Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım yok sana hiç darılmadım olur mu öyle şey, inşallah topikte kim var kim yok hepimiz peşin sıra geliriz, batlar gelmesin tablolar yeşillensin inşallah

uyandıktan hemen sonra ölçtüğün ateş önemli canım. her gün aynı saatte, yataktan kalkmadan,uyanır uyanmaz ölçmen lazım

yok cnm ovulasyon topigindeydi o kiz. hamile kalinca sirra kadem basti :)))
acaba esin stres mi yapiyor ki
Bilmiyorum cnm bende üzerine gitmiyorum stres yapma biz neleri basardik gibi gibi konuşuyorum ama hergun aynı çok uzuluyorum

beni de bulmuyo o mucizeler. ama olsun hayal kurmak da güzel :)))) ff bana yarina bat demiş ama benim ates dünden düştü. bakalim benim ne zaman gelcek adet. ayni güne denk getircez heralde bu gidişle:)
Adet oldum ben

Kizlar gunaydin.en onemli gun uyuya kalmışım. Ateşi normalde 7:15te olcuyorum bu sabah 8:30da ölçtüm 36.6 cikti bakalim yarin nolcak.

Evet cnm yumurtadan çok bahsediyirum sanırım . Bundan sonra dikkat edicem 10 larda adet olucakken şimdi 19 larina kadar uzadı aşılamada şubata kaldı sanırım

Reactions: iiz
Hadi ya insallah önümüzdeki ay senin ayın olur canim. Bu ay cok stresli ve agrili bekleyiş oldu senin için.

Firlamis olsun insAllah siz yine de bugunde değerlendirin:)
Evet canim firladi ana arada 1 saat fark var. Biz yine de bugun de calisiriz

Veson baya firlamis senin ates. 8403BHC bu ay gec catlayacagi cok belliydi gidisattan. Benimki de bi kere ovulasyon günü dediğimde o kadar istekliydi ama sonuca ulasmamistik. Erkekler biraz stres yapiyor. Ondan sonra bir daha olmadi şükür

Hayirlisi ama zor
Gunu gunune yapsakta denk gelmiyor
Nasip napalim

olmasında inş hiç canım çok zor bir durum.bekarken hamile kalanlar var belli mi olur zevk suyuyla hamile kalırım
ne olursa olsun umut hep var, bunu söyleyen bensem çok şaşırın kızlar

Elcanki ay tahmin etmişttiiiimm:))) çok çokk sevindim canım.. İnşallah Rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip eder:)) ee senin yolculuk vardı o ne zaman gidecek misin nasıl olacak?

Amincanm inşallah

Ben de heyecandan yarım saat erken uyandım İkimiz de çatlattık bence ama senin ikinci Yum var sen devam

Kızlar teatrio nun içeriğinde kaç mg coenzym q10 var? Veson .
Bir de 30 kapsül 175 tl diyor internette diğerlerine göre çok pahalı gerçekten, internetten mi alıyorsunuz sizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…