- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Bu ay bizim ayimiz olur insaallahevet cnm adet oldum bugun bende
Hemen bakacagim, Allah razi olsun. Canim.Harika
Canım kaynar su soğutuluyor yani oda sıcaklığına getiriliyor, tuz ve şeker belli oranda katılıyor. O sıvıdan içiliyor. Şimdi senin elektroliz dengen bozuldu. Halsizlik de yapar. Bu sıvıdan bolca tüket. Katı gıda şu an çok çok önemli değil, vücudun su kaybetmiş, bunu gidermek önemli. Internet'ten dediğim sıvının tarifi var. Bence hemen yap. Çok geçmiş olsun
Hic sorma valla canimi sikti cok bu durum. Umarim yarina duzelirim, uyumusum da sirilsiklam uyandim biraz daha iyi gibiyimxThemodernmumma canim dikkat et kendine ve bebise sivi almaya calis. Hafif hafif biseyler yemeye calis. Kiyamam bu halde zordur muhakkak. Gecmis olsun
Canim durumlar nasil, yani sormak garip kaciyor da, devlet destegiyle mi yapiyosunuz ? Ihtiyacin var mi gondersem ?Evet cnm aşılama yapicazThemodernmumma geçmiş olsun cnm
Cnm ben çok acemiyim bu konularda ne ?nekadar tutar bilmiyorum.univwrsite Hastanesi'ne gitcem dktr da tanımıyorum ilk defa gidiyirum, rapor cikcakmi onu da bilmiyorum.Bebek sozkonusu olunca durumları ayarlamaya calisiyoruz, gonderebilirsen destek olur sevinirim ama çok çok ihtiyaçlı başka birini bulursan da ona gönder cnm .Canim durumlar nasil, yani sormak garip kaciyor da, devlet destegiyle mi yapiyosunuz ? Ihtiyacin var mi gondersem ?
Aşılamada gonalf vermiyorlar çoğunlukta sankiCanim durumlar nasil, yani sormak garip kaciyor da, devlet destegiyle mi yapiyosunuz ? Ihtiyacin var mi gondersem ?
Apikobal ne canım ?Progestan, coraspin, folbiol ve apikobal
Evet canım takip yaptırıyorum.Canım iki yumurta olduğunu be ilkinin çatladığını nasıl öğrendin? Ateşten anlamadım. Doktor takibi mi yaptırıyorsun?
Veson benim çizgi yine kesikliye döndü ateş yüksek çıkınca bugün. Ne yapsam da kesin çizgiye çeviremedim. En iyisi opkları da silip kendi haline bırakayım bari dimi
Gunaydin canim erkencisin. Evet cizgi cekildi 2 aydir cizgi sonrasi ates cok yukselmiyor. Bu arada senin tükürük testi silince noluyor. Sanki ondan dolayi almis oraya gibi geldi ama emin de olamadimLeYLa_21 ateş düşmeye Başlamış umarım yeniden yükselişe geçer
passionete çizgin hayırlı olsun tablo yeşillensin inşallah
Cnm ben çok acemiyim bu konularda ne ?nekadar tutar bilmiyorum.univwrsite Hastanesi'ne gitcem dktr da tanımıyorum ilk defa gidiyirum, rapor cikcakmi onu da bilmiyorum.Bebek sozkonusu olunca durumları ayarlamaya calisiyoruz, gonderebilirsen destek olur sevinirim ama çok çok ihtiyaçlı başka birini bulursan da ona gönder cnm .
Sen bi git gorus de 1 gunluk is zaten gonderirim canim olur mu?Aşılamada gonalf vermiyorlar çoğunlukta sanki8403BHC druna bi sorsun bence
B vitamini takviyesi canimApikobal ne canım ?
Ölçüm saatim 6:50)) yok tükrük testi ile alakalı değil .37 ve aşağı değer girince 12 ye kayıyor 37,01 ve yukarı değer girince 11 e kayıyor.ateşim de bugün tam 37,01 çıktı tam Sınırda:) 0,01 gibi ufak bir değerin bu kadar oynama yapacağını hiç tahmin etmemiştim:)Gunaydin canim erkencisin. Evet cizgi cekildi 2 aydir cizgi sonrasi ates cok yukselmiyor. Bu arada senin tükürük testi silince noluyor. Sanki ondan dolayi almis oraya gibi geldi ama emin de olamadim
Bu ayda fos galiba.. Ateş düşmeye başladı baksana... Hayırlısı..LeYLa_21 ateş düşmeye Başlamış umarım yeniden yükselişe geçer
passionete çizgin hayırlı olsun tablo yeşillensin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?