allah kurtarsın canım. kucagına saglıcakla almak nasip olsunTeşekkürler canım çok şükür iyiyiz ben ve kızım. Az vakit kaldı beklemedeyiz ama doktorumuz pozisyon almış ama daha yukarıda bebek son haftaları bekleyecek gibi dedi hayırlısı diyip bekleyeceğiz. Biraz dogum stresi yaptım ama yapacak bisey yok. İnşallah sizde bu haftalara sağlıkla gelirsiniz. Darısı tüm isteyenlere ve buradaki tüm arkadaşlara.
hergun aynı saatte ölçmelisin ve ilk uyandığını baz almalısın.Arkadaşlar merhaba bişey sormak istiyorum ben uyanır uyanmaz ateşin. Örneğin 36.5 oluyor yataktan kalmadan oyalanıyorum yarım saat 1 saat bu defa tekrar ölçünce ateşin 36.7 felan oluyor sizce hangisini kabul etmeliyim fikir verirseniz çok mutlu olurum şimdiden tşkler
evet canım 2 kere verdım 1. 26 cıktı 3 gün sonra gıttım 142 .89 çıktı. bugunde gıdecegım sanırım kan vermeyeÇok şükür iyiyim canım, sadece kahve tortular gelmeye devam ediyor o biraz canımı sıkıyor
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik tekrar test verdin mi?:)
Hiç deme ya!! Iki aydır 150 ye alıyorduk yeni zam geldi fiyatı heryerde hemen hemen aynı.eczanelerde de bu fiyat eşim keşke depo Yapsaydık diyor:)) MG üzerinde yazmıyor cnm.bu arada sen ne yapacaksın ki? Niye sordun?Kızlar teatrio nun içeriğinde kaç mg coenzym q10 var?Veson .
Bir de 30 kapsül 175 tl diyor internette diğerlerine göre çok pahalı gerçekten, internetten mi alıyorsunuz sizde?
Hile mi yaptın
Yumoşlar büyüyordurkızlar benim adet yeni bitti malum ama kasıklarımda öyle bi ağrı var ki sanki yarın adet olcakmışım gibi adet birince bi hafifleme gelirdi şimdi hiç öyle diilim inofolic combi içiyorum ya o mu zorluo yumurtalıkları acaba
bilmemki geç de olsa başla bence :) pazar basla madem. aslinda gece yatarken hap olarak icersen gündüz fazla etki yapmaz belkiShinSeGi ben progestana hala başlamadım. Ağızdan alsam yan etkisi olacak şu sıra zaten eşimin gidişine moralim bozuk bir de hapın yan etkisi ile uğraşmayayım dedim, alttan alsam belki arkadan gelen yumurta vardır ilişkideki spermleri öldürür dedim ondan da vazgeçtim eşim gidince(pazar) başlasam çok mu geç olur ki
hadi yaaaAdet oldum ben
Bakalım benimki ne zaman gelecek...hadi yaaabenimki de yarin gelcek heralde
kendini hazir hissediyorsan ne güzel cnm :) simdiden hayirli olsun. benim vücudum daha tam düzene giremedi o yuzden ben bekliyecegim biraz daha bi de havalar cok soguk. ben 3 aktarma yaparak 2 saatte gidiyorum doktora bu sogukta yollarda hasya olurumShinSeGi ben onumuzdeki adet ile histeroskopi yaptirmaya karar verdim sonraki ayda tup bebek nisani beklemeyecegim artik Özlem duygum cok agir basti okadar bekleyemeyecegim haftaya doktoruma ugrayip konusacagim
senin gelmez belki yavvv du bakalimBakalım benimki ne zaman gelecek...
evet canım 2 kere verdım 1. 26 cıktı 3 gün sonra gıttım 142 .89 çıktı. bugunde gıdecegım sanırım kan vermeye
Hiç deme ya!! Iki aydır 150 ye alıyorduk yeni zam geldi fiyatı heryerde hemen hemen aynı.eczanelerde de bu fiyat eşim keşke depo Yapsaydık diyor:)) MG üzerinde yazmıyor cnm.bu arada sen ne yapacaksın ki? Niye sordun?
tamam pazar gönül rahatlığı ile alttan kullanılırım.. günde 2 alınacak ya ondan öteledim hepbilmemki geç de olsa başla bence :) pazar basla madem. aslinda gece yatarken hap olarak icersen gündüz fazla etki yapmaz belki
sen günde 1 le başla bence gece yatarken yut. pazar günü fitil olarak 2 tane kullanirsintamam pazar gönül rahatlığı ile alttan kullanılırım.. günde 2 alınacak ya ondan öteledim hep
ALTTAN NASIL ??? çok cahil hissettim ya ben kendimitamam pazar gönül rahatlığı ile alttan kullanılırım.. günde 2 alınacak ya ondan öteledim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?