Canım üzülüp kendini yıpratacağına evi eşyayı fırlat daha iyi bence. Laftan anlamıyor bunlar. Ay eşim gidecek diye üzülüyordum 3 gündür adama yanaşıyorum tık yok, dün annemgilde kaldık 10.5 da gitti yattı. Karımla son günüm yanında biraz daha vakit geçireyim yada doktor 1 hafta günaşırı ilişki olsun dedi zaten gidecem özlerim falan yok küt yattı uyudu. Ben de sallamadım artık.. zaten gidiyor gider ayak tartışmayayım diye düşündüm. Giderken de ağlarım çok üzülürüm falan diye bekliyordum çok rahat vedalaştım hattaAllah korumuş özgecim ya..dışarda bişey yeme. Gerekirse evde ekmek arası falan yap kızım ya.. Gelmiş geçmiş olsun.. Inşallah bebişte iyidir...
Evet canım bu ara hem kızın grip durumu hemde eşimin gereksiz yere tartışmaları beni çok yıprattı.. Çokda şey yapmamak lazımın yaptığı gibi ortalığı yıktım döktüm.. Adam beni tutmaya çalışırken o hırsla bir iki kez onada geçirdim.. Ellerim dert görmesin. Çıldırttı beni artık. Kızın mızırtısı yüzünden kahvaltıyı zehir etti bana... Dün gelmiş konuşmaya çalışıyor özür diliyor.. Masaya yumruğumu vurdum. Bu iş bitti boşanacam senden dedim. Etekleri zil çaldı. Kovdum evden defol git dedim.. Gözüm dönmüş.. Beni gere gere istemediğim şeyler yapmaya mecbur bırakacak ya...şuan daha iyiyim sakinleştim. Hala limoniyiz biraz. Bir daha tekrar ederse gerisini kendin düşünürsün dedim..
Henüz negatif canım. Aynı saatte yapmaya özen göster. 2 güne pik yapar.. Çalış sen mutlaka. İçerde asker olsun mutlaka canım..
Eğer öyle rahat edeceksen öyle yap canım.. Belkide böyle rahatken gelir bebişin...
Çok kaptırma kendini yavaş yavaş yap yorma kendini ağır kaldırma
Ben de bırakıyorum ateşi bu aydan sonra canım, ama buralarda devam ederim sizlerle sohbete. Koca dönene kadar takibin çok anlamı yok zatenAtes olcmesem de sohbetlerinize katilabilirim dimi
Cnm Eşit koyulupa kadar test negatiftir ki bu da negatif bir test madem erken yumurtluyor olabileceğini düşünüyorsan ve ovu testlerini ilk kez kullandığını düşünürsek testlerini hergün aynı saatte Sıvı ve wc koşullarına dikkat ederek yapmaya devam et.testin üzerine regl7 yaz ve Yaptığın saati Yarınki ile karşılaştıralım bir de fotoyu 10dk bekle Çek
yok canım daha var ovulasyona
Allah korumuş özgecim ya..dışarda bişey yeme. Gerekirse evde ekmek arası falan yap kızım ya.. Gelmiş geçmiş olsun.. Inşallah bebişte iyidir...
Evet canım bu ara hem kızın grip durumu hemde eşimin gereksiz yere tartışmaları beni çok yıprattı.. Çokda şey yapmamak lazımın yaptığı gibi ortalığı yıktım döktüm.. Adam beni tutmaya çalışırken o hırsla bir iki kez onada geçirdim.. Ellerim dert görmesin. Çıldırttı beni artık. Kızın mızırtısı yüzünden kahvaltıyı zehir etti bana... Dün gelmiş konuşmaya çalışıyor özür diliyor.. Masaya yumruğumu vurdum. Bu iş bitti boşanacam senden dedim. Etekleri zil çaldı. Kovdum evden defol git dedim.. Gözüm dönmüş.. Beni gere gere istemediğim şeyler yapmaya mecbur bırakacak ya...şuan daha iyiyim sakinleştim. Hala limoniyiz biraz. Bir daha tekrar ederse gerisini kendin düşünürsün dedim..
Henüz negatif canım. Aynı saatte yapmaya özen göster. 2 güne pik yapar.. Çalış sen mutlaka. İçerde asker olsun mutlaka canım..
Eğer öyle rahat edeceksen öyle yap canım.. Belkide böyle rahatken gelir bebişin...
