doğumu tam şubata geliyor. kış bebeği oldu sıpaEvet ya daha yeni 35 nci haftaya girdim rabbim bilir isini ama insaAllah beklesin kizim ya saglicakla insam endise ediyo malum heleki bennn kiizim azcik daha beklese en azindan kilo alir az daha ne bilim endise ediyorum biraz
Canım belki yediğin serumlardan akintin olmuştur endişe etme kontrolünde varmış herşey yolundadır inşallahEvet ya daha yeni 35 nci haftaya girdim rabbim bilir isini ama insaAllah beklesin kizim ya saglicakla insam endise ediyo malum heleki bennn kiizim azcik daha beklese en azindan kilo alir az daha ne bilim endise ediyorum biraz
He yaaa insaAlalh subatta gelsin kizim dua edin bana daha ev temizli yapilmadi bide kendi eksigim var ufak tefek ne bilik kizik az daha kilo alsij kizimdoğumu tam şubata geliyor. kış bebeği oldu sıpa
Cnm eğer çizginin doğru yerde olduğuna eminsen bir test yap merak ettim durumunu ya da evvelki gün yumurtlama yeni oldu bunun başka açıklamasını da yapamadım:))Bu sabah da 36.6 cıktı canım. Karnım agrıyor ama adet olmadım daha. Bir tuhaf.
InsaAllah dru aradim kirmizi pembe olmadi surece korkulcak bisi yok dedi yine ayni islaklik olursa gel dedi olmazsada carsambayi bekleyelim dediCanım belki yediğin serumlardan akintin olmuştur endişe etme kontrolünde varmış herşey yolundadır inşallah
eksik asla bitmez canım. boşver sneın eksıgı saglıgına bebegıne dikkat et bir fazla bir eksik illa yerını bulur nasılsa .He yaaa insaAlalh subatta gelsin kizim dua edin bana daha ev temizli yapilmadi bide kendi eksigim var ufak tefek ne bilik kizik az daha kilo alsij kizim
Evet doktorlar nisan gelmeden endişe etmeyin diyo sanırım ama tabi kontrolde fayda var sen yine olursa git ay bende rüyamda dogumum yaklaşmış gördüm nasıl geçer günler diyoduk geldi çattı diyoruz yarın doktora gidicem heycan yaptım en son sekiz haftada gördüm kocaman olmuştur :)InsaAllah dru aradim kirmizi pembe olmadi surece korkulcak bisi yok dedi yine ayni islaklik olursa gel dedi olmazsada carsambayi bekleyelim dedi
Ya progestan baktırcam aslında ama hazır kan çıkıyorken damardan bir de hcg ekletirim sankiVeson ates tirmaniyor valla güzel.
@missdincer ayni sekilde senin tablolar da maşallah guzel gidiyor sonu guzel olsun insallah.
LeYLa_21 ablacim ates düşünüyor ama insallah tekrar yukselir pozitif olur.
C cok da Seyapmamak dpo6 test erken gelicek gibi senden.
@Cemre Yaman canim atesini girmedin merak ettim kac cikti
perşemde dpo9 oluyorsun. hcg de cıkma ıhtımalı yuksek bır zaman aslında bence de bak kana.... müjden gelsin perşembeye inşallahYa progestan baktırcam aslında ama hazır kan çıkıyorken damardan bir de hcg ekletirim sankibata kadar bekleme fikri de iyi aslında ama progestan kullanmaya devam ederken regl olmuyorum eğer hcg 0 çıkarsa ilaçları progestanı bırakırım asıl amacım o. Perşembe günü kan vermek aklımda ama bakalım. İnşallah sevinirim...
Canım benim dpo 8 gibi geçiyor etkisiLeYLa_21 ablacim vardir bunda bir hayir biliyorum bazen bu laflar teselli etmiyor ama napalim hist. Olacakmisin abla oyle birsey diyordun sanki.
