almış ama daha yukarıda bebek son haftaları bekleyecek gibi dedi hayırlısı diyip bekleyeceğiz. Biraz dogum stresi yaptım ama yapacak bisey yok. İnşallah sizde bu haftalara sağlıkla gelirsiniz. Darısı tüm isteyenlere ve buradaki tüm arkadaşlara.

Benimkine diyorum ki yumurta çatlamış o da diyor ki ya bu makina nasıl anlıyor bunu???

Gunaydinnnn
Veson ben bu gunku atesi girince ff cizgiyi sildi ayni yere manual aldim bende
Agrilarimda bastirdi geliyor bizim kız

Kizlar ben kime demistim kocanin hizleri dogru cikacak diye Elcanki sana dedim diye hatirliyorum insaAllah dogru kisiye demisimdir :)

Elcanki noldu bacim ben sana demedim mi esinin hisleri dogru cikicak gorde bak babalar hossedermis diye gordun mu bak ben demistim dedi mi sana adamcagiz inim inim inledi sana test alayim diye ohhh cok sukurrr ko dogru cikti hisleriii ahhh ahh bizim herifler bizden once hissediyo ama bizde az etmedik canim onlaraaa yoktur strese sokma beni falan diye sahsen ben az kozmadim kocama yeter artik ustume gelme yok iste olsa kanda cikardi diye cemkirdiydim bi keresinde ama gecti karsima kan degeri kagidini gosterdiydim gozume gozume soktu ben sana demistim diyeee cok sevindim kiz kocanin hoslerinin dogru cikmasina inan cok sevindim ikinizde uzukmediniz bnm iki dusugum oldu her ikisinde esim bi gariplesmisti bu ayrintiyi taki hamile kaldigim da 3 cuye ve israrinin doru ciktigini gorunce farkettim bendr gebelik belirtisi olarak esime basvurucam hissediyon mu etmiyon mu diye ikinci cocukta oyle yapmaya karar verdim

Cok sevindim canim guzel guzel buyusun insallah evet 2li test sonucumuz normal cikti sukur darisi sizin basiniza canim :)
Amin canım Inşallah. Maşallah size Cinsiyeti belli olur yakında Rabbim gönlünüze göre versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…