Aaa gerçekten çok ilginç yeni çatlamış olabilir mi??adet döngün nasıl dı senin?yoksa gebelik mi ??ya da grip mi?
O da kim??
Dpo 19 mu bekleyeceksin?? Ben sali doktora giderken senin guzel haberlerini alirimOrası öyle de canım ya.. Akıntı var biraz o umudumu arttırıyor ama kısmet tabi... Umutsuz gibiyim nedense bilmiyorum.. Sabah acayip bir hali vardı vucudumun. Dedim hahhh al işte adet geliyor sonradan hiç bişey kalmadı Şaka gibi... Hayırlısı bekleyip görecez... Gebelik yoksa iki güne adet gelir zaten canım.. 3.gün doktorun yolunu tutarız :))
Amin gülüm Allah razı olsun kuzum.. Eğer varsa çok mutlu olurum yoksada doktora devam ederiz. Ne edelim nasipten öte köy yok...
Evet cunku yumurtlamadan onceki donem cizginin altinda kaliyor. Senin tablolarin genelde oyle duzgun.. bi de sen de cycle progynova kullanmistin demi cnaim. İnsAllah sana da vesile olmustueeeSende mi 12 diyorsun:))
Yok zannetmem ovulasyon OLDUĞUNU zaten ateş de hala çok düşükVeson bende spotting karışımı Watery mevcut. Bu saatte çatlama yoktu herhalde
Bugün bir ovu testi deneyeyim dedim.Dünkü ilişkiden daha bu saate akıntı kalmazs herhalde
Aslında bugün yapmayı çok istiyorum ama... Bakalım ateş düşünce pek şevkim kalmadı.. Sende doktordan güzel haberlerle gel inşallah canım...Dpo 19 mu bekleyeceksin?? Ben sali doktora giderken senin guzel haberlerini alirim
İnsAllah..
Hımm anladım ben de öyle biri yok bu topikte diyorumCanım sabah ben taze hamislerin ates degerlerine bakıyordum ladeyna nınki dusuk ama hamileymis ona yazayım dedim yazıyorum etiketlemek icin adını cıkmıyor sonra bir baktım adını degistirmis eksikbisey diye.
Evet geçen ay kullandım inşallah cnm ya inşallah heyecan yapıyorum bazen çok da kaptırmak istemiyorum ilk aydan öyle:))Evet cunku yumurtlamadan onceki donem cizginin altinda kaliyor. Senin tablolarin genelde oyle duzgun.. bi de sen de cycle progynova kullanmistin demi cnaim. İnsAllah sana da vesile olmustueee
Ohhh sefan olsun canım.. Çalıştır kocayı.... :))Beni yine temizlik krizi tuttu esimde cok kiziyor bir sey yaptırmıyor. Sagolsun ben bisey yapmiyim diye evin seklini degistirdi. Salonu oturma alani yaptik perdeleri de çıkardı makineye atıyorum cikinca asiyoyerleri bile sildi.. ben şok ben iptal.. yavas yavas utu yapacağım ben de:)
Çok kaptırma kendini yavaş yavaş yap yorma kendini ağır kaldırmaBeni yine temizlik krizi tuttu esimde cok kiziyor bir sey yaptırmıyor. Sagolsun ben bisey yapmiyim diye evin seklini degistirdi. Salonu oturma alani yaptik perdeleri de çıkardı makineye atıyorum cikinca asiyoyerleri bile sildi.. ben şok ben iptal.. yavas yavas utu yapacağım ben de:)
Ovulasyon değil diyorsan ya Dediğin gibi grip ya da umarım güzel şeylerin habercisidir Bekleyip görelimYok tatlım ya yeni catlamamıstır. Tupten sonra dongum kısaldı yarın adet olurum kesin. Sabah sok oldum bende yok artık daha neler dedim. Karnım agrıyor zaten gebelik mumkun degil tabi ki. Grip olacagım sanırım.
Tesekkurler canim cok, yazan herkese cok tesekkurler.Cok gecmis olsun canim bol su ic ciksin gitsin vucudundan insallah bebiste sende iyilesmissinizdir
Hayirdir Leyla abla, ne selamini goruyorum ne gecmis olsun unu, bir soz mi soyledim kalbini mi kirdim.Aslında bugün yapmayı çok istiyorum ama... Bakalım ateş düşünce pek şevkim kalmadı.. Sende doktordan güzel haberlerle gel inşallah canım...
Ovulasyon değil diyorsan ya Dediğin gibi grip ya da umarım güzel şeylerin habercisidir Bekleyip görelim
Diğer saf da benAy ben de aradım ilk sayfada bulamadım sağ saf
Mesajlara fazla bakamadım yazanlara yazdım sadece.. Çocuk hasta o yüzden.. Senin neyin var hayırdır. Geçmiş olsun..Hayirdir Leyla abla, ne selamini goruyorum ne gecmis olsun unu, bir soz mi soyledim kalbini mi kirdim.
Uzulmedim degil.
Sana da gecmis olsun abla.Mesajlara fazla bakamadım yazanlara yazdım sadece.. Çocuk hasta o yüzden.. Senin neyin var hayırdır. Geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?