Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
SaskinAnne hani tüp bebek öncesi rahme cizik atıyorlar ya tutunmasi icin ondan bende tüp bebek öncesi çektirmeyi düşünüyorum histeroskopiyi.
xpreiaZ cnm normalde tüp bebek öncesi cizik atmak icin yapiliyot histeroskopi yani yumurtalamayi azaltma olasılığı olsa yapmazlar heralde ama sizinkinde işlem yapildi ya iceriye belki o etkilemistir

Haklısın canım ama sık oluncada kalite sayı azalıyor ya o yuzden sakıncalı sayıda düşük bizde çünkü bakalım kullanıyor takviye ins fayda etmiştir bir ay sonra yeni test yaptırcaz

canım tam diyecektim ki onun normal ilişkiden hiçbir farkı yok, ama senin yara vardı unutmuşum. iyi etmişsin o zaman. ovu zamanı mıydı? inşallah tutarr

NORMAL ŞIRINGA YANİ DİMİ NASIL YAPTINIZ Kİ ÇOK İLGİNÇ

Cnm ilişkide sorun yaşamamızın sebebi eşimin boşalamaması, ereksiyon enjektöre dolduracak spermi nerden bulucaz bakkalda satılır mı ?

Elcanki ay tahmin etmişttiiiimm:))) çok çokk sevindim canım.. İnşallah Rabbim bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip eder:)) ee senin yolculuk vardı o ne zaman gidecek misin nasıl olacak?
Ayy evet yaa.. olmuş, tutmus.. insAllah saglicakla buyumeye devam eder. Valla internetten arastirdim problem olmadigi yaziyor. Yarin doktora da soracagim

xpreiaZ Canım senin iş arkadaşlarına uyuz oldum hamiş olunca cinsiyete kadar soyleme bence duyduklarında da mevlam sıra sende dedi ol dedi oldu dersin..
hergun dua ediyorum sana inşallah pozitif gorursun canım
Allah razı olsun canım... inşallah hepimize en kısa sürede hayırla sağlıkla gelir sıra.... koca yok 3 ay çalışmalar iptal diyordum ama ffnin yeşil günlerine denk getirip izni öyle giderim eşimin yanına dedim bugün benim ovu günleri de hiç belli olmuyor ama yeşillere denk getirip ihtimali biraz olsun artırmış olurum inşallah...

Haklısın canım ama sık oluncada kalite sayı azalıyor ya o yuzden sakıncalı sayıda düşük bizde çünkü bakalım kullanıyor takviye ins fayda etmiştir bir ay sonra yeni test yaptırcaz
takviye ne kullanıyosunuz cnm malum bizimde düşük ya

ben serviksten içeri aynı aşılama gibi yapıcaktım da Allahtan yapmadan önce nette karıştırdım biraz. yıkanmamış sperm direk rahim içine verilince sperm dışındaki prostat sıvısı vs aşırı reaksiyona yol açıp rahmi tamamen kasabiliyormuş. rahimden içeri vermek için yıkama olayı şartmış yani. yıkama olayı nasıl yapılıyor onu tam çözemedim. santrifüj ediliyormuş sperm ama kaç devirde edilecek üstü altı nasıl alınacak onları bilmek lazım

yumurta toplanmadan mı yapılıyor çizik atma olayı da? bilemedim ki canım belki de histereskopi ile hiç alakası yoktu klomene cevap verdi ama puregona vermedi benim yumurtalar belki de...

Ayy evet yaa.. olmuş, tutmus.. insAllah saglicakla buyumeye devam eder. Valla internetten arastirdim problem olmadigi yaziyor. Yarin doktora da soracagim
ilk aylarda sıkıntı olmadığını duydum cnm, arkadaşım 8 aylık hamileyken mali müşavirlik sınavı için istanbula gitmek için internetten bilet aldı, ama onu uçağa almadılar, tehlikeli diye, o da otobüsle gitti istanbula, o hamilelikle ve sınavı kazandı geldi

takviye ne kullanıyosunuz cnm malum bizimde düşük ya
Solgar vm75 multivitamin,new life CoEnz QH arada balık yağı veriyorum
Keçiboynuzu özü her aksam fındık fıstık çerez hacimde artış var ins testte guzel sonuclar alırız bayagı para harcadım bu takviyelere

ne kıymetli oldu şu spermler bebek olsun göstercem kocama özleyecek ilişkiyi.ayaklarınız havada olsa bile biraz gülseniz spermler geri çıkıyor mu kızlar, benim çıkıyor hissediyorum.

yumurta toplanmadan mı yapılıyor çizik atma olayı da? bilemedim ki canım belki de histereskopi ile hiç alakası yoktu klomene cevap verdi ama puregona vermedi benim yumurtalar belki de...
Drum bana ikinci tüpte çizik önerdi sıralama nasıl oluyor bilmiyorum genetik sonuclarım cıkınca gidicem yanına sorarım o zaman
Bizim tüp topiğinde arkadas yum toplatmadan once rahime çizik atıldı diğer ay hamile kaldı.bu yontem hamilelik sansını gercekten artırıyor
Dru bilinçli yapmıs ama 3 ay mı ne sure vermişti olmazsa gel tüp yapalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…