- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
Ben okulda ogretmen arkadaslardan tavuklu mantarli bi yemek yedim. Bi ben zehirlendim baska kimsede bi sey yok.Ç
çok geçmiş olsun cnm neden zehirlendiniz böyle eşin de mi etkilendi
Canim elimde 2017 tarihli 2 adet gonal-F var arkadasim verdi tedavisi pozitif olunca. Havalar soguk olunca simdi kargolanir diye dusundum.ben raporsuz denicem bu sefer ama durumum kötü diyemem aileler destek olur bize. hayirdir cnm?
tesekkur ederım canımm.berbatt bır haftaydı gectı cok sukur ve o zehırlenmeden bır kac gun sonra hamile kalmısım . ilginç olduHsg de zor gecmisti senin. Herhalde bi sinandin valla.
Buyuk gecmis olsun.
Tek bir ateşle birşey denemez canım. Hele ki gün içindeki ölçümün neredeyse hiç bir anlamı yok. Sabah ilk uyandığında en az 3 saatlik uyku ile yataktan çıkmadan ölçmen lazım. Ve adetin başında ölçmeye başlaman gerekiyor. Ateş takibi yapmayı düşünüyorsan ilk sayfayı bir oku. İnşallah gerek kalmaz hamilesindir inşallahMerhaba kızlar bişey sorucam ya size. Adetin 3 gun gecikti perşembe günü test idrarda yaptım negatif cikti. Az önce de atesimi ölçüm 36.8 çıktı. Sormak istediğim gebelikte ateş yükseliyor mu? Bu bir belirti olabilir mi?
Canım 16 aylık bir oğlum var. Açıkçası ben şu an düşünmüyorum ama yine de olursa hayırlısı. Adetin 4 gün gecikti, adet günüm den 1 gün sonra test yaptım negatif çıktı. Sence ihtimal var mı?Tek bir ateşle birşey denemez canım. Hele ki gün içindeki ölçümün neredeyse hiç bir anlamı yok. Sabah ilk uyandığında en az 3 saatlik uyku ile yataktan çıkmadan ölçmen lazım. Ve adetin başında ölçmeye başlaman gerekiyor. Ateş takibi yapmayı düşünüyorsan ilk sayfayı bir oku. İnşallah gerek kalmaz hamilesindir inşallah
Bilemedim ki canım geç döllenme olabilir, idrar testinde çıkmamış olabilir. Kan testi ver istersen sana net cevap sadece kan testiyle gelir. Belki de hava değişiminden falan adetin gecikmiştir sadece..Canım 16 aylık bir oğlum var. Açıkçası ben şu an düşünmüyorum ama yine de olursa hayırlısı. Adetin 4 gün gecikti, adet günüm den 1 gün sonra test yaptım negatif çıktı. Sence ihtimal var mı?
Pazartesi kan vericem bakalım hayırlısı.m cnm ne diyelim. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.Bilemedim ki canım geç döllenme olabilir, idrar testinde çıkmamış olabilir. Kan testi ver istersen sana net cevap sadece kan testiyle gelir. Belki de hava değişiminden falan adetin gecikmiştir sadece..
canim cikarttigim raporu kullandim. simdi 2. icin rapor cikartmam gerekirse tekrardan ayni evraklarla başvuru yapmam lazimSen rapor cıkartmamıs mıydın?
Rapor bir kere mi kullanılıyor ShinSeGi
Ben bu sefer rapor cıkartmaya calıscam..
Canim elimde 2017 tarihli 2 adet gonal-F var arkadasim verdi tedavisi pozitif olunca. Havalar soguk olunca simdi kargolanir diye dusundum.
güzel olmus mu yenı ismim
Mide o kadar bos ki yedigim her sey yakiyor.. bogazim da yaniyor. Turk kahvesi zor biraz.
Merhaba kızlar bişey sorucam ya size. Adetin 3 gun gecikti perşembe günü test idrarda yaptım negatif cikti. Az önce de atesimi ölçüm 36.8 çıktı. Sormak istediğim gebelikte ateş yükseliyor mu? Bu bir belirti olabilir mi?
Evet cnm aşılama yapicaz8403BHC aşılama denicekti sanirim bak o kullanabilir belki
Alttan muayene ettirme canim zaten. Ustten baksinlar, artık gebesin..doktorum cok uyumlu ne desme kırmıyor. kana da bakarım. kese için salı gitmem de perşemde cuma gitmeyi tercih ederim ki karından görünsün diye. şimdi alttan muayeneden daha ıyı. öyle düşündüm. sabredemezsem giderim belki
Progestan, coraspin, folbiol ve apikobalElcanki doktor sana hangı ilaçları verdı ? okudum bır yerde ama kaybettım aradıım bulamadım. tekar yazar mısın canım
coraspirin
progestan
folıkasıt
ve ne ?
bır ılaç daha yzmstın
Yumurtlama oluyor elbette ama tup bebek sonrasi olmadı iste bende riske atmak istemedimCanım sen hicbir sey kullanmadan yumurtlamiyor musun?? Cok merak ettim.. ilacsiz nasil oluyor döngün? Biraz dinlen istersen o arada nasip olur belki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?