Çok güzeldi herseyimiz dolu dolu ibadetle geçti ağız tadiyla yaptık herseyimizi canım keşke bi 15 gün daha kalmak için zaman verselerdi hiç doyamadim
Ya progestan baktırcam aslında ama hazır kan çıkıyorken damardan bir de hcg ekletirim sankibata kadar bekleme fikri de iyi aslında ama progestan kullanmaya devam ederken regl olmuyorum eğer hcg 0 çıkarsa ilaçları progestanı bırakırım asıl amacım o. Perşembe günü kan vermek aklımda ama bakalım. İnşallah sevinirim...
10. güne kalmıyor diyordu kızlarLeYLa_21 ablacim vardir bunda bir hayir biliyorum bazen bu laflar teselli etmiyor ama napalim hist. Olacakmisin abla oyle birsey diyordun sanki.
@Cemre Yaman nedense umutluyum senden. Insallah hayirli sonuc alirsinxpreiaZ canim dpo9 oluyor cikarsa o da cikar mantikli kan verceksen. Elcanki sev beni dua et bana. Insallah canim geliriz peşine. Valla yogunum bu ara ondan geçiyor zaman sanki
Kizlar catlatma ignesi etkisi ne zman geciyordu @elmol sen bu konuda oldukca tecrubelisin
canım dpo 9 da çıkmazsa yoktur zaten. bakalım perşembe olsun hayrolsun.allah kabul etsin dualarını inşallah
Kanda cikmayabilir. Ya öyle bir durum olursa? Bence progestani hemen kesme. Dr un dediği güne kullansan?..
Sağol canım, o zaman bu açıklı koyulu gidişatı önemsemeyeyim.canım dpo 9 da çıkmazsa yoktur zaten. bakalım perşembe olsun hayrolsun.
lh pik döneme kadar giderek artmıyor. dalgalı şekilde ilerliyor. artma azalma orantılı gitmiyor yani. o yüzden gün içinde farklı sattlerde de farklı günlerde de silinip koyulaşabilir. ama pik olduğunda baya baya koyu oluyor
bu ay banada çatlatma verecek sanırım doktorum..eğer histereskopi olmazsam tabi...BEnde Dpo 11 e dek suruyor o ignenin etkisi cok sacma herkeste farkli.
Ama senin yum çok güzel çatlıyor Leyla? Neden çatlatma veriyor?bu ay banada çatlatma verecek sanırım doktorum..eğer histereskopi olmazsam tabi...
sağol gülüm Allah razı olsun..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kuzgunum...LeYLa_21 Yen'i döngü başlamış, hayırlısı olsun canım. En azından 19 gün bekletmedi seni. Sizindir bırakmıyor adamda bu haller. Hadi inşallah gelir bu ay bebiş
Veson son olsun inşallah böyle yüksek kalsın ateşin
passionete hadi inşallah bu ay tablon yeşillensin bu arada sen ve Veson bir gidiyorsunuz neredeyse
A aichazeyn yüksele yüksele merdiven gibi gitsin tablon
zafrina89 senle benim döngüm bir gün farkla ilerliyor. İnşallah ikimiz de güzel sonuç alırız. Daha bizde ovulasyona var sanırım. .
@kushi yeni döngü Yen'i umutlar. İnşallah bu ay@ShinSeGi senin döngün yolun başında canım. İnşallah bu ay tipikte patlama olur
@missdincer
@tsefem28 iki nokta bir doğru olmuş kızama çalışmalara derim. İnşalah bu doğru sana bebiş getirir
@Cok da Seyapmamak Lazimdiyeyim
@8403BHC senin döngü de benim geçen ayki gibi olmuş. Sırf bu yüzden ovu testi aldım.
@darkgirl1906ovu testin pozitif hayırlı olsun, darısı benim testin başına
@Cemre Yaman bu dalış hayırlara vesile olsun, inşallah bebiş yerleşiyordur
Kızlar okulllar kar tatilinde. Ben de böyle vakit bulmuşken bir bakındım tablolara.
bu sefer yumurta 19 mm olduğunda hemen çatlatacak..kaliteli yum.olsun diye sanırım canım..benim hep 22-24 mm olunca çatlıyor..bir bildiği var demekki doktorun bilmiyorum..hist. olmazsam bakalım çarşamba bir muayene etsinde hayırlısı ile..inşallah şu ufak polip kaybolmuştur...bakalım ne diyecek...çok merak ediyorum...Ama senin yum çok güzel çatlıyor Leyla? Neden çatlatma veriyor?
Amin canm benim çok sağol ama bana merdiven ve sabitlik yaramıyor ben çok uçuk bişey bekliyorum hamilelik tablomdan tabi rabbim kismet ederse inşallah bu ay seninde hasretin son bulur sende uzun zamandır bekleyenlerdensinLeYLa_21 Yen'i döngü başlamış, hayırlısı olsun canım. En azından 19 gün bekletmedi seni. Sizindir bırakmıyor adamda bu haller. Hadi inşallah gelir bu ay bebiş
passionete hadi inşallah bu ay tablon yeşillensin bu arada sen ve Veson bir gidiyorsunuz neredeyse
zafrina89 senle benim döngüm bir gün farkla ilerliyor. İnşallah ikimiz de güzel sonuç alırız. Daha bizde ovulasyona var sanırım. .
