Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evde öylece oturup gun ııcnde yemem gerekenlerı sırayla yemek dısında hiç bir ey yapmıyorum. kese ve kalp atışı için gün sayıyorum. iyiyim
Ohhh daha iyisin ya cok sukir artik sikinti etme olur mu cok sukir icinde anacina tutunan bi bebis var sana cok ihtiyaci var kuzum resmen inanilmaz mutlu oldum ya tarifi yo vallahi simdi ben dogurucam sen hamielligin tadini cikarticaksin anlastik mi stres yok yasakk elimden geldigince sna yardimci olirum ben

Reactions: iiz
Hadi kizlar ateslerinizi girin merak içindeyim:) herkesin bat gunu yaklaşıyor MaasAllah!

Gelse de bari artık başlasam sen başladın mi çalışmalara korunma bitti mi canım bu arada benim genetik sonuçları hala çıkmamış o sonuçlardan ümidi kestim artık
Evet cnm bu ay Çalışmalara başladık yaptık şuan bat bekliyorum

Yükselişi progestana bağlıyor ve kesin emin olsmıyor sanırım
evet ama ilk yükselişte falan progesteron yokki ama progesteronu nereye yazarsam yazayım çizgi kesikliye dönüyor. neyse kesikli kalsın bari. progesteronu silmeyeyim aklım karışmasın

En son cuma akşamı icmistim cumartesi pazar hiç içmedim 2 gün yani
ha o zaman daha erken canım. ben de geçen ay kullandım ya 4. gün geldi. ama 7ye hatta 10. güne kadar normal. şişkinlik var demi? bende şişkinlik çok olmuştu. adet olunca 2 kg verdim geçen ay

evet ama ilk yükselişte falan progesteron yokki ama progesteronu nereye yazarsam yazayım çizgi kesikliye dönüyor. neyse kesikli kalsın bari. progesteronu silmeyeyim aklım karışmasın
Ben de progestan kullanıyorum ff ye girince kesikli çizgi yapıyor o yüzden artık girmiyorum. Bir de bir şey soracağım, benim progestan dan 2 tane kaldı ama reglimin gelmesine daha 3-4 gün var yeniden ilaç almam lazım di mi öyle kafama göre yarıda bırakmayayım ?

bence çizgi kesikli olsun boşver sen gir progesteronları nerde ne kadar kullandığımızı unuturuz bikaç ay sonra. doktorun ne kadar kullanmanı söyledi ki canım? progesteron kullanırken adet olmuyorum ben, bıraktıktan sonra oluyorum. ama kullanırken yine de adet olan kızlar varmış. bana da doktor aşılamadan hemen sonra başla dedi de ben bikaç gün sonra başladım. ne zaman bırakırım biliyorum şimdi.. belki bikaç gün sonra hcg baktırırım kanda gibime geliyor

ha o zaman daha erken canım. ben de geçen ay kullandım ya 4. gün geldi. ama 7ye hatta 10. güne kadar normal. şişkinlik var demi? bende şişkinlik çok olmuştu. adet olunca 2 kg verdim geçen ay
Yok canım orda kullanan kadınlarda hep öyle dedi şişkinlik yaptı bize dediler ama ben hiç öyle olmadım beni çok etkilemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…