Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Veson ates tirmaniyor valla güzel.
missdincer ayni sekilde senin tablolar da maşallah guzel gidiyor sonu guzel olsun insallah.
LeYLa_21 ablacim ates düşünüyor ama insallah tekrar yukselir pozitif olur.
C cok da Seyapmamak dpo6 test erken gelicek gibi senden.
BirAsilAnnesi canim atesini girmedin merak ettim kac cikti

ateşin baya düşüşe geçmiş ama kırmızı kart yiyene kadar belli olmaz. atak yapar yukarı doğru ve yeşillenir inşallah

Sağolun kızlar.. Az önce baktım kırmızı kartı yemişim.. Doktor yolu gözüktü bana..

Bu sabah da 36.6 cıktı canım. Karnım agrıyor ama adet olmadım daha. Bir tuhaf.

bize yorum yok mu tatlım...umutsuz vakamıyım yoksa?
Abla seninkine baktigimda yoktu bugunun atesi ilk sana baktim.. ya düşüşe geçmiş yavas yavas düşüyor, birden yükselirse her dey mümkün.. kezaa ladeynanin tablosuna bakinca her sey mümkün :) insAllah sonu onun tablosuna benzer ablacim...

Seni bi sevesimm geldii :))) senin tablonda guzel gidiyorrr beklemekkk zooooorrrr keske hemen dpo 14 olsaaaa olsaaaa olsaaaa

tamam canım . az kaldo dogumuna dısarı cıkma. yollar tehlikelii.üşütmee

tamam canım . az kaldo dogumuna dısarı cıkma. yollar tehlikelii.üşütmee
Ya az once bisi oldu anlam veremedim boyle islaklik hissettim gidip baktim camasirimin ortasi avuc ici buyuklunde islanmis cisim yok ondan eminim cunku islakligin icinde beyaz akinti vardi boydan boya peceteye yumurta aki gibi uzayan bi akinti geldi ama rengi yok yani sari desem degil bidaha gelirse islaklik olursa gudicem carsamba randvu vardi daha erken ya insaAllah simdi gelmez zamaninda geksin kizim ya

Ah canım doğum telaslari da başlamış herşey yolundadır inşallah canım azcık beklesin fıstık

Ah canım doğum telaslari da başlamış herşey yolundadır inşallah canım azcık beklesin fıstık
Evet ya daha yeni 35 nci haftaya girdim rabbim bilir isini ama insaAllah beklesin kizim ya saglicakla insam endise ediyo malum heleki bennn kiizim azcik daha beklese en azindan kilo alir az daha ne bilim endise ediyorum biraz

A aichazeyn canim sen de sessiz sessiz ilerliyorsun tablona maasAllah insAllah ucu yesillenirrr
Canım yaa keşke öyle olsa ama bu 36.7 ye sabitlendimi ateş benim bütün hevesim kaçıyor zira hemen hemen bütün tablolarım da hep oluyor yinede güzel dileklerin için çok teşkler güzel anne

Benim de sarı akıntım var canım ama cok degil az. Ben hamile oldugumu dusunmuyorum ama.
ben de düşünmüyrdum :)

ateşin fırlamıs dpo13 de .. daha önce tabloların olmadıgı için ani düşüş oluyormu bilemeyız ama bu ani yükseliş umutlandırıcı yarını görelim bakalım. hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…