Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gercekten cok enteresan :)))

Gunaydin canim erkencisin. Evet cizgi cekildi 2 aydir cizgi sonrasi ates cok yukselmiyor. Bu arada senin tükürük testi silince noluyor. Sanki ondan dolayi almis oraya gibi geldi ama emin de olamadim
Kuzum benimki de yavas yavas yukseldi dpo 7/8 de yukselise geciyorr

LeYLa_21 ablacim dpo 17 desin.. düşmüş biraz ama cizgiye inmesine daha cok var.. umarim tekrar yukselir.. benimki de biraz dusmustu test oncesi.. kirmizilar gelmedikce umit kesilmez.. ama stressli beklemektense emin olayim dersen test yap derim..

Enteresan olmus ama her türlü çalışma var onemli olan sonuç insallah sonu yeşil olsun.
Elcanki canim benim 2 tane yum vardi ya aslinda ondan ateşi merak ediyorum.

Veson canım benim bugünki değeri görünce neredeyse ateş ölçeri gözüme kadar soktum
imkansız bir değer yani. kesin grip olacağım ondan böyle yüksek çıktı.

@eksikbisey canım senin ateş tablonda düşük.
ateşin hep mi düşüktür yoksa bu yüksek hali mi?
bana umut oldun valla.

Sen bilemediysen bize şaşırmak düşer sadece ama her şekilde çalışma var zaten 11 de olsa 12 de olsa. Bir tek bunu söyleyebilirim

Kizlar gida zehirlenmesi yasadim, 2 gundur surekli kusuyorum. Sivi tuketimi yerlerde ve ishal de cabasi.. napilir ne edilir boyle durumlarda yaa.. Hastanede serum yedim ama toparlanamadik hala..
Cok gecmis olsun canim bol su ic ciksin gitsin vucudundan insallah bebiste sende iyilesmissinizdir

Orası öyle de canım ya.. Akıntı var biraz o umudumu arttırıyor ama kısmet tabi... Umutsuz gibiyim nedense bilmiyorum.. Sabah acayip bir hali vardı vucudumun. Dedim hahhh al işte adet geliyor sonradan hiç bişey kalmadı Şaka gibi... Hayırlısı bekleyip görecez... Gebelik yoksa iki güne adet gelir zaten canım.. 3.gün doktorun yolunu tutarız :))
Hayırlısı olsun canım. İnşallah pozitif olur. Bu düşüş her iki anlamı da taşıyor, sonuçta gene tabloları da hep yukarı çıkmıyor.
Amin gülüm Allah razı olsun kuzum.. Eğer varsa çok mutlu olurum yoksada doktora devam ederiz. Ne edelim nasipten öte köy yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…