Evet cnm ama bu kaşıntı deli etti beni mantar mı oldu bilmiyorum Islansın Başlıyor deli gibi kaşınmaya ilişkiden sonra yine deli gibi kaşındı dün yanma da oldu.bu şekilde gebelik olur mu ondan bile şüpheliyim.ne zaman Dr a gitsem acaba ?şimdi gebelik olasılığı var. Diye söear da alınmaz
bendede mantar olmustu doktor sen hayatta bu sekilde gebe kalamazsin demisti ben o ay hamile kaldim :)) ama kimyasal gebelik oldu. doktora söylersin hamilelik şüphem var diye ona göre krem verir. benim de mantar varken öyle oluyordu. hatta sana tavsiyem eşin icinde ilac iste. simdi ona da gecmistir ondan tekrar sana gecerEvet cnm ama bu kaşıntı deli etti beni mantar mı oldu bilmiyorum Islansın Başlıyor deli gibi kaşınmaya ilişkiden sonra yine deli gibi kaşındı dün yanma da oldu.bu şekilde gebelik olur mu ondan bile şüpheliyim.ne zaman Dr a gitsem acaba ?şimdi gebelik olasılığı var. Diye söear da alınmaz
Ya canim duygulandim sen boyle deyinceAy kızlar sıra muhabbeti olunca iş yerinde içerlemişim şimdi farkettim. Millet işte sıra sende onda muhabbeti yapıyor ya 1 senedir hiç beni sıraya katan yok8 aylık bebeği olana diyorlar , 3 çocuğu olana diyorlar , bu muhabbetler sırasında ben görünmez gibiyim..
SaskinAnne şimdi sıra sende deyince tuhaf oldum, kocam da gidiyor ağladım ağlayacam ben
Sagol canim:)) valla degerde bitmiyor işElcanki masallah cnm yine süper bi degerle öğrendin :)))) zaten senin 50 filan çıksa ayip olurdu :)))) kesende görünür cok yakinda ne güzel
Ya aslında ondan bulaşmadı eminim ama benden ona bulaştı ise onu bilmem.histten sonra krem falan düzelmişti o ara ilişki falan da olmadı hep adetin 4. Gün Dr alttan muayene etti herşey o günden sonra başladı.gebeliği öğreneyim ona göre mi gideyim diyorum kafam Karışık 1-2 ilişki daha olsun istiyorum ilişki de azdırıyor tabi.o arada dinlenmeye geçerim ilişki olmayınca biraz rahatlar sankibendede mantar olmustu doktor sen hayatta bu sekilde gebe kalamazsin demisti ben o ay hamile kaldim :)) ama kimyasal gebelik oldu. doktora söylersin hamilelik şüphem var diye ona göre krem verir. benim de mantar varken öyle oluyordu. hatta sana tavsiyem eşin icinde ilac iste. simdi ona da gecmistir ondan tekrar sana gecer
Amiin canimm bende de agrilar var o beni korkutuyo.. nasil olcak bilemiyorumInşallah belirtisiz bulantisiz keyifle geçirirsin hamileliğini artık ağlıyorumakşamları zehir oluyo bana kapıyı açıp oturuyorum mutfakta temiz hava iyi gelir diye şimdi de üşüttüm hapşırık başladı napicami şaşırmış durumdayım inşallah kimse böyle gecirmesin duama hep ekliyorum
sagol kuzummm.. daim olur insAllahh.. Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin.. hamile olmakla bitmiyor işElcanki ben ne kaçırdım AA süper süper süper Daim olsun mutluluğun canım acayip sevindim tablon tamamdı zaten ya oh ohh
Yok kirmizi kizGeliyor bizim kız derken ??? Kız???zeynep mi?:))
Oyy kuzum benim o beni bulmaz nerdeeeeSaskinAnne ates düştüğü halde adet gelmeyince ff şaştı demekki ondan kaldirdi cizgiyi. zaten düşük ateşle 2 hamilemiz oldu ff yakinda isyan edecek
sen de düşen atese ragmen hamile cikarsam hic sasirmam. dün tablolari inceledim dpo 14 te bile testi negatif cikip 2 gün sonra pozitif cikanlar olmus. ateşi düşüp hamile kalanlar olmuş. hersey mümkün yani
Benimkine diyorum ki yumurta çatlamış o da diyor ki ya bu makina nasıl anlıyor bunu???
Cnm yanlışlıkla yarına girmek değilde yarın için denemeler yapıodum sonra bugünü silmişim8403BHC canim sen yarina ates girmissin yanlislikla sanirim. ama catlattin sende herhalde. bi kiz vardi 30. gün filan catlamis yumurtası adet bekledigi gün ama farkinda diil adet gecikti diye 40. gün adet sökturücü aldi hala adet gelmeyince 50. gün filandi sanirim hamile oldugunu öğrendi.
