Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok güzeldi herseyimiz dolu dolu ibadetle geçti ağız tadiyla yaptık herseyimizi canım keşke bi 15 gün daha kalmak için zaman verselerdi hiç doyamadim

allah kabul etsin dualarını inşallah

Kanda cikmayabilir. Ya öyle bir durum olursa? Bence progestani hemen kesme. Dr un dediği güne kullansan?..

10. güne kalmıyor diyordu kızlar

allah kabul etsin dualarını inşallah

Kanda cikmayabilir. Ya öyle bir durum olursa? Bence progestani hemen kesme. Dr un dediği güne kullansan?..
canım dpo 9 da çıkmazsa yoktur zaten. bakalım perşembe olsun hayrolsun.

lh pik döneme kadar giderek artmıyor. dalgalı şekilde ilerliyor. artma azalma orantılı gitmiyor yani. o yüzden gün içinde farklı sattlerde de farklı günlerde de silinip koyulaşabilir. ama pik olduğunda baya baya koyu oluyor

LeYLa_21 Yen'i döngü başlamış, hayırlısı olsun canım. En azından 19 gün bekletmedi seni. Sizindir bırakmıyor adamda bu haller. Hadi inşallah gelir bu ay bebiş
Veson son olsun inşallah böyle yüksek kalsın ateşin
passionete hadi inşallah bu ay tablon yeşillensin bu arada sen ve Veson bir gidiyorsunuz neredeyse
A aichazeyn yüksele yüksele merdiven gibi gitsin tablon
zafrina89 senle benim döngüm bir gün farkla ilerliyor. İnşallah ikimiz de güzel sonuç alırız. Daha bizde ovulasyona var sanırım..
@kushi yeni döngü Yen'i umutlar. İnşallah bu ay @ShinSeGi senin döngün yolun başında canım. İnşallah bu ay tipikte patlama olur
@missdincer
@tsefem28 iki nokta bir doğru olmuş kız ama çalışmalara derim. İnşalah bu doğru sana bebiş getirir
@Cok da Seyapmamak Lazim diyeyim
@8403BHC senin döngü de benim geçen ayki gibi olmuş. Sırf bu yüzden ovu testi aldım.
@darkgirl1906 ovu testin pozitif hayırlı olsun, darısı benim testin başına
@Cemre Yaman bu dalış hayırlara vesile olsun, inşallah bebiş yerleşiyordur

Kızlar okulllar kar tatilinde. Ben de böyle vakit bulmuşken bir bakındım tablolara.

Sağol canım, o zaman bu açıklı koyulu gidişatı önemsemeyeyim.

sağol gülüm Allah razı olsun..Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kuzgunum...
Ama senin yum çok güzel çatlıyor Leyla? Neden çatlatma veriyor?
bu sefer yumurta 19 mm olduğunda hemen çatlatacak..kaliteli yum.olsun diye sanırım canım..benim hep 22-24 mm olunca çatlıyor..bir bildiği var demekki doktorun bilmiyorum..hist. olmazsam bakalım çarşamba bir muayene etsinde hayırlısı ile..inşallah şu ufak polip kaybolmuştur...bakalım ne diyecek...çok merak ediyorum...

Amin canm benim çok sağol ama bana merdiven ve sabitlik yaramıyor ben çok uçuk bişey bekliyorum hamilelik tablomdan tabi rabbim kismet ederse inşallah bu ay seninde hasretin son bulur sende uzun zamandır bekleyenlerdensin

Canim daha erken ama. Yumurtlamamis olabilirsib

Kizlar bugun bebislerimiz gordum biri kiz biri erkek olucak..rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda insallah :)

Canim bu ovulasyon testinin en dogru sonucu vermesi icin aksam saat 7 ye kadar ve az su (cay_kahve)tuketmis olarak yapilmasi gerekiyor.sabahtan denedigimde dogru sonucu alamiyordum.ama oglen saat 2-3 gibi sivi tuketimini kesip aksam 5:30-6 gibi testi yapinca pik yaptigini gormuslugum var..belki isine yarar..umarim hayirlisiyla yakalarsin :)

Son düzenleme:

Anladım canım inşallah şifan olur

Canim daha erken ama. Yumurtlamamis olabilirsib

Galiba canım. Ben de bu testin mantıcını anlamaya çalışıyorum.

Evet bu işi sabitlemem gerek.
Oyyyy maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikisini de

Ahh nerdeee bu ay koyverdik gitti herşeyi valla ateş felan olcmeyince rahat oldu sanki bilmiyom bakalım şimdilik böyle ama bu müddet ara verdik eşimle öyle konuştuk cabalamiyorum rast gele işte yalnız nar suyu içtim ben bı kaç gün sanırım libidoyu yükseltiyor

Melissa81 caniiimm cok sevindimm kuzenimin de ikizleri oyle.. bi taşta iki kuş.. maasAllah sağlıcakla dogurmayi nasip etsin Rabbimm maasAllah

Ben de mi içsem acepaslında en güzeli sık ve düzenli ilişki.öyle olunca zaten kaçmıyor ovu günü. Ama nedense şehir koşulları mı stres mi nedir anlamadım düzen bırakmıyor bizde

Ben de mi içsem acepaslında en güzeli sık ve düzenli ilişki.öyle olunca zaten kaçmıyor ovu günü. Ama nedense şehir koşulları mı stres mi nedir anlamadım düzen bırakmıyor bizde
Valla bendeki sitres aksine daha da çoğaldı işlerimiz çok kötü ne bilim herşey altüst oldu gerçekten zamanı var bebegin diye düşünmeye başladım ama o istek farklı ya ne bilim cocuk icin diil kendim ve esimi mutlu etmek icin diye dusunmek lazim sanki bi de nar suyu bence etkili dene dene bişey kaybetmezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…