Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Primolut içmeyi bırakınca ne zaman rwlg gelir acaba geleceğimiz gün bırakmıştım 2 gün oldu hiç gelecek gibi değil hala hiç sinyal yok

Sende yeni geldin herhalde dimi canim tanismamistik senle

Hamilesin insaallah bu ay

Biliyorum biliyorum

Gitmem bi yerlere gitmem

Yok boyle daha iyi olacak gercekten ates beni gerdi gecen ay
Ne diosunnn hadi inşallah canım

Canim kiyamam ya. Anlatsan derdini seni etkiledigini söylesen. Sonucta bizim elimizdeki birsey olsa keske ama rabbim biliyor. Cok uzmeyin ablacim birbirinizi.
@Cok da Seyapmamak Lazim canim allah kavuştursun tez zamanda 3 kisi

bakayım canım. yazarım sana.
Tamam canım sağolasın..
Canim kiyamam ya. Anlatsan derdini seni etkiledigini söylesen. Sonucta bizim elimizdeki birsey olsa keske ama rabbim biliyor. Cok uzmeyin ablacim birbirinizi.
xpreiaZ canim allah kavuştursun tez zamanda 3 kisi
Valla bu sefer bebek konusundan takışmadık canım. Adam herşeye kükrer oldu.ben de bu duruma dur dedim.. Zıvanadan çıkardı insanı en sonunda...

Primolut içmeyi bırakınca ne zaman rwlg gelir acaba geleceğimiz gün bırakmıştım 2 gün oldu hiç gelecek gibi değil hala hiç sinyal yok
3ile 10 gün arasını buluyor diye biliyorum. Basladığında içerek kestin mi regli ?

B

bir hafta içinde gelir sanırım
Gelse de bari artık başlasam sen başladın mi çalışmalara korunma bitti mi canım bu arada benim genetik sonuçları hala çıkmamış o sonuçlardan ümidi kestim artık

Hamdolsun simdi daha iyiyim balim allah raiz olsun sordugun icin tesekkur ederim cok sukur toparladik carsamba gunu devlete randvum var hayirlisiyla bi bakalim ne olucak kizim iyi cok sukir ama ben baya bi sersem gibiydim anca kendime geldim hafif bas donmemm oluyodu megerse kansizliktanmis ki birden dusmustu yarin saglik ocagina kan vericem kan sayimina baktiricam sali belli olur zaten carsamba dr uma gostericem Allah yardim etsin cumlemize oste sirf bu yuzden diyorum hamileliginde hayirlisini istemek lazim jeske bende kussam dememek lazimmis onu anlafim yani sen nasilsin ne yapiyosun insaAlalh gupguzel haberler aliriz burdaki herkesten

evde öylece oturup gun ııcnde yemem gerekenlerı sırayla yemek dısında hiç bir ey yapmıyorum. kese ve kalp atışı için gün sayıyorum. iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…