Allah razi olsun canim benim.. senin dualarin vesilesiyle olduguna inaniyorum. İnsAllah Rabbim donusunde hemen sana da nasip edecek.. inanıyorum.Canim cok sevindim Rabbim tamamına erdirsin hayirlisiyla kucağına al inşallah
İnsAllah cnaim benim Allah razi olsun.. topigimiz komple neşelensin insAllahElcanki gözün aydın canm tebrik ederim darısı geri kalan tüm topiğe inşallah
Evet canim bana demistin :)))Kizlar ben kime demistim kocanin hizleri dogru cikacak diyeElcanki sana dedim diye hatirliyorum insaAllah dogru kisiye demisimdir :)
Hahahaha oy kuzum maasAllah.. aynen ya adamlar hissediyorElcanki noldu bacim ben sana demedim mi esinin hisleri dogru cikicak gorde bak babalar hossedermis diye gordun mu bak ben demistim dedi mi sana adamcagiz inim inim inledi sana test alayim diye ohhh cok sukurrr ko dogru cikti hisleriii ahhh ahh bizim herifler bizden once hissediyo ama bizde az etmedik canim onlaraaa yoktur strese sokma beni falan diye sahsen ben az kozmadim kocama yeter artik ustume gelme yok iste olsa kanda cikardi diye cemkirdiydim bi keresinde ama gecti karsima kan degeri kagidini gosterdiydim gozume gozume soktu ben sana demistim diyeee cok sevindim kiz kocanin hoslerinin dogru cikmasina inan cok sevindim ikinizde uzukmediniz bnm iki dusugum oldu her ikisinde esim bi gariplesmisti bu ayrintiyi taki hamile kaldigim da 3 cuye ve israrinin doru ciktigini gorunce farkettim bendr gebelik belirtisi olarak esime basvurucam hissediyon mu etmiyon mu diye ikinci cocukta oyle yapmaya karar verdim
evet cnm progestan hatta coraspirin de iste. daha önce düşük oldu de. ama icini ferah tut bence artik bu saglikli. kendini yorma. sevdigin seyleri yap moralini yüksek tut. ağır kaldirma. bol su iç. saglikli beslen... firsat buldukca uyu 9 ay sonra uyuyamayabilirsin :)))))Ya canim duygulandim sen boyle deyincehepinize gelcek vaktiyle guzel hberler.. ben oyle demek istemedim, listenin ustunden baslayarak ilerlesin insAllah sonucta usttekiler eskiler oluyor ondan oyle dedim.. ozur dilerim valla ayrim yapmaksizin hepinize olsun insAllah// seninde hic ummadigin anda gelcek bu haber, bu ay cok umutsuz gorunuyosun ilk asilamana ragmen ama hitereskopi sonrasi insAllah olur yaa dualarimdasin!
Sagol canim:)) valla degerde bitmiyor işsaglikli buyusun insAllah ya.. her agrida aglayacak gibi oluyorum.. yururken otururken bile panik halindeyim acaba bisey olcak mi diye.. bu travmayi nasil atlatcam ya yrina randevu aldim.. progestan istiyim dimi
olabilir cnm öyle yap olmadi. zaten belki kendiliginden gecer o ara.Ya aslında ondan bulaşmadı eminim ama benden ona bulaştı ise onu bilmem.histten sonra krem falan düzelmişti o ara ilişki falan da olmadı hep adetin 4. Gün Dr alttan muayene etti herşey o günden sonra başladı.gebeliği öğreneyim ona göre mi gideyim diyorum kafam Karışık 1-2 ilişki daha olsun istiyorum ilişki de azdırıyor tabi.o arada dinlenmeye geçerim ilişki olmayınca biraz rahatlar sanki
yok cnm ovulasyon topigindeydi o kiz. hamile kalinca sirra kadem basti :)))Cnm yanlışlıkla yarına girmek değilde yarın için denemeler yapıodum sonra bugünü silmişimVeson işten sonuna kadar anlıyor, dün bana çalışın dedi ama bizim sorunumuz var kızlar.üç gecedir beraber oluyoruz ama ereksiyonda sıkıntı oluyor.boşalamadan bitiyo, çok üzülüyorum
buarada o bahsettiğin kişi nurcan dı galiba .
Kuzum bizde de oldu benzer problem (boşalma değil de ereksiyon problemi) en son dün geçmişti herhalde yumurta çatladı olay bitti bizimkinin stresi geçti... problem de bittiCnm yanlışlıkla yarına girmek değilde yarın için denemeler yapıodum sonra bugünü silmişimVeson işten sonuna kadar anlıyor, dün bana çalışın dedi ama bizim sorunumuz var kızlar.üç gecedir beraber oluyoruz ama ereksiyonda sıkıntı oluyor.boşalamadan bitiyo, çok üzülüyorum
buarada o bahsettiğin kişi nurcan dı galiba .
beni de bulmuyo o mucizeler. ama olsun hayal kurmak da güzel :)))) ff bana yarina bat demiş ama benim ates dünden düştü. bakalim benim ne zaman gelcek adet. ayni güne denk getircez heralde bu gidişle:)Oyy kuzum benim o beni bulmaz nerdeeee
Adet olcam artik agrim iyice bastirdi onumuzdeki aya insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?