Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım üzülüp kendini yıpratacağına evi eşyayı fırlat daha iyi bence. Laftan anlamıyor bunlar. Ay eşim gidecek diye üzülüyordum 3 gündür adama yanaşıyorum tık yok, dün annemgilde kaldık 10.5 da gitti yattı. Karımla son günüm yanında biraz daha vakit geçireyim yada doktor 1 hafta günaşırı ilişki olsun dedi zaten gidecem özlerim falan yok küt yattı uyudu. Ben de sallamadım artık.. zaten gidiyor gider ayak tartışmayayım diye düşündüm. Giderken de ağlarım çok üzülürüm falan diye bekliyordum çok rahat vedalaştım hatta seninkini de bir eğitime yollayalım şöyle bikaç ay da azıcık özleyelim kocaları valla

Çok kaptırma kendini yavaş yavaş yap yorma kendini ağır kaldırma
Elcanki canım daha ilk günlerin ya, acil olmayan hiç bir şeyi yapma. evın ıcınde de olsa yurumeye calıs. temız hava almaya calıs. bol su bol meyve ve sebze . mutlaka günde 1 soda, mutlaka fınfık fındık (3-5 tane de olsa )

yapma temizlik yapma

yok canım daha var ovulasyona

Yok ciddi bir Yükseliş yok hoş Çalışmada olmuş Endişe etme

Tamam, her gün aynı saatte iki saat sıvı almadan testimi yapıp ilk 5 dakikada sonunda fotosunu çekeceğim.

O zaman iyi ki bugün şüphelenip yapmışım çünkü normalde onuncu günü beklerim, demiştim geçmiş ayları düşünerek. Benim ovu günüm çok değişken yavvv

(Var ya altı üstü ovulasyon testinde hafif bir pembelik oldu, o bile heyecanlandırdı beni. Allah'ım sen gör halimi, inşallah gebelik testinde görürüm o çizgiyi.)

Ben kocayı yolladım evime döndüm kızlar artık bekar bekar takılcam aranızda uçak iptal oldu 12 saat otobüsle gidiyor, benim trabzona gitmeme gezme demişti ya ben de "bişey olmaz geze geze gidersin artık " dedim

Hadi Allah kavuştursun, bazen böyle zorunlu ayrılıklar çok iyi gelirmiş ilişkilere. Sizin ilişkiniz gerçi zaten düzene girdi ama bence daha da iyi olacak inşallah

LeYLa_21 leyloşum öküz modeli bu kocalar kuzum. sen bozma moralini. neşene bak. sağlık olsun yaşamda gerisi bir şekilde oluyor. ben karar verdim artık üzemez beni umrumda değil ne derse desın bana çarpar döner.

Canım bas dönmesinden değil ya icime dogdu birden :)

Ben de bırakıyorum ateşi bu aydan sonra canım, ama buralarda devam ederim sizlerle sohbete. Koca dönene kadar takibin çok anlamı yok zaten
sıfır ilişkiyle de bir ovulasyon ve sonrasına baksan aslında ıyı olur canım. belki vuut kedını hamılelıe mı zorluyormus anlarsın . sen bilirisn yanı aklıma öyle geldı . bakalım diğer aylarla ates gıdısatı aynı mı diye düşündüm

Hadi Allah kavuştursun, bazen böyle zorunlu ayrılıklar çok iyi gelirmiş ilişkilere. Sizin ilişkiniz gerçi zaten düzene girdi ama bence daha da iyi olacak inşallah

Bence de iyi gelecek , özlesin beni azıcık. Giderayak tartışma olmasın diye hiçbişeye sesimi çıkarmadım ama kızdım yani. Şu sınava çalıştığı kadar çocuk işine çalışsan 5 çocuğumuz olurdu diyorum, napıcan 5 çocuğu diyor sınavı kazandı mutlu anlıyorum da benden ayrılcak umrunda olmadı valla hiç, mutlu mesut gitti Aman gitsin de özlesin azıcık

Dereceyi başıma koyarım yine canım alarm falan kurmam hafta sonuna ama aklıma gelirse ölçerim arada. Zaten ayın 17 sine kadar devam edicem ölçmeye. 17den sonra salarım artık

Reactions: iiz
Ates olcmesem de sohbetlerinize katilabilirim dimi
Tabiki canım. Ortadan kaybolma özleriz yoksa..
Aynen valla.. Bende gönderip nefes alayım biraz :))
Aynen canım tam öküz yani...
Sağol canım amin inşallah..

Cok sag ol, artik bana da ders oldu hala kendime gelemedim ztnn..
Esin her konuda fazla mudahil ve muhalif oluyor gibi geldi bana ama yaniliyor da olabilirim tabii. Zaten hepsini bir araya toplasak yine mukemmel erkek elde edebilir miyiz bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…