Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hemen bakacagim, Allah razi olsun. Canim.

Canim durumlar nasil, yani sormak garip kaciyor da, devlet destegiyle mi yapiyosunuz ? Ihtiyacin var mi gondersem ?
Cnm ben çok acemiyim bu konularda ne ?nekadar tutar bilmiyorum.univwrsite Hastanesi'ne gitcem dktr da tanımıyorum ilk defa gidiyirum, rapor cikcakmi onu da bilmiyorum.Bebek sozkonusu olunca durumları ayarlamaya calisiyoruz, gonderebilirsen destek olur sevinirim ama çok çok ihtiyaçlı başka birini bulursan da ona gönder cnm .

progestan dan dolayı ff şüpheleniyor olabilir.

Ya benim tablo da çok ilginç birşey yaptı bugün şaşırdım.bugün ateş 37,01 çıktı çizgi 11 de ama Ateş'i 37 girince çizgi 12 ye kayıyor.12 de tükrük testi girmiştim.neden olabilir siZce kızlar 0,01 fark neden bunu yapar ki çok şaşırdım
Veson benim çizgi yine kesikliye döndü ateş yüksek çıkınca bugün. Ne yapsam da kesin çizgiye çeviremedim. En iyisi opkları da silip kendi haline bırakayım bari dimi

Çok ilginç 37 ve aşağı değer girince 12 ye kayyor çizgim 37,01 ve yukarı değer girince çizgi 11 de kalıyor.hep diyoruz ya 0,1 lik değer çok da önemli bir fark değil diye ama ff 0,01 lik farkı bile ciddiye alıyor anlaşılan

LeYLa_21 ateş düşmeye Başlamış umarım yeniden yükselişe geçer

passionete çizgin hayırlı olsun tablo yeşillensin inşallah
Gunaydin canim erkencisin. Evet cizgi cekildi 2 aydir cizgi sonrasi ates cok yukselmiyor. Bu arada senin tükürük testi silince noluyor. Sanki ondan dolayi almis oraya gibi geldi ama emin de olamadim

Aşılamada gonalf vermiyorlar çoğunlukta sanki 8403BHC druna bi sorsun bence
Sen bi git gorus de 1 gunluk is zaten gonderirim canim olur mu?

Gunaydin canim erkencisin. Evet cizgi cekildi 2 aydir cizgi sonrasi ates cok yukselmiyor. Bu arada senin tükürük testi silince noluyor. Sanki ondan dolayi almis oraya gibi geldi ama emin de olamadim
Ölçüm saatim 6:50)) yok tükrük testi ile alakalı değil .37 ve aşağı değer girince 12 ye kayıyor 37,01 ve yukarı değer girince 11 e kayıyor.ateşim de bugün tam 37,01 çıktı tam Sınırda:) 0,01 gibi ufak bir değerin bu kadar oynama yapacağını hiç tahmin etmemiştim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…