Senin adetin yeni bitmiş daha ilaclardan erken yum olabilir teste devam et bugun negatif..Yani ömrümde ilk defa kuralına uygun ovu testi yapayım dedim o da bozuk çıktıysa. ..
Cnm Eşit koyulupa kadar test negatiftir ki bu da negatif bir test madem erken yumurtluyor olabileceğini düşünüyorsan ve ovu testlerini ilk kez kullandığını düşünürsek testlerini hergün aynı saatte Sıvı ve wc koşullarına dikkat ederek yapmaya devam et.testin üzerine regl7 yaz ve Yaptığın saati Yarınki ile karşılaştıralım bir de fotoyu 10dk bekle ÇekLeYLa_21
iiz
ve tabi ki Veson
kızlar ben watery karışık spotting durumları yaşadım. Geçen döngü uzun sürdü ama ben Hayır ve çörek otu bal tarçın kullanıyorum bir de balık yağı b kompleks folik asit arada Q10 htta Biosteron. .. Bu nedenle erken mi ovu olacak diye yaptım. Pek de beceremedim sandım. Yapıp mutfağa döndüm. KV bende çay yanına bir şey hazirlayacaktik. Çok da susamistim test yapacam diye kendimi de tutuyordum. Şimdi aklıma geldi de baktım. Benim ovu geliyor mu gidiyor mu
bi el atın bana da
Eki Görüntüle 1936247
belki yarin pozitif olur cnmSenin adetin yeni bitmiş daha ilaclardan erken yum olabilir teste devam et bugun negatif..
Benim test bozuktu heralde akıntı yogun olunca muhakkak pozitif olurdu bende anlamadım
Tamam canım. Ovu günü böyle çıkmaz do mi? Benim dün dağa dusuk bugün daha yüksek aslında oyüzden endiselendim ateş yaniCnm Eşit koyulupa kadar test negatiftir ki bu da negatif bir test madem erken yumurtluyor olabileceğini düşünüyorsan ve ovu testlerini ilk kez kullandığını düşünürsek testlerini hergün aynı saatte Sıvı ve wc koşullarına dikkat ederek yapmaya devam et.testin üzerine regl7 yaz ve Yaptığın saati Yarınki ile karşılaştıralım bir de fotoyu 10dk bekle Çek
yok canım daha var ovulasyonaLeYLa_21
iiz
ve tabi ki Veson
kızlar ben watery karışık spotting durumları yaşadım. Geçen döngü uzun sürdü ama ben Hayır ve çörek otu bal tarçın kullanıyorum bir de balık yağı b kompleks folik asit arada Q10 htta Biosteron. .. Bu nedenle erken mi ovu olacak diye yaptım. Pek de beceremedim sandım. Yapıp mutfağa döndüm. KV bende çay yanına bir şey hazirlayacaktik. Çok da susamistim test yapacam diye kendimi de tutuyordum. Şimdi aklıma geldi de baktım. Benim ovu geliyor mu gidiyor mu
bi el atın bana da
Eki Görüntüle 1936247
Allah korumuş özgecim ya..dışarda bişey yeme. Gerekirse evde ekmek arası falan yap kızım ya.. Gelmiş geçmiş olsun.. Inşallah bebişte iyidir...Ogretmen arkadaslar yemek ikram etti, ordan zehirlendim. Ben de beklemiyordum. 2 gundur istifra, ishal rezil oldum. Artik daha iyiyim bugun.
Evet canım bu ara hem kızın grip durumu hemde eşimin gereksiz yere tartışmaları beni çok yıprattı.. Çokda şey yapmamak lazımın yaptığı gibi ortalığı yıktım döktüm.. Adam beni tutmaya çalışırken o hırsla bir iki kez onada geçirdim.. Ellerim dert görmesin. Çıldırttı beni artık. Kızın mızırtısı yüzünden kahvaltıyı zehir etti bana... Dün gelmiş konuşmaya çalışıyor özür diliyor.. Masaya yumruğumu vurdum. Bu iş bitti boşanacam senden dedim. Etekleri zil çaldı. Kovdum evden defol git dedim.. Gözüm dönmüş.. Beni gere gere istemediğim şeyler yapmaya mecbur bırakacak ya...şuan daha iyiyim sakinleştim. Hala limoniyiz biraz. Bir daha tekrar ederse gerisini kendin düşünürsün dedim..
Henüz negatif canım. Aynı saatte yapmaya özen göster. 2 güne pik yapar.. Çalış sen mutlaka. İçerde asker olsun mutlaka canım..LeYLa_21
iiz
ve tabi ki Veson
bi el atın bana da
Eki Görüntüle 1936247
Eğer öyle rahat edeceksen öyle yap canım.. Belkide böyle rahatken gelir bebişin...Kizlar ben bu ay ates olcmemeye karar verdim biraz dinlenmece verdim kendime
Sabah serophene icmistim devam etsemmi diye bile dusunuyorum
Çünkü bu aralar biraz yogunum tam gunu gunune denk gelmezse sanki serophene bosa gidecek
Bu ay atessiz ilacsiz ovulaston testsiz bir ay olsun dedimVeson ShinSeGi LeYLa_21
deme nasılsa yapmayacak bizi iyice meraklandırmadan yapmaz leyloş o kesinLeYLa_21 ablacim dpo 17 desin.. düşmüş biraz ama cizgiye inmesine daha cok var.. umarim tekrar yukselir.. benimki de biraz dusmustu test oncesi.. kirmizilar gelmedikce umit kesilmez.. ama stressli beklemektense emin olayim dersen test yap derim..