@kushi yeni döngü Yen'i umutlar. İnşallah bu ay@ShinSeGi senin döngün yolun başında canım. İnşallah bu ay tipikte patlama olur
@missdincer
@tsefem28 iki nokta bir doğru olmuş kızama çalışmalara derim. İnşalah bu doğru sana bebiş getirir
@8403BHC senin döngü de benim geçen ayki gibi olmuş. Sırf bu yüzden ovu testi aldım.
Kızlar okulllar kar tatilinde. Ben de böyle vakit bulmuşken bir bakındım tablolara.
Canim daha erken ama. Yumurtlamamis olabilirsibSağol canım. Negatif olduğunu biliyorum ama niye bir önceki gün daha koyu çıktı onu merak ettim mantiken her gün biraz daha koyulasma olmaz mı?
Bir de vücudun her saatinde LH salınımı farklı olabilir mi? Mesela sabah daha zayıf ogleden sonra daha güçlü gibi mi olur?
amin gülüm..Allah razı olsun canım benim..Rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah canımcım...LeYLa_21 canım şimdiden tedavin hayırlı olsun ins vesile olur.guzel haberlerle don
Canim bu ovulasyon testinin en dogru sonucu vermesi icin aksam saat 7 ye kadar ve az su (cay_kahve)tuketmis olarak yapilmasi gerekiyor.sabahtan denedigimde dogru sonucu alamiyordum.ama oglen saat 2-3 gibi sivi tuketimini kesip aksam 5:30-6 gibi testi yapinca pik yaptigini gormuslugum var..belki isine yarar..umarim hayirlisiyla yakalarsin :)Eki Görüntüle 1936645
Kızlar üzerinde bir şey yazmayan ovu testi dün yani 7. Gün saat 15 gibi yaptığım test. Aradaki koyuluk açıklık farkı nedendir?
Not: 8. Gün yazan testi söyle yaptım. Yanlış midir bu yaptığım? Sabah 7de kalktım. Ilk idrarimi yaptım. Taze meyve suyu içtim ve bilimum doğurganlık kürü seylerini... sonra biraz da su içtim kür tadı ağzımda kalmasın diye. Derken gittim yattım. Saat 10 gibi kalktım. 10.30'da bu testi yaptım uyku etkiler mi acaba
Canim tedavin hayirli olsun insallah saglikla guzel haberler verirsin bizebu ay banada çatlatma verecek sanırım doktorum..eğer histereskopi olmazsam tabi...
AMİN gülüm Allah razı olsun kuzum...inşallah bende güzel haber vermeyi çok istiyorum inan...ikizler nasıl annesi?herşey yolundadır inşallah canım?Canim tedavin hayirli olsun insallah saglikla guzel haberler verirsin bize
sağol gülüm Allah razı olsun..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kuzgunum...
bu sefer yumurta 19 mm olduğunda hemen çatlatacak..kaliteli yum.olsun diye sanırım canım..benim hep 22-24 mm olunca çatlıyor..bir bildiği var demekki doktorun bilmiyorum..hist. olmazsam bakalım çarşamba bir muayene etsinde hayırlısı ile..inşallah şu ufak polip kaybolmuştur...bakalım ne diyecek...çok merak ediyorum...
Canim daha erken ama. Yumurtlamamis olabilirsib
Evet bu işi sabitlemem gerek.Kizlar bugun bebislerimiz gordum biri kiz biri erkek olucak..rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda insallah :)
Canim bu ovulasyon testinin en dogru sonucu vermesi icin aksam saat 7 ye kadar ve az su (cay_kahve)tuketmis olarak yapilmasi gerekiyor.sabahtan denedigimde dogru sonucu alamiyordum.ama oglen saat 2-3 gibi sivi tuketimini kesip aksam 5:30-6 gibi testi yapinca pik yaptigini gormuslugum var..belki isine yarar..umarim hayirlisiyla yakalarsin :)
Ahh nerdeee bu ay koyverdik gitti herşeyi valla ateş felan olcmeyince rahat oldu sanki bilmiyom bakalım şimdilik böyle ama bu müddet ara verdik eşimle öyle konuştuk cabalamiyorum rast gele işte yalnız nar suyu içtim ben bı kaç gün sanırım libidoyu yükseltiyorLeYLa_21 Yen'i döngü başlamış, hayırlısı olsun canım. En azından 19 gün bekletmedi seni. Sizindir bırakmıyor adamda bu haller. Hadi inşallah gelir bu ay bebiş
@missdincer
Ahh nerdeee bu ay koyverdik gitti herşeyi valla ateş felan olcmeyince rahat oldu sanki bilmiyom bakalım şimdilik böyle ama bu müddet ara verdik eşimle öyle konuştuk cabalamiyorum rast gele işte yalnız nar suyu içtim ben bı kaç gün sanırım libidoyu yükseltiyor
Valla bendeki sitres aksine daha da çoğaldı işlerimiz çok kötü ne bilim herşey altüst oldu gerçekten zamanı var bebegin diye düşünmeye başladım ama o istek farklı ya ne bilim cocuk icin diil kendim ve esimi mutlu etmek icin diye dusunmek lazim sanki bi de nar suyu bence etkili dene dene bişey kaybetmezsinBen de mi içsem acep aslında en güzeli sık ve düzenli ilişki.öyle olunca zaten kaçmıyor ovu günü. Ama nedense şehir koşulları mı stres mi nedir anlamadım düzen bırakmıyor bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?