Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar benim adet yeni bitti malum ama kasıklarımda öyle bi ağrı var ki sanki yarın adet olcakmışım gibi adet birince bi hafifleme gelirdi şimdi hiç öyle diilim inofolic combi içiyorum ya o mu zorluo yumurtalıkları acaba

allah kurtarsın canım. kucagına saglıcakla almak nasip olsun

hergun aynı saatte ölçmelisin ve ilk uyandığını baz almalısın.

Kızlar teatrio nun içeriğinde kaç mg coenzym q10 var? Veson .
Bir de 30 kapsül 175 tl diyor internette diğerlerine göre çok pahalı gerçekten, internetten mi alıyorsunuz sizde?
Hiç deme ya!! Iki aydır 150 ye alıyorduk yeni zam geldi fiyatı heryerde hemen hemen aynı.eczanelerde de bu fiyat eşim keşke depo Yapsaydık diyor:)) MG üzerinde yazmıyor cnm.bu arada sen ne yapacaksın ki? Niye sordun?

Yumoşlar büyüyordur

bilmemki geç de olsa başla bence :) pazar basla madem. aslinda gece yatarken hap olarak icersen gündüz fazla etki yapmaz belki

ShinSeGi ben onumuzdeki adet ile histeroskopi yaptirmaya karar verdim sonraki ayda tup bebek nisani beklemeyecegim artik Özlem duygum cok agir basti okadar bekleyemeyecegim haftaya doktoruma ugrayip konusacagim
kendini hazir hissediyorsan ne güzel cnm :) simdiden hayirli olsun. benim vücudum daha tam düzene giremedi o yuzden ben bekliyecegim biraz daha bi de havalar cok soguk. ben 3 aktarma yaparak 2 saatte gidiyorum doktora bu sogukta yollarda hasya olurum

Hiç deme ya!! Iki aydır 150 ye alıyorduk yeni zam geldi fiyatı heryerde hemen hemen aynı.eczanelerde de bu fiyat eşim keşke depo Yapsaydık diyor:)) MG üzerinde yazmıyor cnm.bu arada sen ne yapacaksın ki? Niye sordun?

Anneanneme alıcaz cnm. Bu teatrio bitkisel diyorlardı ondan bundan alalım dedim ama çok pahalıymış, sanırım solgar alacak annem.

bilmemki geç de olsa başla bence :) pazar basla madem. aslinda gece yatarken hap olarak icersen gündüz fazla etki yapmaz belki
tamam pazar gönül rahatlığı ile alttan kullanılırım.. günde 2 alınacak ya ondan öteledim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…