çok acaip bişey çıkar hepsinin toplamındaCok sag ol, artik bana da ders oldu hala kendime gelemedim ztnn..
Esin her konuda fazla mudahil ve muhalif oluyor gibi geldi bana ama yaniliyor da olabilirim tabii. Zaten hepsini bir araya toplasak yine mukemmel erkek elde edebilir miyiz bilmiyorum.
Secip de evlenmisiz valla, benimkinde oyle huylar yok Allahtan..çok acaip bişey çıkar hepsinin toplamındagerçi benimkinin gamsızlığı ile leylanınkinin stresi birbirini dengelemiyor değil
Özler o özleeerBence de iyi gelecek , özlesin beni azıcık. Giderayak tartışma olmasın diye hiçbişeye sesimi çıkarmadım ama kızdım yani. Şu sınava çalıştığı kadar çocuk işine çalışsan 5 çocuğumuz olurdu diyorum, napıcan 5 çocuğu diyorsınavı kazandı mutlu anlıyorum da benden ayrılcak umrunda olmadı valla hiç, mutlu mesut gitti Aman gitsin de özlesin azıcık
Daha çok erken zaten , şimdilik günde bir yap. Koyu çıkınca ikinci çizgi piki yakalamak için günde ikiye çıkarırsın. Sabah İlk idrarı kullanmama kuralı var bir de onu yazmışmıydım hatırlayamadımKızlar bir ovu testi dağa yaptım ama hayalet çizgi çıktıkuralına uymadim galiba. .
En iyisi yarın yapmak.
olabilir cnm. sen nasil rahat olacaksan öyle yap. senin psikolojin herseyden önemli. kafani dinle birazKizlar ben bu ay ates olcmemeye karar verdim biraz dinlenmece verdim kendime
Sabah serophene icmistim devam etsemmi diye bile dusunuyorum
Çünkü bu aralar biraz yogunum tam gunu gunune denk gelmezse sanki serophene bosa gidecek
Bu ay atessiz ilacsiz ovulaston testsiz bir ay olsun dedimVeson ShinSeGi LeYLa_21
Zannettim canım.. Bunlardan bişey olmaz..Cok sag ol, artik bana da ders oldu hala kendime gelemedim ztnn..
Esin her konuda fazla mudahil ve muhalif oluyor gibi geldi bana ama yaniliyor da olabilirim tabii. Zaten hepsini bir araya toplasak yine mukemmel erkek elde edebilir miyiz bilmiyorum.
çok acaip bişey çıkar hepsinin toplamındagerçi benimkinin gamsızlığı ile leylanınkinin stresi birbirini dengelemiyor değil
Evet canım.. İsterse gelmesin.. Ne kadar ciddi olduğumu gördü.. Bu ona yetmiştir eminim..Themodernmumma geçmiş olsunn dikkat et kendine de bebişe de
LeYLa_21 aklı başına gelmiştir heralde eşinin illa sabır taşını çatlatıolar insanın
xpreiaZ Allah kavuştursun özlesin seni biraz bakalım
Demiştin canım. Sağol. Bir düzen tutturmam gerek demek kiDaha çok erken zaten , şimdilik günde bir yap. Koyu çıkınca ikinci çizgi piki yakalamak için günde ikiye çıkarırsın. Sabah İlk idrarı kullanmama kuralı var bir de onu yazmışmıydım hatırlayamadım
yanıltıcı olacak ve her atesten anlamayan yenı baslayan bır kez soracak ... hanı bır kac tablısu da benzer olsa farklı bir ornek olarak önemli olurdu ama şimdi belirsizlik var diye dedım. ff de de buna uzaktan yakından benzeyen tablo grmedım ben. yınede karar senın elbetteListe kabarık gözüküyor hoş oluyor o Yüzden silmek istemedim bilemedim
progesteron olunca demek ki ovulasyon değişebiliyor bu yüzden ff emin olamıyor. demek ki progesteron ileri ya da geri atabiliyor ovu zamanını başka mantık yok galibaVeson haklıymışsın progesteron çizgiyi kesikli yapıyor. Çok saçma ama ya bak iki tablo atıyorum. Progestan sadece son günde var neden çizgiyi etkiliyor hiç anlamadım.
Eki Görüntüle 1936424 Eki Görüntüle 1936425
Benim tabloya benzer gebe tablosu varmı canım ya..sen çok inceliyorsun tabloları. Az çok fikrin vardır..progesteron olunca demek ki ovulasyon değişebiliyor bu yüzden ff emin olamıyor. demek ki progesteron ileri ya da geri atabiliyor ovu zamanını başka mantık yok galiba
yok ateşin yükselmesini sağlayan progesteron hormonu ya progestan girişi yapınca ateş hap etkisiyle yükseldi diye yorumluyo ffprogesteron olunca demek ki ovulasyon değişebiliyor bu yüzden ff emin olamıyor. demek ki progesteron ileri ya da geri atabiliyor ovu zamanını başka mantık yok galiba
Canım polip usg kontrolunde belli oluyorilişki olmadığı halde bugün kahve lekelenmem olduönümüzde ki adette eşim tatilde olacak kesin gitmem lazım hsgye bu hsg de tüpler rahim şekli gözükücek peki polip yara bu lekelenmenin sebebi de gözükür mü
Sende yeni geldin herhalde dimi canim tanismamistik senle
Hamilesin insaallah bu ayBen de bırakıyorum ateşi bu aydan sonra canım, ama buralarda devam ederim sizlerle sohbete. Koca dönene kadar takibin çok anlamı yok zaten
Biliyorum biliyorumNe demek cnm aşk olsun bu topikte sadece ateş konuşulmuyor ki bunu sen de biliyorsun
Gitmem bi yerlere gitmemTabiki canım. Ortadan kaybolma özleriz yoksa..
Aynen valla.. Bende gönderip nefes alayım biraz :))
Aynen canım tam öküz yani...
Sağol canım amin inşallah..
Yok boyle daha iyi olacak gercekten ates beni gerdi gecen ayolabilir cnm. sen nasil rahat olacaksan öyle yap. senin psikolojin herseyden önemli. kafani dinle biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?