Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Themodernmumma kuzum ben goremedim bir sey mi oldu? Ne zaman yazdın? Onemli bir sey yok ya... minikte bi sey cikmadi dimiiiii.. ay panikledim simdi mesaj gorunceee

Birden başım donmeye basladi 1 bucuk saattir uzaniyorum. Normal mi tansiyonum mu dustu? İlaclarin yan etkisi mi... bilemedim. Galiba kızım olcak benim.. oyle bi his oluşmaya başladı
Canim ben seni anlayamiyorum valla, kalkmissin temizlik yapasin gelmis. Zamani mi simdi zaten bi dusugun olmus. 3 ay pislik goturuversin evi ne olacak.. Bak aylardir ugrasiyoruz burada cocuk icin, tup bebek mi ararsin, asilama mi ararsin, zeytinyagina suya otur bilmem ne.. Kendine dikkat et Allasen..

Yok cok sukur toparlaniyorum yavastan, zehirlendim ya 2 gun once ondan bahsediyorum.
Aaaaa gozumden kacmis ya da dusmemis benim sayfama gormedimm!! Nasil zehirlenme yaa Allah korusun sen de dikkat et.. valla hicbir sey yapmiyorum canim.. eşim yaptirmiyo sagolsun o yapti her seyi.. yavas yavas bir iki pantolon utulerim aksama dogru.. yatıyorum. Bi de canim pasta cekti onu yicem:)

Evet geçen ay kullandım inşallah cnm ya inşallah heyecan yapıyorum bazen çok da kaptırmak istemiyorum ilk aydan öyle:))
Ben bu ay hic beklemiyodum biliyosun. Ama o ilacin faydasini gordugume inaniyorum. 23 gun yumurtlamam bile bi mucize bemce :/

Utu yapma ztn en cok ayakta kalmama sebep olan seylerden birisi. Azicik akisina birak. Anneni falan cagir ya da esin yapsin. Korkutma bizi (

İnsAllah abla.. bas donmesi basladi kalkamadım bugün ne olacagim bilmiyorum insAllah kuzu saglikli buyuyodur
Inşallah canım. Geçmişi düşünme hiç önüne bak.. Fazla iş miş yapma... Yerinde rahat dur... Sağlıklıdır o merak etme..

Sağol canım.. Sebebini yazmamışsın ama Elcanki ye yazdığından gördüm şimdi.. Nasıl zehirlendin sen?şok oldum görünce.. Dışarda yemekmi yedin?
Ogretmen arkadaslar yemek ikram etti, ordan zehirlendim. Ben de beklemiyordum. 2 gundur istifra, ishal rezil oldum. Artik daha iyiyim bugun.

Elcanki canim yapma temizlik falan dinlen guzelce zamani mi simdi hem eşin hayırlısı yardım edeni makbuldür. Yapsın yardim etsin bu ara tabii. LeYLa_21 abla bu ara seni çok üzgün ve gergin görüyorum eşinle durumlar ne halde? İyisin demi? Senin kız baya narin sanki kıyamam hasta sürekli dikkat edin

Elcanki canim yazilarini gormuyorum ama sana ve sumbule buarada is mis yok uzanip yatin hep dikkat edin bak 12 hafta cok onemli
Ozellikle domestos tarzi temizlik maddelerini solumayin kullanmayin kizlar @iiz

bence de doğrusu 12. gün canım. oohh bol bol çalışma var her şekilde olur nasılsa. hadi inşallah zamanı gelmiş olsun hayırlısıyla gelsin bebegın

Yok zannetmem ovulasyon OLDUĞUNU zaten ateş de hala çok düşük

LeYLa_21
iiz
ve tabi ki Veson

kızlar ben watery karışık spotting durumları yaşadım. Geçen döngü uzun sürdü ama ben Hayır ve çörek otu bal tarçın kullanıyorum bir de balık yağı b kompleks folik asit arada Q10 htta Biosteron. .. Bu nedenle erken mi ovu olacak diye yaptım. Pek de beceremedim sandım. Yapıp mutfağa döndüm. KV bende çay yanına bir şey hazirlayacaktik. Çok da susamistim test yapacam diye kendimi de tutuyordum. Şimdi aklıma geldi de baktım. Benim ovu geliyor mu gidiyor mu

bi el atın bana da

Birden başım donmeye basladi 1 bucuk saattir uzaniyorum. Normal mi tansiyonum mu dustu? İlaclarin yan etkisi mi... bilemedim. Galiba kızım olcak benim.. oyle bi his oluşmaya başladı

Alemsin vallahi... baş dönmesinden kızım olacak konusuna nerden vardın kız? Valla hızına yetişemem
Kendini yorma. Salla gitsin is güç. O bebiş senin enerjine muhtaç. Daha çok yeni yorma kendini. Is guc olur nasılsa

FreeSoull benim testimde bugun boyle çıktı
14. Gunum 12 den beri yapıyorum
Dünden beri yogun uzayan akıntım var sanırım test yanlıs gosterdi bu testler %7 oranında yanlıs gosterebiliyormuş
Benim pek umidim kalmadı inş sen pozitif gorebilirsin

Yani ömrümde ilk defa kuralına uygun ovu testi yapayım dedim o da bozuk çıktıysa. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…