Canım yok sana hiç darılmadım olur mu öyle şey, inşallah topikte kim var kim yok hepimiz peşin sıra geliriz, batlar gelmesin tablolar yeşillensin inşallahYa canim duygulandim sen boyle deyincehepinize gelcek vaktiyle guzel hberler.. ben oyle demek istemedim, listenin ustunden baslayarak ilerlesin insAllah sonucta usttekiler eskiler oluyor ondan oyle dedim.. ozur dilerim valla ayrim yapmaksizin hepinize olsun insAllah// seninde hic ummadigin anda gelcek bu haber, bu ay cok umutsuz gorunuyosun ilk asilamana ragmen ama hitereskopi sonrasi insAllah olur yaa dualarimdasin!
Sagol canim:)) valla degerde bitmiyor işsaglikli buyusun insAllah ya.. her agrida aglayacak gibi oluyorum.. yururken otururken bile panik halindeyim acaba bisey olcak mi diye.. bu travmayi nasil atlatcam ya yrina randevu aldim.. progestan istiyim dimi
uyandıktan hemen sonra ölçtüğün ateş önemli canım. her gün aynı saatte, yataktan kalkmadan,uyanır uyanmaz ölçmen lazımArkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum ben uyanır uyanmaz ateşin. Örneğin 36.5 oluyor yataktan kalmadan oyalanıyorum yarım saat 1 saat bu defa tekrar ölçünce ateşin 36.7 felan oluyor sizce hangisini kabul etmeliyim fikir verirseniz çok mutlu olurum şimdiden tşkler
Bilmiyorum cnm bende üzerine gitmiyorum stres yapma biz neleri basardik gibi gibi konuşuyorum ama hergun aynı çok uzuluyorumyok cnm ovulasyon topigindeydi o kiz. hamile kalinca sirra kadem basti :)))
acaba esin stres mi yapiyor ki
Adet oldum benbeni de bulmuyo o mucizeler. ama olsun hayal kurmak da güzel :)))) ff bana yarina bat demiş ama benim ates dünden düştü. bakalim benim ne zaman gelcek adet. ayni güne denk getircez heralde bu gidişle:)
Kizlar gunaydin.en onemli gun uyuya kalmışım. Ateşi normalde 7:15te olcuyorum bu sabah 8:30da ölçtüm 36.6 cikti bakalim yarin nolcak.
uyandıktan hemen sonra ölçtüğün ateş önemli canım. her gün aynı saatte, yataktan kalkmadan,uyanır uyanmaz ölçmen lazım
Evet cnm yumurtadan çok bahsediyirum sanırım . Bundan sonra dikkat edicem 10 larda adet olucakken şimdi 19 larina kadar uzadı aşılamada şubata kaldı sanırımKuzum bizde de oldu benzer problem (boşalma değil de ereksiyon problemi) en son dün geçmişti herhalde yumurta çatladı olay bitti bizimkinin stresi geçti... problem de bittio kadar geceliğe muma tık demedi yani aşılamadan sonra..
Sen de eşine yumurtadan bahsettiysen stres olmuş olabilir mi?
Hadi ya insallah önümüzdeki ay senin ayın olur canim. Bu ay cok stresli ve agrili bekleyiş oldu senin için.Adet oldum ben
Evet canim firladi ana arada 1 saat fark var. Biz yine de bugun de calisirizFirlamis olsun insAllah siz yine de bugunde değerlendirin:)
Hayirlisi ama zorHadi ya insallah önümüzdeki ay senin ayın olur canim. Bu ay cok stresli ve agrili bekleyiş oldu senin için.
Evet canim firladi ana arada 1 saat fark var. Biz yine de bugun de calisiriz
Veson baya firlamis senin ates. 8403BHC bu ay gec catlayacagi cok belliydi gidisattan. Benimki de bi kere ovulasyon günü dediğimde o kadar istekliydi ama sonuca ulasmamistik. Erkekler biraz stres yapiyor. Ondan sonra bir daha olmadi şükür
olmasında inş hiç canım çok zor bir durum.bekarken hamile kalanlar var belli mi olur zevk suyuyla hamile kalırımHadi ya insallah önümüzdeki ay senin ayın olur canim. Bu ay cok stresli ve agrili bekleyiş oldu senin için.
Veson baya firlamis senin ates. 8403BHC bu ay gec catlayacagi cok belliydi gidisattan. Benimki de bi kere ovulasyon günü dediğimde o kadar istekliydi ama sonuca ulasmamistik. Erkekler biraz stres yapiyor. Ondan sonra bir daha olmadi şükür
denizege34 canım sen nasıl oldun ?
AminAllah razi olsun canim benim.. senin dualarin vesilesiyle olduguna inaniyorum. İnsAllah Rabbim donusunde hemen sana da nasip edecek.. inanıyorum.
İnsAllah cnaim benim Allah razi olsun.. topigimiz komple neşelensin insAllah
Evet canim bana demistin :)))
Hahahaha oy kuzum maasAllah.. aynen ya adamlar hissediyorgebelik testi gibiler mubarek. Canim dua ette saglikli buyusun.. cok endiseliyim
Ben de heyecandan yarım saat erken uyandımHadi ya insallah önümüzdeki ay senin ayın olur canim. Bu ay cok stresli ve agrili bekleyiş oldu senin için.
genelde 0.1 eksik fazla çıkıo 36.5 tir bence en az da yükselmiş demek oluo zatenKizlar gunaydin.en onemli gun uyuya kalmışım. Ateşi normalde 7:15te olcuyorum bu sabah 8:30da ölçtüm 36.6 cikti bakalim yarin nolcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?