@Cemre Yaman nedense umutluyum senden. Insallah hayirli sonuc alirsinxpreiaZ canim dpo9 oluyor cikarsa o da cikar mantikli kan verceksen. Elcanki sev beni dua et bana. Insallah canim geliriz peşine. Valla yogunum bu ara ondan geçiyor zaman sanki
Kizlar catlatma ignesi etkisi ne zman geciyorduelmol sen bu konuda oldukca tecrubelisin
Canım benim dpo 8 gibi geçiyor etkisi
BEnde Dpo 11 e dek suruyor o ignenin etkisi cok sacma herkeste farkli.
iğneyi yaptıktan 9 gün sonra, dpo 8 de geçmiş etkisi benim de daha önceki kullanımımda canım. iğneden 10 gün sonraya bence etkisi geçmiş olur kesin olarakEnteresanmış saolun kizlar
Allah kavustursun canimBen kocayı yolladım evime döndüm kızlar artık bekar bekar takılcam aranızdauçak iptal oldu 12 saat otobüsle gidiyor, benim trabzona gitmeme gezme demişti ya ben de "bişey olmaz geze geze gidersin artık " dedim
bugün teşrif etti canımcım..hayırlısı olsun hakkımızda bakalım...çarşamba doktora gidecem randevumu aldım bugün...Abla seninkine baktigimda yoktu bugunun atesi ilk sana baktim.. ya düşüşe geçmişyavas yavas düşüyor, birden yükselirse her dey mümkün.. kezaa ladeynanin tablosuna bakinca her sey mümkün :) insAllah sonu onun tablosuna benzer ablacim...
amin canım sağolasın cümlemiz için inşallah...çarşamba gidecem doktora bakalım ne diyecek..bir kez daha konuşalım..alalım illa derse aldırırım...LeYLa_21 kırmızılar gelmiş Hayırlısı olsun yeni ay yeni umutlar diyelim inşallah bu ay histereskopi mi olacaksın?
çarşamba doktorla konuşacam canım tekrar..bakalım bir baksın inşallah kaybolmuştur zaten ufak diyordu polip için..ama sıkıntı yaratacaksada aldırırım yani...hayırlısı..sağol kuzum...LeYLa_21 ablacim vardir bunda bir hayir biliyorum bazen bu laflar teselli etmiyor ama napalim hist. Olacakmisin abla oyle birsey diyordun sanki.
@Cemre Yaman nedense umutluyum senden. Insallah hayirli sonuc alirsinxpreiaZ canim dpo9 oluyor cikarsa o da cikar mantikli kan verceksen. Elcanki sev beni dua et bana. Insallah canim geliriz peşine. Valla yogunum bu ara ondan geçiyor zaman sanki
Kizlar catlatma ignesi etkisi ne zman geciyorduelmol sen bu konuda oldukca tecrubelisin
canım bunlar negatif, öyle koyuluk açıklık önemli değil. ikinci çizgi ilk çizgiye yakın, eşit yada fazlaca koyu oluyor pozitif günlerde. testi uyku etkilemiyor.ama sıvı alımı etkiliyor.Eki Görüntüle 1936645
Kızlar üzerinde bir şey yazmayan ovu testi dün yani 7. Gün saat 15 gibi yaptığım test. Aradaki koyuluk açıklık farkı nedendir?
Not: 8. Gün yazan testi söyle yaptım. Yanlış midir bu yaptığım? Sabah 7de kalktım. Ilk idrarimi yaptım. Taze meyve suyu içtim ve bilimum doğurganlık kürü seylerini... sonra biraz da su içtim kür tadı ağzımda kalmasın diye. Derken gittim yattım. Saat 10 gibi kalktım. 10.30'da bu testi yaptım uyku etkiler mi acaba
Sağol canım. Negatif olduğunu biliyorum ama niye bir önceki gün daha koyu çıktı onu merak ettim mantiken her gün biraz daha koyulasma olmaz mı?canım bunlar negatif, öyle koyuluk açıklık önemli değil. ikinci çizgi ilk çizgiye yakın, eşit yada fazlaca koyu oluyor pozitif günlerde. testi uyku etkilemiyor.ama sıvı alımı etkiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?