Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani ömrümde ilk defa kuralına uygun ovu testi yapayım dedim o da bozuk çıktıysa. ..
Senin adetin yeni bitmiş daha ilaclardan erken yum olabilir teste devam et bugun negatif..
Benim test bozuktu heralde akıntı yogun olunca muhakkak pozitif olurdu bende anlamadım

Cnm Eşit koyulupa kadar test negatiftir ki bu da negatif bir test madem erken yumurtluyor olabileceğini düşünüyorsan ve ovu testlerini ilk kez kullandığını düşünürsek testlerini hergün aynı saatte Sıvı ve wc koşullarına dikkat ederek yapmaya devam et.testin üzerine regl7 yaz ve Yaptığın saati Yarınki ile karşılaştıralım bir de fotoyu 10dk bekle Çek

Tamam canım. Ovu günü böyle çıkmaz do mi? Benim dün dağa dusuk bugün daha yüksek aslında oyüzden endiselendim ateş yani

Kizlar ben bu ay ates olcmemeye karar verdim biraz dinlenmece verdim kendime
Sabah serophene icmistim devam etsemmi diye bile dusunuyorum
Çünkü bu aralar biraz yogunum tam gunu gunune denk gelmezse sanki serophene bosa gidecek
Bu ay atessiz ilacsiz ovulaston testsiz bir ay olsun dedim Veson ShinSeGi LeYLa_21

yok canım daha var ovulasyona

Ogretmen arkadaslar yemek ikram etti, ordan zehirlendim. Ben de beklemiyordum. 2 gundur istifra, ishal rezil oldum. Artik daha iyiyim bugun.
Allah korumuş özgecim ya..dışarda bişey yeme. Gerekirse evde ekmek arası falan yap kızım ya.. Gelmiş geçmiş olsun.. Inşallah bebişte iyidir...
Evet canım bu ara hem kızın grip durumu hemde eşimin gereksiz yere tartışmaları beni çok yıprattı.. Çokda şey yapmamak lazımın yaptığı gibi ortalığı yıktım döktüm.. Adam beni tutmaya çalışırken o hırsla bir iki kez onada geçirdim.. Ellerim dert görmesin. Çıldırttı beni artık. Kızın mızırtısı yüzünden kahvaltıyı zehir etti bana... Dün gelmiş konuşmaya çalışıyor özür diliyor.. Masaya yumruğumu vurdum. Bu iş bitti boşanacam senden dedim. Etekleri zil çaldı. Kovdum evden defol git dedim.. Gözüm dönmüş.. Beni gere gere istemediğim şeyler yapmaya mecbur bırakacak ya...şuan daha iyiyim sakinleştim. Hala limoniyiz biraz. Bir daha tekrar ederse gerisini kendin düşünürsün dedim..
Henüz negatif canım. Aynı saatte yapmaya özen göster. 2 güne pik yapar.. Çalış sen mutlaka. İçerde asker olsun mutlaka canım..
Eğer öyle rahat edeceksen öyle yap canım.. Belkide böyle rahatken gelir bebişin...

deme nasılsa yapmayacak bizi iyice meraklandırmadan yapmaz leyloş o kesin

İnşallah bebiş haberleri alırsın cnm bu ay da böyle olsun bakalım:)

o tablo yanıltıcı galiba . ff de benzer 1 tek tablo grmedim. acaba kaldırsak mi ne dersiniz ? kafa karıstıracak gıbı

ben hı. bir şey yapmıyorum. sadece yemem gerekenlerı sırayla yıyorum. odada yuruyorum bıraz hava ıyı olsa hafıften kosacagım ama hava cok kötu. ben doguma kadar sureklı yuruyus yaparım su martı da atlatalım da

Yok canım daha bu negatif. Aynı saatte günde bir defa su kısıtlayarak yapmaya devam et. Resim atarsan günlük yorum yaparım ben de

İnşallah bebiş haberleri alırsın cnm bu ay da böyle olsun bakalım:)
Ates olcmesem de sohbetlerinize katilabilirim dimi

Bence başlamışken devam et ilaca canım. Ateşi falan bırak istersen ama o ki ilaca başladın kullan bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…