Valla her zamanki tırmanış :)) bakalım önemli olan sonu:)Veson ates tirmaniyor valla güzel.
missdincer ayni sekilde senin tablolar da maşallah guzel gidiyor sonu guzel olsun insallah.
LeYLa_21 ablacim ates düşünüyor ama insallah tekrar yukselir pozitif olur.
C cok da Seyapmamak dpo6 test erken gelicek gibi senden.
BirAsilAnnesi canim atesini girmedin merak ettim kac cikti
Ayni soru ben de var hehe merak ettimBirAsilAnnesi ateş kaç çıktı bugün cnm
Hiç deme ateş fırlayınca dün nedenini merak ettim:))Ayni soru ben de var hehe merak ettim
ateşin baya düşüşe geçmiş ama kırmızı kart yiyene kadar belli olmaz. atak yapar yukarı doğru ve yeşillenir inşallah
Sağolun kızlar.. Az önce baktım kırmızı kartı yemişim.. Doktor yolu gözüktü bana..Veson ates tirmaniyor valla güzel.
missdincer ayni sekilde senin tablolar da maşallah guzel gidiyor sonu guzel olsun insallah.
Veson ates tirmaniyor valla güzel.
Abla seninkine baktigimda yoktu bugunun atesi ilk sana baktim.. ya düşüşe geçmişbize yorum yok mu tatlım...umutsuz vakamıyım yoksa?
Seni bi sevesimm geldii :))) senin tablonda guzel gidiyorrr beklemekkk zooooorrrr keske hemen dpo 14 olsaaaa olsaaaa olsaaaaVeson ates tirmaniyor valla güzel.
Benim de adet olcakmis gibi agrilarim var canimmm ama akinti geliyorrr seninde oyle miii??Bu sabah da 36.6 cıktı canım. Karnım agrıyor ama adet olmadım daha. Bir tuhaf.
Benim de adet olcakmis gibi agrilarim var canimmm ama akinti geliyorrr seninde oyle miii??
tamam canım . az kaldo dogumuna dısarı cıkma. yollar tehlikelii.üşütmeeOhhh daha iyisin ya cok sukir artik sikinti etme olur mu cok sukir icinde anacina tutunan bi bebis var sana cok ihtiyaci var kuzum resmen inanilmaz mutlu oldum ya tarifi yo vallahi simdi ben dogurucam sen hamielligin tadini cikarticaksin anlastik mi stres yok yasakk elimden geldigince sna yardimci olirum ben
dpo6 dasın yol almaya baslamıssın. sonu müjde olsun inşallahyok kaybolmuyor yine kesikli çizgi devam ediyor aynı yerde, şu an opklar yok
Ya az once bisi oldu anlam veremedim boyle islaklik hissettim gidip baktim camasirimin ortasi avuc ici buyuklunde islanmis cisim yok ondan eminim cunku islakligin icinde beyaz akinti vardi boydan boya peceteye yumurta aki gibi uzayan bi akinti geldi ama rengi yok yani sari desem degil bidaha gelirse islaklik olursa gudicem carsamba randvu vardi daha erken ya insaAllah simdi gelmez zamaninda geksin kizim yatamam canım . az kaldo dogumuna dısarı cıkma. yollar tehlikelii.üşütmee
Ah canım doğum telaslari da başlamış herşey yolundadır inşallah canım azcık beklesin fıstıkYa az once bisi oldu anlam veremedim boyle islaklik hissettim gidip baktim camasirimin ortasi avuc ici buyuklunde islanmis cisim yok ondan eminim cunku islakligin icinde beyaz akinti vardi boydan boya peceteye yumurta aki gibi uzayan bi akinti geldi ama rengi yok yani sari desem degil bidaha gelirse islaklik olursa gudicem carsamba randvu vardi daha erken ya insaAllah simdi gelmez zamaninda geksin kizim ya
Evet ya daha yeni 35 nci haftaya girdim rabbim bilir isini ama insaAllah beklesin kizim ya saglicakla insam endise ediyo malum heleki bennn kiizim azcik daha beklese en azindan kilo alir az daha ne bilim endise ediyorum birazAh canım doğum telaslari da başlamış herşey yolundadır inşallah canım azcık beklesin fıstık
ben de düşünmüyrdum :)Benim de sarı akıntım var canım ama cok degil az. Ben hamile oldugumu dusunmuyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?