Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar bişey sorucam ya size. Adetin 3 gun gecikti perşembe günü test idrarda yaptım negatif cikti. Az önce de atesimi ölçüm 36.8 çıktı. Sormak istediğim gebelikte ateş yükseliyor mu? Bu bir belirti olabilir mi?

Tek bir ateşle birşey denemez canım. Hele ki gün içindeki ölçümün neredeyse hiç bir anlamı yok. Sabah ilk uyandığında en az 3 saatlik uyku ile yataktan çıkmadan ölçmen lazım. Ve adetin başında ölçmeye başlaman gerekiyor. Ateş takibi yapmayı düşünüyorsan ilk sayfayı bir oku. İnşallah gerek kalmaz hamilesindir inşallah

Canım 16 aylık bir oğlum var. Açıkçası ben şu an düşünmüyorum ama yine de olursa hayırlısı. Adetin 4 gün gecikti, adet günüm den 1 gün sonra test yaptım negatif çıktı. Sence ihtimal var mı?

Themodernmumma çok geçmiş olsun canım. Bol sıvı tüket sıvı kaybın olmasın. Ayran çorba gibi yoğun sıvılar daha iyi olur ama onları da çıkarıyorsan bol su içmeye çalış. İnşallah en kısa sürede atlatırsın.

Bilemedim ki canım geç döllenme olabilir, idrar testinde çıkmamış olabilir. Kan testi ver istersen sana net cevap sadece kan testiyle gelir. Belki de hava değişiminden falan adetin gecikmiştir sadece..

Bilemedim ki canım geç döllenme olabilir, idrar testinde çıkmamış olabilir. Kan testi ver istersen sana net cevap sadece kan testiyle gelir. Belki de hava değişiminden falan adetin gecikmiştir sadece..
Pazartesi kan vericem bakalım hayırlısı.m cnm ne diyelim. Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin.

güzel olmus mu yenı ismim

Harika

Mide o kadar bos ki yedigim her sey yakiyor.. bogazim da yaniyor. Turk kahvesi zor biraz.

Canım kaynar su soğutuluyor yani oda sıcaklığına getiriliyor, tuz ve şeker belli oranda katılıyor. O sıvıdan içiliyor. Şimdi senin elektroliz dengen bozuldu. Halsizlik de yapar. Bu sıvıdan bolca tüket. Katı gıda şu an çok çok önemli değil, vücudun su kaybetmiş, bunu gidermek önemli. Internet'ten dediğim sıvının tarifi var. Bence hemen yap. Çok geçmiş olsun

Cnm tek bir ateş Değeri ile yorum yapmak imkansız ilk sayfada Detaylı bilgi var.

Veson benim çizgi yine kesikliye döndü ateş yüksek çıkınca bugün. Ne yapsam da kesin çizgiye çeviremedim. En iyisi opkları da silip kendi haline bırakayım bari dimi

Alttan muayene ettirme canim zaten. Ustten baksinlar, artık gebesin..

Canım sen hicbir sey kullanmadan yumurtlamiyor musun?? Cok merak ettim.. ilacsiz nasil oluyor döngün? Biraz dinlen istersen o arada nasip olur belki?
Yumurtlama oluyor elbette ama tup bebek sonrasi olmadı iste bende riske atmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…