Yok ciddi bir Yükseliş yok hoş Çalışmada olmuş Endişe etmeTamam canım. Ovu günü böyle çıkmaz do mi? Benim dün dağa dusuk bugün daha yüksek aslında oyüzden endiselendim ateş yani
İnşallah bebiş haberleri alırsın cnm bu ay da böyle olsun bakalım:)Kizlar ben bu ay ates olcmemeye karar verdim biraz dinlenmece verdim kendime
Çünkü bu aralar biraz yogunum tam gunu gunune denk gelmezse sanki serophene bosa gidecek
Bu ay atessiz ilacsiz ovulaston testsiz bir ay olsun dedimVeson ShinSeGi LeYLa_21
o tablo yanıltıcı galiba . ff de benzer 1 tek tablo grmedim. acaba kaldırsak mi ne dersiniz ? kafa karıstıracak gıbıHımm anladım ben de öyle biri yok bu topikte diyorumarkadaş son anda ateş ölçmeye başladı hemen de hamile kaldı maşallah.o Yüzden tablosu hakkında pek yorum yapamadık.ama kendisi o yüksek çıkan günler grip OLDUĞUNU söyledi . o Yüzden tablosu aşağı doğru ilerlemiş.
yarına anca toparlarsın canım zehırlenme oyle 3 gunde ancak normale donuyor ınsan. allah korumus bebegı de senı deTesekkurler canim cok, yazan herkese cok tesekkurler.
ben hı. bir şey yapmıyorum. sadece yemem gerekenlerı sırayla yıyorum. odada yuruyorum bıraz hava ıyı olsa hafıften kosacagım ama hava cok kötu. ben doguma kadar sureklı yuruyus yaparım su martı da atlatalım daCanim ben seni anlayamiyorum valla, kalkmissin temizlik yapasin gelmis. Zamani mi simdi zaten bi dusugun olmus. 3 ay pislik goturuversin evi ne olacak.. Bak aylardir ugrasiyoruz burada cocuk icin, tup bebek mi ararsin, asilama mi ararsin, zeytinyagina suya otur bilmem ne.. Kendine dikkat et Allasen..
Yok canım daha bu negatif. Aynı saatte günde bir defa su kısıtlayarak yapmaya devam et. Resim atarsan günlük yorum yaparım ben deLeYLa_21
iiz
ve tabi ki Veson
bi el atın bana da
Eki Görüntüle 1936247
Allah korumuş özgecim ya..dışarda bişey yeme. Gerekirse evde ekmek arası falan yap kızım ya.. Gelmiş geçmiş olsun.. Inşallah bebişte iyidir...
Evet canım bu ara hem kızın grip durumu hemde eşimin gereksiz yere tartışmaları beni çok yıprattı.. Çokda şey yapmamak lazımın yaptığı gibi ortalığı yıktım döktüm.. Adam beni tutmaya çalışırken o hırsla bir iki kez onada geçirdim.. Ellerim dert görmesin. Çıldırttı beni artık. Kızın mızırtısı yüzünden kahvaltıyı zehir etti bana... Dün gelmiş konuşmaya çalışıyor özür diliyor.. Masaya yumruğumu vurdum. Bu iş bitti boşanacam senden dedim. Etekleri zil çaldı. Kovdum evden defol git dedim.. Gözüm dönmüş.. Beni gere gere istemediğim şeyler yapmaya mecbur bırakacak ya...şuan daha iyiyim sakinleştim. Hala limoniyiz biraz. Bir daha tekrar ederse gerisini kendin düşünürsün dedim..
Henüz negatif canım. Aynı saatte yapmaya özen göster. 2 güne pik yapar.. Çalış sen mutlaka. İçerde asker olsun mutlaka canım..
Eğer öyle rahat edeceksen öyle yap canım.. Belkide böyle rahatken gelir bebişin...
Ates olcmesem de sohbetlerinize katilabilirim dimiİnşallah bebiş haberleri alırsın cnm bu ay da böyle olsun bakalım:)
Bence başlamışken devam et ilaca canım. Ateşi falan bırak istersen ama o ki ilaca başladın kullan benceKizlar ben bu ay ates olcmemeye karar verdim biraz dinlenmece verdim kendime
Ben kocayı yolladım evime döndüm kızlar artık bekar bekar takılcam aranızdauçak iptal oldu 12 saat otobüsle gidiyor, benim trabzona gitmeme gezme demişti ya ben de "bişey olmaz geze geze gidersin artık " dedim
Ates olcmesem de sohbetlerinize katilabilirim dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?