Bana öle bir ilaç verseler ben naparım? sokuşturamam ki benestafurullah...fitil gibi canım. zaten ilacı yazarken kendileri de söyledi ağızdan almanın yan etkisi fazla olursa alttan fitil gibi kullanabilirsiniz diye. aynı hapı fitil gibi kullanıcam yani
ben de kullanmadım ki hala zatenBana öle bir ilaç verseler ben naparım? sokuşturamam ki ben?
Cnm ya hemen ipleri koparma hepimiz geriliyoruz hem bu bebek olayı daha çok geriyor bizleri siz Aranızı düzeltirsiniz hem inşallah bebek gelir bu ay herşey düzelir inşallahBenim ateş de düştü baksana.. Elcanki gibi arada ağrı yokluyor sonra kayboluyor... Gebe olursam sürpriiiizzz olur sanırım.. Kocaylada kapıştık.. Şuanda herşeyi düşünüyorum.. Ayrılabilirim belki moralim çok bozuk.. Bu adamla çocuk falan büyütülmez. Çok değişti.. Kızım için katlanıyordum ama artık haddini iyice aştı...
Ben Ağrı kesici dahi istemedim ama benim kürtajlar da ağrısız olmuştu cnmBenim doktor da cok uzak
Eger histereskopi sonrasi birkac ay dinlenme verirse balli badem olur ama vermezse yaptiracagim o heyecan bana iyi geliyor
Ama benim kurtaj sonrasi cok agrim olmustu kac tane agri kesiciye ragmen siddetlj bir adet agrisi gibiydi o sebeple histeroskopi den korkuyorumxpreiaZ Veson zor mu ya agrisi cok mu
Laparaskopi ne için cnm onun hakkında bir bilgim yok sorun ne diyor tam olarakYa bu adam hem laparoskopi hem histereskopi diyor yaaaa
Allah Razı olaşım cnm hamilelerin duaları kabul olur derler Rabbim dualarını kabul eder inşallah gelişmeleri yaz bizlereAllah razı olsun cnm gerçekten dua ederken başlık olarak sizi de anıyorum samimiyetimle söylüyorum ..
Rabbim en kısa Zamanda hepinize nasip etsin
Hımm anladım pozitif testi görmeden hiç kan vermeye gitmedim ben.ama kan tahlili için geldim sadece desen bakılır belki bilemedim.kızlar acilden gidip direk kan veriyorlar ama onu biliyorum.bir de sağlık Ocağı'ndan da verebilirsin ama o biraz geç çıkıyor sanırımOzel hastaneye gittim aciline orda dediler yani kan testi icin bi daha doktor randevusumu almam gerekiyor yoksa ya 28 yasindayim yillarca disarda ailemden uzakta okudum ama şu hastane islerini bi turlu ogrenemedim
ben de kullanmadım ki hala zatenfitili bir koydum hatta 1 dakika geçmeden aklıma geldi ilişki olduğu spermler ölecek eyvah diye geri çıkardım zaten minnacık bişey ama kullanımı kolay bence, hiç olmadı ağızdan alırsın
Zigzag ilerlemiş ateş dur bakalım yarın kaç çıkacak?benim de ateş düşüşe geçti.
sanırım hüsrannnnnnn yine hüsrannnnnnn
O konuyu Hatırlıyorum hatta denedim deKızlar bende bu ay doğal aşılama yaptım kendime
Peki nasıl mı enjektörledün ilk defa denedim çok basit oldu
Daha neler duyacagız dediğinizi duyar gibi oldum çok gülmeyin he başınıza gelir
Ay boş geçmesindense deneyeyim dedim kkda konusu var hatta bu yontemle hamile kalan..gerci hastalıgım olmasaydı denemezdim ama bi bakmısız tutmuş umut dünyası
Malum benim vajen girişinde yara var şuan hamdolsun %80 oranında iyilesti..eşimde sagolsun çok anlayışlı tam iyilesmeden olmasın diyor..
İlişkide sorun yasayanların aklında bulunsun derim
Zigzag ilerlemiş ateş dur bakalım yarın kaç çıkacak?
Hade ya sende mi denedinO konuyu Hatırlıyorum hatta denedim deburda Bayağı bir muhabbetini yapmıştık. Deneyip hamile kaldım diyenler olmuş o topik de belli mi olur onlardan biri de sen olursun
Ayeşlerini çok geç giriyorsunölçüm saatin kaçevet ya o kadar düzensiz ki.
yorumlamak bile zor.
tüpten sonra böyle oldu bence.
yarın daha da düşer görürsün sende.
Evet cnm boş geçmesin iyi yapmışsın.benim denemediğim ne kaldı acabaHade ya sende mi denedin
İnşallah canım ya bakalım umitli degilim maksat ay boşa gitmesin o zaman canım çok sıkılıyor bu hastalıktan beri deneme hiç yapamıyoruz :-( derdim birken iki oldu ama şimdi iyilesme umudum varken riske atmiyim hemde bebiş denemesi olsun dedik
Komik olmus ciddenEvet cnm boş geçmesin iyi yapmışsın.benim denemediğim ne kaldı acabaeşim enjektörün içinde az birşey kaldı habire onu göndermeye çalıştı.adam spermler Boşa gitti diye moreli bozuldu ben gülüyorum o da Gülme diye bana kızıyor benim ayaklar tavana BAKIYOR kalça yularda Gülme krizine girmiştim enjektörü çekip çekip boşaltıyor ama sadece hava komedi idi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?