12 daha k^arlı...Ölçüm saatim 6:50)) yok tükrük testi ile alakalı değil .37 ve aşağı değer girince 12 ye kayıyor 37,01 ve yukarı değer girince 11 e kayıyor.ateşim de bugün tam 37,01 çıktı tam Sınırda:) 0,01 gibi ufak bir değerin bu kadar oynama yapacağını hiç tahmin etmemiştim:)Eki Görüntüle 1936025 Eki Görüntüle 1936026
gercekten cok enteresan :)))Çok ilginç 37 ve aşağı değer girince 12 ye kayyor çizgim 37,01 ve yukarı değer girince çizgi 11 de kalıyor.hep diyoruz ya 0,1 lik değer çok da önemli bir fark değil diye ama ff 0,01 lik farkı bile ciddiye alıyor anlaşılan
Kuzum benimki de yavas yavas yukseldi dpo 7/8 de yukselise geciyorrGunaydin canim erkencisin. Evet cizgi cekildi 2 aydir cizgi sonrasi ates cok yukselmiyor. Bu arada senin tükürük testi silince noluyor. Sanki ondan dolayi almis oraya gibi geldi ama emin de olamadim
Canim bence 12 de catlamistir.. :)Ölçüm saatim 6:50)) yok tükrük testi ile alakalı değil .37 ve aşağı değer girince 12 ye kayıyor 37,01 ve yukarı değer girince 11 e kayıyor.ateşim de bugün tam 37,01 çıktı tam Sınırda:) 0,01 gibi ufak bir değerin bu kadar oynama yapacağını hiç tahmin etmemiştim:)Eki Görüntüle 1936025 Eki Görüntüle 1936026
O daha iyiyse ondan kullanım cnm solerim doktora cook sağol :)8403BHC ben asilamalarda gonal f kullandim hep. hatta son aşılama da elimde gonal f vardi doktora bunu kullansak olur mu dedim olur dedi
Olur cnm ocak 19 gibi gitcem inş.Sen bi git gorus de 1 gunluk is zaten gonderirim canim olur mu?
Ölçüm saatim 6:50)) yok tükrük testi ile alakalı değil .37 ve aşağı değer girince 12 ye kayıyor 37,01 ve yukarı değer girince 11 e kayıyor.ateşim de bugün tam 37,01 çıktı tam Sınırda:) 0,01 gibi ufak bir değerin bu kadar oynama yapacağını hiç tahmin etmemiştim:)Eki Görüntüle 1936025 Eki Görüntüle 1936026
Sen bilemediysen bize şaşırmak düşer sadeceprogestan dan dolayı ff şüpheleniyor olabilir.
Ya benim tablo da çok ilginç birşey yaptı bugün şaşırdım.bugün ateş 37,01 çıktı çizgi 11 de ama Ateş'i 37 girince çizgi 12 ye kayıyor.12 de tükrük testi girmiştim.neden olabilir siZce kızlar 0,01 fark neden bunu yapar ki çok şaşırdım
Hayırlısı olsun canım. İnşallah pozitif olur. Bu düşüş her iki anlamı da taşıyor, sonuçta gene tabloları da hep yukarı çıkmıyor.Bu ayda fos galiba.. Ateş düşmeye başladı baksana... Hayırlısı..
Cok gecmis olsun canim bol su ic ciksin gitsin vucudundan insallah bebiste sende iyilesmissinizdirKizlar gida zehirlenmesi yasadim, 2 gundur surekli kusuyorum. Sivi tuketimi yerlerde ve ishal de cabasi.. napilir ne edilir boyle durumlarda yaa.. Hastanede serum yedim ama toparlanamadik hala..
Orası öyle de canım ya.. Akıntı var biraz o umudumu arttırıyor ama kısmet tabi... Umutsuz gibiyim nedense bilmiyorum.. Sabah acayip bir hali vardı vucudumun. Dedim hahhh al işte adet geliyor sonradan hiç bişey kalmadı Şaka gibi... Hayırlısı bekleyip görecez... Gebelik yoksa iki güne adet gelir zaten canım.. 3.gün doktorun yolunu tutarız :))LeYLa_21 ablacim dpo 17 desin.. düşmüş biraz ama cizgiye inmesine daha cok var.. umarim tekrar yukselir.. benimki de biraz dusmustu test oncesi.. kirmizilar gelmedikce umit kesilmez.. ama stressli beklemektense emin olayim dersen test yap derim..
Amin gülüm Allah razı olsun kuzum.. Eğer varsa çok mutlu olurum yoksada doktora devam ederiz. Ne edelim nasipten öte köy yok...Hayırlısı olsun canım. İnşallah pozitif olur. Bu düşüş her iki anlamı da taşıyor, sonuçta gene tabloları da hep yukarı çıkmıyor.
Valla ben pek birşey hissetmedim her iki gün de olabilir.umarım gelmez de gelirse bat tarihi ovu Gününü bize Söyler:)12 daha k^arlı...
Sende mi 12 diyorsun:))Canim bence 12 de catlamistir.. :)
Aaa gerçekten çok ilginç yeni çatlamış olabilir mi??adet döngün nasıl dı senin?yoksa gebelik mi ??ya da grip mi?Veson canım benim bugünki değeri görünce neredeyse ateş ölçeri gözüme kadar soktum
imkansız bir değer yani. kesin grip olacağım ondan böyle yüksek çıktı.
Hergün yeni yeni Şeyler öğreniyoruz.dur bakalım sonu ne olacak umarım yeşillenşrSen bilemediysen bize şaşırmak düşer sadeceama her şekilde çalışma var zaten 11 de olsa 12 de olsa. Bir tek bunu söyleyebilirim
O da kim??@eksikbisey canım senin ateş tablonda düşük.
ateşin hep mi düşüktür yoksa bu yüksek hali mi?
bana umut oldun valla.
Ay ben de aradım ilk sayfada bulamadım sağ safO da kim??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?