Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet ya daha yeni 35 nci haftaya girdim rabbim bilir isini ama insaAllah beklesin kizim ya saglicakla insam endise ediyo malum heleki bennn kiizim azcik daha beklese en azindan kilo alir az daha ne bilim endise ediyorum biraz
Canım belki yediğin serumlardan akintin olmuştur endişe etme kontrolünde varmış herşey yolundadır inşallah

Canım belki yediğin serumlardan akintin olmuştur endişe etme kontrolünde varmış herşey yolundadır inşallah
InsaAllah dru aradim kirmizi pembe olmadi surece korkulcak bisi yok dedi yine ayni islaklik olursa gel dedi olmazsada carsambayi bekleyelim dedi

InsaAllah dru aradim kirmizi pembe olmadi surece korkulcak bisi yok dedi yine ayni islaklik olursa gel dedi olmazsada carsambayi bekleyelim dedi
Evet doktorlar nisan gelmeden endişe etmeyin diyo sanırım ama tabi kontrolde fayda var sen yine olursa git ay bende rüyamda dogumum yaklaşmış gördüm nasıl geçer günler diyoduk geldi çattı diyoruz yarın doktora gidicem heycan yaptım en son sekiz haftada gördüm kocaman olmuştur :)

Ya progestan baktırcam aslında ama hazır kan çıkıyorken damardan bir de hcg ekletirim sanki bata kadar bekleme fikri de iyi aslında ama progestan kullanmaya devam ederken regl olmuyorum eğer hcg 0 çıkarsa ilaçları progestanı bırakırım asıl amacım o. Perşembe günü kan vermek aklımda ama bakalım. İnşallah sevinirim...

perşemde dpo9 oluyorsun. hcg de cıkma ıhtımalı yuksek bır zaman aslında bence de bak kana.... müjden gelsin perşembeye inşallah

LeYLa_21 ablacim vardir bunda bir hayir biliyorum bazen bu laflar teselli etmiyor ama napalim hist. Olacakmisin abla oyle birsey diyordun sanki.
@Cemre Yaman nedense umutluyum senden. Insallah hayirli sonuc alirsin xpreiaZ canim dpo9 oluyor cikarsa o da cikar mantikli kan verceksen. Elcanki sev beni dua et bana. Insallah canim geliriz peşine. Valla yogunum bu ara ondan geçiyor zaman sanki
Kizlar catlatma ignesi etkisi ne zman geciyordu elmol sen bu konuda oldukca tecrubelisin

Canım benim dpo 8 gibi geçiyor etkisi

bugün teşrif etti canımcım..hayırlısı olsun hakkımızda bakalım...çarşamba doktora gidecem randevumu aldım bugün...
LeYLa_21 kırmızılar gelmiş Hayırlısı olsun yeni ay yeni umutlar diyelim inşallah bu ay histereskopi mi olacaksın?
amin canım sağolasın cümlemiz için inşallah...çarşamba gidecem doktora bakalım ne diyecek..bir kez daha konuşalım..alalım illa derse aldırırım...
çarşamba doktorla konuşacam canım tekrar..bakalım bir baksın inşallah kaybolmuştur zaten ufak diyordu polip için..ama sıkıntı yaratacaksada aldırırım yani...hayırlısı..sağol kuzum...

Kızlar üzerinde bir şey yazmayan ovu testi dün yani 7. Gün saat 15 gibi yaptığım test. Aradaki koyuluk açıklık farkı nedendir?

Not: 8. Gün yazan testi söyle yaptım. Yanlış midir bu yaptığım? Sabah 7de kalktım. Ilk idrarimi yaptım. Taze meyve suyu içtim ve bilimum doğurganlık kürü seylerini... sonra biraz da su içtim kür tadı ağzımda kalmasın diye. Derken gittim yattım. Saat 10 gibi kalktım. 10.30'da bu testi yaptım uyku etkiler mi acaba

canım bunlar negatif, öyle koyuluk açıklık önemli değil. ikinci çizgi ilk çizgiye yakın, eşit yada fazlaca koyu oluyor pozitif günlerde. testi uyku etkilemiyor.ama sıvı alımı etkiliyor.

canım bunlar negatif, öyle koyuluk açıklık önemli değil. ikinci çizgi ilk çizgiye yakın, eşit yada fazlaca koyu oluyor pozitif günlerde. testi uyku etkilemiyor.ama sıvı alımı etkiliyor.
Sağol canım. Negatif olduğunu biliyorum ama niye bir önceki gün daha koyu çıktı onu merak ettim mantiken her gün biraz daha koyulasma olmaz mı?

Bir de vücudun her saatinde LH salınımı farklı olabilir mi? Mesela sabah daha zayıf ogleden sonra daha güçlü gibi mi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…