estafurullah...fitil gibi canım. zaten ilacı yazarken kendileri de söyledi ağızdan almanın yan etkisi fazla olursa alttan fitil gibi kullanabilirsiniz diye. aynı hapı fitil gibi kullanıcam yaniALTTAN NASIL ??? çok cahil hissettim ya ben kendimi
eşin test vermiş miydi canım? bizim de sebep yok ki... aşılamada evet yumurta büyümedi eşimin spermi çok düşük çıktı ama öncesinde ne benim yumurtalamada sorun vardı ne eşimin spermlerinde yine de olmuyordu. kii 3 düşüğüm var daha bir tanesinin nedeni bile kesinleşmiş değil. bozma hemen moralini Allah göstermesin menaapoza girmiş olsak, eşimizde sperm olmasa, genetiğimiz bozuk olsa sebebi belli olacaktı ama çözümü çok çok çok zor olacaktı belki de olmayacaktı. vakti zamanı gelmedi daha. gelince olacak inşallah...malesef adet oldum sulukahve akinti geldi muhtemelen aksama yada yarina adet olurum hic bir sorun yokken nasil hamile kalamamayi basariyorum bilmiyorum bir suru muayenedwn gectim kist yok rahim filmi temiz ama hamilelik yok ya kizlar soyleyin bana ne olur catlatma igneside vuruldum klomende progestanda peki ne eksik olabilir daha yani tamam birseyler eksikte ne eksikVeson
Benim ateş de düştü baksana.. Elcanki gibi arada ağrı yokluyor sonra kayboluyor... Gebe olursam sürpriiiizzz olur sanırım.. Kocaylada kapıştık.. Şuanda herşeyi düşünüyorum.. Ayrılabilirim belki moralim çok bozuk.. Bu adamla çocuk falan büyütülmez. Çok değişti.. Kızım için katlanıyordum ama artık haddini iyice aştı...senin gelmez belki yavvv du bakalimbenim hem test negatif hem ateş düştü hem de en ufak belirtim yok ondan adet bekliyorum
Esimin sperm sonuclari cok iyi ya valla sinirlerim bozuldu ya daha hangi derdimle ugrasacagimi sasirdim bu olsaydi en azindan moral olurdu yinede sukurler olsun beterin beteri var haklisin canim ya ama insan uzuluyo isteeşin test vermiş miydi canım? bizim de sebep yok ki... aşılamada evet yumurta büyümedi eşimin spermi çok düşük çıktı ama öncesinde ne benim yumurtalamada sorun vardı ne eşimin spermlerinde yine de olmuyordu. kii 3 düşüğüm var daha bir tanesinin nedeni bile kesinleşmiş değil. bozma hemen moralini Allah göstermesin menaapoza girmiş olsak, eşimizde sperm olmasa, genetiğimiz bozuk olsa sebebi belli olacaktı ama çözümü çok çok çok zor olacaktı belki de olmayacaktı. vakti zamanı gelmedi daha. gelince olacak inşallah...
Benim doktor da cok uzakkendini hazir hissediyorsan ne güzel cnm :) simdiden hayirli olsun. benim vücudum daha tam düzene giremedi o yuzden ben bekliyecegim biraz daha bi de havalar cok soguk. ben 3 aktarma yaparak 2 saatte gidiyorum doktora bu sogukta yollarda hasya olurum
Eksik birşey yok cnm kendini suçlama vakti gelmedi sadece Rabbim daha fazla bekletmesin bizleri inşallahmalesef adet oldum sulukahve akinti geldi muhtemelen aksama yada yarina adet olurum hic bir sorun yokken nasil hamile kalamamayi basariyorum bilmiyorum bir suru muayenedwn gectim kist yok rahim filmi temiz ama hamilelik yok ya kizlar soyleyin bana ne olur catlatma igneside vuruldum klomende progestanda peki ne eksik olabilir daha yani tamam birseyler eksikte ne eksikVeson
Canım sen rahim ağzı dar falan dedin , aşılamada bile çok kanamam oldu dedin ya bişey diyemiyorum. Benim aşılamada bir damla kanama olmadı, kürtajdan sonra ağrım oldu ama bir iğne yapıldı 10 dakika bile sürmedi geçti ağrı. Histereskopi de yine kürtajla tamamen aynı geçti..inşallah senin de çok rahat geçer.. ama bişey dicem sana , histereskopiden hemen sonra mı başlayacaksın bak benim aşılamada yumurta gelişiminde sıkıntı yaşadım ya histereskopiyle alakası var mı bilmiyorum ama doktorunla görüş tüp zamanı için. mesela bülent tıraş bana önce yumurtaları toplayıp embriyoları oluşturacağız donduracağız sonra histereskopi yapacağız, histereskopiden 2 ay sonra transfer olcak demişti. tüp zaten zor zahmetli bir iş eğer 1-2 ay beklemeni önerirlerse kabul et bence..Benim doktor da cok uzak
