Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sag ol, artik bana da ders oldu hala kendime gelemedim ztnn..
Esin her konuda fazla mudahil ve muhalif oluyor gibi geldi bana ama yaniliyor da olabilirim tabii. Zaten hepsini bir araya toplasak yine mukemmel erkek elde edebilir miyiz bilmiyorum.
çok acaip bişey çıkar hepsinin toplamında gerçi benimkinin gamsızlığı ile leylanınkinin stresi birbirini dengelemiyor değil

xpreiaZ Allah sizi üç kişi kavuştursun canım
Elcanki canım sen napion ilk günlerden daha gözünü seveyim ayaklarını uzat dinlen ben haftalar sadece lazım olanı ütüledim evde temizliği bile bu aralar yaptım tam anlamıyla tabi belimin ağrısından öldüm pişman bile oldum sakın takılma şurası pis toz olmus boşver canım aman dikkat sağlıkla bebisini büyüt

Özler o özleeer

Kızlar bir ovu testi dağa yaptım ama hayalet çizgi çıktı kuralına uymadim galiba. .
En iyisi yarın yapmak.

Kızlar bir ovu testi dağa yaptım ama hayalet çizgi çıktı kuralına uymadim galiba. .
En iyisi yarın yapmak.
Daha çok erken zaten , şimdilik günde bir yap. Koyu çıkınca ikinci çizgi piki yakalamak için günde ikiye çıkarırsın. Sabah İlk idrarı kullanmama kuralı var bir de onu yazmışmıydım hatırlayamadım

olabilir cnm. sen nasil rahat olacaksan öyle yap. senin psikolojin herseyden önemli. kafani dinle biraz

Cok sag ol, artik bana da ders oldu hala kendime gelemedim ztnn..
Esin her konuda fazla mudahil ve muhalif oluyor gibi geldi bana ama yaniliyor da olabilirim tabii. Zaten hepsini bir araya toplasak yine mukemmel erkek elde edebilir miyiz bilmiyorum.
Zannettim canım.. Bunlardan bişey olmaz..

çok acaip bişey çıkar hepsinin toplamında gerçi benimkinin gamsızlığı ile leylanınkinin stresi birbirini dengelemiyor değil
aynen şekerim...

Evet canım.. İsterse gelmesin.. Ne kadar ciddi olduğumu gördü.. Bu ona yetmiştir eminim..

Liste kabarık gözüküyor hoş oluyor o Yüzden silmek istemedim bilemedim
yanıltıcı olacak ve her atesten anlamayan yenı baslayan bır kez soracak ... hanı bır kac tablısu da benzer olsa farklı bir ornek olarak önemli olurdu ama şimdi belirsizlik var diye dedım. ff de de buna uzaktan yakından benzeyen tablo grmedım ben. yınede karar senın elbette

Veson haklıymışsın progesteron çizgiyi kesikli yapıyor. Çok saçma ama ya bak iki tablo atıyorum. Progestan sadece son günde var neden çizgiyi etkiliyor hiç anlamadım.

progesteron olunca demek ki ovulasyon değişebiliyor bu yüzden ff emin olamıyor. demek ki progesteron ileri ya da geri atabiliyor ovu zamanını başka mantık yok galiba
Benim tabloya benzer gebe tablosu varmı canım ya..sen çok inceliyorsun tabloları. Az çok fikrin vardır..

Reactions: iiz
progesteron olunca demek ki ovulasyon değişebiliyor bu yüzden ff emin olamıyor. demek ki progesteron ileri ya da geri atabiliyor ovu zamanını başka mantık yok galiba
yok ateşin yükselmesini sağlayan progesteron hormonu ya progestan girişi yapınca ateş hap etkisiyle yükseldi diye yorumluyo ff

ilişki olmadığı halde bugün kahve lekelenmem oldu önümüzde ki adette eşim tatilde olacak kesin gitmem lazım hsgye bu hsg de tüpler rahim şekli gözükücek peki polip yara bu lekelenmenin sebebi de gözükür mü

:))

Eklentiler

• Screenshot_20170108-222938.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20170108-223120.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 40
Canım polip usg kontrolunde belli oluyor
Doktor usg ile alttan muayene ederken ekranda gözüküyor. Yara varsa onuda anlıyor. Bunlar için usg muayenesi yeterli hsg ye gerek yok.. Hsg de tüpler açıkmı ona bakılıyor...

Sende yeni geldin herhalde dimi canim tanismamistik senle

Ben de bırakıyorum ateşi bu aydan sonra canım, ama buralarda devam ederim sizlerle sohbete. Koca dönene kadar takibin çok anlamı yok zaten
Hamilesin insaallah bu ay

Ne demek cnm aşk olsun bu topikte sadece ateş konuşulmuyor ki bunu sen de biliyorsun
Biliyorum biliyorum

Tabiki canım. Ortadan kaybolma özleriz yoksa..

Aynen valla.. Bende gönderip nefes alayım biraz :))

Aynen canım tam öküz yani...

Sağol canım amin inşallah..
Gitmem bi yerlere gitmem

olabilir cnm. sen nasil rahat olacaksan öyle yap. senin psikolojin herseyden önemli. kafani dinle biraz
Yok boyle daha iyi olacak gercekten ates beni gerdi gecen ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…