- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
Ne diosunnnSende yeni geldin herhalde dimi canim tanismamistik senle
Hamilesin insaallah bu ay
Biliyorum biliyorum
Gitmem bi yerlere gitmem
Yok boyle daha iyi olacak gercekten ates beni gerdi gecen ay
Kaç gün oldu yani tam olarak içmeyeli?Primolut içmeyi bırakınca ne zaman rwlg gelir acaba geleceğimiz gün bırakmıştım 2 gün oldu hiç gelecek gibi değil hala hiç sinyal yok
Primolut içmeyi bırakınca ne zaman rwlg gelir acaba geleceğimiz gün bırakmıştım 2 gün oldu hiç gelecek gibi değil hala hiç sinyal yok
Sende yeni geldin herhalde dimi canim tanismamistik senle
canım ben yenı ısım aldım . dun degıstırdım adımı. özelden yazdım sana buradan yazmak ıstemedım
bakayım canım. yazarım sana.Benim tabloya benzer gebe tablosu varmı canım ya..sen çok inceliyorsun tabloları. Az çok fikrin vardır..
allah kavuştursunBenim de esim yok 1 hafta, cok agladim bugun(
Bana zor geliyor ayri kalmak(
Allah korumuş özgecim ya..dışarda bişey yeme. Gerekirse evde ekmek arası falan yap kızım ya.. Gelmiş geçmiş olsun.. Inşallah bebişte iyidir...
Evet canım bu ara hem kızın grip durumu hemde eşimin gereksiz yere tartışmaları beni çok yıprattı.. Çokda şey yapmamak lazımın yaptığı gibi ortalığı yıktım döktüm.. Adam beni tutmaya çalışırken o hırsla bir iki kez onada geçirdim.. Ellerim dert görmesin. Çıldırttı beni artık. Kızın mızırtısı yüzünden kahvaltıyı zehir etti bana... Dün gelmiş konuşmaya çalışıyor özür diliyor.. Masaya yumruğumu vurdum. Bu iş bitti boşanacam senden dedim. Etekleri zil çaldı. Kovdum evden defol git dedim.. Gözüm dönmüş.. Beni gere gere istemediğim şeyler yapmaya mecbur bırakacak ya...şuan daha iyiyim sakinleştim. Hala limoniyiz biraz. Bir daha tekrar ederse gerisini kendin düşünürsün dedim..
Henüz negatif canım. Aynı saatte yapmaya özen göster. 2 güne pik yapar.. Çalış sen mutlaka. İçerde asker olsun mutlaka canım..
Eğer öyle rahat edeceksen öyle yap canım.. Belkide böyle rahatken gelir bebişin...
Tamam canım sağolasın..bakayım canım. yazarım sana.
Valla bu sefer bebek konusundan takışmadık canım. Adam herşeye kükrer oldu.ben de bu duruma dur dedim.. Zıvanadan çıkardı insanı en sonunda...Canim kiyamam ya. Anlatsan derdini seni etkiledigini söylesen. Sonucta bizim elimizdeki birsey olsa keske ama rabbim biliyor. Cok uzmeyin ablacim birbirinizi.
xpreiaZ canim allah kavuştursun tez zamanda 3 kisi
3ile 10 gün arasını buluyor diye biliyorum. Basladığında içerek kestin mi regli ?Primolut içmeyi bırakınca ne zaman rwlg gelir acaba geleceğimiz gün bırakmıştım 2 gün oldu hiç gelecek gibi değil hala hiç sinyal yok
Yükselişi progestana bağlıyor ve kesin emin olsmıyor sanırımVeson haklıymışsın progesteron çizgiyi kesikli yapıyor. Çok saçma ama ya bak iki tablo atıyorum. Progestan sadece son günde var neden çizgiyi etkiliyor hiç anlamadım.
Eki Görüntüle 1936424 Eki Görüntüle 1936425
bir hafta içinde gelir sanırımPrimolut içmeyi bırakınca ne zaman rwlg gelir acaba geleceğimiz gün bırakmıştım 2 gün oldu hiç gelecek gibi değil hala hiç sinyal yok
En son cuma akşamı icmistim cumartesi pazar hiç içmedim 2 gün yaniKaç gün oldu yani tam olarak içmeyeli?
Çok az leke gördüm hemen başlamıştım 2 gün günde 3 içtim sonra 2 içtim toplamda 11 gün içmiş oldum3ile 10 gün arasını buluyor diye biliyorum. Basladığında içerek kestin mi regli ?
Gelse de bari artık başlasam sen başladın mi çalışmalara korunma bitti mi canım bu arada benim genetik sonuçları hala çıkmamış o sonuçlardan ümidi kestim artıkB
bir hafta içinde gelir sanırım
Çok güzeldi herseyimiz dolu dolu ibadetle geçti ağız tadiyla yaptık herseyimizi canım keşke bi 15 gün daha kalmak için zaman verselerdi hiç doyamadimHoş geldin canım m, nasıl geçti seyahatin?
Sen yine de çalışmalar için regl gelmesini bekleme illa ki ne olur ne olmazÇok az leke gördüm hemen başlamıştım 2 gün günde 3 içtim sonra 2 içtim toplamda 11 gün içmiş oldum
Hamdolsun simdi daha iyiyim balim allah raiz olsun sordugun icin tesekkur ederim cok sukur toparladik carsamba gunu devlete randvum var hayirlisiyla bi bakalim ne olucak kizim iyi cok sukir ama ben baya bi sersem gibiydim anca kendime geldim hafif bas donmemm oluyodu megerse kansizliktanmis ki birden dusmustu yarin saglik ocagina kan vericem kan sayimina baktiricam sali belli olur zaten carsamba dr uma gostericem Allah yardim etsin cumlemize oste sirf bu yuzden diyorum hamileliginde hayirlisini istemek lazim jeske bende kussam dememek lazimmis onu anlafim yani sen nasilsin ne yapiyosun insaAlalh gupguzel haberler aliriz burdaki herkesten@Ecrin ensar bebek_elif elif nasıl oldun şimdi ?
Gelen giden öyle yorgunum ki relg gelene kadar çalışma yapmaya zaten sıra gelmez :)Sen yine de çalışmalar için regl gelmesini bekleme illa ki ne olur ne olmaz
Hamdolsun simdi daha iyiyim balim allah raiz olsun sordugun icin tesekkur ederim cok sukur toparladik carsamba gunu devlete randvum var hayirlisiyla bi bakalim ne olucak kizim iyi cok sukir ama ben baya bi sersem gibiydim anca kendime geldim hafif bas donmemm oluyodu megerse kansizliktanmis ki birden dusmustu yarin saglik ocagina kan vericem kan sayimina baktiricam sali belli olur zaten carsamba dr uma gostericem Allah yardim etsin cumlemize oste sirf bu yuzden diyorum hamileliginde hayirlisini istemek lazim jeske bende kussam dememek lazimmis onu anlafim yani sen nasilsin ne yapiyosun insaAlalh gupguzel haberler aliriz burdaki herkesten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?