Eger histereskopi sonrasi birkac ay dinlenme verirse balli badem olur ama vermezse yaptiracagim o heyecan bana iyi geliyor
Ama benim kurtaj sonrasi cok agrim olmustu kac tane agri kesiciye ragmen siddetlj bir adet agrisi gibiydi o sebeple histeroskopi den korkuyorumxpreiaZ Veson zor mu ya agrisi cok mu
hangi adam canım?Ya bu adam hem laparoskopi hem histereskopi diyor yaaaa
Hangi hastaneye gidiyorsun cnm kadın doğuma mı?ben bir keresinde devlet hastanesinde vermiştim orda sadece pozitif negatif diyor değer yoktuYa kizlar siz hastaneye gidip ne diyip kan veriyorsunjz ben ne zaman gitsem gebelik ogrenmek icin diyolar muayene olun ondan sonra yada yapariz ama degeri ogrenemezsiniz ya negatif ya pozitif oldugunu ogrenebilirsiniz diyolar zaten hastaneleri sevmiyorum onlar oyle diyince cikiyorum
canım benim düşükler var ya zaten, erkenden hamileliği öğrenip ona göre kan sulandırıcı başlayacağım diyorum. ama sağlık ocağı daha rahat varsa sağlık ocağı yakında orda ver kan canımYa kizlar siz hastaneye gidip ne diyip kan veriyorsunjz ben ne zaman gitsem gebelik ogrenmek icin diyolar muayene olun ondan sonra yada yapariz ama degeri ogrenemezsiniz ya negatif ya pozitif oldugunu ogrenebilirsiniz diyolar zaten hastaneleri sevmiyorum onlar oyle diyince cikiyorum
Allah Ol diyecek canım.. Tevekkul edeceksin... Ne eksik diye düşüneceksin. Demekki şükrü biraz daha artırmak gerekiyor... İçten ve samimi olarak isyan etmeden duâ edeceksin.. Belkide Rabbim biraz daha ona iman ve ibadet etmemizi istiyor.sabır, şükür ve duâ...malesef adet oldum sulukahve akinti geldi muhtemelen aksama yada yarina adet olurum hic bir sorun yokken nasil hamile kalamamayi basariyorum bilmiyorum bir suru muayenedwn gectim kist yok rahim filmi temiz ama hamilelik yok ya kizlar soyleyin bana ne olur catlatma igneside vuruldum klomende progestanda peki ne eksik olabilir daha yani tamam birseyler eksikte ne eksikVeson
Yok cnm silmek istesem silerdim listenin kabarık gözükmesi Hoşuma gidiyor bize Ümit oluyor aşağıdaki liste.bence kızlar da aynı şeyi düşünüyordur.rabbim sana bekletmeden gönderdi çok şükür.Mrb kızlar 3 gün sonra tekrar baktırdım kana 686.65 çıktı salı günü 183 tü
Ateş düşme olayımı yine açıklayayım ilk ölçmeye başladığımda griptim yüksekti sonra düştü gebe olduğumu ögrendim daha bir ay ölçemeden şükür .. Örnek teşkil etmiyorsa silinebilirim bence
Yok cnm silmek istesem silerdim listenin kabarık gözükmesi Hoşuma gidiyor bize Ümit oluyor aşağıdaki liste.bence kızlar da aynı şeyi düşünüyordur.rabbim sana bekletmeden gönderdi çok şükür.
Bu arada değerin güzel artmış Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah.darısı bizlere
Haklisin valla gozlerim doldu suan yazdiklarina cok haklisinAllah Ol diyecek canım.. Tevekkul edeceksin... Ne eksik diye düşüneceksin. Demekki şükrü biraz daha artırmak gerekiyor... İçten ve samimi olarak isyan etmeden duâ edeceksin.. Belkide Rabbim biraz daha ona iman ve ibadet etmemizi istiyor.sabır, şükür ve duâ...
Ozel hastaneye gittim aciline orda dediler yani kan testi icin bi daha doktor randevusumu almam gerekiyor yoksa ya 28 yasindayim yillarca disarda ailemden uzakta okudum ama şu hastane islerini bi turlu ogrenemedimHangi hastaneye gidiyorsun cnm kadın doğuma mı?ben bir keresinde devlet hastanesinde vermiştim orda sadece pozitif negatif diyor değer yoktu
Amin canim aminEksik birşey yok cnm kendini suçlama vakti gelmedi sadece Rabbim daha fazla bekletmesin bizleri inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?