Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana öle bir ilaç verseler ben naparım? sokuşturamam ki ben ?
ben de kullanmadım ki hala zaten fitili bir koydum hatta 1 dakika geçmeden aklıma geldi ilişki olduğu spermler ölecek eyvah diye geri çıkardım zaten minnacık bişey ama kullanımı kolay bence, hiç olmadı ağızdan alırsın

Cnm ya hemen ipleri koparma hepimiz geriliyoruz hem bu bebek olayı daha çok geriyor bizleri siz Aranızı düzeltirsiniz hem inşallah bebek gelir bu ay herşey düzelir inşallah

Ben Ağrı kesici dahi istemedim ama benim kürtajlar da ağrısız olmuştu cnm

benim de ateş düşüşe geçti.
sanırım hüsrannnnnnn yine hüsrannnnnnn

Allah razı olsun cnm gerçekten dua ederken başlık olarak sizi de anıyorum samimiyetimle söylüyorum ..
Rabbim en kısa Zamanda hepinize nasip etsin
Allah Razı olaşım cnm hamilelerin duaları kabul olur derler Rabbim dualarını kabul eder inşallah gelişmeleri yaz bizlere

Ozel hastaneye gittim aciline orda dediler yani kan testi icin bi daha doktor randevusumu almam gerekiyor yoksa ya 28 yasindayim yillarca disarda ailemden uzakta okudum ama şu hastane islerini bi turlu ogrenemedim
Hımm anladım pozitif testi görmeden hiç kan vermeye gitmedim ben.ama kan tahlili için geldim sadece desen bakılır belki bilemedim.kızlar acilden gidip direk kan veriyorlar ama onu biliyorum.bir de sağlık Ocağı'ndan da verebilirsin ama o biraz geç çıkıyor sanırım

Kızlar bende bu ay doğal aşılama yaptım kendime
Peki nasıl mı enjektörle dün ilk defa denedim çok basit oldu
Daha neler duyacagız dediğinizi duyar gibi oldum çok gülmeyin he başınıza gelir
Ay boş geçmesindense deneyeyim dedim kkda konusu var hatta bu yontemle hamile kalan..gerci hastalıgım olmasaydı denemezdim ama bi bakmısız tutmuş umut dünyası

Malum benim vajen girişinde yara var şuan hamdolsun %80 oranında iyilesti..eşimde sagolsun çok anlayışlı tam iyilesmeden olmasın diyor..

İlişkide sorun yasayanların aklında bulunsun derim

8403BHC canım fitil çok kolay ayy gecen sene ilk defa mantar oldugumda dr fitil vermişti korkudan ilaç elimde oylece kala kalmıstım o gunden sonra iflah olmadım daha dogrusu tüpten sonra.. bknz enjektore bile geciş yaptım
İlişkide sorun yasıyormussunuz sanırım bu yontemi ovu zamanı deneyebilirsin

O konuyu Hatırlıyorum hatta denedim deburda Bayağı bir muhabbetini yapmıştık. Deneyip hamile kaldım diyenler olmuş o topik de belli mi olur onlardan biri de sen olursun

O konuyu Hatırlıyorum hatta denedim deburda Bayağı bir muhabbetini yapmıştık. Deneyip hamile kaldım diyenler olmuş o topik de belli mi olur onlardan biri de sen olursun
Hade ya sende mi denedin
İnşallah canım ya bakalım umitli degilim maksat ay boşa gitmesin o zaman canım çok sıkılıyor bu hastalıktan beri deneme hiç yapamıyoruz :-( derdim birken iki oldu ama şimdi iyilesme umudum varken riske atmiyim hemde bebiş denemesi olsun dedik

xpreiaZ Canım senin iş arkadaşlarına uyuz oldum hamiş olunca cinsiyete kadar soyleme bence duyduklarında da mevlam sıra sende dedi ol dedi oldu dersin..
hergun dua ediyorum sana inşallah pozitif gorursun canım

Evet cnm boş geçmesin iyi yapmışsın.benim denemediğim ne kaldı acabaeşim enjektörün içinde az birşey kaldı habire onu göndermeye çalıştı.adam spermler Boşa gitti diye moreli bozuldu ben gülüyorum o da Gülme diye bana kızıyorbenim ayaklar tavana BAKIYOR kalça yularda Gülme krizine girmiştim enjektörü çekip çekip boşaltıyor ama sadece hava komedi idi ya

Komik olmus cidden
Valla ben kendim yaptım operasyonu
Örnek kabının içinde biraz kaldı hatta onu alamadım
Ya bu arada eşim bir aydır takviyeleri kullanıyor masallah etki etmiş sanki hacim artmış 4 cc çıktı
Önceden 2.5 falan çıkıyordu spermiyogram da oyle yazıyor acaba hacim artınca spermde artıyormudur Veson

ZehreNur cnm bizde cikolata kisti var ya saglidagi sivilar yüzünden spermlere zarar veriyormus o yüzden düz mantikla şöyle bi sonuca vardim. bizim icerde saglam sperme kalma ihtimalini arttirmak icin daha cok calisma yapmamiz lazim
yani eşine yedir icir dogal asilamayi sık sık yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…