Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson bende spotting karışımı Watery mevcut. Bu saatte çatlama yoktu herhalde
Bugün bir ovu testi deneyeyim dedim. Dünkü ilişkiden daha bu saate akıntı kalmazs herhalde

Aaa gerçekten çok ilginç yeni çatlamış olabilir mi??adet döngün nasıl dı senin?yoksa gebelik mi ??ya da grip mi?

Yok tatlım ya yeni catlamamıstır. Tupten sonra dongum kısaldı yarın adet olurum kesin. Sabah sok oldum bende yok artık daha neler dedim. Karnım agrıyor zaten gebelik mumkun degil tabi ki. Grip olacagım sanırım.

Canım sabah ben taze hamislerin ates degerlerine bakıyordum ladeyna nınki dusuk ama hamileymis ona yazayım dedim yazıyorum etiketlemek icin adını cıkmıyor sonra bir baktım adını degistirmis eksikbisey diye.

Reactions: iiz
Dpo 19 mu bekleyeceksin?? Ben sali doktora giderken senin guzel haberlerini alirim
İnsAllah..

Sende mi 12 diyorsun:))
Evet cunku yumurtlamadan onceki donem cizginin altinda kaliyor. Senin tablolarin genelde oyle duzgun.. bi de sen de cycle progynova kullanmistin demi cnaim. İnsAllah sana da vesile olmustueee

Beni yine temizlik krizi tuttu esimde cok kiziyor bir sey yaptırmıyor. Sagolsun ben bisey yapmiyim diye evin seklini degistirdi. Salonu oturma alani yaptik perdeleri de çıkardı makineye atıyorum cikinca asiyo yerleri bile sildi.. ben şok ben iptal.. yavas yavas utu yapacağım ben de:)

Canım sabah ben taze hamislerin ates degerlerine bakıyordum ladeyna nınki dusuk ama hamileymis ona yazayım dedim yazıyorum etiketlemek icin adını cıkmıyor sonra bir baktım adını degistirmis eksikbisey diye.
Hımm anladım ben de öyle biri yok bu topikte diyorumarkadaş son anda ateş ölçmeye başladı hemen de hamile kaldı maşallah.o Yüzden tablosu hakkında pek yorum yapamadık.ama kendisi o yüksek çıkan günler grip OLDUĞUNU söyledi . o Yüzden tablosu aşağı doğru ilerlemiş.

Evet cunku yumurtlamadan onceki donem cizginin altinda kaliyor. Senin tablolarin genelde oyle duzgun.. bi de sen de cycle progynova kullanmistin demi cnaim. İnsAllah sana da vesile olmustueee
Evet geçen ay kullandım inşallah cnm ya inşallah heyecan yapıyorum bazen çok da kaptırmak istemiyorum ilk aydan öyle:))

Ohhh sefan olsun canım.. Çalıştır kocayı.... :))

Çok kaptırma kendini yavaş yavaş yap yorma kendini ağır kaldırma

Yok tatlım ya yeni catlamamıstır. Tupten sonra dongum kısaldı yarın adet olurum kesin. Sabah sok oldum bende yok artık daha neler dedim. Karnım agrıyor zaten gebelik mumkun degil tabi ki. Grip olacagım sanırım.
Ovulasyon değil diyorsan ya Dediğin gibi grip ya da umarım güzel şeylerin habercisidir Bekleyip görelim

Ovulasyon değil diyorsan ya Dediğin gibi grip ya da umarım güzel şeylerin habercisidir Bekleyip görelim

Valla umut etmeyi cok isterdim ama su an oyle adet sancım var ki karnımın agrısını gectim midemi bile bulandırıyor.

Hayirdir Leyla abla, ne selamini goruyorum ne gecmis olsun unu, bir soz mi soyledim kalbini mi kirdim.
Uzulmedim degil.
Mesajlara fazla bakamadım yazanlara yazdım sadece.. Çocuk hasta o yüzden.. Senin neyin var hayırdır. Geçmiş olsun..

Birden başım donmeye basladi 1 bucuk saattir uzaniyorum. Normal mi tansiyonum mu dustu? İlaclarin yan etkisi mi... bilemedim. Galiba kızım olcak benim.. oyle bi his oluşmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…