Yok ciddi bir Yükseliş yok hoş Çalışmada olmuş Endişe etme
Ben kocayı yolladım evime döndüm kızlar artık bekar bekar takılcam aranızdauçak iptal oldu 12 saat otobüsle gidiyor, benim trabzona gitmeme gezme demişti ya ben de "bişey olmaz geze geze gidersin artık " dedim
Canım bas dönmesinden değil ya icime dogdu birden :)Alemsin vallahi... baş dönmesinden kızım olacak konusuna nerden vardın kız? Valla hızına yetişemem
Kendini yorma. Salla gitsin is güç. O bebiş senin enerjine muhtaç. Daha çok yeni yorma kendini. Is guc olur nasılsa
Ayy inşallah canım ya ;-)belki yarin pozitif olur cnmbenim pozitif oldugu gün catliyor
sıfır ilişkiyle de bir ovulasyon ve sonrasına baksan aslında ıyı olur canım. belki vuut kedını hamılelıe mı zorluyormus anlarsın . sen bilirisn yanı aklıma öyle geldı . bakalım diğer aylarla ates gıdısatı aynı mı diye düşündümBen de bırakıyorum ateşi bu aydan sonra canım, ama buralarda devam ederim sizlerle sohbete. Koca dönene kadar takibin çok anlamı yok zaten
bebeğin tam gelişim zamanı gerçekten de enerjini ona harca. nasıl iyi beslenırım le ugras canım benım. heyecandan kendını işe verme sakınCanım bas dönmesinden değil ya icime dogdu birden :)
Hadi Allah kavuştursun, bazen böyle zorunlu ayrılıklar çok iyi gelirmiş ilişkilere. Sizin ilişkiniz gerçi zaten düzene girdi ama bence daha da iyi olacak inşallah
Dereceyi başıma koyarım yine canım alarm falan kurmam hafta sonuna ama aklıma gelirse ölçerim arada. Zaten ayın 17 sine kadar devam edicem ölçmeye. 17den sonra salarım artıksıfır ilişkiyle de bir ovulasyon ve sonrasına baksan aslında ıyı olur canım. belki vuut kedını hamılelıe mı zorluyormus anlarsın . sen bilirisn yanı aklıma öyle geldı . bakalım diğer aylarla ates gıdısatı aynı mı diye düşündüm
Liste kabarık gözüküyor hoş oluyor o Yüzden silmek istemedim bilemedimo tablo yanıltıcı galiba . ff de benzer 1 tek tablo grmedim. acaba kaldırsak mi ne dersiniz ? kafa karıstıracak gıbı
Ben kocayı yolladım evime döndüm kızlar artık bekar bekar takılcam aranızdauçak iptal oldu 12 saat otobüsle gidiyor, benim trabzona gitmeme gezme demişti ya ben de "bişey olmaz geze geze gidersin artık " dedim
Ne demek cnm aşk olsun bu topikte sadece ateş konuşulmuyor ki bunu sen de biliyorsunAtes olcmesem de sohbetlerinize katilabilirim dimi
Dereceyi başıma koyarım yine canım alarm falan kurmam hafta sonuna ama aklıma gelirse ölçerim arada. Zaten ayın 17 sine kadar devam edicem ölçmeye. 17den sonra salarım artık
Topikte sıra ile herkes bir terör estiriyor evde:))LeYLa_21 leyloşum öküz modeli bu kocalar kuzum. sen bozma moralini. neşene bak. sağlık olsun yaşamda gerisi bir şekilde oluyor. ben karar verdim artık üzemez beni umrumda değil ne derse desın bana çarpar döner.
Tabiki canım. Ortadan kaybolma özleriz yoksa..Ates olcmesem de sohbetlerinize katilabilirim dimi
Aynen valla.. Bende gönderip nefes alayım biraz :))Canım üzülüp kendini yıpratacağına evi eşyayı fırlat daha iyi bence. Laftan anlamıyor bunlar. Ay eşim gidecek diye üzülüyordum 3 gündür adama yanaşıyorum tık yok, dün annemgilde kaldık 10.5 da gitti yattı. Karımla son günüm yanında biraz daha vakit geçireyim yada doktor 1 hafta günaşırı ilişki olsun dedi zaten gidecem özlerim falan yok küt yattı uyudu. Ben de sallamadım artık.. zaten gidiyor gider ayak tartışmayayım diye düşündüm. Giderken de ağlarım çok üzülürüm falan diye bekliyordum çok rahat vedalaştım hattaseninkini de bir eğitime yollayalım şöyle bikaç ay da azıcık özleyelim kocaları valla
Aynen canım tam öküz yani...LeYLa_21 leyloşum öküz modeli bu kocalar kuzum. sen bozma moralini. neşene bak. sağlık olsun yaşamda gerisi bir şekilde oluyor. ben karar verdim artık üzemez beni umrumda değil ne derse desın bana çarpar döner.
Sağol canım amin inşallah..Ayy inşallah canım ya ;-)
SaskinAnne ben iki senedir bu topicteyim hiç ateş ölçmedim buradaki hatunlar bitane seviyorum hepinizi
LeYLa_21 canım uzuldum olanlara inşallah hersey yoluna girer.
xpreiaZ Allah kavuştursun canım
Topikte sıra ile herkes bir terör estiriyor evde:))
Cok sag ol, artik bana da ders oldu hala kendime gelemedim ztnn..Allah korumuş özgecim ya..dışarda bişey yeme. Gerekirse evde ekmek arası falan yap kızım ya.. Gelmiş geçmiş olsun.. Inşallah bebişte iyidir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?